Allahalla muhasebecimisin anlamadım:))))) ne bu hesap benim için kaç ay beklediğimin önemi yoktu açıkcası şekli güzel olsun yeterliydi yani buna aldanıpta ameliyat olmadım ayrıca bilgin olmadığı belli burunda kapalı teknik eski, açık teknik yeni...bir ameliyat için 3 ay bekleyenin bence aklı yoktur
burası ssk hastanesimi 3 ay sonrasına gün veriyor, millet gidip başka yere ameliyat olur..
Kuzum sırasıyla degil parasıyla bikere :) hehehehe
3 ay sonraya gun veriyorsa mantıken ameliyat ucretini 10000 tl yaparsın aylık çalışırsın daha çok kazanırsın
hesabıda soyle
2x10000 = 20000
20000x20 = 400000
40000 masraf 360000 tl net kar ... ( yani 3 ay randevu işi bilimsel açıdan yalan)
emin ol bu sadece reklam sen yemişsin bu taktigi o başka :))
sadece şunu söyleyecegim işinde çok çok çok çok çok çok iyi olsa sadece açık teknik yapmazdı.
Şu anda tıp herşeyi kapalı yaparken açık teknik kullanmak o kadar aptalca geliyorki
Safra taşı ameliyatı ol 1 gün sonra eve git, bel fıtıgı ameliyatı ol 1 gün sonra evine git beyin ameliyatı ol 1 gün sonra evine git
burun amekiyatı ol hemde açık teknikle komedi gibi ( back to future 2) :)))
sinirlendim yine mantıksz şeyler okuyunca
emre ilhanın kesinlikle ve kesinlikle karalamıyorum sadece benim dışardan gordugum gerçekleri yazıyorum
iyi doktordur çok etikdir o yuzden sadece 6000 tl ye ameliyat yapıyordur herkes 3 ay sıra bekliyordur bunların gerçeklik payı % kaç olduguna kendiniz karar verin :) heheheh
Allahalla muhasebecimisin anlamadım:))))) ne bu hesap benim için kaç ay beklediğimin önemi yoktu açıkcası şekli güzel olsun yeterliydi yani buna aldanıpta ameliyat olmadım ayrıca bilgin olmadığı belli burunda kapalı teknik eski, açık teknik yeni...
kapalı tekniğin burun ameliyatlarında iyi olmadığını herkes bilir. Bence sen kapalı teknikle ameliyat yapan doktor bile olabilirsin ameliyat olacak sıradan bi bayan böyle hesaplarla uğraşmaz ayrıca yazış şeklinden erkek olduğunu bile düşünmeye başladım:))
Canım insanlar başka yere ameliyat olmaz merak etme süreyi bekler sen o zaman süreyi düşünüp herhangi bi doktora kendini doğratabilirsin:)))) orası bizi ilgilendirmiyo
bu yazdığına gerçekten üzüldüm fataldanger yardım etmek isterken acaba reklam yapan biri gibimi gözüktüm acababaşkasını bilmemde ben gerçekten yardım etmek için yorum yapmıştım çok memnun olduğumuz için yorum yaptım ben bu forum sayesinde doğru doktoru buldum ve çok mutluyum. şuan mutsuz olman tanınmamış doktorlar yüzünden değil mi zaten? inş çok güzel burunlara kavuşursunuz canım
bu yazdığına gerçekten üzüldüm fataldanger yardım etmek isterken acaba reklam yapan biri gibimi gözüktüm acababaşkasını bilmemde ben gerçekten yardım etmek için yorum yapmıştım çok memnun olduğumuz için yorum yaptım ben bu forum sayesinde doğru doktoru buldum ve çok mutluyum. şuan mutsuz olman tanınmamış doktorlar yüzünden değil mi zaten? inş çok güzel burunlara kavuşursunuz canım
Kapalı teknik daha zor ve kesinlikle daha fazla deneyim ve el becerisi istiyor. Ayrıca burun ucundaki şişlik,ödem,asimetriler bunlar ya minimum düzeyde oluyor ya da çok çabuk geçiyor. Fakat açık teknikte burun ucundaki ödem ve şişliklerin geçmesi zaman alıyor. Burun ucu çok problemli hastalarda açık teknik kullanılması uygun görülebilir ama kendine güvenen doktor kapalı teknikle de bunun altından kalkar bence. Burada kapalı eski,açık yeni olayı değil hastaya uygun olan teknik hangisi önemli olan odur bence. Ben şahsen sadece açık teknik yaparım diyen doktora güvenmezdim çünkü açık teknik daha kolay yönetilebilen ve bana göre daha az deneyimle altından kalkılabilecek bir olay. Ama tabi her açık teknik uygulayana böyle demiyorum.
