S beden olmak isteyen buraya

aslında hepimiz aynı şeyi yapıyoz.koştururken sanki birazcık bişey yesek ne olurkiyerimsenibenyorgunlukta cabası tabia.sneyse yine meyva atıştır şekerim bol suyunuda iç.ama önce dinlen ..

yuk kıs yimedim heç canım istemedi ..:hulya:

ah ahhhhhhhhhklava:

yoksa sende bugün çok tokum çok mutluyum param çokmu deyonnnn:dance:

anlaşıldı canımm hadi bana kolay geleeeeee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kolay gelsin fıstıkım..ayrıca bebişinede öpücükler:ecrin_bebek:Şeniz

çok kasmıcaz tabi aynen öle canikomm
rahat ve relakss
ay negüzel 3litre su içiyon zorlanmadan buda senin için harika bişey..ben çok istiyerek içmiyom zorla valla.ama içiyommkafamçokkarıştımakarnada yağsızmış 10puan verdim sana bugünalkisalkisalkis

bugün baslamistim ama sabah 10 da dersim vardi 8 bucukta kalktim 9.30 a kadara hazrlandim ciktim aksama kadarda ac ac durdum valla iyi birsey degil yazin okul yoktu cok güzel besleniyordum

kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
ironicc..62/57
gizem...60/50
espresso..77.6
MİYAVMİİİ.....75/55
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
cikin_f..73/60
esra55...60/55
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..93.7/62
reyyan06..70/55
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..67/50
akrep33...
sude2008...
ekim.29..62/50

bugün baslamistim ama sabah 10 da dersim vardi 8 bucukta kalktim 9.30 a kadara hazrlandim ciktim aksama kadarda ac ac durdum valla iyi birsey degil yazin okul yoktu cok güzel besleniyordum

canım okul ortamında tabi zordur..
aralarda layt ürünlerden veya simit ayran bişeyler yeseydin keşke.ve bol suuuuuuu

bende burda pc başındayken bol bol su yeşil elma aradada yeşil çay hatta kırmızı mercimek çorbası bile içtim...metobolizma denilen arkadaşı çalıştırararıyımmm .öle tembel tembel durmasın...

canım okul ortamında tabi zordur..
aralarda layt ürünlerden veya simit ayran bişeyler yeseydin keşke.ve bol suuuuuuu

canim benim yurt disindayim valla okulda yeniecek seyler fast food yemedim..yazin saglikli beslenerek arti sporla 10 kilo verdim 1 ay tr tatilde hic kilo almadim cokta yedim haa ama okul acilinca bozuldu düzen yaz gibi olur saniyordum, zaten simdlik haftada 2 gün ders yarin daha güzel olur sporda ekledik mi süper..ben leslile walk at home yapiyordum yazin cikmadigim zamanlarda süper oldu sanirim spordan hic kilo almadim hayret ettim ama insallah bikac gün zorluk olsada düzene sokacagim kendimi..bugün cok mutlu oldum arkadaslar baya zayiflamissin dediler ee zayif insana giydigi yakisiyor insallah zamanla bicimlenecez hep birlikte saglikla

Akşam 6da yemeğe kapadım bende kendimi çoook az çorba az yoğurt ve biraz mantar yedim.hepsini toplasak 1 tabak etmez ama olsun yılmak yok.Ne zamandır dikkat ediyorum zaten 5-6 kilo vermiştim bu ara sanki veremiyormuşum gibi geliyor ya anlamadım.Bünyem mi alıştı ne
yeşil çay içmekte zor gelmeye başladı sadenin dışında diğer limonlu karanfilli vs. iş görür mü acaba kızlar ciddi ciddi midem bulanıyor atık bugün zor içtim 3 fincan

3 lt su muu :1shok:
Ben günde 1,5 lt yi zorla içiyorum
Ama okadar çok tuvalete gidiyorum kiii
Bide bizim wc üstü katta. in çık in çık bıkıyorum artık

aslında hepimiz aynı şeyi yapıyoz.koştururken sanki birazcık bişey yesek ne olurkiyerimsenibenyorgunlukta cabası tabia.sneyse yine meyva atıştır şekerim bol suyunuda iç.ama önce dinlen ..

sağol tatlım dinlenicem inşallah
Allahtan acayip su içen bir yapım varda o yönden halsiz kalmıyorum
susuzluktan dolayı olan halsizlik çok daha kötü
bütün organlarımızı yoruyoruz susuz kalınca
birazdan bir elma yerim herhalde
su içiyoroum booool booool
günde 3 lt oluyodur kesin:teytey::teytey::teytey:

3 lt su muu :1shok:
Ben günde 1,5 lt yi zorla içiyorum
Ama okadar çok tuvalete gidiyorum kiii
Bide bizim wc üstü katta. in çık in çık bıkıyorum artık

walla ben sigara içiorum sanırım o yüzden bu kadar çok susuyorum wc konusuna gelince aynen ben nerdeyse saat başı çişşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sıllaaaaaaaa ben 50 kiloya düşmk istemiyom orda 50 lilere dedim 56 55 bana yeterr hatta 58 bie yetrki 5 başlasnn opuyorumnanaktan

birde hani şu kocaman su bardaklarından var bende yarım litre su alıyor ona soğuk su koyuyorum baş ucumda sürekli çay içer gibi kahve içer gibi içiyorum yani su içmeniz gerektiğiiçin her seferinde dolu bir bardak suyu bir seferde içiyorsanız ve susamadan zor gelir birde bu şekilde deneyin baş ucunuz sürekli su bulundurun ara ara yudumlayın tıpkı bitki çayınızı nasıl içiyorsanız öyle
bu arada ben bi kase şehriye çorbası ve dolu bir tabak salçalı makarna yidim ekmeen köşesinin içini çıkardım yidim offf karnım çatliii şimdi çay içcem yatmadan öncede bitki çayı yoksam bu dolu mideyle uyunmaz kabuslar görürüm heeee

ben celdümmmm

sabah güzel bi kahvalti yaptim
öglen disardaydik bisiler yiyemadim telasdan
simdide patates salatasi yedim canimda pek bisi isdemiyoo

ee siz napunuz bakemmm

Sılacım beni de listeye eklersen sevinirim başlangıç 73.500 şuan 72.500 hedef 60 :))))

SABAH:
lahana suyu

KAHVALTI
1/2 gevrek
1 kutu lipton ice tea yeşil çay

ara:
1 adet elma

ÖĞLE:
kepek ekmeğine kaşar-domatesli tost

ara:
1 adet mandalin

AKŞAM:
lahana suyum

yaklaşık 3 adet patates doğrayıp tuz-nane-pul biberle azcık zeytin yağı harmanlayıp fırına koydum
1 bardak yoğurt

kızlar bugün de böyle geçti güzel gibi sanki :) Hiç kaçamak yok bugünnnnn :)))):dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…