S beden olmak isteyen buraya

biraz geç bi cevap oldu ama
51 ile diyete başladım diyetteyim şu an 50,5 kiloya düşmüşüm yarım kilocuk gitmiş yani

bende 40 gün önce başladım 84 le şuan 77.5 boyum 1.73 57 kg 85 çıktım tam bir travmaydı her yıl artan 5 kg la boyum uzun oldugumdan 10 kg daha az görünuyodum ama olmuyodu polkistik over hastasydım kilo aldıkça adet olammaya başladım sonra troidlerim yavaş çalıştığını ve bir sürü nodül saptandı bu arada 2 düşük yaptım şubatta doğum günüm yılbaşına 70 kg girmek istıyorum dogum gunumde 60 65 kg aldıkca mıletın ne haber demden nolmussun tuğba demeleri beni deliii edıyodu görücek herkez...

merhaba kızlar..

malum bayram temizliği alışveriş,derken dünden bu yana giremedim ..hepimiz yoğunuz.yola gidenlere hayırlı yolculuklar..

kilo verenleri tebrik ediyorummmm..

bayramda dikkatli olalım kızlar.şekerdir tatlıdır,et kavurma derken işin ucunu kaçırmayalım..

canlarım malum cuma günü tartı günümüz,fakat ogün bayramın ilk günü olacağı için,nete girme imkanı herkezin olmayabilir,

bu yüzden tartılma işini haftaya cumaya bırakalım uygun görürseniz..

bayramda kilo alırsak bile,en azından cumaya kadarda verme çabasında oluruz..

canlarım çok duramıcam oğlumu uyutçam şimdi ,görüşmek üzere kendinize iyi bakın.çok yormayın kendinizi..öpüyorummmmmm...

S olmak istemedim M bile yeter aslında tek isteğim aynada kendimi biraz daha zayıf görmek...Kabinlerdeki gözyaşları,yağlı sarkan bir vücut değil ki çok kilo almış olmama rağmen hiç sarkmadım ama olsun :)))))Demek istediğim hissettiğimiz yaşta olduğumuz gibi hissettiğimiz kiloda olabilsek keşke ama nerdeeee:sm_cool:

Sılacığım canım
Merhaba kızlar maşallahınız var.Ben uzun zamandır zayıflamak isteyip yavaş yavaş gram gram kattım şimdiye dek kilolaro şu an 68 kiloyum ve kesin karar verdim zayıflamaya ama bayram önü başlarsam yanlış olacak bayramdan hemen sonra salı itibarı ile başlıyorum.Sporda yapıcam elimden geldiğince çalışıyorum ve bu yıl aşırı yoğunum yorgunum ama bu kilo ile acayip mutsuzum elimden ne gelirse yapıcam desteğinizle.Görüşmek üzere

günaydın herkese
pelincim umarım istediğin kiloya gelirsin
birlikte başarırız inşallah
sılacım ben tamam diyorum haftaya olsun bildirim
herkese kolay gelsin

bitanem sana da başarılar bu yolunda....Evet 68 ilk başta duyunca çok bir kilo gibi gelmiyor ama insan en iyi kendi bilir nefes nefese kalışları 40 bedenlerin olmaması ve gitgide insanın kendinden soğuması...Başarılar tatlım biz de burda aynı dertten müzdaribiz... :)Hoşgeldinnnn .))))):1hug:

kızlar şimdiden herkesin bayramını kutluyorum
SAĞLIKLI,HUZUR DOLU BAYRAM GEÇıRMENıZ DıLEĞıMLEopuyorumnanaktan

zayıfalamk istiyoruz..am yeri geliyoo tatlılara dayanamıyorum..
biraz öönce kaçamak yaptım çikolata yedim ama az bi parçaa
sayılmazz demiiii:kedi:

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

selamm kızlar bikaç gündür giremedim nete.ordudan yatılı misafirim geldi kuzenle nişanlısı.orduluyuk yani :)) 5 dakika bile girme fırsatı bulamadım nete..bayram boyunca da girebileceğimi pek sanmıyorum..ayrıca 58 kilo olmuşum :))
sırrı ise akşam 6 dan sonra meyva salata çay kahve..bu saydıklarım dışında bişey yememek..umarım bayuramda kilo almam kıkrmızı et zaten pek sevmem tatlıyıda kaçırmazsam fire vermeeden atlatırım galiba bayramı :))

bu arada herkesin bayramını kutlarım..kendinize ii bakın..

selamlar...

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için ....Çok kilolu hissediyorum kendimi ki bu benim şimdiye kadar geldiğim son nokta ve etrafımın tepkileride bu yönde artık kilo almışsın bu kıyafet seni kilolu göstermiş....Giyim zevkim falan kalmadı hiç birşey alasım yok ama özenmem çok.İstikrarlı bir başlangıç yapıcam mucize falan aramıyacağım ama henüz yol haritasıda çivemedim kendime.Çok yorgun oluyorum spor yapamıyorum ama 10 dakikada olsa yapıcam evde koşu bandım var kayışıda var damble da,twiss & shape te var hiç olmazsa 20 dk yğrğyğşü ile başlıycam zamanla artar belki.....Tam evimin karşısında balıkçı var haftada minumum iki gün balık yiycem ızgara, iki gün haşlama sebze 4 günde baklagillerden olabilir.Öğlenleri okuldayım yemek var okulumda ama yaplı ve bol karbonhidratlı oluyor genelde okul için bi formül üretmem lazım.Akıl verirseniz sevinirim.

Bu arada herkesin bayramı kutlu gönlü huzurlu olsun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…