ben bugün çoook koşturdum misafirlerim vardı
saat 5 e kadar hiçbirşey yiyemedim
aslında çok kötü yaptım biliyorum
ama olmadı iş güç misafir derken baktım saat 5 oluvermişş
hoşaf gibiyim şimdi
bünyem açlık yorgunlukla mahvoldu bugün
siz yapmayın diye yazıyorum kızlarr
saat 5 te de yediğim için bir daha yemek yiyemem
kötü bir gün oldu bünyem için:gitme::gitme::gitme:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yuk kıs yimedim heç canım istemedi ..:hulya:
anlaşıldı canımm hadi bana kolay geleeeeee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
merci çiçeeem makaro biz ayçiçek yağıynan yapıos zati oda fazla olmuyo yane vıcık vıcık yağ dökmüos bide ben farkındaysanız yediğimin yağına tuzuna değilde daha çok miktarına odaklanıyorum başlangıç olarak az yemeye alıştırıyorum kendimi buna alışıncada gıdalar içinde seçmece yapcam yok bu hamur yok bu çok yağlı şeklinde yane ama şimdilik az yemeğe bi alışayımda yaw cumaya kadar verirmiyimki acep bee yemeği kaçırsambile sporu ihmal etmiom hiç ben zaten suyuda zorlama değil susayarak günde 3 lt kafadan içiyorum aslında biraz dikkat etsem kaç gün oldu bnm metabolizma hızlanma sorunum yok 2 kg rahat verirdim ama neyse kasmadan yapmaya çalışıyorum çok kasınca sıkılıp bırakıyorum çünkü böyle herşeyden çabuk sıkılıp yarım bırakma huyum var
bugün baslamistim ama sabah 10 da dersim vardi 8 bucukta kalktim 9.30 a kadara hazrlandim ciktim aksama kadarda ac ac durdum valla iyi birsey degil yazin okul yoktu cok güzel besleniyordum
canım okul ortamında tabi zordur..
aralarda layt ürünlerden veya simit ayran bişeyler yeseydin keşke.ve bol suuuuuuu
merci çiçeeem makaro biz ayçiçek yağıynan yapıos zati oda fazla olmuyo yane vıcık vıcık yağ dökmüos bide ben farkındaysanız yediğimin yağına tuzuna değilde daha çok miktarına odaklanıyorum başlangıç olarak az yemeye alıştırıyorum kendimi buna alışıncada gıdalar içinde seçmece yapcam yok bu hamur yok bu çok yağlı şeklinde yane ama şimdilik az yemeğe bi alışayımda yaw cumaya kadar verirmiyimki acep bee yemeği kaçırsambile sporu ihmal etmiom hiç ben zaten suyuda zorlama değil susayarak günde 3 lt kafadan içiyorum aslında biraz dikkat etsem kaç gün oldu bnm metabolizma hızlanma sorunum yok 2 kg rahat verirdim ama neyse kasmadan yapmaya çalışıyorum çok kasınca sıkılıp bırakıyorum çünkü böyle herşeyden çabuk sıkılıp yarım bırakma huyum var
aslında hepimiz aynı şeyi yapıyoz.koştururken sanki birazcık bişey yesek ne olurkiyerimsenibenyorgunlukta cabası tabia.sneyse yine meyva atıştır şekerim bol suyunuda iç.ama önce dinlen ..
kızçelerim burda artık bir aile olduk..
size bir link vercem buraya bir göz atın isterseniz.bir arkadaşımız..para biriktirme topiği açmış.bana çok güzel mantıklı geldi..sizinle paylaşmak istedim..
http://www.kadinlarkulubu.com/9490751-mesaj1.html
3 lt su muu :1shok:
Ben günde 1,5 lt yi zorla içiyorum
Ama okadar çok tuvalete gidiyorum kiii
Bide bizim wc üstü katta. in çık in çık bıkıyorum artık
ben celdümmmm
sabah güzel bi kahvalti yaptim
öglen disardaydik bisiler yiyemadim telasdan
simdide patates salatasi yedim canimda pek bisi isdemiyoo
ee siz napunuz bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?