revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Efnan abLaaa inşaallah Onur beyde öyledir

ben iki kez oldum.revizyon için aklımda hiç isim yok ama burda adı geçen doktorlardan birine olmam muhtemelen,bilinmeyen doktorlar hep daha başarılı bence.

Hmm... sence burda herkes birinin reklamini mi yapiyor? Yani ciddi ciddi deneyimlerini paylasan yok mu? Oyleyse isimiz is valla....

gecmis olsun canim, insanin yuzunun ortasinda begenmedigi birsey olunca cok zor gercekten, bu hissi iyi bilirim.... ilk iki ameliyatini kime oldun sakincasi yoksa? gidip yanlislikla o kisilere ameliyat olmiyim... o acidan soruyorum..

Tevfik Sozen hangi sehirde acaba?

bu yazdığına gerçekten üzüldüm fataldanger yardım etmek isterken acaba reklam yapan biri gibimi gözüktüm acaba başkasını bilmemde ben gerçekten yardım etmek için yorum yapmıştım çok memnun olduğumuz için yorum yaptım ben bu forum sayesinde doğru doktoru buldum ve çok mutluyum. şuan mutsuz olman tanınmamış doktorlar yüzünden değil mi zaten? inş çok güzel burunlara kavuşursunuz canım

Son düzenleme:

emele katılıyorum zaten bu formu açanlar doktorlar değilki burada kendilerine hasta bulmaya çalışsınlar en azından emre bey için konuşabilirim bu formdaki yorumlar emre beyin değil ona ameliyat olan hastalarının yapmış olduğu yorumlar

zaten revizyonluk duruma gelen arkadaşlar iyi araştırmamalarının, aşırı ön yargılarının kurbanı olmuş bizde araştırdık öyle bi kaç kişinin sözüne bakarar karar vermedik kaç yıl araştırdım ben Emre beye karar verme aşamasında artık facebookta Emre beyin bütün hastalarının profil resimlerine kadar baktım en az 100 tanesini bulup burnunu inceleyip karar verdim yinede kesin emin olmadım muayenehanesine gidip kaç hastasını gördüm de öyle karar verdim.Neredeyse hepsini isimlerine kadar biliyorum ameliyatta iyi sonuç almak isteyen arkadaşlar iyi araştırın kesinlikle sadece yorumlara bakmayın fotoğrafları görün gidin görüşün öyle karar verin Emre bey babamızın oğlu sanki övüp duralım memnun olmasak yorum yaparmıyız,delimiyiz memnun kalmasaydım kötü burnumunda resimlerini her yerde paylaşırdım o doktoruda deşifre ederdim neyse daha fazla yazmiyim devamında sinirleniyorum çünkü sonra insanlardan özür dile falan uğraşmiyim bu işlerle

Herzaman iyi araştırmak lazım ama kusura bakma ben emre beyin biraz bu forumu kullandıgını düşünyorum,, Sen belki reklam yapmıyorsun ama emre beyin kendi hemşiresi ben emre beyin ameliytlarını gordum soyle yapar, boyle yapar diyor... Neden o kadar iyise ameliyat hemşiresi bunu yazma geregi duyuyor ??
Açık ameliyatı yapıyorda, kapalı yapabiliyormu ? Herşey reklamdan ibaret

Sonra günde 2 amelyat yapıyormuş 2x6000 tl = 12000 tl
12000 tl x20 : 240000 tl
marafları 40000 tl olsa 200000 tl kalır
ben ayda 200000 kazanan biri hee:) çok ünlü kişiler bir bence boyle bir para kazanamıyorlardır, kazandıgını düşünsek şimdiye kadar hastane filan alırdı gibi geliyor..
En erken randevu 3 ay soraymış, çok gülüyorum :)) hehehe

kızlar benmi çok objektif düşünüyorum, yoksa siz doktorları gözünüzde çokmu büyütüyorsunuz ?
Kanmayın böyle pazarlama taktiklerine..

