S beden olmak isteyen buraya

50 kilo olmak
düşüncesi bile çok güzel yaa...

ben dayanamadım sabah tartıldım..biraz daha gitmiş kilolar..yarına kadar daha hafif olsam ne güzel olur..
bu aralar hiç iştahım yok..
sabah bir parça peynir attım ağzıma evden çıkmadan..ve hala onunla duruyorum..canım istemiyor hiç..
akşama iştahlanmam inşallah...
tartı öncesi akşamı acaip iştaha geliyorum ne ters bi durum

fıstıklarrr günaydınnnn..

sılacım öncelikle geçmiş olsun haklısın walla insanlar bazen düşüncesiz olabiliyorlar
bu arada koyduğun resimlere baktımdaa hiçbiri bizden güzel değillsırnaşık şeydelikafadulden

ya bak sana bişey sorucam ben eve yeşil elma depoladım(köyden geldi) bayrama kadar diyorum acaba elma diyetinimi yapsam ne dersin? işe yarar mı ki?? bu konuda görüş belirtirsen çok sevineceğim :)))) şöle 1-2 kilo daha atsam bayrama kadar..bir sürü ziyaret var yapmam gereken güzel ve zayıf görünmek istiyorum malum dost düşman belli değil bu devirde:1ninca: içten içe kilo almışın demek için beni bekleyeneler bile olabilir bu bayramsırnaşık şey kendilerini dumura uğratmak istiyorummhihoyyyt

kızlar merhaba.
dün akşamdan beri kendimi durduramıyorum.yedim yedim yedim.güya bayrama 54 olacaktım.çok kızıyorum kendime yaaa.öffff....
yarında tartılma günümüz.kesin almışımdır.:gitme:

burda yazılanları görünce ilham aldım valla sizden bende geçen yıl çok uğraştım faydası oldu tabi ama s beden olmak süper olur 17 yaşındayım ve bu yaz çıtır olmak istiyorum.... S beden olmamız dileğiyle herkese başarılar....:):)

ah ah ben de çok y7edim kilo almış bile olabilirim.Bu hafta inanılmaz yedim malum dönemdeyim ve kendime dur!!! diyemiyorum!!!!çok kötü ama öyle :))))ama sevindirici bir haber çayım geldi ve cumartesi başlıyorum,ayrı bir başlık altında nursima çayı günlüğü açacağım kızlar :))))kullanan ya da kullanmak isteyenlere faydası olsun diye:))) Ah sılacım ah gördüm de benim 50 kilo olmam için yaklaşık 23 kilo vermem lazım ((((ben bir önce şu bayrama kadar 68-69 olayım da durun sizzzz yıkıcam ortalığıııııı:sm_cool::sm_cool:

selam kızçelerrrrrrr..

of offfff bugün çok yedim bende yahuu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızın banadaklava:klava:

akrepçimmmm canım Şenizsaol ..

sende güne güzel başlamışsın ama az yemişsin fıstık c vitamini al halsiz kalma..

hadi bakalım yarın tartı günümüz..

ironiccim saol ablası allah razı olsun..şu kışı atlatsak hastalıksız hiç bişey istemiyom inan zayıflamak haricinde tabi..:dance:
fıstığım elma diyetin,i sormuşsun.elmanda varmış..bence yap derim zaten 1hafta kaldı bayrama senden net 2-3gidebilir bide ilk yapıcaksın kesin etkili olur bayramda hedeflediğin kiloda olursun.sen zaten normal öğünlerde fazla yemek yemiyorsun bu diyetede dayanırsın canım.zaten yeşil elma yeşil çay insanı tıkıyor acıktırmıyor.bir haftadan da bişey olmaz.sonrasında normal yemene devam edersin..detoks yapmış olursun..
şu bayramda gitçeğin yerdeki insanlarıda çatlat kızzzz:dance:
tankolik canım hoşgeldin yarın söyle kilonu senide yazalım listemizevereliniortak

bıgsize.çikin _f çok yedik diye salmayalım kendimizi..dayanırsanız bizde yapalım elma diyeti he.neyapalım 1haftalık detoks yapmış oluruz hem grup olursak motiveyle güzel gider yaparız ..ok diyenler yarın yazsınnnnnn..ne yapalım anca beraber kanca beraber..

günaydın şekerler

kilom 68.7
geçen cuma 69.4 tü..
az gitmiş ama almamaktan iyidir artık..
rahatsız olunca sporda yapamadım

kızlar ben elma diyetinden yana değilim..
tamam gider belki birkaçkilo ama bayramda yenince fazlasıyla geri gelicek ve bu da hayal kırıklığına yol açıcak..
bence az ama kalıcı gitsin..
Ağır ama emin adımlarla ilerleyelim şekerler

dünn yediklerim
sabah peynir
öğle: kabak tatlısı,yoğurtlu makarna
ikindi:çay,bisküvi
akşam:tantuni çay

günaydın kızlar.
benimde kilom 55.500
verememişim bu hafta...
sılacım ben bi ara elma diyetini denemiştim cnm.bırakıncada hemen kilo aldım yine.
bayramada az kaldı 55 olsam şükür ediicem valla.

günaydın kızlar.
benimde kilom 55.500
verememişim bu hafta...
sılacım ben bi ara elma diyetini denemiştim cnm.bırakıncada hemen kilo aldım yine.
bayramada az kaldı 55 olsam şükür ediicem valla.

günaydın canım.
olsun bu hafta olmadıysa önümöüzde hafta verirsin kiloyu sıkma canını.zaten bu hafta bayram temizlikleri falan derken daha çok kalori yakarız.kilocuklarda gider canım..
elma diyeti öyle canım.yaparsın kiloyu verirsin ama dikkat edilmediğinde kilolar cup diye tekrar geri gelir..
günaydın şekerler

kilom 68.7
geçen cuma 69.4 tü..
az gitmiş ama almamaktan iyidir artık..
rahatsız olunca sporda yapamadım

akrepçim fıstık süpersin gitmiş kilocuklaralkisalkisalkistebrik ederim canım benima.s.a.s.a.s.
dikkat et kendine sağlığına tamamen kavuşta sporu sonra yaparsın..
elma diyeti hemen kiloyu verdiriyor onu korumak çok önemli,herzaman az ve sık olanı güzel tabi.

günaydın kraliçekaterinamm

kızlar bugün siz yazdıkça yeni listemizi yapçaz biliyosunuz birkaç haftadır karışıklıklar oluyor..
bende malesef kilo almışım..83.üm.
listemiz
sıla55..83..500gram aldı
akrep33.69.4..68.7..700gram verdi
bıgsıze..55.5..aynı

evet canım bende öyle düşünüyorum..
önce sağlık.......
bu sabah yarım kase yoğurt yedim..

gunaydin kizlar
hayirli cumalar

listemiz
sıla55..83..500gram aldı
akrep33.69.4..68.7..700gram verdi
bıgsıze..55.5..aynı
tuana2008 63.9 400gram verdi

canım hiç bişey istemiyor..
rahatsız olunca sanırım hiç bişeyin tadını alamıyorum..
o yüzden yoğurt yedim..hiç bişii yememektense yoğurt yemek daha iyi..
kaseyi bitiremedim
kızlar acaip tok tutuyor..
şimdide diğer kalan yarımını yiyorum..

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
veremeyenlerde bozamyın moralinizi olurmu..
tam hız kilo vermeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…