revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

başka doktor düşünmüyorum.bende görüşmedim daha görüşücem.

Eleonora bu arada aklinda bulunsun saydigim bu doktorlarin da hepsinin cok iyi olduguu duydum revizyonda, iclerinden mustafa sengezeri de cok iyi taniyorum, zamaninda ofisinden cikmazdim, orami da yapicam burami da yapicam diye... sonra burnumu gidip baskasina yaptirdim, simdi tek istedigim birinin burnumu duzeltmesi sonra da baska bi yerimi hayatta yaptirmam. Neyse, sen niye sadece baris cakiri dusunuyosun? yani yanlis anlama, sey anlaminda soruyorum, onun hakkinda cok iyi biseyler mi duydun veya yaptigi revizyon burunlari mi gordun? bu arada istanbuldaki doktorlarin fiyatlari baya guzelmis yani... soktayim... 10000leri falan duyunca kucuk dilimi yuttum... ama neyse, baska caresi yok....

aptalkız barış çakır doğal burunlar yapıyor benimde doğallıktan çıkmış olan burnumu doğallaştırmasını isteyeceğim.biryerden duymadım burdan takip ediyorum.

aptalkız barış çakır doğal burunlar yapıyor benimde doğallıktan çıkmış olan burnumu doğallaştırmasını isteyeceğim.biryerden duymadım burdan takip ediyorum.

Eger sakincasi yoksa burnunun ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerini gorebilir miyim? Istersen ben de sana benimkini gosteririm...

Benimde küçük, dar, kavisli ve kalkık.. Sorunum burun derin ince olduğu için burun sırtımdaki içeride kemikteki kırık gibi pürüzler 8 ay sonunda iyice belli olmaya başladı.
Burun sırtıma kıkırdar konamaz gibime geliyor belki kırıklar belli olmasın diye yağ enjekte edilebilir. Burnum zaten minik kalkıklığı indireyim derken burnun projeksiyon açısı iyice azalı ve yukarıdaki bölgede kavisli olduğu için iyice yapışık bir burun olur diye düşünüyorum.
Bir doktor bana kalkıklığı azaltmak için burun deliklerimi iple içeriyi asarım demişti ama oda aklıma pek yatmadı. Ben en azından bana doğru firik vereceğini düşündüğüm doktorlarla görüşeceğim.
Barış Çakır, Süreyya Şenel aklımdaki isimler.

Ben de çok şikayetçiyim burnumdan.Nefes alamamayı geçtim de görünümü de her aynaya baktığımda beni çok üzüyor.Dışarı çıkıyorum herkes çok güzel,bir ben tipsizim gibi geliyor.Ki çok güzel bir kızdım,çok güzelken bile bile gittim kendimi çirkinleştirdim ona üzülüyorum çok güzel yüzün var derdi çoğu kişi,ama artık eser kalmadı o güzellikten.

Seni inan cok iyi anliyorum canim, benim de yuzum cok guzeldi, burnum da gayet kucuk ve duzdu, cogu kisinin asla ameliyat ettirmeyecegi bir burundu, sadece bana fotograflarda bazi acilardan mukemmel cikmadigi icin ameliyat istedim, herkes de karsi cikti ameliyatima, ailem zaten siddetle karsi ciktilar, ama arkadaslarimdan da bir tane kisi bile yaptirmam gerektigini soylemedi.....ama ben aptalin teki oldugum icin gittim ve yaptirdim, hem de gizli gizli, annemin ancak ameliyattan 1 saat once falan haberi oldu, o da kosa kosa hastaneye geldi ve ben o sirada artik ameliyathaneye alinmak uzereydim. Korkunc bir gundu. Daha sonrasi daha da korkunctu... ben de aynen senin gibi kendimi cirkinlestirdigime ve ustune bi de para verdigime uzuluyorum.... senin sikayetlerin ne tam olarak canim? burnunun sekli nasil simdi ve neyini begenmiyosun?

aptalkiz yazdıklarını okuyunca üzüldüm canım ya revizyonda kesinlikle Emre İlhanı tavsiye ederim en iyisi diyebilirim rahatlıkla zaten o kadar çok revizyon hastası var ki genelde onlarla uğraşıyo ilk ameliyatlardan bile fazla... yurtdışından sırf revizyon için gelen bi sürü hastası var. Revizyonda fiyatı biraz fazla ama güzel bi burun için değer bence.

