revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

bende emre beye amelıyat oldum. amelıyat oncesı psıkolojı çok kotu. doktor secımın acaba olmalımıyım korkuların, aılenın endişeleri. benım annem panık atak amelıyat boyunca sureklı anneme haber verıldı. bu surecı ben emre bey sayesınde kolay atlattım belkı emre bey yerıne baska bır doktor olsaydı ben amelıyat olmaktan vazgecerdım. artık eskısı gıbı degıl hıçbırsey ınetrnet denılen ortam herseye çok cabuk ulasmamızı saglıyor. dedıgım gıbı amelıyat oncesı psıkolojı çok kotu aklınıza bırçok sey gelıyor. bır suru soru ısaretı. ben bunlardan emre bey ve bırgul hanım sayesınde kurtuldum. konusmamız gorusmemız boyunca her bır soruma çok net cevaplar aldım. eskı burnuma bakıyorum ya ben eskı burnu fındık gıbı çok sevımlı hale getıren doktoru neden burda tavsıye etmeyım sonucta hepımızın buraya bakmasındakı amaç aynı. en ıyıye guzele ulasabılmek neden aynı amaç için çırpınan kısılere yardımcı olmayım. saglık o kadar basıt bırsey degıl kı. eger ben bırseyden memnun kalmadıysam neden bunu baskasına methederek yanlıs yonlendırerek kul hakkına gıreyım.

ben emre beyden memnun kaldım. sormam gereken bırsey oldugunda kendısıne çok rahat ulasabılıyorum. amelıyat oncesındekı ıletısımızmız nasılsa sonrasında da aynı sekılde devam edıyor.

Ben yeni uye olsaydim once bi arastirirdim formlari resimleri doktorlari hasta yorumlarini boyle hemen ilk mesajlarimda istatistiki hesaplamalar senoryalar parali kampanyalar gibi seylerle hucuma gecmezdim buda bana mantiksiz geliyor sanki ozellikle bu doktor ihakkinda bunlari yazmak icini dokmek icin gelmis gibi duruyorsun
hadi ben hastasiyim övuyorum hakkim olarak ama senn tanimiyorsun bile ne emre beyi ne muhammet beyi neden bukadar emin konusuyorsun ithamlarda bulnuyorsun cozemedim

Allahalla muhasebecimisin anlamadım:))))) ne bu hesap benim için kaç ay beklediğimin önemi yoktu açıkcası şekli güzel olsun yeterliydi yani buna aldanıpta ameliyat olmadım ayrıca bilgin olmadığı belli burunda kapalı teknik eski, açık teknik yeni...
kapalı tekniğin burun ameliyatlarında iyi olmadığını herkes bilir. Bence sen kapalı teknikle ameliyat yapan doktor bile olabilirsin ameliyat olacak sıradan bi bayan böyle hesaplarla uğraşmaz ayrıca yazış şeklinden erkek olduğunu bile düşünmeye başladım:))
Canım insanlar başka yere ameliyat olmaz merak etme süreyi bekler sen o zaman süreyi düşünüp herhangi bi doktora kendini doğratabilirsin:)))) orası bizi ilgilendirmiyo

:) muhasabeci degilim, biyologum, hemde bayanım :))) hehehe
sende yazdıklarıma cevap veremeyince başka şeyler söyleyip konuyu degiştirmeye çalışıyorsun galiba

benim önüme kanıt koy bak ben sanaçok basit hesap yaptım kimsenin 3 ay beklemeyecegini anlattım (boyle basit numaralarla insanları kandırmak çok kötü bir davranış)

olay bir şekilde emre beye yönlendiren sensin
ben sadece dikkatli olunması gerekliliği anlatıyorum..

farkıydan bunuda matematikle ortaya koyuyorum

bence mantıklı olan şu doktoru ovmek yerine şu ameliyatı şu yöntemle, şu doktrora ve şu hastanede oldum demek önemli

bu forumda fake doktor yorumlarından geçilmiyor örnegini vermiştim hatırlarsan..

başka bir matematik hesabı türkiye nufusu 73 milyon
gündede sanırım türkiyede atıyorum 300 burun ameliyatı filan olsa
bunların sadece 2 sini dediginiz kişi yaptı, forumda adı geçenlerde 10 kişi diyelim
geriye kaldı 290 kişi

bu kişiler foruma hiç yazmıyormu sanki türkiyedeki iyi burun ameliyatı bu kişiler tarafından yapılıyor..