Bi baskasini karalamak bukadar kolaymi.....?
Ortada cok buyuk bir emek ve zaman var bu yaptigin suna benziyor
Sen buraya direk emre beyi kotulemeye girmissin onun basarisini cekemeyen herhangi bir doktor yada hemsiresi olma ihtimalinde olabilir ayni buna benzedi senin yukarda yazdigin yorumlar
Vee goruyorumki rakamlara asiri takilmissin alan memnun veren memnun zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis gercekden
Cook hesap yapmana gerekde yok Adam acmak istemiyor demekki o dedigin hastahaneyii

canım boşver burda Emre bey çok başarılı olduğu için gerçekten acayip karalama kampanyaları dönüyo bu genç yaşında hızlı yükselişini çekemiyorlar hastalarının Emre beyi neden bu kadar sevdiğini anlayamıyorlar çünkü bu güne kadar hastalarıyla doğru dürüst ilgilenmemişler bile ilk zamanlar araştırdığımda da karalamaya çalışırlardı hala da devam ediyor ama sonuç değişmiyo ben sonuca bakarım çok güzel burun yapıyo mu yapıyo, ömürlük çökmeyen burun yapıyo mu, yapıyo... sorun nedir anlamadım parasını da sonuna kadar hakediyo ki bence 13 bine ameliyat yapan doktorlar Emre beyin yarısı kadar bile başarılı değil.

yokyok emel ben senin reklam yaptığını falan düşünmedim asla. o sözüm sana değildi. kimin yapıp yapmadığı belli oluyor zaten. dediğin doktor iyi olabilir,tamam sen reklamını yapmıyorsun ama yapanlar vardı hep.

Canım ne karalıyacagım kendisini tanımam etmem, Benim bazı huyları vardır ben dogru bildigimi soylerim yazarım..
hakkıyla kazanıyorsa ne guzel. Ama birilerine para verip buraya yazdırıyorsa çok ayıp.. ;((
Ve bunu ben soylemedim emre ilhan başlıgı altında yazıyor
ben emre ilhanın ameliyat hemşiresiyim birçok ameliyatını izledim soyle diyee buda benim yazdıklarımın dogruluk payı oldugunu ispatlıyor ayrıca boşuna konuşmuyorm anlaycagın..

Ve ben o kadar kapalı burun ameliyatı araştırması yaparken neden hep plastik cerrahlar aramamda karşıma çıkıyor, bir tane kbb hekimi kapalı burun yapmıyor, ama forum sitesine girdiginde bir bakıyorsun sanki kbb hekimleri en iyi burunu yapanlar, keşke ben yanılıyor olsam revizyon ameliyatı altında yazanların çogu kbb doktoruna ameliyat olmamışmı ??

Kimseyi karalamam, kimsenin ekmegiyle oynamam ben ne kadar yazarsam yazıyım gerçek neyse bir süre ortaya çıkar merak etme
ama over doze oldum emre ilhan, muhammet dilber' i okumaktandan ne zaman açsam emre ilhan muhammet dilber

bi sn emel ben sıradan bir vatandaş olarak bir doktoru neden kıskanayım,neden karalama kampanyası yapayım??ben bir sözümle karalama kampanyası mı yapmış oldum hemen?hem ben isim falan vermemiştim bile,sen kendin dedin benim reklam olduğumu mu düşünüyorsunuz diye...

Bu arada doktorlar burayı ayan beyan kullanıyor.sözüm sadece aliye veliye emreye cemreye değil. burada hakkında başlık açılan çoğu doktor bu iş için buraya para ödüyor. öyle olmasa sitede revizyonda usta doktor diye reklamlar dönmezdi sağda solda.ki özellikle ankarada biri var ki alkışlarım ona:)

Son düzenleme:
açıkladığın için sağol canım benim yazımın üstüne geldi sanırım yorumun... reklam yapanlarda vardır tabi bilmiyorum özellikle kısa süreli üyeliği olanlar birden ortaya çıkıp yorum yapanlar genelde reklam yapıyo

