Canım öyle zor bir durum ki ne desem boşyalnız o kadar kişi boşanacak mısınız ayrılacak mısınız diye sormuş, birine bile cevap gelmemiş; belli aynen devam, eğer bu durumu kabullenip devam edecekseniz neden konu açıyorsunuz ki, ne diyelim beraber eşinize sayıp sövelim, sonra sizin siniriniz geçince sarmaş dolaş devam mı edin? en azından tatmin edici bir cevap verin soranlara da
o başka bişey ama merdivenden inerken siz çocuğunuzun elinden tutmazmısınız. ben özellikle merdivenlerde çok dikkat ederim meselaevet olmali dikkatli ama benim dibimde bebegim bile dusuyo halinin ustunde otururken anlik yani halbuki ben bi an ayrilmiyorum yanindan ona ragmen
Yaralara tuz basmak için mi buradasınız unutmayın birgün sizin de başınıza gelebiliro başka bişey ama merdivenden inerken siz çocuğunuzun elinden tutmazmısınız. ben özellikle merdivenlerde çok dikkat ederim mesela
zor olan nedir merak ettimCanım öyle zor bir durum ki ne desem boş
Bulunmaz hint kumaşı mı bu adamEgo çok yüksek ciddi eğitim farkı var aramızda bunu bildiği için hep beni aşağılamaya çalışır kendisi okumadığı için üniversite okuyanlar bişey mi biliyor vs der. Geçen de iyi derece İngilizcem var benim bölümü ingilizce okudum. Geçen sene kimsin de ingilizce konuşacaksın vs dedi.
hayır yani ben başka bir üyeyle konuşuyorum siz neden atlıyosunuz ordan. eski konularınıza baktım yaşadığınız şey evlilik değil. eşiniz size ne saygı ne sevgi duyuyor. yarama tuz basıyosunuz dediniz. yaralarınızı iyileştirmek istiyosanız size zerre kadar saygı duymayan bu adamdan boşanmakla başlayabilirsiniz mesela. ki boşancam dediğinizde defol git diyen bir adama sahipsiniz. bakın eşiniz demiyorum. çünkü ortada ne bir evlilik var ne bir eş varYaralara tuz basmak için mi buradasınız unutmayın birgün sizin de başınıza gelebilir
Offf cok kötü rezilllik ya..Canım bildiğiniz sokak ortasında sokak ortasında oldu bunlar akşam çocuğun öğretmeni aradı durumunuza çok üzüldük bağıracaktı bari arabanın içinde bağırsaydı vs dedi.
Kesinlikle çok haklısın arkadaşım.. Gerçekten hiç güleceğim yoktu zira şu sıra bende bir öküzü boşamaya çalışıyorum...zor olan nedir merak ettim
bi de bu tip öküzleri yetiştiren annelere sesleniyorum, bu derece büyükbaşın bakımı, büyütmesi, egosunun pompalanması, mutlaka zordur, iyi halt ettiniz, keşke üremeseydiniz.
O rezil oldu evet olsa ne olacak ki bu üzülmez bile mesaj üstüne mesaj gururun benim çocuğundan önemli değil vs nerden buluyor bu cesareti bilmiyorumSiz rezil felan olmamissiniz esiniz kendi kendini rezil etmis
inşallah haddini bildirirsin. madem zoruna gidiyor, o da okusun ünv mezunu olsun.Aynen öyle diyormuş duydum daha doğrusu okudum. Biri yeni nişanlandığımız zaman mesaj atmıştı. Tam da dediğiniz gibi mesaj atmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?