peki o adamla hala evlimisinBu konuyu okuyunca benim yasadiklarim aklima geliyor ben neden katlanmisim diyorum.biz belki toplum icinde degil ama evdeyken kizim o zmn 6 7 aylikken yani bir yasindan kucuk oldugi zmnlarda bebek sonucta neye agladigi belli olmuyor.bi kizimla yatak odasindaydik birden aglamaya basladi esim salondan bir hışımla geldi ve ustume yuruyerek niye cocugu aglatiyosun dedi sonra bende o sinirle sen salakmisin ya dedim banyoya dogru giderken oda arkamdan geldi ve makasi alip bogazima dayadi..ve hicbir sucum yokken bu yasandi bunun gibi kac kere agliyo diye ustune yurudu bagirdi hakaret etti..aklima bunlar geldikce nefret ediyorum ondan.
suçunun farkında ve g..tünu örtmeye calisiyor ustune bir de seni suçlayarak. Biz de çocuğu her gun krese birakiyoruz kresten aliyoruz esim arabada bekledigi ve benim de kizimin düştüğü an olmuştur. Ama bunu mesele bile yapmayiz. Düşerse kalkar yolumuza devam ederiz. Kizim 26 aylik . bilemiyorum sizin cocugunuz cok mu ufakBir de mesaj atmış bugun olanları unutmayacağım. Benim çocuğum oradakilerin de senin gururundan da önemli diye. Uyanmasına rağmen dikkat etmemiştim. Gözünün onunden çocuğun düşmesi falan gitmiyormuş. Çok kindarmışım eve gelince ona bağırmışım vs.
Bir buçuk yaşındasuçunun farkında ve g..tünu örtmeye calisiyor ustune bir de seni suçlayarak. Biz de çocuğu her gun krese birakiyoruz kresten aliyoruz esim arabada bekledigi ve benim de kizimin düştüğü an olmuştur. Ama bunu mesele bile yapmayiz. Düşerse kalkar yolumuza devam ederiz. Kizim 26 aylik . bilemiyorum sizin cocugunuz cok mu ufak
Sıkma canını. Herkesin ayri bir derdi var işte. Ama eşinle asla muhatap olma. Ne iyi ne kötü muhatap olma. Agresif insanlara en buyuk ceza bu. Senden bir iki laf bekler sana iyice satassin bagirsin diye ama buna ortam hazirlama. Soyleyeceklerini soyle ve ondan sonra da hic muhatap olma. Taa ki özür dileyene kadar pisman olana kadarBir buçuk yaşında
Arkadaşım sen kaza nedir bilmez misin bilmiyorum anne misin. Annenin ne olduğunu biliyor musun. Kim kendi çocuğunun düşmesini ister. Yani eşimin yaptığını haklı buluyorsun. Bişey demiyorumben zaten adamı haklı görmüyorum katıksız odun resmen. ama bir annenin gözü her an çocuğunda olmalı özellikle merdiven gibi tehlikeli bir yerde. çocuğun elinden sıkı sıkı tutmalı. tutmazsa çocuk tabiki düşer
Aynen aynen ne kadar haklısınız ağzınıza sağlık önce konuşur konuşur sonra bi laf duyar daha kötü konuşur. Beni suçlu duruma sokar. Aynı evin içinde nasıl hiç konuşmadan duracağımı düşünüyorum. Aksine araya cumartesi pazar da girdi. Keşke işe gitseydim de hiç muhatap olmasaydım.Sıkma canını. Herkesin ayri bir derdi var işte. Ama eşinle asla muhatap olma. Ne iyi ne kötü muhatap olma. Agresif insanlara en buyuk ceza bu. Senden bir iki laf bekler sana iyice satassin bagirsin diye ama buna ortam hazirlama. Soyleyeceklerini soyle ve ondan sonra da hic muhatap olma. Taa ki özür dileyene kadar pisman olana kadar
Maalesef evet evliyim.ya ben neler yasadim neler..lohusaligim esim denen adam ve pislik annesi yuzunden burnumdan geldi.stres uzuntuden iki haftada 10 kg verdim.ve ben buyun bunlara ragmen niye halen beraberim kahretsin..ama oyle kolay olmuyor iste cocuk var diyosun annem hasta boyle birsey gundeme getirememŞu an o öküzle evli misiniz Nasıl bir psikopatmış öyle maka dayamak nedir gerizekalı ya