Bence önemli olan doktorun kolay kaçma vs den ziyade hastanın durumuna göre teknik belirlemesi. Emre İlhanıda tanımam etmem bir dönem forumda resimlere bakıyordum (eskiden) o zaman gördüğüm resimleri beğenmemiştim bana fazla yapma geliyordu ama son zamanlarda bir arkadaş var onun burnunu da çok beğendim. Sanırım genelde kavisli ve kalkık burunlar yapan ama hastasının da isteklerini dinleyen biri. Fiyata ve 3 ay sonraya vermesine ise bir yorum yapamıcam.
yok emelşahin şu an mutsuz olmam tanınmamış doktorlar yüzünden değil. ameliyat olduğum doktor burada hakkında başlık açılmış olan, bir sürü yorum almış olan bir doktordu. işte oyüzden bu kadar haykırıyorum ya zaten. yoksa sözüm ne a kişisine ne b. benim tek sözüm sırf burda beğenildi,tavsiye edildi diye kimse hiçbir doktora karar vermemeli.normal internet dışındaki hayatında duyduklarına güvenmeli işte.bu da sadece kişisel bir tavsiye işte.
evet rosesoy bi sen akillisin. biz bunlari hic dusunmuyoruz . ay iyi dediler hemen yaptiralim diye ameliyata kosuyoruz. reklami falan hic ayiramiyoruz.
ben prof. estetik cerraha kapali ameliyat olup enkaz haline gelen burnumu emre beye duzelttirdim. aynen 3 ay bekledim hem de hemen gelip olmam gerek diye israrima ragmen. yani masaya parayi koyunca olmadi. oyle bir forsun varsa ne mutlu .
burdan ileri tarihe ameliyat gunu verdigi icin emre beye olmaktan vazgecen insanlar var. pek iyi bi reklam stratejisi olmasa gerek. gidip gorusursen orda olan kalabaligi fenalik getiren bekleyisleri gorursun. emre beyi savunmuyor
um. hatri sayilir bi para verdim ve karsiligini aldim normal olani bu. ama isler oyle islemiyor. ve bu yuzden kendisine minnettarim. umarim teorilerin hesaplamalarin pratikle cakismaz ve pisman olmazsin.
:) benim forsum parayla
3 ay bune ya ssk hastanesi gibi
Hem burnunu kim enkaz haline getirdiye ilk once onu paylaş bizde bilelim ona gitmeyelim ben bu foruma bunun için giriyorum açıkcası,
kötüleri elemek için..
Ayrıca bu benim düşüncem ve saygı duyman lazım .. ben tüm içtenligimle 3 ay beklettiğini özellikle yaptıgını düşünüyorum.. forumu dikkatli okursan yurt dışından gelen bir kaç hasta 10 gün içinde ameliyat olup gitti.. Bence sen yeterince ısrarcı olamamışsın :))
neyse bu tartışma dışında kapalı ameliyatı merak ediyorum gerçekten nasıl bir sorunla karşılaştın bunu anlatırmısın
Rica etsem birde fotograflarını koyarmısın kapalı teknik ile ne kadar kötü yapmış ?
bi sn emel ben sıradan bir vatandaş olarak bir doktoru neden kıskanayım,neden karalama kampanyası yapayım??ben bir sözümle karalama kampanyası mı yapmış oldum hemen?hem ben isim falan vermemiştim bile,sen kendin dedin benim reklam olduğumu mu düşünüyorsunuz diye...
Bu arada doktorlar burayı ayan beyan kullanıyor.sözüm sadece aliye veliye emreye cemreye değil. burada hakkında başlık açılan çoğu doktor bu iş için buraya para ödüyor. öyle olmasa sitede revizyonda usta doktor diye reklamlar dönmezdi sağda solda.ki özellikle ankarada biri var ki alkışlarım ona:)
Handecim ben de revizyon icin Emre beyi dusunuyorum, su ana kadar 1 kez ameliyat oldum, yani 2. ameliyatimi dusunuyorum... resimlerini bana deniz8deniz8@yahoo.com adresine yollarmisin lutfen... dogru secimi yapmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?