Kesinlikle cok haklısın canım. Ben Tevfik Sozen e ameliyat oldum. Sorsan belki birkaç kisi tanır bu formda ama kendisi cok cok başarılı bir cerrah. Bana göre burada isim yapmış bir cok doktordan da daha guzel isler çıkarıyor.
Efnan abLaaa inşaallah Onur beyde öyledir
ben iki kez oldum.revizyon için aklımda hiç isim yok ama burda adı geçen doktorlardan birine olmam muhtemelen,bilinmeyen doktorlar hep daha başarılı bence.
Burnum şu kadınınki gibi görünüyor. ki bence en iğrenç burun şekli. hem estetik müdahele gördüğü belli,hem de estetik değil gayet kaba duruyor.kemikleri çok belirgin,kuş gagası gibiaynen böyle burnum babaannem gibi oldum ya
Eki Görüntüle 543560
Kesinlikle cok haklısın canım. Ben Tevfik Sozen e ameliyat oldum. Sorsan belki birkaç kisi tanır bu formda ama kendisi cok cok başarılı bir cerrah. Bana göre burada isim yapmış bir cok doktordan da daha guzel isler çıkarıyor.
Efnan abLaaa inşaallah Onur beyde öyledir
evet biraz öyle.bence bu forumda ismi geçen doktorların yüzde doksan sekizi bil ki başarısızdır,çünkü ancak başarısız olan insan böyle yerlerden insan kapmayı düşünür.Gerçek hayatta kendini kanıtlamış dktora giden gider zaten,internette reklama ihtiyaç duymaz oyüzden.
bu yazdığına gerçekten üzüldüm fataldanger yardım etmek isterken acaba reklam yapan biri gibimi gözüktüm acababaşkasını bilmemde ben gerçekten yardım etmek için yorum yapmıştım çok memnun olduğumuz için yorum yaptım ben bu forum sayesinde doğru doktoru buldum ve çok mutluyum. şuan mutsuz olman tanınmamış doktorlar yüzünden değil mi zaten? inş çok güzel burunlara kavuşursunuz canım
Tevfik Sozen hangi sehirde acaba?
zaten revizyonluk duruma gelen arkadaşlar iyi araştırmamalarının, aşırı ön yargılarının kurbanı olmuş bizde araştırdık öyle bi kaç kişinin sözüne bakarar karar vermedik kaç yıl araştırdım ben Emre beye karar verme aşamasında artık facebookta Emre beyin bütün hastalarının profil resimlerine kadar baktım en az 100 tanesini bulup burnunu inceleyip karar verdim yinede kesin emin olmadım muayenehanesine gidip kaç hastasını gördüm de öyle karar verdim.Neredeyse hepsini isimlerine kadar biliyorum ameliyatta iyi sonuç almak isteyen arkadaşlar iyi araştırın kesinlikle sadece yorumlara bakmayın fotoğrafları görün gidin görüşün öyle karar verin Emre bey babamızın oğlu sanki övüp duralım memnun olmasak yorum yaparmıyız,delimiyiz memnun kalmasaydım kötü burnumunda resimlerini her yerde paylaşırdım o doktoruda deşifre ederdim neyse daha fazla yazmiyim devamında sinirleniyorum çünkü sonra insanlardan özür dile falan uğraşmiyim bu işlerle
Herzaman iyi araştırmak lazım ama kusura bakma ben emre beyin biraz bu forumu kullandıgını düşünyorum,, Sen belki reklam yapmıyorsun ama emre beyin kendi hemşiresi ben emre beyin ameliytlarını gordum soyle yapar, boyle yapar diyor... Neden o kadar iyise ameliyat hemşiresi bunu yazma geregi duyuyor ??
Açık ameliyatı yapıyorda, kapalı yapabiliyormu ? Herşey reklamdan ibaret
Sonra günde 2 amelyat yapıyormuş 2x6000 tl = 12000 tl
12000 tl x20 : 240000 tl
marafları 40000 tl olsa 200000 tl kalır
ben ayda 200000 kazanan biri hee:) çok ünlü kişiler bir bence boyle bir para kazanamıyorlardır, kazandıgını düşünsek şimdiye kadar hastane filan alırdı gibi geliyor..
En erken randevu 3 ay soraymış, çok gülüyorum :)) hehehe
kızlar benmi çok objektif düşünüyorum, yoksa siz doktorları gözünüzde çokmu büyütüyorsunuz ?
Kanmayın böyle pazarlama taktiklerine..
Bi baskasini karalamak bukadar kolaymi.....?
Ortada cok buyuk bir emek ve zaman var bu yaptigin suna benziyor
Sen buraya direk emre beyi kotulemeye girmissin onun basarisini cekemeyen herhangi bir doktor yada hemsiresi olma ihtimalinde olabilirayni buna benzedi senin yukarda yazdigin yorumlar
Vee goruyorumki rakamlara asiri takilmissin alan memnun veren memnun zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis gercekden
Cook hesap yapmana gerekde yok Adam acmak istemiyor demekki o dedigin hastahaneyii
bu yazdığına gerçekten üzüldüm fataldanger yardım etmek isterken acaba reklam yapan biri gibimi gözüktüm acababaşkasını bilmemde ben gerçekten yardım etmek için yorum yapmıştım çok memnun olduğumuz için yorum yaptım ben bu forum sayesinde doğru doktoru buldum ve çok mutluyum. şuan mutsuz olman tanınmamış doktorlar yüzünden değil mi zaten? inş çok güzel burunlara kavuşursunuz canım
Bi baskasini karalamak bukadar kolaymi.....?
Ortada cok buyuk bir emek ve zaman var bu yaptigin suna benziyor
Sen buraya direk emre beyi kotulemeye girmissin onun basarisini cekemeyen herhangi bir doktor yada hemsiresi olma ihtimalinde olabilirayni buna benzedi senin yukarda yazdigin yorumlar
Vee goruyorumki rakamlara asiri takilmissin alan memnun veren memnun zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis gercekden
Cook hesap yapmana gerekde yok Adam acmak istemiyor demekki o dedigin hastahaneyii
canım boşver burda Emre bey çok başarılı olduğu için gerçekten acayip karalama kampanyaları dönüyo bu genç yaşında hızlı yükselişini çekemiyorlar hastalarının Emre beyi neden bu kadar sevdiğini anlayamıyorlar çünkü bu güne kadar hastalarıyla doğru dürüst ilgilenmemişler bile ilk zamanlar araştırdığımda da karalamaya çalışırlardı hala da devam ediyor ama sonuç değişmiyo ben sonuca bakarım çok güzel burun yapıyo mu yapıyo, ömürlük çökmeyen burun yapıyo mu, yapıyo... sorun nedir anlamadım parasını da sonuna kadar hakediyo ki bence 13 bine ameliyat yapan doktorlar Emre beyin yarısı kadar bile başarılı değil.
açıkladığın için sağol canım benim yazımın üstüne geldi sanırım yorumun... reklam yapanlarda vardır tabi bilmiyorum özellikle kısa süreli üyeliği olanlar birden ortaya çıkıp yorum yapanlar genelde reklam yapıyoyokyok emel ben senin reklam yaptığını falan düşünmedim asla. o sözüm sana değildi. kimin yapıp yapmadığı belli oluyor zaten. dediğin doktor iyi olabilir,tamam sen reklamını yapmıyorsun ama yapanlar vardı hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?