bişey demiyorum önceki yorumumu oku. anneliğin ne demek olduğunu çok iyi biliyorumA
Arkadaşım sen kaza nedir bilmez misin bilmiyorum anne misin. Annenin ne olduğunu biliyor musun. Kim kendi çocuğunun düşmesini ister. Yani eşimin yaptığını haklı buluyorsun. Bişey demiyorum
Ego çok yüksek ciddi eğitim farkı var aramızda bunu bildiği için hep beni aşağılamaya çalışır kendisi okumadığı için üniversite okuyanlar bişey mi biliyor vs der. Geçen de iyi derece İngilizcem var benim bölümü ingilizce okudum. Geçen sene kimsin de ingilizce konuşacaksın vs dedi.al işte yıne bi odun . adamdaki egoya bak ona sorsan cocugu düşünüyor evladı neticede düşünmesi gerek ama bu yaptıgı odunluğunu değiştrmezhiç mi sana saygısı yok ki yok! tavır al bnce biraz yerını bildin
durum baya ciddi arkadaşım sen ona sen olmadan nasıl burunun b... batacagını sen olmadan bi halt edemeyecegını göster ilgilnme ütü yapma vs vs sen daha iyi bilirsin . baktın olmuyor otur konuş yıne olmadı yol yakınken ömründen ömür gitmesin senide ana doğurduEgo çok yüksek ciddi eğitim farkı var aramızda bunu bildiği için hep beni aşağılamaya çalışır kendisi okumadığı için üniversite okuyanlar bişey mi biliyor vs der. Geçen de iyi derece İngilizcem var benim bölümü ingilizce okudum. Geçen sene kimsin de ingilizce konuşacaksın vs dedi.
Amacı ne sencedurum baya ciddi arkadaşım sen ona sen olmadan nasıl burunun b... batacagını sen olmadan bi halt edemeyecegını göster ilgilnme ütü yapma vs vs sen daha iyi bilirsin . baktın olmuyor otur konuş yıne olmadı yol yakınken ömründen ömür gitmesin senide ana doğurdu
Cok gurur kırıcı birsey gerçekten ama.bazı insanlarda bu var benim babamda da vardı ani tepkileri vardı toplum dalan düşünmezdi o.an ama.şükürler olsun eşimde yok böyle birşey o an kıza bile belli etmez evde halledilirMerhaba arkadaşlar ellerim titreye titreye ağlayarak yazıyorum. İş çıkışı eşim şu an eşim bile demek istemiyorum onunla çocuğu kreşten almaya gittik. Öğretmen eşyalarını verirken o ara dalgınlıkla çocuk iki basamak merdivenden aşağı düştü. Eşim arabada bekliyordu. Arabadan çıktı orada herkesin içinde bana ağzına geleni saydı. Bağırarak sana tut dedim falan ben üzüntüden orda yıkıldım. Su falan verdiler beyefendi çocuğu aldı arabaya bindi. Su verirlerse yine bağırıyor çabuk işe gidecem bekleme falan... Şoka girdim böyle bişey olabilir mi
kendi noksanlıkları sendeki hata gibi sunuyor. böyle yapan insanlar amaç gütmez mayası bozuk mayası. tek amacı egosunu tatmin etmek. seni damızlık gibi görüyor adam. çok sinirlendim. başkalarınada kasıla ksıla eşim şu işi yapıyor ünv mezunu diyodur kesinAmacı ne sence
evet olmali dikkatli ama benim dibimde bebegim bile dusuyo halinin ustunde otururken anlik yani halbuki ben bi an ayrilmiyorum yanindan ona ragmenben zaten adamı haklı görmüyorum katıksız odun resmen. ama bir annenin gözü her an çocuğunda olmalı özellikle merdiven gibi tehlikeli bir yerde. çocuğun elinden sıkı sıkı tutmalı. tutmazsa çocuk tabiki düşer
Aynen öyle diyormuş duydum daha doğrusu okudum. Biri yeni nişanlandığımız zaman mesaj atmıştı. Tam da dediğiniz gibi mesaj atmıştıkendi noksanlıkları sendeki hata gibi sunuyor. böyle yapan insanlar amaç gütmez mayası bozuk mayası. tek amacı egosunu tatmin etmek. seni damızlık gibi görüyor adam. çok sinirlendim. başkalarınada kasıla ksıla eşim şu işi yapıyor ünv mezunu diyodur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?