Sılacığım canım
Merhaba kızlar maşallahınız var.Ben uzun zamandır zayıflamak isteyip yavaş yavaş gram gram kattım şimdiye dek kilolaro şu an 68 kiloyum ve kesin karar verdim zayıflamaya ama bayram önü başlarsam yanlış olacak bayramdan hemen sonra salı itibarı ile başlıyorum.Sporda yapıcam elimden geldiğince çalışıyorum ve bu yıl aşırı yoğunum yorgunum ama bu kilo ile acayip mutsuzum elimden ne gelirse yapıcam desteğinizle.Görüşmek üzere
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için ....Çok kilolu hissediyorum kendimi ki bu benim şimdiye kadar geldiğim son nokta ve etrafımın tepkileride bu yönde artık kilo almışsın bu kıyafet seni kilolu göstermiş....Giyim zevkim falan kalmadı hiç birşey alasım yok ama özenmem çok.İstikrarlı bir başlangıç yapıcam mucize falan aramıyacağım ama henüz yol haritasıda çivemedim kendime.Çok yorgun oluyorum spor yapamıyorum ama 10 dakikada olsa yapıcam evde koşu bandım var kayışıda var damble da,twiss & shape te var hiç olmazsa 20 dk yğrğyğşü ile başlıycam zamanla artar belki.....Tam evimin karşısında balıkçı var haftada minumum iki gün balık yiycem ızgara, iki gün haşlama sebze 4 günde baklagillerden olabilir.Öğlenleri okuldayım yemek var okulumda ama yaplı ve bol karbonhidratlı oluyor genelde okul için bi formül üretmem lazım.Akıl verirseniz sevinirim.bitanem sana da başarılar bu yolunda....Evet 68 ilk başta duyunca çok bir kilo gibi gelmiyor ama insan en iyi kendi bilir nefes nefese kalışları 40 bedenlerin olmaması ve gitgide insanın kendinden soğuması...Başarılar tatlım biz de burda aynı dertten müzdaribiz... :)Hoşgeldinnnn .))))):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?