revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Hangi doktoru sectin peki ?

canim resimlerine bakamiyorum cunku daha yeni uyeyim, deniz8deniz8@yahoo.com adresine yollar misin lutfen... ben de emre beyi dusunuyorum revizyon icin ama acele etmek istemiyorum...

Serdar beye revizyon mu oldun yoksa ilk ameliyat mi? ben de kendisiyle revizyon dusunuyorum, yakinda ilk gorusme icin randevu alicam... resimlerini bana yollarsan cok sevinirim gercekten, cok kotu durumdayim, depresyondayim direk... deniz8deniz8@yahoo.com adresine resimlerini yollarsan cok sevinirim... gecmis olsun bu arada.

Bende ankara da revizyon ameliyatı düşünüyorum ama dr seçimi ne kadarda zormuş Allahım

ben de aslinda ankarada yasiyorum ama istanbula gitmeye raziyim yeter ki burnumu duzeltecek bi doktor ciksin. ilk ameliyatimi da ankarada oldum, olmaz olaydim... lanet bir durum... revizyon oldun mu sen canim? ve kime oldun? sonuclar nasil...?

Insanlari yaka paca disari atan bu doktor kimmis gercekten cok merak ettim, bence soylemen lazim, aramizdan biri yanlis bir karar vermesin diye.... cok kotu bisey gercekten butun o acilari cekip bi de pisman olmak...

peki sen kime ameliyat oldun cnm? doktorun kim yani?

Canim gecmis olsun, ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerini deniz8deniz8@yahoo.com adresine yollayabilir misin? cok merak ettim... bi de sen 2. ameliyatini mi oldun yoksa 1. mi? sonuclardan memnun musun simdi?

2. ameliyatini oldun mu? kime oldun? seni cok iyi anliyorum, ben 1 kez ameliyat oldum 2 sene once ve hayatim karardi, simdi revizyon icin doktor ariyorum....

arkadaşlar emre ilhan la görüşmenizi tavsiye ederim 24 şubatta revizyon ameliyatı oldum herşey süper gidiyor şuan bantlarım çıktığı an resimlerimi paylaşıcm .....

seni arkadas olarak ekledim, lutfen ekler misin resimlerini cok merak ediyorum, delircem artik bu burun meselesi yuzunden

ameliyat oldun mu ?? nasil gecti?? gecmis olsun simdiden... sonuclar nasil..?? arkadas olarak ekledim seni resimlerini gormek isterim....

olan yok ama aday var. doktora karar veremiyorummm

Hangi doktorlar arasinda celiskidesin canim?? Senin kacinci ameliyatin olacak ve burnundaki sorunlar ne tam olarak? Ben de 2 sene once ilk ameliyatimi oldum, simdi 2.yi dusunuyorum ama kesinlikle doktor karar veremiyorum, kafayi yiycem artik bildigin.... kabus gibi

YAAA benim de aynen bu sorunlarim var, kelimesi kelimesine soyledin yani... benim de burnum istedigimden kalkik oldu, ve ortasi biraz cokuntulu, kikirdak eklenirse erirmis gibi seyler duydum ben de.... ucunu da asagi indirmek istiyorum biraz... delircem yani bildigin kafayi yiycem... benim 2 sene oldu ameliyat olali, senin kac sene oldu?? hangi doktorlari dusunuyosun revizyon icin?? msn'in varsa soyle ordan konusalim... cunku ayni sorunlari yasiyoruz sanirim...

YAAA benim de aynen bu sorunlarim var, kelimesi kelimesine soyledin yani... benim de burnum istedigimden kalkik oldu, ve ortasi biraz cokuntulu, kikirdak eklenirse erirmis gibi seyler duydum ben de.... ucunu da asagi indirmek istiyorum biraz... delircem yani bildigin kafayi yiycem... benim 2 sene oldu ameliyat olali, senin kac sene oldu?? hangi doktorlari dusunuyosun revizyon icin?? msn'in varsa soyle ordan konusalim... cunku ayni sorunlari yasiyoruz sanirim...

aptalkız sorunumuz aynı yalnız benimkinde kalkıklıkta var birde onu indirmek istiyorum.

evet canim sorunumuz ayni, inan butun gundur sabahtan aksama kadar forumlari okuyorum gozlerim sisti artik.... baris bey de dusunduklerim arasinda... sen baska kimleri dusunuyosun???

aptalkız 100 mesaj doldurduğundaözelmesaj yazabiliyorsunarkadaşolarakeklediklerine.

Canim benim 100 mesaj doldurmama daha cok var, etrafa abuk subuk seyler de yazmak istemiyorum dolsun diye... ama iste simdilik burdan konusursak 100 mesaja ulasirim herhalde. Bu arada sen istanbulda mi yasiyosun? Ben Ankara'dayim ama Istanbul'a gelis gidislerim kolay oluyo aslinda o yuzden hem ankarada hem istanbulda doktor ariyorum.

Simdilik aklimda olan doktorlar bunlar:
Serdar Ozturk (ankara)
Mustafa Sengezer (ankara)
Zuhtu Demir (ankara)
Unal Sahin (ankara)
Emre Ilhan (istanbul)
Yakup Avsar (istanbul)
Baris Cakir (istanbul)
Teoman Dogan (istanbul)

Emre Ilhan'dan ocak ayi icin randevu aldim bile, 10 gun sonra da ankarada serdar beyle, zuhtu beyle ve mustafa beyle gorusmeye gidicem... digerlerine de sira gelince artik....

Bu arada bunu herkese soruyorum, bu saydigim doktorlardan baska revizyon icin tanidiginiz/bildiginiz baska iyi doktorlar kimler kizlar?? Hayati bi mesele soz konusu artik, lutfen yardimlarinizi bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…