rezil olduk komşulara

Yerinizde olsam ben de atmak isterdim, hiç sevmem gereksiz kalabalığı ama istemiyorsa zorlamaya gerek yok. Sizin gibi işgüzar biri gelip istemediğim halde eşyamı çöpe atsa yakasından tuttuğum gibi onu da çöpün yanına bırakırdım.

Biriktiriyorum çünkü daha cok omrum var bu alt sebep psikolojik yani bu sebeple para da pek harcamaz altin alirlar yani kullanirim ilerde lazim olur derler ilerisi mi kalmış halbuki teyzem cogu gitmid azi kalmis tozun pisligin akarın böceğin icinde mi yasanir at ferahla .Ölmeden minimalist ol bari.
Ben sizi hakli buldum elinize sağlık devam edin bagirsin birakin evdeki gereksiz şeyleri topluca atın o uyurken falan :)

yaşlilarin esyalari kiymetli olur keşke hic dokunmasaydiniz
belki bir hatirasi vardir onda bunlari bilemeyiz
oyuzden baba evi bile olsa istenmedigi surece bir seyler atilmamali kaldirilmamali bence

Ama babaanne haklı şimdi
Sen niye atma desiği şeyi attın ki kırık mırık istemiyo işte atmak kalsaydı keske atmasaydın

Ya kurban olurum yerim yaa
Bi sünger için gözlerimi doluyo
Canım benim

Yahu sanane
Yasli kadini ne diye bagirtip inatlasip ustune gidiyorsun. Yaslilar bi zamandan sonra esyalarini saklama derdine duserler. Sen o oyle dedikten sonra caktirmadan halledeceksin. Yasli basli kadin sana bağırıyor atma diye inadina gidip atmissin. e hakketmişsin kusura bakma.

Bana siz çok hadsiz geldiniz. Kadının yazlık evini kullanıyorsunuz, karışıyorsunuz bir de inadımdır diye övünür gibi söylemişsiniz. Hiç uygun değil. Özür dileyin bence.

Babaannenin tontikliğini beyaz tenine mavi gözüne bağlamanız da çok komik geldi. Şekilcilik. Kara kaşlı kara gözlü olsa içi kara, tontik olmayan mı olacaktı? Buna tebessüm ettim okurken.

Ben anneannemin dondurma kaplarını atıyorum diye günlerce konuşuyo su sebili olayı yine hafif kalmış

Klasik yaşlı tutumu o temizlik operasyonunu söylemeden yapın biz öyle yapıyoruz maalesef yaşlıların istifleme huyları var bir süre sonra çöp eve dönüşüyor ortam

Yaşlılar eşyalarına takıntılı olur. Atmak İstiyorum dese de iş ciddiye binince tam tersi olur kızarlar. Uğraşıp kızdırmayın kadıncağızı.

Asil size ne benim çocuğum dan hergün dugune goturur gibi elbise giydirecek halim yok ister atlet giydiririm ister tshirt ister hicbisey giydirmem tasası size mi kaldı işinize bakın hadi

Tontik demek kilolu demek siz haric herkes ne demek istediğimi anlad. babaannem böyledir anneannem zayıf ve karadır annem ve bende karayım o yüzden bos yapmayın bence

Atma dedikten sonra inatla kalkıp atmanıza anlam veremedim. Babanneniz güzelce fikrini bir kere söyledikten sonra bırakmalıydınız . Hata sizde .

Bence birilerinin işine karısma konusunda babannenize cekmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…