S beden olmak isteyen buraya

selam canlarım..sılacım dün giremedim kilomu.bugün tartıldım.59:)) bir kilo vermişim bu hafta

tamam tatlım kaydettim bile,tebrikler 1kilo gitmişa.s.
Delfinya canım bizde yarın Bursaya gidiyoruz eşimin memleketi.Yorucu bir yolculuk bekliyor bizi siz atlatmışsınız ne güzel

canım sanırım şimdi sende bursadasındır hoşgeldiniz bursamıza.definyada geldi.müsait olduğunuz zamanlar görüşebiliriz hazır gelmişken buralara..

canım bursamıza hoşgeldin..çocukla zor olmuştur yolculuk tahmin edebiliyorum..
canım seninde bayramını bende kutluyorum..bu sıralar yoğunluktan.net bozulmalarından,hepimiz zorlanıyoruz nete girmeye,sıkma caını ben kilonu yazdım..

sılacım açamadım siteyi yeni veriyorum kilomu cuma tartılmıştım 80 nihayet bir kilo vermişim barama 78 hedeflemiştim ama inş yaklaşırım.benide listeye eklemeyi unutma ..bol kalorisiz günler herkese

tamam fıstık senide kaydettim şimdi.aksilikler yaşıyabiliyoruz hepimiz.inşallah bayramda hedeflediğin kiloda olursun sağlıklı zayıflamalar tatlım..

canım benim eşine ve yavruna geçmiş olsun..
rabbim şifalar versin inşallah ,iyilerdir şimdi.
olsun canım sıkma canını aksilikler olabiliyor.
biz buralardayız kendine ve evdekilere iyi bak..

bu 10 ğünde 6 kiloo hiç inandırıcı gelmedii
sanki reklam yapııyılı bu üyeee insan saglılgıyla oynamayın lütfen..
zaflarından yaranlanmayınlmaz:..burdakilree diyet yapmıyoo.saglıklı bessleniyoo

kızlar selam bayadır gıremedım bugun tekrar basladım dıyete ve yasamaya hayat devam edıyor bu arada sızlere bı sey sormak fıkrınızı almak ıstıyorum konuyu acıcak bı yer bulamadım burdakılerıde artık tanıyorum burdan sorım dedım aralık 1 de anneme ev yemekleır yapan bı yer acıyoruz şirin bı yer ama bu şirin yere ısım bulamadık şık,güzel bır ısım arıyoruz basıt olmıycak sekılde .... ev yemekleri şeklınde fıkrınızı alırsam cok ıyı olur saolun sımdıden

saoll cnm benim okuyorum şimdii yavaştan:Saruboceq:umarım olcak bende izmir bu aarda özel msj nasıl atılıyor?

bitanem neyi okudun anlamadım ((((((((((((((((((( Ayrıca nickin üstüne tıklıyorsun orda açılan yerden özel mesaj gönder var ona baıyorsun :)hemşeriyük heee :))))

bende s beden istiyorum ama s bedenin içinde göbeksiz bir karın biçimli orta boy bir kalça ve basensiz bacaklar sarkık olmayan göğüsler istiyorum

bende s beden istiyorum ama s bedenin içinde göbeksiz bir karın biçimli orta boy bir kalça ve basensiz bacaklar sarkık olmayan göğüsler istiyorum

olur olurrrrrrr yeterki iste canım sağlıklı zayıflama ve sporla herşey olur tatlım..

söle bakim kilonu listeye yazalım senidehihoyyyt

akrep 33 ve ve sılacım
güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım benim hoşgeldinnŞenizinan gözlerimiz seni arar olmuştu.daha öncede yazmıştım belki görmemişsindir.canım başın saolsun rabbim sabırlar versin ,ne olur güçlü olmaya bakın hayat devam ediyor.annenin yeni işyeri hayırlı olsun rabbim bol müşteriler versin,ısim konusunda şu aklımda bişey yok ama,aklıma gelince sölerim tatlım..eee diyet nasıl gidiyor bu arada.
:uhm:
ğünaydınnnnn kızlarrr...............

sılam günnayydınnnn

selam fıstıkkkk nasıl gidiyor bakimdelikafadulden

bitanem neyi okudun anlamadım ((((((((((((((((((( Ayrıca nickin üstüne tıklıyorsun orda açılan yerden özel mesaj gönder var ona baıyorsun :)hemşeriyük heee :))))

merveeeeeeee nursima çayı nasılş gidiyor fıstıkımmm:uhm::uhm:

bu arada ben fazla yemeye başladım yahuuuuuuuuuklava:klavaf offffffffff

bugün sabahtan çarşıya çıktım çocuklara bişeyler almak için 2saat yürüdümmkaydirigubbakcemile2

sonra eve geldim ev işi falann.anacım geldi banazemuszemussaçlarını boyadık..

daha sonra akşam üstü bir görüşme yaptım

yeni avon bursa yıldırım ilçesi satış temsilcisi oldum.girdik bakalım böyle bişeye hak getire.ama hep kızımın isteğiyle oldu tabi bu iş..hayırlısı bakalım..

velhasıl bu saat oldu tekrar nete girmem..

günaydın herkse arkadaşlar.
biz yarın memlekete gidiyoruz 10 gün falan kalacaz.
nasıl geçecek bu 10 gün ya.hiiçç gitmek istemiyorum.
size şimdiden iyi bayramlar kızlar

Son düzenleme:
ya birde inşallah kilo almadan dönerim buraya.,
sinir oluyoum ya illa ye illa ye diyenlere.yemicem işte ne zorluyosun.
birde ölümü gör ye diyen densizler var
ay ben bugün çok sinirliyim kızlar yaa

güzel ve huzurlu birgün sizinle olsun kızlar..

bıgsıze hayırlı yolculuklar bitanem,seninde bayramın kutlu olsun.sevdiklerinin yanına gidiyorsun..

inşallah tatlım kilo almadan gelirsin,sana kolaylıklar diliyorum,bu devamlı ye diyenlerinn yanında..hatır kırmamak için yiyoruz,olan sonra bize oluyor,öpüyorum seni kendine ve yavruna iyi bak..

kızlarrrrrr hatrı matrı yok artıkkk ben yemiyorum
özellikle kaynanam çok zorluyor ye yemeden olurmu öyle saglıksız diyet olur
kardeşim sağlıksız diyet dediğin şey salata sebze meyve üstüne kurulu neresi sağlıksız dimi
ille yaglı yemekler yiyincemi saglıklı olunurmuş
hiççç tınmıyorum oturuyorum sofrya birz salata yiyip kalkıyorum okadar
kimse benim hatrıma kilolarımı vermeme yardım etmiyorsa bende onların hatrını umursamıyorum artık
valla sonradan biliyolar demeyi kilomu aldın göbegin çok var bilmemne bilmemne gıcık oluyoruz dimi amaaa

bende kendimi sinirli gördüm :))
bayram geliyor ya yine aynı muhabettleri yaşıyacagız oyüzden olsa gerek
bayram kahvaltısı kaynanada kesin yine aynı polemikler
kendi anacım hiç zorlamaz ama oda çok güzel pastalar börekler hazırlıyor şimdiden listeler yapıyor
ama ölçüyü kaçırmak yok kızlar bir dilim tatlı yiyorsanız yemek yemek yok yasakkk kendinize limitler mutlaka koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…