Rus bir kızla evleniyor

Şu an tam yazdığınız şu cümlelerdeki haldeyim evlenemeyeceğim birini çok sevdim, sevmemek bağlanmamak için de çok çabaladım ve ayrıldık şu an nefes alamıyorum iliklerime kadar canım yanıyor

Hayır benden 10 yaş küçük hiç evlenmemiş biriydi, ben boşandım, baştan bana adım atan o olmasına rağmen sonra bunları ve beraberinde kendince başka şeyleri problem olarak görüp ayrılmak istedi.

Ya.bu işler belli olmuyor, tanıdığım bi çift kadın çocuklu boşanmış çocukdan 6 yaş büyük.... Birbir lerinin eline tanıştıkları tarihin dövmesini yptıtcak kdr çok seviyorlar, Dı çocuk da serseri bir şey değil he çok efendi işinde gücünde...

Benim çocuğum da yok ve inanın onunla aynı yaşta gibi görünüyorum ama beyimiz istemedi ben en baştan biliyordum yan çizeceğini neden kabul ettim diye çok kızıyorum kendime canım o kadar yanıyor ki kimseyle paylaşamıyorum da neyse konuyu dağıtmayayım konu sahibi kusura bakma olur mu

O kadar çok Rus demişsiniz ki sanki Alman olsaydı daha normal karşılayacaktınız.Karakteri konuşmasından belli adamın böyle bir tip için hiç üzülmeyin,iyi olmuş böyle bir amipten kurtulduğum deyin sevinin tam tersine.

Şu an tam yazdığınız şu cümlelerdeki haldeyim evlenemeyeceğim birini çok sevdim, sevmemek bağlanmamak için de çok çabaladım ve ayrıldık şu an nefes alamıyorum iliklerime kadar canım yanıyor
Allah kalbine serinlik versin.Cok zor.Ben de yaşıyorum şuan yine.Konun var mı bakayım?Neden olmadi?

Hayır benden 10 yaş küçük hiç evlenmemiş biriydi, ben boşandım, baştan bana adım atan o olmasına rağmen sonra bunları ve beraberinde kendince başka şeyleri problem olarak görüp ayrılmak istedi.
Ay canım benim ya.Ciddi yaklaşmamıştır sana.Sen kaç yaşındasin şuan.Riskli insanları hayatımıza almamiz lazım aslında.Ben risksiz olur diye çocuklu adamı alayim dedim o bile iflahimi kuruttu gerçi.Yine de en başta risksiz ve sorunsuz adam olmalı.Yok gerçi ya etrafta ondan bunlara kaldık.

Benim arkadaşım da kendinden 6 yas kucuk hiç evlenmemiş biriyle evlendi.Tabi maas olarak kendinden dusuk.Kendinin çocuğu vardı.Simdi arkadaş boşamak istiyor adam birakmak istemiyor.Oylesi de var yani

40 lı yaşlardayım, aslında ben de farkındaydım ciddi olmadığının ama kapıldım gittim kendime çok kızıyorum bu kadar aklı başında olup da böyle saçma bir durum içinde olmak bana hiç yakışmadı. Aynen düzgün insan yok gerçekten

Neden o diyerek sorgulamaya başlarsan, kendini hırsa kine teşvik edersin. Kolay değil elbet kabul ediyorum ancak onun hayatı yerine acaba sen kendi hayatın icin neler yapabilirsin? Tüm bu deneyimlerinle beraber, kendi geleceğin için daha mükemmel seçenekler acaba neler? Şimdi sen onun hayatına odaklanmişken ve uzaktan uzağa takip ediyorken acaba neler yapsan kendi hayatında daha mutlu -huzurlu olursun ve insanlar senin hayatina imrenerek bakar? Bak Almanya ya gitmiş, kendisine yeni bir yön çizmiş, yani bu demek oluyor ki orada farkli alternatiflere bakmış, görmüş ve değerlendirmiş, peki sen neden ayni yerde sayasın? Dünya kocaman, ve deneyimleyeceğin çok şey var. 8 yılım diyorsun, geçen harcanan yerine yaşanılan ve deneyimlenen olarak görürsen belki gelecekte yaşayacağın seneleri cennete çevirirsin ve emin ol, o senelerin kıymetini bilirsen atlattığın 8 seneye minnet duyarsın. Kendini gelistir, eglen, gez, ye, ögren, paylaş. Başkasının hayatını izlemek yerine aynanın karşısına geç ve BEN DEĞERLİYİM, YAŞADIĞIM HER ŞEY BİR DENEYİM VE KENDİMİ SEVİYORUM diyerek başla. Bol şans!

Benim arkadaşım da kendinden 6 yas kucuk hiç evlenmemiş biriyle evlendi.Tabi maas olarak kendinden dusuk.Kendinin çocuğu vardı.Simdi arkadaş boşamak istiyor adam birakmak istemiyor.Oylesi de var yani

şuda var tabi bi 10 yıl sonra filan kadının 30 yaş güzelliği gidicek adam bu sefer kendi orta yaşa geliceği için gözü gönlü gençlere kayıcak..ztn bu verdiğim örnekte galiba ilişkileri kadın evliyken başlamış aslında o kadarda efendi sayılmaz
(

Sevdigim uyelerdensiniz. Rabbim karsiniza cok mutlu olacaginiz birini cikarir insAllah. Duzgunleri de var :)

Sevdigim uyelerdensiniz. Rabbim karsiniza cok mutlu olacaginiz birini cikarir insAllah. Duzgunleri de var :)
Ay çok teşekkür ederim, Kalp kalbe karşı derler siz de benim beğendiğim üyelerdensiniz, yorumlarınız hep dikkatimi çeker. İnşallah düzgün biri çıkar karşıma ve tüm isteyenlere... Öncelikle şu kalbimin acısı bir dinse.... çok zor günler yaşıyorum.

Konuyla alakasi yok ama rus oldugu icinmi boynuz takacagini düşündünüz.Sizin burda karalayacaginiz kişi konu sahibinin erkek arkadasi degilmiydi

Hic uzmeyin kendinizi. Okudugum kadari ile cok isabetli olmus bitmesi. Her insan hata yapar bos yere kendinize yuklenmeyin derim. Neler gecmiyor ki hayatta..Bu da gecer elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…