- Konu Sahibi Baharyagmuru35
bence sız kızın yanında kendınızı kotu hıssettınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç hissetmedim yemin edeblrm :)bence sız kızın yanında kendınızı kotu hıssettınız :)
İşe yarıyor mu gerçekten spor salonu?
Ne alaka şimdi ya :)
20 kg 3 ayda sağlıklı olmayabilir yani kas kaybı vs riski olur..20 kilo vermk istiyorum
Kıskanmadım gerçkten kimseye ispat etmek zorunda değilim sadece rahatsız oldum. kıskanacağm gibi bi kız değil. Kilo verdiğim zmn yanımda solda sıfır kalır o kız. boyu benim yarım kadar zaten.
Boy 175 ondsn 80 göstermiyorumKendinize güveniyorsanız neden kızı kıskandınız?
Merak ettim.
Ayrıca dışarıdan bakınca da 80 kiloluk birisi 50 kilo gözükmez. Hani ölçüm sonucu gerçeklik degismeyecek. Orada çalışan kız da sonucu görünce şok olmayacak.
Eşinize asılmamıştır.
Rahat olun.
Vercem inşbence siz bir an evvel kilo vermeye bakın. çünkü yaşadığınız durumda rahatsız olacak bi taraf da yok.siz komplekse girmişsiniz sadece.
Platin e merakım yok merakım kızıl :)Sen biraz kıskanmışsın :) platin saçlı ince bi kız ee bende 80 kiloyum diyorsun :)
Hırslan işte sende ver bi 20-30 kilo ozamn ince olursun :) platin işi zaten kolay..
Ödedik artık parayıölçüm yapmasalar senin 80 kilo olduğunu anlamıcaklarmı, rezil olcak ne var bunda. ama ben dururken kız eşimle konuşsaydı bende kıskanırdım. oraya gitmek zorundamısınız, bi kaç yer daha gezmişsiniz. onlardan birine gidin