S beden olmak isteyen buraya

günaydın şekerler

sılacım sorunun çözüldüğüne sevindim..özlemştik seniŞeniz

hoşgeldin sılacım. sensiz öksüz gibi kaldık valla. umarım sorunun devam etmez tatlım. bence listeye devam edelim.biz ufaktan başlamıştık zaten. ama sen yoksun diye mi nedir kimse uğramıyordu. bir kaç kişinin kilosunu yazabildik.

sılacım canım şükür kavuşturana :)) sen yokken tadı kaçtı buraların yaa..tekrar bi problem yaşamazsın umarım..bence de listeye devam edelim ne güzel motive oluyorum ben bu şekilde..

tünaydınlar
sabak 1dilim bazlamayla peynir ,salatalık yedim
arada yarım kase yoğurt içine 1tatlı kaşığı çörek otu koydum onu yedim

arkadaşlar merhaba!ben de günlerdir giremiyorumşu 20 lik diş beni mahvetti!bir de bağırsak enfeksiyonu geçirdim(günlerdir canından bezmiş halde evdeydim!!bugün yeni çıkabildim dışarıya.
geçmişi okudum öncelikle plasticwoman çok üzüldüm(Allah sabırlar versin,geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.

selam kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum benide aranıza alırmısınız 61.5kiloyum şuan ama ögle yemegimi yemeden 2haftadır çok dikkat ediyorum misafir gelmediğinde sorun yok ama buaralar çok misafirim geliyoo( bayrama kadar 60 olmak istiyorum yılbaşına kadar 58 (55te olursa fena olmaz) buarada boyum 1.60

kızlar hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorumm

ben yokken beni çok merak etmişsiniz..ne güzel bir duygu sizler tarafından sevilmek merak edilmek..

hoşgeldin tüm güzel kızçelrime hoşbuldukkkkkkk diyorum sizler hepiniz bitanesiniz..

plastikwoven canım arkadaşım başın saolsun..rabbim sabırlar versin.ne olur güçlü olmaya bak.çok büyük acı..ne söyleyeceğimi bilemiyorum çok zor..

kızlar listemize devam edelim tabi..

ozaman listemize cuma yine yazarız.ozaman yeni kilolarınızdan başlarız okimi..çünkü karışıklıklar oldu yine biliyonuz..

hadi bakalım hepimize kolay gelsin...

canım aramıza hoşgeldinn.
cumadan cumaya kilolarımızı yazıyoruz..

hoşbulduk kızlar sılacım cuma yazarım tekrar kilomu canım inş. ozamana kadar birazcık da olsa giderrkaydirigubbakcemile2

ben tatlım zaradan bir kot aldım çok güzel :))))hem de 40 beden:dance::teytey:üstüne de bir şeyler uydurcam :)Klasik spor olmayı düşünüyorum ikisini harmanlayacağım :) bayramda resimlerimizi koyalım mıııııııııııııııııııııııııı:teytey::sm_cool:

Sılacım hoşgeldinnn.opuyorumnanaktan
Toparla bizi yaaaa.
Dağıttık iyiceeneeee kaydirigubbakcemile

40beden işine çok sevindim tatlım kaydirigubbakcemile5 ayy bende mavi'den 29beden skinny kot aldım altınada rugan siyah kısa yüksek topuk bot aldım yıkılıyoooo:roflol: üzerine ne giysem ki kız fikir ver bana:uhm:

ben söz vermiyim ama koymaya çalışıcam resim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…