BrNzM canım herşey aslında irademizde ama çok zorluyor bu insanlar,ölçülü yiyerek kimseyi kırmadan herşeyi yemek,hepimize kolaylıklar versin bu bayramda ,ayrıca sen kilo vermişsin canım tebrik ederim.en son 80lerdeydin ,7leri görmüşsün,neler yapıyosun kız sen.hiç buraya uğrayıpta yazmıyosun,
*selam tebrik ederim negüzel vermişsiniz kilolarınızı hemde saglıklı beslenerek bu metobolizma hızlandırma çayı nasıl selahattin dönmezin tarifimi yazarsanız sevinirimşuandada öglen yemeğimi yiyorum bir kase çorba kocaaaaaaamaaannn bir salata birazdanda kendi karma tarifime göre hazırladıgım metobolizma çayını içicem bakalım iyi gelir inşallah:)
sılacım çok teşekkür ederim canımŞenizgüzel ve huzurlu birgün sizinle olsun kızlar..
bıgsıze hayırlı yolculuklar bitanem,seninde bayramın kutlu olsun.sevdiklerinin yanına gidiyorsun..
inşallah tatlım kilo almadan gelirsin,sana kolaylıklar diliyorum,bu devamlı ye diyenlerinn yanında..hatır kırmamak için yiyoruz,olan sonra bize oluyor,öpüyorum seni kendine ve yavruna iyi bak..
aynen aynen aynenkızlarrrrrr hatrı matrı yok artıkkk ben yemiyorum
özellikle kaynanam çok zorluyor ye yemeden olurmu öyle saglıksız diyet olur
kardeşim sağlıksız diyet dediğin şey salata sebze meyve üstüne kurulu neresi sağlıksız dimi
ille yaglı yemekler yiyincemi saglıklı olunurmuş
hiççç tınmıyorum oturuyorum sofrya birz salata yiyip kalkıyorum okadar
kimse benim hatrıma kilolarımı vermeme yardım etmiyorsa bende onların hatrını umursamıyorum artık
valla sonradan biliyolar demeyi kilomu aldın göbegin çok var bilmemne bilmemne gıcık oluyoruz dimi amaaa
*selam tebrik ederim negüzel vermişsiniz kilolarınızı hemde saglıklı beslenerek bu metobolizma hızlandırma çayı nasıl selahattin dönmezin tarifimi yazarsanız sevinirim
Bitanem nursima topiğime yazdım ayrıntılı her şey süperrrrrrrrrrrr:teytey::teytey:merveeeeeeee nursima çayı nasılş gidiyor fıstıkımmm:uhm::uhm:
bu arada ben fazla yemeye başladım yahuuuuuuuuuklava: klava f offffffffff
bugün sabahtan çarşıya çıktım çocuklara bişeyler almak için 2saat yürüdümmkaydirigubbakcemile2
sonra eve geldim ev işi falann.anacım geldi banazemuszemussaçlarını boyadık..
daha sonra akşam üstü bir görüşme yaptım
yeni avon bursa yıldırım ilçesi satış temsilcisi oldum.girdik bakalım böyle bişeye hak getire.ama hep kızımın isteğiyle oldu tabi bu iş..hayırlısı bakalım..
velhasıl bu saat oldu tekrar nete girmem..
aynen aynen aynen
katılıyorum sana arkadaşıma.s
*canım sagol tarif için not aldım hemen:içelim: bayramdan sonra denerim inş. hepimiz istediğimiz kiloya enkısa sürede ineriz:Saruboceq:teşekkür ederim arkadaşım darısı başına inşallah ama daha çoook fazlam var :))
internetten biraz baktım bu çay için bende karma bi tarif yapma kararı aldım
2 tane yeşil elmayı dilimledim
2 tane limonu kestim
5 6 tane karanfil
1 kabuk trçın
10 15 tane saplarıyla birlikte maydonoz
2 büyük yaprak beyaz lahana
bir yemek kaşıgı rezene
2 dal adaçayı
biraz ıhlamur
bir poşet yeşil çay
bir poşet form çay attım tencereye su doldurdum kısık ateşte kapagı kapalı olarak kaynattım
tadı hiç fena olmadı zemuszemus
:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?