revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Siz kimlere ameliyat olmuştunuz daha önce? Resimleriniz var mı?

rica etsem ben de resimleri görebilir miyim, ben de ikinci ameliyatımı oldum fakat olmadı

Arkadaşlar ben burun deliklerimi küçültüp ,biraz da boyutunu kısalttırmak istiyorum kime yaptırsam ki ,revizyonda iyi hangi doktorlar var.

Arkadaşlar ben burun deliklerimi küçültüp ,biraz da boyutunu kısalttırmak istiyorum kime yaptırsam ki ,revizyonda iyi hangi doktorlar var.

canim videolari izle
bence 1. profosor olmali
2, 2000 tl gibi komik rakamlarsa dusunurum
3. egtimi iyi olmali
4. kbb ci de olmali ki nefes almani da saglasin

ya arkadaşlar benim burnum küçük ve kalkık oldu napıcam ben ya.bu burun büyürmü off.kıkırdak eklendi diyelim kıkırdağın erime ihtimali var.offf.ucunu biraz aşağı aldırsam uzun görünürmü acaba.off:2:

iyi de bu güzel bişey değilmi?ben de kalkık ve küçük olmasını isterdim

estetik olduğu belli oluyor.revizyonla burun ucunu aşağı indirticem.burada bakıyorumda herkesin burnu belli bir süre sonra iniyor.doktora küçük ve kalkık olsun deyince nasıl oluyorda burun belli bir süre sonra iniyor. benim bir aylık artık inmez diye düşünüyorum.offya keşke inse ama inmeez.

çok merak ettim burnunu. estetikli burunlarda bile yok artık öyle küçük ve kalkık burunlar. ki ben çok beğenirim keşke olsa

ay olur mu saçmalama, şimdi ne ki deli gibi iniyor. Benim bir aylık fotolarım yandan cillop gibi, harika kalkıklığı da, indi indi kendini buldu. Keşke öyle kalaydı. Dipnot benim burnum 8 aylık. Seninkinin de ineceğine adım gibi eminim. 1 ayda anca kabası çıkıyor burnun, inmesi osu busu ona daha çook var.

primaprima cevabın için teşekür ederim inmezsse aynı doktoruma revizyon olup eski burnum gibi ucu biraz aşağı bakan burun yaptırıcam.böyle hiç sevmedim burnumu.:2:.

:) o benim 4 kez ameliyat oldum kaburgamdan kıkırdak alındı sonuncusunu Emre İlhan yaptı gayet memnunum isterseniz fotoğraflarıma bakabilirsiniz.

Handecim ben de revizyon icin Emre beyi dusunuyorum, su ana kadar 1 kez ameliyat oldum, yani 2. ameliyatimi dusunuyorum... resimlerini bana deniz8deniz8@yahoo.com adresine yollarmisin lutfen... dogru secimi yapmak istiyorum..

eger burnun cok buyuk cok kemerli falan degilse sakin girisme, benim de gayet duzgun kucuk bi burnum vardi, bazi acilardan resimlerde garip cikiyo diye gidip ameliyat oldum, simdi bin pismanim, basimi vuracak duvar ariyorum... ikinci kez ameliyat olmak istiyorum duzeltmek icin ama cok korkuyorum artik.. bir sene falan doktor arastirmasi yapicam, ondan sonra belki ameliyat olmaya karar veririm. burnun KORKUNC OTESI falan degilse girisme, inan bana degmiyor...

aptalkız barış çakırı düşünebilirsin ben onu düşünüyorum çünkü birdaha pek şansımız yok.şuan an niye burnunu beğenmiyorsun çökmemi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…