selam canlarım..sılacım dün giremedim kilomu.bugün tartıldım.59:)) bir kilo vermişim bu hafta
Delfinya canım bizde yarın Bursaya gidiyoruz eşimin memleketi.Yorucu bir yolculuk bekliyor bizi siz atlatmışsınız ne güzel
merhaba arkadaşlar!ben de bayram için zorlu bir yolculuktan sonra ailemin yanına Bursa'ya geldim:))çocuk olunca uzun yolculuklar oldukça zahmetli oluyor maalesef!hımmmmm ama sevdiklerimi görünce yorgunluk bitti:)nete giremiyebilirim şimdiden hepinizin bayramını ve kaptanımız sıla:))senin de ayrıca bayramını kutluyorum.bu arada dün yoldaydım bilgi veremedim kilom 83.700 oldu.görüşmek üzere
günaydın herkese...
günaydın kızlar..nasıl gidiyor.bayram temizlikleri başladımı neler yapıyonuz bakim..günaydın herkese.güzel bir haftaya başlamanız dileğiyle...
sılacım açamadım siteyi yeni veriyorum kilomu cuma tartılmıştım 80 nihayet bir kilo vermişim barama 78 hedeflemiştim ama inş yaklaşırım.benide listeye eklemeyi unutma ..bol kalorisiz günler herkese
merhaba kızlar
sılacım selam
eşim ve kızım 1er gün arayla hastalandılar
hastaneydi doktordu derken girmedim bildirim yapamadım
normal de hertürlü şekilde sana ulaşmaya çalışırdım ama gerçekten olmadı
cumadan itibaren inş tekrar kilo bildirimi yapacagım
opuyorumnanaktan
saoll cnm benim okuyorum şimdii yavaştan:Saruboceq:umarım olcak bende izmir bu aarda özel msj nasıl atılıyor?
bende s beden istiyorum ama s bedenin içinde göbeksiz bir karın biçimli orta boy bir kalça ve basensiz bacaklar sarkık olmayan göğüsler istiyorum
akrep 33 ve ve sılacım
güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan
kızlar selam bayadır gıremedım bugun tekrar basladım dıyete ve yasamaya hayat devam edıyor bu arada sızlere bı sey sormak fıkrınızı almak ıstıyorum konuyu acıcak bı yer bulamadım burdakılerıde artık tanıyorum burdan sorım dedım aralık 1 de anneme ev yemekleır yapan bı yer acıyoruz şirin bı yer ama bu şirin yere ısım bulamadık şık,güzel bır ısım arıyoruz basıt olmıycak sekılde .... ev yemekleri şeklınde fıkrınızı alırsam cok ıyı olur saolun sımdıden
ğünaydınnnnn kızlarrr...............
sılam günnayydınnnn
bitanem neyi okudun anlamadım((((((((((((((((((( Ayrıca nickin üstüne tıklıyorsun orda açılan yerden özel mesaj gönder var ona baıyorsun :)hemşeriyük heee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?