S beden olmak isteyen buraya

Canım diyet falan zor işler bunlar formulx3 diye bi ürün kullanıyorum 10 günde 6 kilo verdim . Tavsiye ederim..k.i.b

tatlım biz zaten diyet yapmıyoruz.3+3 öğün sporla zayıflamaya uğraşıyoruz ve herşeyin tadına bakıyoruz evet belki hızlı kilo vermiyoruz ama sağlıklı yavaşça kilo veriyoruz.
senide tebrik ederim 6kilo vermişsin.ama ilaç taraftarı değilim ben.kendi adıma konuşayım..

Sılacım 63.4 canım ,ya aslında çok iyi konsantre olmuştum ama veremedim ya Topiğe katıldığımdan bu yana ilk kez kilo veremedim.Ama yılmak yok..

olsun canım sıkma canını yılmak yokkkkkkk.bak bende hala aynı durumdayım.şimdi kış geldi hastalıklar,bayram derken biraz hepimiz saldık..ama bayrama kadar ve bayram sonrası daha çok iddalı olucağız..
ayy saolll sılam..
hadi bakalım bismillah buğün den başladık..............

hadi bakalım canım..istediğin kiloya ulaşman dileğiyle.hergün bizimle paylaş neler yiyip içtiğini.yapıyosan spor aktivelerini.,

kızlar hepinize güzel birgün diliyorumm.
şimdi çocuklarla kahvaltı yapacağız.
sonrada ev işleri daha sonrada anneme gideceğiz..akşama görüşürüz kızzlar..

kızlar selam hepinizeeeee :)))))Malum dönem bitti az hasarla kurtuldum 71 kiloyum ama hala onun şişliği var gibi düşünüyorum :))))Neyse kızla bugün nursima çayına başladım :)))

sabah kepek ekmek.peynir zeytin.hafif bi kahvaltı yaptım...
öglenleri ğenelde sebze çorba felan yiyorum...
akşam 6 tıdan sonrada sadece meyvee mandalina elma..

şimdi 63........sporda var evde yürüme bandında 20 dak.yürüyüş...büğünü listem buuu

hadi bakalım..sonuç ne olcak kızlarr

merhaba arkadaşlar!ben de bayram için zorlu bir yolculuktan sonra ailemin yanına Bursa'ya geldim:))çocuk olunca uzun yolculuklar oldukça zahmetli oluyor maalesef!hımmmmm ama sevdiklerimi görünce yorgunluk bitti:)nete giremiyebilirim şimdiden hepinizin bayramını ve kaptanımız sıla:))senin de ayrıca bayramını kutluyorum.bu arada dün yoldaydım bilgi veremedim kilom 83.700 oldu.görüşmek üzere

Delfinya canım bizde yarın Bursaya gidiyoruz eşimin memleketi.Yorucu bir yolculuk bekliyor bizi siz atlatmışsınız ne güzel

selam canlarım..sılacım dün giremedim kilomu.bugün tartıldım.59:)) bir kilo vermişim bu hafta

S beden benim için bir hayal..yıllar oldu bu bedeni görmeyeli diyetlerle yorgun düştüm bakalım denemeden ne kaybederim

10 günde 6 kilo mu

sadece ilaçla hemde

çok abartı bence çok şişirme yaaa...

benim burnuma da reklam kokuları geldi valla:)

walla ben düşüncemi ilgili başlığa yazdım zaten :)))
hepimiz aklı başında insanlarız bence kadınların zayıflama konusunda ki zaafından faydanılmak isteniyor..yani 10 günde gerçekten 6 kilo verilse keşke hemde yağdan ama im-kan-sız!!!!

6 KİLOOOOyOK ARTIK YAAAA YALAN GERÇEKTEN EVET BELKİ VERDİREBİLİR AMA MAF EDER İNSANI...

merhaba kızlar
sılacım selam
eşim ve kızım 1er gün arayla hastalandılar
hastaneydi doktordu derken girmedim bildirim yapamadım
normal de hertürlü şekilde sana ulaşmaya çalışırdım ama gerçekten olmadı
cumadan itibaren inş tekrar kilo bildirimi yapacagım
opuyorumnanaktan

saoll cnm benim okuyorum şimdii yavaştan:Saruboceq:umarım olcak bende izmir bu aarda özel msj nasıl atılıyor?

sılacım açamadım siteyi yeni veriyorum kilomu cuma tartılmıştım 80 nihayet bir kilo vermişim barama 78 hedeflemiştim ama inş yaklaşırım.benide listeye eklemeyi unutma ..bol kalorisiz günler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…