başka doktor düşünmüyorum.bende görüşmedim daha görüşücem.
aptalkız barış çakır doğal burunlar yapıyor benimde doğallıktan çıkmış olan burnumu doğallaştırmasını isteyeceğim.biryerden duymadım burdan takip ediyorum.
Ben de çok şikayetçiyim burnumdan.Nefes alamamayı geçtim de görünümü de her aynaya baktığımda beni çok üzüyor.Dışarı çıkıyorum herkes çok güzel,bir ben tipsizim gibi geliyor.Ki çok güzel bir kızdım,çok güzelken bile bile gittim kendimi çirkinleştirdim ona üzülüyorumçok güzel yüzün var derdi çoğu kişi,ama artık eser kalmadı o güzellikten.
Seni inan cok iyi anliyorum canim, benim de yuzum cok guzeldi, burnum da gayet kucuk ve duzdu, cogu kisinin asla ameliyat ettirmeyecegi bir burundu, sadece bana fotograflarda bazi acilardan mukemmel cikmadigi icin ameliyat istedim, herkes de karsi cikti ameliyatima, ailem zaten siddetle karsi ciktilar, ama arkadaslarimdan da bir tane kisi bile yaptirmam gerektigini soylemedi.....ama ben aptalin teki oldugum icin gittim ve yaptirdim, hem de gizli gizli, annemin ancak ameliyattan 1 saat once falan haberi oldu, o da kosa kosa hastaneye geldi ve ben o sirada artik ameliyathaneye alinmak uzereydim. Korkunc bir gundu. Daha sonrasi daha da korkunctu... ben de aynen senin gibi kendimi cirkinlestirdigime ve ustune bi de para verdigime uzuluyorum.... senin sikayetlerin ne tam olarak canim? burnunun sekli nasil simdi ve neyini begenmiyosun?
aptalkiz yazdıklarını okuyunca üzüldüm canım yarevizyonda kesinlikle Emre İlhanı tavsiye ederim en iyisi diyebilirim rahatlıkla zaten o kadar çok revizyon hastası var ki genelde onlarla uğraşıyo ilk ameliyatlardan bile fazla... yurtdışından sırf revizyon için gelen bi sürü hastası var. Revizyonda fiyatı biraz fazla ama güzel bi burun için değer bence.
Seni inan cok iyi anliyorum canim, benim de yuzum cok guzeldi, burnum da gayet kucuk ve duzdu, cogu kisinin asla ameliyat ettirmeyecegi bir burundu, sadece bana fotograflarda bazi acilardan mukemmel cikmadigi icin ameliyat istedim, herkes de karsi cikti ameliyatima, ailem zaten siddetle karsi ciktilar, ama arkadaslarimdan da bir tane kisi bile yaptirmam gerektigini soylemedi.....ama ben aptalin teki oldugum icin gittim ve yaptirdim, hem de gizli gizli, annemin ancak ameliyattan 1 saat once falan haberi oldu, o da kosa kosa hastaneye geldi ve ben o sirada artik ameliyathaneye alinmak uzereydim. Korkunc bir gundu. Daha sonrasi daha da korkunctu... ben de aynen senin gibi kendimi cirkinlestirdigime ve ustune bi de para verdigime uzuluyorum.... senin sikayetlerin ne tam olarak canim? burnunun sekli nasil simdi ve neyini begenmiyosun?
aptalkız tamıtanıma aynı benim ameliyat sonrası faciamla seninki.pişmanlık,eski güzel yüzüne özlem,yeni yabancı bakışlara alışamama,ve o eski güzel gözleri geri getirememenin verdiği hüzün...
aptalkız benim burnumun şekli şuan yamuk.sol taraf çukur,sağ taraf ise şişkin duruyor.ve burnumun kemeri bana nedense uzamış gibi geldi,aşağı doğru sarkıklığı var bi de,özellikle sağ taraftan burnumun içi çok görünüyor.ve ucuna doğru kemer gibi bi çıkıntı var.önden çok kalın duruyor,bu da benim yüzümü sert gösteriyor.yine burnumun sol üst kısmında kıkırdak gibi bir çıkıntı var ki ayrı bir olay...
anliyorum canim, ben 2 sene once ameliyat oldum ve o gunden bu gune kadar burnumu dusunmedigim 1 gun gecmedi. her aynaya baktigimda kabusta gibiyim. onceden biraz umutluydum, belki sekli zamanla duzelir, sislikler iner diye...ama simdi artik 2 sene gectigi icin ve burnumun fazla degismiycegini anladigim icin revizyon doktoru aramaya basladim. benim burnumun uc kismiyla kaslarimin arasina yakin olan kismi iki ayri parca gibi duruyor, cunku burnumun ortasi fazla oyulmus... anlatmasi zor biraz... ama igrenc duruyo kisaca. benim de sol tarafta cukur var bi tane, ayrica burnumun ucu sis bir top gibi, yuzume bakinda sadece o top gorunuyo.... dusundukce deliriyorum..... sen kac kere ameliyat oldun canim? ve revizyonunu kimle dusunuyosun?
ben iki kez oldum.revizyon için aklımda hiç isim yok ama burda adı geçen doktorlardan birine olmam muhtemelen,bilinmeyen doktorlar hep daha başarılı bence.
Sizce biz bu forumu boşunamı takip ediyoruz ? ?
Sizce biz bu forumu boşunamı takip ediyoruz ? ?
Burnum şu kadınınki gibi görünüyor. ki bence en iğrenç burun şekli. hem estetik müdahele gördüğü belli,hem de estetik değil gayet kaba duruyor.kemikleri çok belirgin,kuş gagası gibiaynen böyle burnum babaannem gibi oldum ya
Eki Görüntüle 543560
ben iki kez oldum.revizyon için aklımda hiç isim yok ama burda adı geçen doktorlardan birine olmam muhtemelen,bilinmeyen doktorlar hep daha başarılı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?