Bu Düşüncelerim Kesinlikle Kendi Yorumumdur .. (amacım kimseyi kötülemek degildir, sadece kendi düşüncemi yazıyorum)

Bu arada kapalı teknik daha çok plastik cerrahlar, açık teknikise hem plastik cerrahlar hem kbb doktorları tarafından yapıldıgı düşünüyorum
Bu biraz vizyon farkı burun ucunda izi bile bile bırakmak gibi saçma birşey olabilirmi

Senin kendi düşüncelerini yazarsın insanlar okur benim herşeye saygım var..

ben de emre ilhana ameliyat olacağım. ameliyat tarihimi 24 ocak yani 3 ay sonraya aldım. ben de ilk etapta bu işlerin reklam olabileceğini düşündüm ama emre ilhanla tanıştıktan sonra kafamdaki bu düşünceler silindi. ben sadece bir noktaya dikkat çekmek istedim. rosesoy sanırım sen foruma yazmaya yeni başlamışsın. ben epey uzun süredir araştırma içindeydim. ilk etapta başka doktorları da düşündüm en son olarak emre beyde karar kıldım. ama bu forumda inan ki reklam amaçlı üyelikler kendini çok belli ediyor. bu kadar çok araştırınca doktorun reklamını yapanları artık yazılarından pat diye anlar hale geliyorsun :) eminim ki muhammet beyle emre beyin reklama ihtiyacı yok. onlar zaten yaptıkları işlerle, gördüğümüz hasta resimleri ile kendilerini kanıtladılar herkese. ben sonuçtan memnun kalırsam da tabi ben de burada insanlara yardımcı olmak için olumlu düşüncelerimi dile getiririm. ama "reklam" dediğinde orada duracaksın. bu zamana dek zaten reklam amaçlı üyelikler burada hemen tespit edildi. şüphelendiğim başka bir doktor vardı, kısa sürede reklam amaçlı üyelikler ortaya çıktı, zaten yaptığı burunlar da ortadaydı, bir sürü yamuk ve ucu düşük burun ve nefes problemi ile kalakaldı insanlar... biraz yapılan işe bakacaksın aslında. sonucu paylaşan çok fazla hastası var bu doktorların. şuan emre ilhan arşivimde 40a yakın hastanın resmi var bu forumdan kaydettiğim :)

ayrıca kapalı teknikten bahsediyorsun. evet kapalı teknik bana da ilk etapta çok cazip gelmişti. ama çok araştırdım bunu, evet açık teknikte az da olsa bi iz kalabiliyor, ama kapalı teknikte ise sonuç her zaman başarılı olmuyor. kapalı teknikle ameliyat olmuş bir çok arkadaşı incelediğimde, o yamuk ve ucu düşük burunların sahiplerinin onlar olduğunu da gördüm.

en önemlisi doktorlarla görüşmek,birebir hasta resimlerini görmek sorularını ona sormak. yoksa bu şekilde senin içindeki şüpheler tüm doktorlara karşı olur.

Son düzenleme:
Kapalı teknik daha zor ve kesinlikle daha fazla deneyim ve el becerisi istiyor. Ayrıca burun ucundaki şişlik,ödem,asimetriler bunlar ya minimum düzeyde oluyor ya da çok çabuk geçiyor. Fakat açık teknikte burun ucundaki ödem ve şişliklerin geçmesi zaman alıyor. Burun ucu çok problemli hastalarda açık teknik kullanılması uygun görülebilir ama kendine güvenen doktor kapalı teknikle de bunun altından kalkar bence. Burada kapalı eski,açık yeni olayı değil hastaya uygun olan teknik hangisi önemli olan odur bence. Ben şahsen sadece açık teknik yaparım diyen doktora güvenmezdim çünkü açık teknik daha kolay yönetilebilen ve bana göre daha az deneyimle altından kalkılabilecek bir olay. Ama tabi her açık teknik uygulayana böyle demiyorum.

