Kötü olan şu ki soulmate hem fonksiyonel bozukluk hem de şekil bozukluğu var. Bu durum en berbatı. Çünkü kbb yi mi tercih etmeli yoksa plastik cerrahiyi mi asla karar veremiyorsun. Hadi diyelim ikisinin birden girdiği bi ameliyat olsun,onu da gördük işte ikinci ameliyatıma hem kbbci hem estetikçi girdi. sonuç hüsran
Bir yerde bu tür ameliyatlara 2 farklı branştan dr ın girmesinin çokda iyi sonuç vermediğini okumuştum.
Siz kimlere ameliyat olmuştunuz daha önce? Resimleriniz var mı?
Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...
5 ameliyatlıyım :) 5 burun ameliyatı maceramiçin herkeseaçıkalbume bakabilirsin :) Burnumu tek düzeltebilen prof dr mutaf
ben 4. cesaret bile edmezken sen 5. oldun ve şuan mutlusun öleöii..Allahım şallah benimde bu ameliyatta düzelir.........
Arkadaşlar ben burun deliklerimi küçültüp ,biraz da boyutunu kısalttırmak istiyorumkime yaptırsam ki ,revizyonda iyi hangi doktorlar var.
hay sen çok yaşa emi ne güzel laf ettin
ya arkadaşlar benim burnum küçük ve kalkık oldu napıcam ben ya.bu burun büyürmü off.kıkırdak eklendi diyelim kıkırdağın erime ihtimali var.offf.ucunu biraz aşağı aldırsam uzun görünürmü acaba.off:2:
estetik olduğu belli oluyor.revizyonla burun ucunu aşağı indirticem.burada bakıyorumda herkesin burnu belli bir süre sonra iniyor.doktora küçük ve kalkık olsun deyince nasıl oluyorda burun belli bir süre sonra iniyor. benim bir aylık artık inmez diye düşünüyorum.offya keşke inse ama inmeez.
ay olur mu saçmalama, şimdi ne ki deli gibi iniyor. Benim bir aylık fotolarım yandan cillop gibi, harika kalkıklığı da, indi indi kendini buldu. Keşke öyle kalaydı. Dipnot benim burnum 8 aylık. Seninkinin de ineceğine adım gibi eminim. 1 ayda anca kabası çıkıyor burnun, inmesi osu busu ona daha çook var.estetik olduğu belli oluyor.revizyonla burun ucunu aşağı indirticem.burada bakıyorumda herkesin burnu belli bir süre sonra iniyor.doktora küçük ve kalkık olsun deyince nasıl oluyorda burun belli bir süre sonra iniyor. benim bir aylık artık inmez diye düşünüyorum.offya keşke inse ama inmeez.
:) o benim 4 kez ameliyat oldum kaburgamdan kıkırdak alındı sonuncusunu Emre İlhan yaptı gayet memnunum isterseniz fotoğraflarıma bakabilirsiniz.
kemer yok yandan burnum cok guzel ama onden bakılınca bu burun kıvrım yerlerım bıraz tombık herkes sacmalma bısı yok dıyor ama ne bılıyım taktım kafama bı arada kasıma dovme dıye taktırdım sonra kac ay evden cıkmadım allaha sukur sıldırdım de kurtuldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?