S beden olmak isteyen buraya

ya arkadaşlar ben sofraya oturunca dayanamıom sanırsam ya akşam yemeeni tamamen kescem meyve falanla geçiştircem yada 3 çeşitten birini seçip bi tabağa koycam öle yicem odamda bi başıma sofraya oturmıcam olmuo böle yaa motivasyonumu kaybettim bnm çoktan 63ü görmem gerekiodu yaa gördümde sabah hatta gün içinde full 63 çektim ama şimdi baktım 64 evet sürekli tartılmamak gerek ama ben tartılmadığım zaman kontrollü gidemiorum o bakımdan yane zırt pırt tartıya çıkarım misal bugün yediklerime göre tartıda gördüğüm olaylar neticesinde yarın akşam yemee olayını değiştirmeye karar virdim böle yani

cnm cok yanlis yapiyosun

1 kendine hakim olman gerek.seninde dedigin gibi bi tabaga ne yiceksen koy ama azar azar ve minik kasik catal kullan cok faydali oluyomus zayiflamada bi yerde duymusdum ben öyle yapiyorum

2.sakin tartiya cikma zirp pirt cünkü bi bakicaksin o gün fazla kalori almisin veya az kalorin gitmis moralin bozulur dieti bile birakabilirsin ondan 3 günde bi yada haftada bir tartil canimm

Akşam hamsi tava 1 porsiyon,1 dilim ekmek,salata,Şeftali suyu

4 bardakta çay (şekersiz) içtim anacım.

(Zaten 6 senedir çayıma şeker atmıyorum deneyin şekerli çaydan miğdeniz bulanacak)

Akşam hamsi tava 1 porsiyon,1 dilim ekmek,salata,Şeftali suyu

4 bardakta çay (şekersiz) içtim anacım.

(Zaten 6 senedir çayıma şeker atmıyorum deneyin şekerli çaydan miğdeniz bulanacak)

ben tatlandırıcı kullandım hep senelerce çünkü şekeri pek sevmem ağzımın içinde hiç kaybolmayan yıvış bir tat bırakıyor ancak tatlandırıcılarında kilo aldırdığı söylemleri sebebiyle kestim bazen tek şeker atıorum bazende şekersiz içiyorum çay ve kahvemi

evet haklısın cnm cumaya kadar tartıya çıkmıcam eğer dayabilirsem çünkü ben günde elli kere tartıya çıkarım :kedi: aslında sık sık yediğimde genelde akşamları açlık hissetmiyorum pek adetten oturuom sofraya ailecek ama ne oluyosa sofraya oturunca oluyo mafoldumben en iyisi gerçekten acıkmadan yememek açsam oturur dediğin gibi yavaş ve küçük çatal kaşıkla yirim yok aç değilsem ilerleyen saatlerde meyve falan yirim evet evet böle yapiim ben aç değilsem ne diye yiyeyim yahu demi ama akşam akşam

philips meyve sıkacağı aldık hemen hemen her gün onla sıkıp bir şeyler akşam ara öğün yapıyorum:

demin:
2 mandalina
1 elme
1 dilim kavun
10 adet kırmızı üzüm
havuç sıktım ve iki şarap kadehi içtim yakşık 1,5 litre çıktı...

bilmiyorum nasıl olcek ama olcek :)

Merhaba arkadaşım,biran beni anlatıyorsun sandım:1hugiyetisyenim bana tartılmayı yasakladı ama dinleyen kim.Sürekli tartılmak ve kilo vermediğini görmek motivasyonu bozar dedi.Birde sakın akşam yemeklerini kaldırma arkadaşım.3+3 beslenmeliyiz unutma....kaydirigubbakcemile5

