Rezil etti

Canım öyle zor bir durum ki ne desem boş

Konularinizi az cok biliyorum. 50 sene sonrada karsinizdaki adam bu olacak, degismeyecek. Yani iletisim kurun tavsiyesini veriyorum genelde ama adam iletisime kapali. Su an ya bosanacaksiniz ya da ayilip bayilip 2 gun sonra arayi duzelteceksiniz bu boyle bir omur surecek. Su an sadece derdinizi anlatip, rahatliyorsunuz. Sizin icin verebilecek yapici bir tavsiye yok bence

Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam Yoksa aşağılanmayı kanıksadın mı artık...
Evliliği idare etmek, arada alttan almayı becerebilmek, öyle her şeye kapris yapmamak başka, bir insanın her an laf hakaret edebileceği şekilde elinin altında durup her yapılanı yiyip yutmak başka.
Hadi boşanamıyorsun diyelim, al çocuğunu git, yok mu kimsen? Hem eşekten düşmüşe dönsün, hem de sen bir güç topla düşün taşın. Bakarsın kendinde o gücü bulursun ya da bakarsın elinden kayıp gidebileceğini anlar. Ama daha önce gidip gidip döndüysen ve bir şey değişmediyse, artık yapılacak belli...
Yazık değil mi sana, sen kendine azıcık kıymet versen bunların hiçbirine ammenna demezsin, sen kendi değerini bilmiyorken kimse de bilmez...

Yaralara tuz basmak için mi buradasınız unutmayın birgün sizin de başınıza gelebilir
hayır yani ben başka bir üyeyle konuşuyorum siz neden atlıyosunuz ordan. eski konularınıza baktım yaşadığınız şey evlilik değil. eşiniz size ne saygı ne sevgi duyuyor. yarama tuz basıyosunuz dediniz. yaralarınızı iyileştirmek istiyosanız size zerre kadar saygı duymayan bu adamdan boşanmakla başlayabilirsiniz mesela. ki boşancam dediğinizde defol git diyen bir adama sahipsiniz. bakın eşiniz demiyorum. çünkü ortada ne bir evlilik var ne bir eş var

Canım bildiğiniz sokak ortasında sokak ortasında oldu bunlar akşam çocuğun öğretmeni aradı durumunuza çok üzüldük bağıracaktı bari arabanın içinde bağırsaydı vs dedi.
Offf cok kötü rezilllik ya..
Boşanın bence tam bi pislik

Reactions: anu
zor olan nedir merak ettim

bi de bu tip öküzleri yetiştiren annelere sesleniyorum, bu derece büyükbaşın bakımı, büyütmesi, egosunun pompalanması, mutlaka zordur, iyi halt ettiniz, keşke üremeseydiniz.
Kesinlikle çok haklısın arkadaşım.. Gerçekten hiç güleceğim yoktu zira şu sıra bende bir öküzü boşamaya çalışıyorum...

Sen napiyodun armut mu topluyodun deseydiniz
O bagiriyosa siz 5 bagirsaydiniz
Neden susuyorsunuz ?
Hoduk yaaa

Konu sahibesi yaşadığınız olay gerçekten onur kırıcı ve inanın eşiniz hiç bir zaman değişmeyecek hatta gittikçe yaptıklarının şiddetini artıracak ve siz hergün biraz daha tükeneceksiniz. Kendinizin ve hayatınızın kıymetini bilin bu yaşlarınız bir daha geri gelmeyecek..Bir an evvel herseyi göze alip bu gidise dur demelisiniz bence.

Reactions: anu
Eve gelmiş hiç bişey olmamış gibi davranıyor sarılmaya çalışıyor nasıl bir psikolojisi var anlamak Çok güç Rabbim yardımcım olsun

benim de başıma geldi bu tür bir olay . ama ben çocuk kahramanıydım hikayenin . bir yere giderken pazarımsı bir kalabalıktan geçiyoruz annem sadece 2 dk elimi bıraktı ben de geride gördüğüm bir şeye bakmaya döndüm . sonra babamım bağıran sesini işittim nerede bu çocuk nasıl bırakıyorsun elini gibi bir şeylerdi . o an ki psikolojim annem benim yüzümden azar yedi olmuştu . kendimi o kadar suçlu hissetmiştim ki hala olay anı aklımda .çocukların gözünde ufak olay nasıl büyüyor biz bunu büyüyünce unutuyoruz.

konu sahibi sen de onun ağzına sicsaydin. barıştım iyiyiz deme. burnunu sürtseydin

Aynen öyle diyormuş duydum daha doğrusu okudum. Biri yeni nişanlandığımız zaman mesaj atmıştı. Tam da dediğiniz gibi mesaj atmıştı
inşallah haddini bildirirsin. madem zoruna gidiyor, o da okusun ünv mezunu olsun.
ben eşimle evlendiğimde ünv terketmiştim, eşim de ilkokul mezunuydu. bizim için sorun olmadı, sadece ilerde işsiz kalırsa en azından ünv mezunu olarak daha kolay iş bulur diye ben okumasını istedim. şimdi aöf te okuyor güzel bir bölümde. kısmetse kpss de iyi bir puan alırsa atanma ihtimali de olan güzel bir bölüm.
eşinle konuş güzelce, kendini ezik hissedip sana saracağına, adam olsun da okusun. okumak ayıp değil, yaptıkları ayıp çirkin.

Geçmiş olsun ama biraz daha soğuk kanlı olmalısınız. .. Ne bu biri bayılır biri bağırır

Sen tut cocugu ozaman diye sende ona bagirsaydin ne bayiliyosun daha gur sesle karsilik verseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…