revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Arkadaslar, Insallah revizyon olduktan sonra, simdiki burnunuz icin , o eski burnum daha guzeldi demezsiniz.. Allah yardimciniz olsun

handemelek diye bir üye var burnu çok güzel albumlerden bakabilirsin. ona da öyle yapılmış canım.

benimde ücüncü ameliyatim olacak ve burnum kaburgadan kikirdak alinarak yapilacak. Bende biraz korkuyorum insallah iyi olur.
Handemelek sorabilirmiyim sen Emre Ilhana olmussun galiba, ne kadar ödedin? Bana 11.500 TL den basliyor dedi. Bende kararimi Nazim Cerkesten yana kullandim. Büyük bir ihtimalle Ocakta olacak ameliyatim, insallah seninki kadar güzel olur.

Hic baska bu tecrübeden gecen yokmu aranizda?

Slmm cnm ben bir sene önce 8 500 e olmuştum ama şimdi artmış fiyatlar burdan okuduğum kadarıyla ikinci ameliyat 9500 3. ve 4. de 11 500 den başlıormuş. İnş seninki daha da güzel olur. Nazım Cerkesi revizyon için hiç bilmiorum ama ben Emre İlhandan çok memnun kaldım bir de Barış Çakır iyi diyorlar. Bu iki doktorun revizyon ameliyatları birini tecrübe etmiş biri olarak iyi diye duydum. İnş her şey çok güzel olur cnm olduktan sonra yazarsın zaten takip ederiz

ben bır sey sormak ıstıyorum bu dedıgınız sey ne her estetık olan bunu olmak zorundamı :S

revizyon ameliyatından bahsediorsanız eğer tabiki her estetik olan bunu olmak zorunda değil iyi bir doktora gider sağlam bir burun yaptırırsanız tekrar ameliyat olmak zorunda kalmazsınız. Ama benim gibi kötü doktor tercihleri yapınca malesef revizyon ameliyatlarına ihtiyaç duyuluyor.

yıllar ıcınde mutlaka gerek var dıyen uyeler var onun ıcın cok merak ettım eger oyle bırsey varsa hıc gırısmıyım bu ıse dıye dusundum kemer falan yok burnumda nasılsa :S

yıllar ıcınde mutlaka gerek var dıyen uyeler var onun ıcın cok merak ettım eger oyle bırsey varsa hıc gırısmıyım bu ıse dıye dusundum kemer falan yok burnumda nasılsa :S

mutlaka diye bir şey yok bence. Eğer eğrilik varsa en başta yapıldıktan sonra yine eğrilebiliyor bende oldu bu gerçi o zaman eski yöntemler vardı artık burunlar daha sağlam yapılıyor. Benim mesela ilk yaptırdığım burun muhteşem değildi eğrilik vardı 6 sene sonunda eğriliği düzelttiriym derken bozuldu burnum hiç elletmesem aslında o ilk yapılan burnum bana ömürlük giderdi ben kafama taktım küçük bir problemi ve bu duruma geldim. Baştan iyi bir doktora gidilir düzgün sağlıklı bir burun yapılırsa ben ikinciye gerek olacaağını düşünmüorum. İllaki ufak tefek şeyler olacaktır ama çok fazla takılmamak lazım çünkü bunun sonu yok. Ben mesela burnumu hallettim başka yerlerimde kusur arıorum. Bu birazda bu işin içine bi kere girince sürekli kusur aramakla ilgili bir şey. Seni yönlendirmiş olmayayım tabi ama burnun kötü değilse kemerin falan yoksa elletme tabiki hiçbir zaman doğal burnun gibisi yoktur

Eger burnunda nefes alma gibi bir sorun veya kemer yoksa, normal dogal bir burnun varsa hic dokundurtma bence. Sonra insan seklini pek begenmeyince pisman da olabiliyor ´keske ameliyat olmasaydim´diye.
Ameliyat olduysan ve burnun güzel yapildiysa ikinci bir ameliyata gerek kalmiyor. Tabi eger seklini begenmediysen istedigin sonucu alamadiysan veya hatali bir ameliyat olduysa o zaman insan ikinci hatta ücüncü... ameliyatlara ihtiyac duyuyor cünki insanin psikolojisi de bozuluyor. Malesef pismanliklar yasayabiliyoruz ama zamani geri getiremiyoruz.

kemer yok yandan burnum cok guzel ama onden bakılınca bu burun kıvrım yerlerım bıraz tombık herkes sacmalma bısı yok dıyor ama ne bılıyım taktım kafama bı arada kasıma dovme dıye taktırdım sonra kac ay evden cıkmadım allaha sukur sıldırdım de kurtuldum :)

o zmn boşver cnm küçük şeyler için elletme burnunu o kadar tombikli olsun bişe olmaz İşte dövmen gibi düşün bir anlık çok hevesle yaptırorsun sonra sildirmeye uğraşıosun Kendin diosun burnum çok güzel boşver işte ne güzel herkes senin kadar şanslı değil :)

Basta sunu söyleyebilirimki banada herkes ameliyata gerek yok delimisin diyordu ve ben ameliyat oldum. Tabiki bazen keske hic olmasaydim diyorum ama bazende keske dogru doktoru arastirip bulsaydim diyorum ama illa ki ameliyat olmayi kendim icin istiyordum, baskalari ne derlerse desinler umurumda degildi. Eger seni cok rahatsiz ediyorsa bu durum o zaman ameliyat ol derim ama dogru doktoru secip ol ve mümkünse paraya basta kiy, yoksa revizyon ameliyatlari cok pahaliya mal oluyor ve insan ne yapip edip biriktirip mecburen vermek zorunda kaliyor. Eger kaslarin gibi gelip gecici bir heves ise hic ameliyat olma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…