SILACIm ben çok sık paylaşımda bulunamıyorum.Hafta içi 3 gün kursa gitmem gerekiyor.Akşamları da malum yemek ,çocuklar ve tv....Ama kaçmadım buradayımArasıra girmeye çabalıyorum...Okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar faydalı bilgiler vermiş,Ben bugün

sabah 1 dilim ekmek+domates,peynir,+1 bardak süt
Öğlen 1 kase çorba+2 küçük biber dolması
Ara 1 elma+1 grisini (kurstaydım)
Akşam balık+ salata+biraz helva...(yememeliydim biliyorum kızmayın):mymeka:
1 saat yürüyüş
Tekrar görüşene dek hoşçakalın....kaydirigubbakcemile5

ekim kuşum tamam düzelttimm..
ardam canım hoşgeldinŞenizelma diyeti ve akşam ve sabah yemek olcak bak ona göre:umursamaz:ve hergün buraya yazacaksın karışmam kızarımmklava:klava:
titto yavrim sen niye bakim hep tatrılıyonnnnklava:gelicem sizin eve saklıcam o tartıyıakannehir canını niye sıkıp duruyonnnmafoldumbenakşam yemeği olmaz diye bişey olmaz.az ye tabağını küçült
çikin.f havuç suyu afiyet olsun bidanemm:içelim:

kate34canımı hamsi tava isteddin oldumu şimdi ya biyerim şişerse:roflol::roflol:
eşim dalkıç benim yani normal işinden hariç dalğıçlıkta yapıyor..her türlü balığı getirir eve ama ben hamsiden vazgeçem çok severim yaaaa hamsiyicokacimcoook

kızlar şhov tvde ki ezeli izledim dizi..

bayıldım ya diziye ben aşk filimlerine bayılırım..he bide atvde..kışmasalı var onuda izliyorum...hatta bir hafta içi dizi çekimlerine gitmeyi düşünüyorum..
aşka sevgiye saygım sonsuzdur.ay bunlarda nerden çıktı derseniz nebileyim çıktı işte biyerden.sizi öyle seviyorumki herşeyimi paylaşmak istedim..

tam sana yazacaktım sen yazmışsın bitanem..
ne kursuna gidiyosun canım..busmekin olanlaramı hangi bölüm..
neyse sen arada yaz ama ölçüyü kaçırmıyacağına eminim bitanem..helvayı ölçülü yediysen sorun yok.1saatte yürüyüş yapmışsın daha nediyeyimm bravoooooookaydirigubbakcemile5

fazla özletme ama ...he cuma günü tartılıp kilonu yazmayı unutma oldumu canım..katı bir kural koyduk ama inan oda hepimiz berber olalım diye bu bereberliği bırakmayalım diye..
kural ise cuma günü kilosunu yazmayan arkadaşlar diskalifiye olacak.listeden çıkarılcak..

kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
ironicc..62/57
gizem...60/50
espresso..77.6
MıYAVMııı.....75/55
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
cikin_f..73/60
esra55...60/55
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..93.7/62
reyyan06..70/55
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..67/50
akrep33...71/51
sude2008...
ekim.29..62/56

Son düzenleme:
sılacım ezeli bende izledim şimdi.gerçekten güzel dizi dimi.baya tutulur bu dizi.bu arada geçmiş olsun nasıl oldun iyimisin şimdi?

askolsun askito sen banaa kiyarmisinn küsdüm valaaa:umursamaz:
didim ya kiz tam olarak uygulamicam sabah bide öglenleri sebze veya et türü seyler yicem
güya bugun baslicakdim diete ama basliyamadimmm nese yarin yada diger gün baslicam lülülülülülü

sılacım ezeli bende izledim şimdi.gerçekten güzel dizi dimi.baya tutulur bu dizi.bu arada geçmiş olsun nasıl oldun iyimisin şimdi?

canım saolll.iyiyim şimdi allah razı olsun..evet kesinlikle tutulur bu dizi ..

konu süper...bayıldım ya...yanlız konudaki cengiz.daha önceden dudaktan kalbedeki cemil,yine aynı rolü yapıyorr..

sen nasılsın..

eeet eeet ezel süper dizi ya bende izledim onu simdide mustafa yi izliyorum ay insanin ici bi tuhaf oluyo yaaa

ah kıyamammmmmmmm aşkitomm..
hani sadece elma yeme diye öle dedim aşkitom.
he aralara başka şeyler koyacakmışın bak o olur işte..
diğer günü kabul etmiyom yarın başlıyon hemde sporada:dance:

haklisin askito cemilin üstüne yapisdi sanki o rol ama layikiyla yapiyoo hahaha alismisdr nede olsaa dudaktan kalbedenlaelaelaelaelae:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…