arkadaşlar bende revizyon ameliyatı olucam. birinci ameliyatta burnum öncekinden daha berbat oldu. artık bende takıntı haline geldikaburgamdan ve kulaktan kıkırdak alınacakmış. ayni şekilde ameliyat olmuş bi arkadaş bana yardımcı olabilirmi, çok korkuyorum :18:
handemelek diye bir üye var burnu çok güzel albumlerden bakabilirsin. ona da öyle yapılmış canım.
benimde ücüncü ameliyatim olacak ve burnum kaburgadan kikirdak alinarak yapilacak. Bende biraz korkuyorum insallah iyi olur.
Handemelek sorabilirmiyim sen Emre Ilhana olmussun galiba, ne kadar ödedin? Bana 11.500 TL den basliyor dedi. Bende kararimi Nazim Cerkesten yana kullandim. Büyük bir ihtimalle Ocakta olacak ameliyatim, insallah seninki kadar güzel olur.
Hic baska bu tecrübeden gecen yokmu aranizda?
ben bır sey sormak ıstıyorum bu dedıgınız sey ne her estetık olan bunu olmak zorundamı :S
revizyon ameliyatından bahsediorsanız eğer tabiki her estetik olan bunu olmak zorunda değil iyi bir doktora gider sağlam bir burun yaptırırsanız tekrar ameliyat olmak zorunda kalmazsınız. Ama benim gibi kötü doktor tercihleri yapınca malesef revizyon ameliyatlarına ihtiyaç duyuluyor.
yıllar ıcınde mutlaka gerek var dıyen uyeler var onun ıcın cok merak ettım eger oyle bırsey varsa hıc gırısmıyım bu ıse dıye dusundum kemer falan yok burnumda nasılsa :S
yıllar ıcınde mutlaka gerek var dıyen uyeler var onun ıcın cok merak ettım eger oyle bırsey varsa hıc gırısmıyım bu ıse dıye dusundum kemer falan yok burnumda nasılsa :S
kemer yok yandan burnum cok guzel ama onden bakılınca bu burun kıvrım yerlerım bıraz tombık herkes sacmalma bısı yok dıyor ama ne bılıyım taktım kafama bı arada kasıma dovme dıye taktırdım sonra kac ay evden cıkmadım allaha sukur sıldırdım de kurtuldum :)
kemer yok yandan burnum cok guzel ama onden bakılınca bu burun kıvrım yerlerım bıraz tombık herkes sacmalma bısı yok dıyor ama ne bılıyım taktım kafama bı arada kasıma dovme dıye taktırdım sonra kac ay evden cıkmadım allaha sukur sıldırdım de kurtuldum :)
bence öndende kötü değil sen kendine iş çıkarıosun :) burnun gayet güzel önden de yandan da
ya aslında neye uyuz oluyorum bılıyomusun handecım su hanı hızma takılan yer var ya orası sıs duruyo yanı kıvrımlı deıl ya uyuz oluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?