S beden olmak isteyen buraya

BrNzM canım herşey aslında irademizde ama çok zorluyor bu insanlar,ölçülü yiyerek kimseyi kırmadan herşeyi yemek,hepimize kolaylıklar versin bu bayramda ,ayrıca sen kilo vermişsin canım tebrik ederim.en son 80lerdeydin ,7leri görmüşsün,neler yapıyosun kız sen.hiç buraya uğrayıpta yazmıyosun,

canımsın yaa ugrayamıyorum pek kısçem durmuyo ancak ev işleri dışar işleri derken arada bakabiliyorum
çok şükür biraz verebildim elma diyetini hiç yapmasaydm daha iyi olucaktım onunla vermiştim bikaç kilo üstüne fazla fazla almıştım dikkat ettiğim halde
kendi kendime bi diyete başladım canım ilk başladıgım günler sabah öglen akşam kocaman bir kase beyaz lahana salatası yiyordum öglen ve akşam yanında çorba içiyordum sabahta normal kahvaltılık yiyordum yanında
tabi bu böyle gitmedi salatadan sıkıldım bi dönem akşam 6 7 den sonra yememeye çalıştım
sadece kahvaltıda yarım dilim kepek ekmegi yedim başka ekmek yememeye çalıştım
ama haftada bir akşam mutlaka kaçamak oldu eşimin yemek yaptıgı akşam oda :))
her seferinde yagda balık yapıyor mecbur yiyoruz
ve tabi misafir agırladıgım zamanlarda mutlaka menu kalabalık oluyor illaki yeniyor
sporuda hergun yapamadım ama genellikle en az 20 dk yapmaya çalıştım
sebze yemekleride yiyorum haftada bir akşam balık bir akşam tavuk bir akşamda köfte yiyorum kırmızı eti başka türlü yiyemiyorum herşeyden besinimi alıyorum ama abartmıyorum
mesela böyle yemeklerin yanına pilav makarna mutlaka olurdu eskiden şimdi yapmıyorum
birde hergun 2 3 litreye kadar sıcak su içiyordum şimdi onuda içemiyorum :)
meyveleride canım istedigi kadar tüketiyorum
2 gunde bir stlü şekerli kahve içiyorum onun haricinde şekerde tüketmiyorum
liste böyle canım

şuandada öglen yemeğimi yiyorum bir kase çorba kocaaaaaaamaaannn bir salata birazdanda kendi karma tarifime göre hazırladıgım metobolizma çayını içicem bakalım iyi gelir inşallah:)

slm kızlar nasılsınız sıla kız bana lütfenmafoldumben pazar günü kaptırdım kendimi arkadaşlar bendeydi yedikçe yedim hemde beyaz ekmek,patates kızartması bolbol ama hamurişi yemedim çok :kedi: çok kızıyorum kendime ya 2gündür çok dikkat ediyorum ama bakalım bayrama 60olabilecekmiyim 60.6olarak kaldım dün ve bugün yediklerimi yazim hatalarımı söyleyin çok hırs yaptım cuma günü 59a bile inerim bu hızla derken pazargünü sapıttım vercem vercem kiloları kararlıyım
pazartesi:1bardak ılık su kalkar kalkmaz
8de kahvaltı:1haşlanmış yumurta,peynir çok azcık,2zeytin,1dilim k.ekmegi,şekersiz çay
10:30 portakal suyu(1portakal+azcık zencefille sıktım)
13:00 1kupa hazır domates çorbası
15 2kurabiye+yarım grisini+şekersiz çay (misafir vardı yoksa kurabiyeyi yemezdim)
20:00 yarım kase çorba +yarım tabak bezelye yemegi
gün içersinde 2.5litre su+1yeşil çay,1kekik çayı,1ıhlamur,1de zayıflama çayı içtim kocaman kupamla
spor olarakta steperım var 159 kalori yaktım
bugün ise herzamanki gibi ılık su
8:15kahvaltı:2dilim kepekli ekmekten dil peynirli tost+şekersiz çay
9:30zayıflama çayı 1kupa
10:45 1portakal+zencefille sıktım içtim
11:50 ıhlamur
13:00 mantar sote yarım tabak +yogurt+yarım kepek ekmegi
bol su içtim +71kalori yaktım stepırda bugün 200kalori yakmam lazım aralarda kaçırmazsam 2grisini+çay akşamda:ıspanak yemegi+yogurt yicem yemekten sonra belki 1mandalin yerim bu kadar

buarada kızlar şok diyetler gerçekten ilk başta işe yarıyor aama bırakınca dikkat etsende hızlı alıyorsun
elma diyetinde 2kg verdim 3 kg aldım
çok yakın bir arkadaşım isveç diyeti yaptı 3 günde 3 kg verdi 5 kg aldı
ablam zayıf 56 kgyle elma diyeti yaptı oda 3 gunde 3 kg verdi 53 oldu şimdi 57
ve benim ablam okadar zayıf olmasına ragmen akşam 6dan sonra yemez ekmek yemez çayı bile şekerli içmez okadar dikkatlidir yinede hemen aldı

arzum seninde listen çok güzel o 2 kurabiş olmasaymış ne harika olcakmş ama iki oynar yakarsın onu :)))

şuandada öglen yemeğimi yiyorum bir kase çorba kocaaaaaaamaaannn bir salata birazdanda kendi karma tarifime göre hazırladıgım metobolizma çayını içicem bakalım iyi gelir inşallah:)
*selam tebrik ederim negüzel vermişsiniz kilolarınızı hemde saglıklı beslenerek bu metobolizma hızlandırma çayı nasıl selahattin dönmezin tarifimi yazarsanız sevinirim

sılacım çok teşekkür ederim canımŞeniz

aynen aynen aynen
katılıyorum sana arkadaşıma.s

*selam tebrik ederim negüzel vermişsiniz kilolarınızı hemde saglıklı beslenerek bu metobolizma hızlandırma çayı nasıl selahattin dönmezin tarifimi yazarsanız sevinirim

teşekkür ederim arkadaşım darısı başına inşallah ama daha çoook fazlam var :))
internetten biraz baktım bu çay için bende karma bi tarif yapma kararı aldım
2 tane yeşil elmayı dilimledim
2 tane limonu kestim
5 6 tane karanfil
1 kabuk trçın
10 15 tane saplarıyla birlikte maydonoz
2 büyük yaprak beyaz lahana
bir yemek kaşıgı rezene
2 dal adaçayı
biraz ıhlamur
bir poşet yeşil çay
bir poşet form çay attım tencereye su doldurdum kısık ateşte kapagı kapalı olarak kaynattım
tadı hiç fena olmadı zemuszemus
:içelim:

Bitanem nursima topiğime yazdım ayrıntılı her şey süperrrrrrrrrrrr:teytey::teytey:

*canım sagol tarif için not aldım hemen:içelim: bayramdan sonra denerim inş. hepimiz istediğimiz kiloya enkısa sürede ineriz:Saruboceq:

Merhabalar kızlarrrr
Sılacımm nasılsın ??
Uzun zamandır ,diyet motivasyonumu yitirmiştim..Bugün birisi, bayagı toparlandın kilo verdin galiba dedi.Sevindimmm.Yeniden ümitlendim.Aslında kilo vermedim ama sanırım vücudum biraz şekle girmeye başladı.. Ahh leslie gerçekten işe yarıyordu ama onuda artık yapamıyorummm

herkese günaydın kızlar.
nasılsınız bakam??
ben bugün dayanamadım erken tartıldım.55 olmuşum 500 gr gitmiş.
biz birazdan yola çıkacağız.şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…