Canim ben de ondan randevu almak icin aradim, ancak ocak ayina verebildi... artik ocagi bekliycem, baska carem yok... bu arada da baska doktorlarla da gorusurum, ama emre beyle gorusene kadar hic bir karar vermiycem, cunku hakkinda sadece cok iyi seyler duydum, ve yaptigi bazi burunlarin resimlerini gordum bu siteden, gercekten cok cok guzel yapmis.... bakalim artik.... umarim bu kabus yakinda sona erer.....

aptalkız tamıtanıma aynı benim ameliyat sonrası faciamla seninki.pişmanlık,eski güzel yüzüne özlem,yeni yabancı bakışlara alışamama,ve o eski güzel gözleri geri getirememenin verdiği hüzün...
aptalkız benim burnumun şekli şuan yamuk.sol taraf çukur,sağ taraf ise şişkin duruyor.ve burnumun kemeri bana nedense uzamış gibi geldi,aşağı doğru sarkıklığı var bi de,özellikle sağ taraftan burnumun içi çok görünüyor.ve ucuna doğru kemer gibi bi çıkıntı var.önden çok kalın duruyor,bu da benim yüzümü sert gösteriyor.yine burnumun sol üst kısmında kıkırdak gibi bir çıkıntı var ki ayrı bir olay...

anliyorum canim, ben 2 sene once ameliyat oldum ve o gunden bu gune kadar burnumu dusunmedigim 1 gun gecmedi. her aynaya baktigimda kabusta gibiyim. onceden biraz umutluydum, belki sekli zamanla duzelir, sislikler iner diye...ama simdi artik 2 sene gectigi icin ve burnumun fazla degismiycegini anladigim icin revizyon doktoru aramaya basladim. benim burnumun uc kismiyla kaslarimin arasina yakin olan kismi iki ayri parca gibi duruyor, cunku burnumun ortasi fazla oyulmus... anlatmasi zor biraz... ama igrenc duruyo kisaca. benim de sol tarafta cukur var bi tane, ayrica burnumun ucu sis bir top gibi, yuzume bakinda sadece o top gorunuyo.... dusundukce deliriyorum..... sen kac kere ameliyat oldun canim? ve revizyonunu kimle dusunuyosun?

ben iki kez oldum.revizyon için aklımda hiç isim yok ama burda adı geçen doktorlardan birine olmam muhtemelen,bilinmeyen doktorlar hep daha başarılı bence.

Burnum şu kadınınki gibi görünüyor. ki bence en iğrenç burun şekli. hem estetik müdahele gördüğü belli,hem de estetik değil gayet kaba duruyor.kemikleri çok belirgin,kuş gagası gibi aynen böyle burnum babaannem gibi oldum ya

Son düzenleme:
çok ameliyat iyi birşey degil..
Bende sonradan keşke dememek için araştırıyorum
ama bu forumdaki yazılanların cogu nedense reklam gibi geliyor

Senin ameliyatını kim yaptı, açık yöntemmi kapalı yöntemmi tercih ettin.. ?

Sizce biz bu forumu boşunamı takip ediyoruz ? ?

evet biraz öyle.bence bu forumda ismi geçen doktorların yüzde doksan sekizi bil ki başarısızdır,çünkü ancak başarısız olan insan böyle yerlerden insan kapmayı düşünür.Gerçek hayatta kendini kanıtlamış dktora giden gider zaten,internette reklama ihtiyaç duymaz oyüzden.

Sizce biz bu forumu boşunamı takip ediyoruz ? ?

evet biraz öyle.bence bu forumda ismi geçen doktorların yüzde doksan sekizi bil ki başarısızdır,çünkü ancak başarısız olan insan böyle yerlerden insan kapmayı düşünür.Gerçek hayatta kendini kanıtlamış dktora giden gider zaten,internette reklama ihtiyaç duymaz oyüzden.

şekil için olacaksan plastik cerrah, hem şekil hem nefes için olacaksan yine plastik cerrah,sadece nefes için olacaksan kbb derim ben.

canım çok çok geçmiş olsun. inşallah doktor konusunda doğru bir seçim yaparsın. bu arada sakıncası yoksa ilk iki ameliyatını hangi doktorlara oldun?

ben iki kez oldum.revizyon için aklımda hiç isim yok ama burda adı geçen doktorlardan birine olmam muhtemelen,bilinmeyen doktorlar hep daha başarılı bence.

Kesinlikle cok haklısın canım. Ben Tevfik Sozen e ameliyat oldum. Sorsan belki birkaç kisi tanır bu formda ama kendisi cok cok başarılı bir cerrah. Bana göre burada isim yapmış bir cok doktordan da daha guzel isler çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…