bende baktım kızın yüzü bi gülmemiş2 255karya açtığın tüm konuları baştan bi okur musun,sanki başkasının konusuymuş gibi...
Az önce ben bir göz gezdirdim çoğunu da hatırladım yorum yapmışım, yani ne desem ki, sen hiç mutlu oldun mu bu evlilikte? Hala neden evlisin 3 sebep sayar mısın çocuk hariç
Sırasına göre konulara bakınca insanın aklına başka kadın geliyo, yoksa bile olacak çünkü esin seni ne seviyor ne sayıyor
Kendine sorarsan çok seviyormuş ben kıymet bilmiyormuş.2 255karya açtığın tüm konuları baştan bi okur musun,sanki başkasının konusuymuş gibi...
Az önce ben bir göz gezdirdim çoğunu da hatırladım yorum yapmışım, yani ne desem ki, sen hiç mutlu oldun mu bu evlilikte? Hala neden evlisin 3 sebep sayar mısın çocuk hariç
Sırasına göre konulara bakınca insanın aklına başka kadın geliyo, yoksa bile olacak çünkü esin seni ne seviyor ne sayıyor
cinsel hayatımızdada sorun var ise bi aile danışmanından doktorundan destek alın ama ikiniz giderseniz sağlıklı sonuç alabilirsiniz.Aynen öyle diyormuş duydum daha doğrusu okudum. Biri yeni nişanlandığımız zaman mesaj atmıştı. Tam da dediğiniz gibi mesaj atmıştı
Kendine sorarsan çok seviyormuş ben kıymet bilmiyormuş.
Hiç gülmemiş hem de,böyle ömür mü geçer yaşamak mı bu, vay giden ömre
Ben onu katmadım ki, sana yaptım yorumu sen kendi konularına açıp bakınca ne görüyorsun, seven sayan bi erkek görüyo musun ya da boşanmamak için çocuk hariç sebebin var mı, ha seviyorum dersen pes derim o ayrı[/QUOTE haklısın ne diyebilirim. Bişey demiyorum ki
ayı cok bu dünyada canım napsan sanada bi tanesi denk gelmisMerhaba arkadaşlar ellerim titreye titreye ağlayarak yazıyorum. İş çıkışı eşim şu an eşim bile demek istemiyorum onunla çocuğu kreşten almaya gittik. Öğretmen eşyalarını verirken o ara dalgınlıkla çocuk iki basamak merdivenden aşağı düştü. Eşim arabada bekliyordu. Arabadan çıktı orada herkesin içinde bana ağzına geleni saydı. Bağırarak sana tut dedim falan ben üzüntüden orda yıkıldım. Su falan verdiler beyefendi çocuğu aldı arabaya bindi. Su verirlerse yine bağırıyor çabuk işe gidecem bekleme falan... Şoka girdim böyle bişey olabilir mi
öyle adamlara bişey olmaz baksana kültrlü işi gcü yerınde hatunu almş seside cıkmıyor kızın . bahtı acık olanın horozu bile yumurtlarBöyle adamları birileri çekip çevirecek ki dünya dönsün...her delinin bir velisi vardır diye boşa denmemis
Maalesef evet evliyim.ya ben neler yasadim neler..lohusaligim esim denen adam ve pislik annesi yuzunden burnumdan geldi.stres uzuntuden iki haftada 10 kg verdim.ve ben buyun bunlara ragmen niye halen beraberim kahretsin..ama oyle kolay olmuyor iste cocuk var diyosun annem hasta boyle birsey gundeme getiremem
o veliler de genelde esler oluyo yani hanimlari omur torpusuBöyle adamları birileri çekip çevirecek ki dünya dönsün...her delinin bir velisi vardır diye boşa denmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?