Rezil olucam.

Birde erkek erkekler ile kadınlar kadınlar ile muhatap olması gerekiyormuş (bu kişi spor hocası olsa bile) konu sahibine göre.

Kızın saçlarının platin olması konuyla ilgili mi ? :işsiz:

1.80 kilo çıkman , 80 kilo olduğun gerçeğini değiştirmez . Yani ölçüm yapılmasa 55 sanmayacaklarına göre mesele yok .

2.Eşini konu ile ilgili daha bilgi sahibi görüp ona anlatmıştır .

3.Bu yersiz kıskançlıklarla salonda iyi efor sarfedip kilo verirsin , bu da işin iyi yanı :süslü:

Konu hızlıca editlenmiş bu cevaptan sonra :işsiz:

Kıskanmadım gerçkten kimseye ispat etmek zorunda değilim sadece rahatsız oldum. kıskanacağm gibi bi kız değil. Kilo verdiğim zmn yanımda solda sıfır kalır o kız. boyu benim yarım kadar zaten.

Hah bir de tüy dikin böyle milletin boyuna laf ederek. Bu zihniyetle kendinize güvenmemeniz çok normal. Kız kısa siz şişko, kocanızın nesi var kel mi ? Göbekli mi ? Siz insanları dış görünüşüne göre yargılarsanız sizle de dalga geçen birileri olur. Ayrıca geçimsiz birisiniz bence açtığınız konulara bakarak. Ablasını sevmeyen birisinden başka bir şey beklemiyorum zaten, kızı çok konuşuyor diye rezil ettiniz buralarda.

Konu içeriği değiştirmek yasak.
Eminim kocanız sizi sadece dünyanın en güzel kadını olduğunuzdan ötürü almamıştır siz de onu keza. insanlar fiziksel özellikleri ile rezil olmazlar kompleksleriyle olurlar. Kendinize ve kocanıza biraz daha güvenin

Sinir oluyorum bayanlarin surekli kendi sevgilisine asiliyormus gibi diger bayanlari kiskanmasina.Yahu nisanlim muhendis calistigi yerde de cok sayida bayan var .Hepsiyle de konusur.Benim de oyle cevremde cok sayida erkek arkadasim var.Onemli olan ne konustugun nasil konustugun..Gereksiz yere kizin gunahini da almayin

Görünen köy kılavuz istemez. :D rakamlara niye takıldınız ki. Kız sizi zayıf mı sanıyor?
Bence sizde bir ego sorunu var. Aşırı özgüvenle kompleks arasında gidip geliyorsunuz. Kızı ezikleyip durmanızdan, kilo versem kız yanımda solda sıfır falan demenizden görünen bu. Kendinize o kadar güveniyor olsanız bu hallere girmezsiniz. Kendinizle barışın.

Yalnız konu içeriğini silmek yasak değil mi? Pişman olacaksanız konu açmamalıydınız.
Platin saç falan başka muhabbetler dönüyor burada. Dolayısıyla biz de Fransız kaldık.
@Margarikotin ilgileniyor sanırım bdv ile. İlgilenebilir misiniz lütfen?

80 kiloysanız 80 kilo görünüyorsunuzdur,illaki tartılmanız gerekmiyor ki kilonuzun anlaşılması için. Dolayısıyla (sarısın kız kim bilmiyorum bu arada silmişsiniz sanırım o kısmı) oradaki görevliler zaten gayette tahmin edebilirler kilonuzu.

Bende onu diyorum,kesin hatun taş :olamaz: sıkı bir vucutla ve platin saçları ile salınıyorsa birde ortalıkta
Genelde fit insanlar oluyor zaten bu tip yerlerde. Ben hiç şişman bakımsız bir çalışan görmedim ki zaten işin doğasına aykırı.
Ben gördüm spor salonunda tanıtan kadın baya kiloluydu eşimle çok şaşırdık

Sinir oluyorum bayanlarin surekli kendi sevgilisine asiliyormus gibi diger bayanlari kiskanmasina.Yahu nisanlim muhendis calistigi yerde de cok sayida bayan var .Hepsiyle de konusur.Benim de oyle cevremde cok sayida erkek arkadasim var.Onemli olan ne konustugun nasil konustugun..Gereksiz yere kizin gunahini da almayin
Kıskandaydım eşim biz sevgiliyken rus kızları taşıyordu turizmde o zmn kıskanırdım

Kıskansaydım eşim turizmde rus kızları taşırken kıskanırdım

Back
X