Canım diyet falan zor işler bunlar formulx3 diye bi ürün kullanıyorum 10 günde 6 kilo verdim . Tavsiye ederim..k.i.b
Sılacım 63.4 canım ,ya aslında çok iyi konsantre olmuştum ama veremedim yaTopiğe katıldığımdan bu yana ilk kez kilo veremedim.Ama yılmak yok..
ayy saolll sılam..
hadi bakalım bismillah buğün den başladık..............
merhaba arkadaşlar!ben de bayram için zorlu bir yolculuktan sonra ailemin yanına Bursa'ya geldim:))çocuk olunca uzun yolculuklar oldukça zahmetli oluyor maalesef!hımmmmm ama sevdiklerimi görünce yorgunluk bitti:)nete giremiyebilirim şimdiden hepinizin bayramını ve kaptanımız sıla:))senin de ayrıca bayramını kutluyorum.bu arada dün yoldaydım bilgi veremedim kilom 83.700 oldu.görüşmek üzere
Canım diyet falan zor işler bunlar formulx3 diye bi ürün kullanıyorum 10 günde 6 kilo verdim . Tavsiye ederim..k.i.b
benim burnuma da reklam kokuları geldi valla:)
walla ben düşüncemi ilgili başlığa yazdım zaten :)))
hepimiz aklı başında insanlarız bence kadınların zayıflama konusunda ki zaafından faydanılmak isteniyor..yani 10 günde gerçekten 6 kilo verilse keşke hemde yağdan ama im-kan-sız!!!!
ironicccim çok haklısın evet ama offf ya 3 yıldır bir insan nasıl veremez kilo?Gerçi takmadığım zaman 79lardan inöiştim 75 e şimdi takıyorum ya veremiyorum...3 gündür hep akşam yemeklerinden sonra istifra ediyorum anlamadım...Yoruldum bedenim ben ruhum çok yorgun...Yaraşıyım ya....ne ki alt tarafı kilo???sıkıldım ama artık yılmak yok bu kadar uğraşıyorum...Bir şeyler olacak ama ne((offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?