hoşceldun şekerim opuyorumnanaktan yedim ettim şiştim şimdi bitki çayımı içiom
ya arkadaşlar ben sofraya oturunca dayanamıom sanırsam ya akşam yemeeni tamamen kescem meyve falanla geçiştircem yada 3 çeşitten birini seçip bi tabağa koycam öle yicem odamda bi başıma sofraya oturmıcam olmuo böle yaa motivasyonumu kaybettim bnm çoktan 63ü görmem gerekiodu yaa gördümde sabah hatta gün içinde full 63 çektim ama şimdi baktım 64 evet sürekli tartılmamak gerek ama ben tartılmadığım zaman kontrollü gidemiorum o bakımdan yane zırt pırt tartıya çıkarım misal bugün yediklerime göre tartıda gördüğüm olaylar neticesinde yarın akşam yemee olayını değiştirmeye karar virdim böle yani
general motors diyet programını deneyen oldumu heç aranızda ?
Akşam hamsi tava 1 porsiyon,1 dilim ekmek,salata,Şeftali suyu
4 bardakta çay (şekersiz) içtim anacım.
(Zaten 6 senedir çayıma şeker atmıyorum deneyin şekerli çaydan miğdeniz bulanacak)
cnm cok yanlis yapiyosun
1 kendine hakim olman gerek.seninde dedigin gibi bi tabaga ne yiceksen koy ama azar azar ve minik kasik catal kullan cok faydali oluyomus zayiflamada bi yerde duymusdum ben öyle yapiyorum
2.sakin tartiya cikma zirp pirt cünkü bi bakicaksin o gün fazla kalori almisin veya az kalorin gitmis moralin bozulur dieti bile birakabilirsin ondan 3 günde bi yada haftada bir tartil canimm
ya arkadaşlar ben sofraya oturunca dayanamıom sanırsam ya akşam yemeeni tamamen kescem meyve falanla geçiştircem yada 3 çeşitten birini seçip evet sürekli tartılmamak gerek ama ben tartılmadığım zaman kontrollü gidemiorum o bakımdan yane zırt pırt tartıya çıkarım misal bugün yediklerime göre tartıda gördüğüm olaylar neticesinde yarın akşam yemee olayını değiştirmeye karar virdim böle yani
SILACIm ben çok sık paylaşımda bulunamıyorum.Hafta içi 3 gün kursa gitmem gerekiyor.Akşamları da malum yemek ,çocuklar ve tv....Ama kaçmadım buradayımArasıra girmeye çabalıyorum...Okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar faydalı bilgiler vermiş,Ben bugün
sabah 1 dilim ekmek+domates,peynir,+1 bardak süt
Öğlen 1 kase çorba+2 küçük biber dolması
Ara 1 elma+1 grisini (kurstaydım)
Akşam balık+ salata+biraz helva...(yememeliydim biliyorum kızmayın):mymeka:
1 saat yürüyüş
Tekrar görüşene dek hoşçakalın....kaydirigubbakcemile5
ekim kuşum tamam düzelttimm..
ardam canım hoşgeldinŞenizelma diyeti ve akşam ve sabah yemek olcak bak ona göre:umursamaz:ve hergün buraya yazacaksın karışmam kızarımmklava: klava:
titto yavrim sen niye bakim hep tatrılıyonnnnklava:gelicem sizin eve saklıcam o tartıyıakannehir canını niye sıkıp duruyonnnmafoldumbenakşam yemeği olmaz diye bişey olmaz.az ye tabağını küçült
çikin.f havuç suyu afiyet olsun bidanemm:içelim:
kate34canımı hamsi tava isteddin oldumu şimdi ya biyerim şişerse:roflol::roflol:
eşim dalkıç benim yani normal işinden hariç dalğıçlıkta yapıyor..her türlü balığı getirir eve ama ben hamsiden vazgeçem çok severim yaaaa hamsiyicokacimcoook
kızlar şhov tvde ki ezeli izledim dizi..
bayıldım ya diziye ben aşk filimlerine bayılırım..he bide atvde..kışmasalı var onuda izliyorum...hatta bir hafta içi dizi çekimlerine gitmeyi düşünüyorum..
aşka sevgiye saygım sonsuzdur.ay bunlarda nerden çıktı derseniz nebileyim çıktı işte biyerden.sizi öyle seviyorumki herşeyimi paylaşmak istedim..
sılacım ezeli bende izledim şimdi.gerçekten güzel dizi dimi.baya tutulur bu dizi.bu arada geçmiş olsun nasıl oldun iyimisin şimdi?
sılacım ezeli bende izledim şimdi.gerçekten güzel dizi dimi.baya tutulur bu dizi.bu arada geçmiş olsun nasıl oldun iyimisin şimdi?
askolsun askito sen banaa kiyarmisinn küsdüm valaaa:umursamaz:
didim ya kiz tam olarak uygulamicam sabah bide öglenleri sebze veya et türü seyler yicem
güya bugun baslicakdim diete ama basliyamadimmm nese yarin yada diger gün baslicam lülülülülülü
canım saolll.iyiyim şimdi allah razı olsun..evet kesinlikle tutulur bu dizi ..
konu süper...bayıldım ya...yanlız konudaki cengiz.daha önceden dudaktan kalbedeki cemil,yine aynı rolü yapıyorr..
sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?