Rezil olucam.

Kendinize güveniyorsanız neden kızı kıskandınız?

Merak ettim.

Ayrıca dışarıdan bakınca da 80 kiloluk birisi 50 kilo gözükmez. Hani ölçüm sonucu gerçeklik degismeyecek. Orada çalışan kız da sonucu görünce şok olmayacak.

Eşinize asılmamıştır.
Rahat olun.

Ne alaka şimdi ya :)

Eeee Tipik bir türk kadınısınız bence.
Birazcık kendinize güvenin yaaaa. Sporunuzu düşünün ve kilo verdikten sonra kendinizi ne kadar harika ne kadar muhteşem hissedeceğinizi düşünün hem beden olarak hem de ruhsal anlamda ;)
Keyfini çıkarttın başka saçma sapan şeyleri kafanıza takmayın lütfen.

Kıskanmadım gerçkten kimseye ispat etmek zorunda değilim sadece rahatsız oldum. kıskanacağm gibi bi kız değil. Kilo verdiğim zmn yanımda solda sıfır kalır o kız. boyu benim yarım kadar zaten.

bence siz bir an evvel kilo vermeye bakın. çünkü yaşadığınız durumda rahatsız olacak bi taraf da yok.siz komplekse girmişsiniz sadece.

Kendinize güveniyorsanız neden kızı kıskandınız?

Merak ettim.

Ayrıca dışarıdan bakınca da 80 kiloluk birisi 50 kilo gözükmez. Hani ölçüm sonucu gerçeklik degismeyecek. Orada çalışan kız da sonucu görünce şok olmayacak.

Eşinize asılmamıştır.
Rahat olun.
Boy 175 ondsn 80 göstermiyorum

Sen biraz kıskanmışsın :) platin saçlı ince bi kız ee bende 80 kiloyum diyorsun :)
Hırslan işte sende ver bi 20-30 kilo ozamn ince olursun :) platin işi zaten kolay..

ölçüm yapmasalar senin 80 kilo olduğunu anlamıcaklarmı, rezil olcak ne var bunda. ama ben dururken kız eşimle konuşsaydı bende kıskanırdım. oraya gitmek zorundamısınız, bi kaç yer daha gezmişsiniz. onlardan birine gidin

Tartılmaman 80 kilo olduğun gerçeğini değiştirmez.
Neden bu güzel kadınlar hep kocalarınıza asılıyormuş hissi var bazı kadınlarda.
Önemli olan eşinizin kıza bakıp bakmaması olmalı bence.
Artı odaklanmanız gerekn konu şu an kilonuz bence.
Bir de BOYUM UZUN GÖSTERMİYOR hikayelerini bırakalım lütfen.
Baya da gösteriyoruz.

Mesajı düzenlemişsiniz de okuyan okudu ;) Kızcağız işini yapmış hemen damgayı yapıştırmışsınız. Bazı kadınlardaki 'herkes bulunmaz hint kumaşı kocamın peşinde' yanılgısına düşmüşsünüz, kız da alımlı olunca biraz kıskançlık olmuş kabul edin :)
Bir de kadın kadınla erkek erkekle muhattap olur düşüncesi de pek mantıklı değil, ülkenin ortasına duvar çekip kadınlar sağa erkekler sola diye ayırmak gerekir öyle bir durumda :)
Bence sporunuza odaklanın, eğer işini yapan bir kız yüzünden odaklanamaycaksanız da salonunuzu değiştirin, eşinizle ayrı ayrı sadece kadın ve sadece erkek olan spor salonlarına yazılın. Her ne kadar kuzguna yavrusu şahin görünürse de kocanıza her dişi bayılmıyordur emin olun ;)
İyi sporlar ...

Back
X