Bence önemli olan doktorun kolay kaçma vs den ziyade hastanın durumuna göre teknik belirlemesi. Emre İlhanıda tanımam etmem bir dönem forumda resimlere bakıyordum (eskiden) o zaman gördüğüm resimleri beğenmemiştim bana fazla yapma geliyordu ama son zamanlarda bir arkadaş var onun burnunu da çok beğendim. Sanırım genelde kavisli ve kalkık burunlar yapan ama hastasının da isteklerini dinleyen biri. Fiyata ve 3 ay sonraya vermesine ise bir yorum yapamıcam.

yok emelşahin şu an mutsuz olmam tanınmamış doktorlar yüzünden değil. ameliyat olduğum doktor burada hakkında başlık açılmış olan, bir sürü yorum almış olan bir doktordu. işte oyüzden bu kadar haykırıyorum ya zaten. yoksa sözüm ne a kişisine ne b. benim tek sözüm sırf burda beğenildi,tavsiye edildi diye kimse hiçbir doktora karar vermemeli.normal internet dışındaki hayatında duyduklarına güvenmeli işte.bu da sadece kişisel bir tavsiye işte.

yok emelşahin şu an mutsuz olmam tanınmamış doktorlar yüzünden değil. ameliyat olduğum doktor burada hakkında başlık açılmış olan, bir sürü yorum almış olan bir doktordu. işte oyüzden bu kadar haykırıyorum ya zaten. yoksa sözüm ne a kişisine ne b. benim tek sözüm sırf burda beğenildi,tavsiye edildi diye kimse hiçbir doktora karar vermemeli.normal internet dışındaki hayatında duyduklarına güvenmeli işte.bu da sadece kişisel bir tavsiye işte.

Çok güzel yazmışsın sabuttrue
önemli olan buruna hangi yöntemin çok iyi olacagını bilen bir doktora gitmek kesinlikle...

Keşke demeden önce ince eleyip sık dokumak lazım
nasılda forumda ameliyat için 3 ay sıra bekleyen insanlar var :))
Komedi gibi :)) hehehe

Ne kadar cok tartistiniz, icime fenalik geldi. "Kim 3 ay beklermis... bunlar reklam.. ne kadar sacma" falan diyen ve surekli matematiksel hesaplar yapan kisi de biraz abartmis artik... inan ki herkes herseyi senin gibi parayla olcmuyor. Ben emre beyi tanimiyorum, ona ameliyat falan da olmadim, ama revizyon ameliyatim icin bir kac doktoru dusunuyorum, emre bey de bunlardan biri. kendisini gecen hafta aradim ve ocaga randevu aldim, bunlarin hepsi gercek. bu sirada da dusundugum diger doktorlarla gorusuyorum... 3 ay degil 1 sene bile beklerim dogru doktoru bulana kadar, cunku 3. kez ameliyat olmak istemiyorum. bence bu forumlari okuyan ve buraya yazan insanlar da butun okuduklarini bi dereceye kadar akillarinda bulundurmalilar, ama sonra da gercek hayattan bazi ornekler gorerek ve doktorlarin hepsiyle birebir konusarak bir karar kilmalilar. ayrica gercekten biri reklam yapiyorsa bu hem forumda belli oluyor hem de doktorun ofisine gidince orda da belli oluyor.... neyse, ankarada asiri reklami yapilmis biri var diye bir laf gecti bi ara.. kim oldugunu merak ettim dogrusu... dedigim gibi, ben her soylenilene inanmiyorum ama her soylenilen seyi biraz da olsa aklimda tutuyorum ondan sonra da butun ogrendiklerimi goz onunde bulundurarak bir karara varmayi dusunuyorum..