Kimseyi karalamam, kimsenin ekmegiyle oynamam ben ne kadar yazarsam yazıyım gerçek neyse bir süre ortaya çıkar merak etme
ama over doze oldum emre ilhan, muhammet dilber' i okumaktandan ne zaman açsam emre ilhan muhammet dilber[/QUOTE]

Ikiside gercekden cookk cok iyi doktorlar cunku ben emre beyin hastasiyim valla para mara vermedi gercek duygularimi yaziyorumm
5 yildir ameliyat olmak istiyordum ama cok korkuyordum cok gorusmede yaptim bicok doktorla ama sinmedi icime ikna edemediler
Emre beyin oyle bi sicakligi varki insana arkadasi gibi yaklasiyor rahatlatiyor ben ameliyatdan once arastirdim burdanda cok dedimki yaa bukadar cok sevilen bi doktor gormedim hic sikayet goremedim alla alla dedim bukadar iyi doktor demekki ve hastalari okadar baglaniyorki emre beye ameliyat oncesi ve sonraki surecde benimde baglandigim gibi utanmasam emre abim diyecegim
Basarili evt orasi tartisilmaz ama okadar sevgi dolu ve ilgiliki evt hastalari cok bekliyor randevulardaama onu bile seve seve bekliyoruz muayene ortami bile cok sicak hemsiresi asistanlari hepsi cok sevecen ve ilgililer
Yani bukadar cok sevilmesinin adinin gecmesinin nedeni maddi degil manevi
En azindan kendinadima konisim tam istedigim gibi bi buruna sahip oldum ve cok memnunum 20. Gunum olmasina ragmen okadar memnunumki ablam 2 hafta sonra olucak
kuzenimde yurdisindaki 3 barisiz ameliyatdan sonra ameliyata tovbe etmisken emre beye 4. Ameliyati olucak
Bide inana emre beyin buraya adam yolliak zamani bile yokdur

Son düzenleme:
ay neyse bu son yorumum olsun demeden geçmiyim arkadaş demiş 3 ay sonraya gün veriyomuş falan diyip gülmüş ama evet gerçekten öyle bende 3 ay beklemiştim kardeşimde şuan 2-3 ay sonraya gün alabildi ameliyat için doğru bunlar yani:)) çok yoğun hastası çok

bir ameliyat için 3 ay bekleyenin bence aklı yoktur
burası ssk hastanesimi 3 ay sonrasına gün veriyor, millet gidip başka yere ameliyat olur..
Kuzum sırasıyla degil parasıyla bikere :) hehehehe

3 ay sonraya gun veriyorsa mantıken ameliyat ucretini 10000 tl yaparsın aylık çalışırsın daha çok kazanırsın
hesabıda soyle
2x10000 = 20000
20000x20 = 400000
40000 masraf 360000 tl net kar ... ( yani 3 ay randevu işi bilimsel açıdan yalan)

emin ol bu sadece reklam sen yemişsin bu taktigi o başka :))

sadece şunu söyleyecegim işinde çok çok çok çok çok çok iyi olsa sadece açık teknik yapmazdı.

Şu anda tıp herşeyi kapalı yaparken açık teknik kullanmak o kadar aptalca geliyorki

Safra taşı ameliyatı ol 1 gün sonra eve git, bel fıtıgı ameliyatı ol 1 gün sonra evine git beyin ameliyatı ol 1 gün sonra evine git
burun amekiyatı ol hemde açık teknikle komedi gibi ( back to future 2) :)))

sinirlendim yine mantıksz şeyler okuyunca

emre ilhanın kesinlikle ve kesinlikle karalamıyorum sadece benim dışardan gordugum gerçekleri yazıyorum
iyi doktordur çok etikdir o yuzden sadece 6000 tl ye ameliyat yapıyordur herkes 3 ay sıra bekliyordur bunların gerçeklik payı % kaç olduguna kendiniz karar verin :) heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…