3 ay randevu :)

telefon ile istedigini soyler ben karışmam..

size komedi gibi bir reklam oldugunu mantıklı bir açıklamayla anlatmaya çalışmıştım ben buna inanıyorum

ben gidecegim parayı masanın üstüne koyacagım ve bu hafta ameliyat olacagım diyecegim bana diyecekk 3 ay sonra hahahah

Sonuç olarak sırayla degil parayla orası bir muayenehane ve özelde çalışan hiç bir doktor 3 ay randevu ile çalışmadıgına inanıyorum

en en en en en ünlüleri bile :))

evet rosesoy bi sen akillisin. biz bunlari hic dusunmuyoruz . ay iyi dediler hemen yaptiralim diye ameliyata kosuyoruz. reklami falan hic ayiramiyoruz.
ben prof. estetik cerraha kapali ameliyat olup enkaz haline gelen burnumu emre beye duzelttirdim. aynen 3 ay bekledim hem de hemen gelip olmam gerek diye israrima ragmen. yani masaya parayi koyunca olmadi. oyle bir forsun varsa ne mutlu .
burdan ileri tarihe ameliyat gunu verdigi icin emre beye olmaktan vazgecen insanlar var. pek iyi bi reklam stratejisi olmasa gerek. gidip gorusursen orda olan kalabaligi fenalik getiren bekleyisleri gorursun. emre beyi savunmuyor
um. hatri sayilir bi para verdim ve karsiligini aldim normal olani bu. ama isler oyle islemiyor. ve bu yuzden kendisine minnettarim. umarim teorilerin hesaplamalarin pratikle cakismaz ve pisman olmazsin.

:) benim forsum parayla
3 ay bune ya ssk hastanesi gibi
Hem burnunu kim enkaz haline getirdiye ilk once onu paylaş bizde bilelim ona gitmeyelim ben bu foruma bunun için giriyorum açıkcası,
kötüleri elemek için..

Ayrıca bu benim düşüncem ve saygı duyman lazım .. ben tüm içtenligimle 3 ay beklettiğini özellikle yaptıgını düşünüyorum.. forumu dikkatli okursan yurt dışından gelen bir kaç hasta 10 gün içinde ameliyat olup gitti.. Bence sen yeterince ısrarcı olamamışsın :))

neyse bu tartışma dışında kapalı ameliyatı merak ediyorum gerçekten nasıl bir sorunla karşılaştın bunu anlatırmısın
Rica etsem birde fotograflarını koyarmısın kapalı teknik ile ne kadar kötü yapmış ?

Bence adam yogunluguna gore bazen 3 ay sonraya bazen de hemen ameliyata aliyodur.. ayrica bazen hastanin durumuna da bagli... belki hastanin 3 ay beklemesi gerektigini dusundugu icin 3 ay sonraya veriyodur adam. bilemiyorum. ama bir doktorun 3 ay sonraya ameliyat tarihi vermesi benim icin ne olumlu ne de olumsuz birsey... yani benim icin pek birsey ifade etmiyor aslinda. o yuzden reklam taktigi olarak dusunmuyorum. herneyse.... o kapali ameliyati yapan doktoru ben de merak ettim..

bu ankaradaki doktor kimmis???

Site yöneticilerinin doktorlardan para alıp da burda reklamlarını yaptıklarını sanmıyorum açıkcası. Ha her sitede olduğu gibi reklam amaçlı üyelikler olabilir ona birşey diyemem ama site yönetimi bile bile bunu yapmaz zannetmiyorum. Nerdeydi bilmiyorum ama yazmışlardı doktorlar iletişime geçmiş sanırım hakkımızdakiş kötü yorumları silin gibisinden bunu bile yapmıyorlar ki kaldı adamlarda para alıp burda reklamlarını yapacaklar sanmam.

Evet arkadaslar revizyon icin baska tanidiginiz, iyi oldugunu bildiginiz doktorlar kimler? simdiye kadar bahsedilen doktorlar disinda baska doktorlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…