S beden olmak isteyen buraya

günaydın şekerler

sılacım tartıldım ve moralim fena bozuk
kilom 71 canım
ama kendime söz verdim o tartıda 51 i de görücem inşallah
...

günaydın canım..sıkma canını..senin nekadar azimli bir insan olduğunu biliyorum..51 görürüm diyosan muhakkka görürüsün..
yeterki canımızı sıkmayalım relaks olalım..

Günaydın s beden olucak bayanlar :) sabah işe gelırken s beden fıkrını dusunuyordum hmm cok guzel olucak :) hatta bedenınız ne s falan dıe kendı kendıme konusuodum oda motıvasyon oluyor :) bugun sabah bı tartılıyım dedımde 1.4 kg vermısım 5.gunumde dogru duzgunde spor yapamadım ama hastaneye gıderken kabataşdan emınonune yurudum sonra ındıgım trendende hastaneye 10 dk yurudum
yuruyus olsun dıye :) dun spor yapamadım cok uykusuzdum uyudum ole tv karsısında bugun yapıcam.call tyzeylede bastan saymaya baslıycam
Öğle : Çorba , Salata yağsız bol lımonlu
Dün akşam yemegınde bı yemek kaşıgı taze fasulye bır yemek kasıgı pilav iki yemek kaşıgı ıspanak azcıkda brokolı corbası hepsınden az az yedım :) hepsı bı porsıyon eder ıste

Bugun sabah : cıkolatalı gofret degılde ee marketlerde satılan ınce gofretlrden yedım 1 tane okadar

12ekim hareketlerim
1. Mekik -60
2. Ters mekik -10
3. Derin nefes al ver -aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme -150
5. Çapraz mekik -30
6. Görünmez sandalye -50sn
7. Ayakları kaldırmaca -50
8. Yürüyüş -70 dakika
9. Bacak esnetme- 50
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece - 50
11. Step
12. Çömelme -10
13. Geri tekme- 25
14. ıp atlama -100

ayrıca akşam yediğim için sabah kendime ceza verdim ve koştum..asansör kullanmadım merdiven çıktım hem eve hem işyerine..akşamda evi süpürdüm sildim...

hergun yuruyorum pzar 8 km yurudum
dün yuruyuse cıkamadım
bugun 5km yurudum
bıraz once geldım yürüyüşten duş aldım
lımonlu suyumu iciyorum
bırazdan kahvaltı yapıcam:

sude2008 canım sen listemize katılcanmı..şimdi kilonu ve hedefini yazmadın hala bekliyorumm..

günaydın canım..sıkma canını..senin nekadar azimli bir insan olduğunu biliyorum..51 görürüm diyosan muhakkka görürüsün..
yeterki canımızı sıkmayalım relaks olalım..

sağol canım benim...Şeniz

akşam..kurufasulye pilav salata turşu ve ekmek..hepsinden tadımlık yedim ama hiç yemicem demiştim..o yüzden ev temizledim yemek sonrası...

maşallah maşallahhhhhhsüpersin kız sporun harikaa.s.sabah sabah gözlerimi açtın:1shok::1shok:sen bu azimle 51 kesinlikle görürsünn..Şeniz

sabah kalkarkalkmaz kan hapı bol su

yürüyüş öncesi 1 elma

şimdide sıcak suyumu içiyorum...

dün 6 bardak sıcak su içtim..akşam da bol normal su içtim....

uff hep misafirlerin yüzüne yaaa...zaten vaktim yok...kendime ayırdığım zamanda spor yapıyordum onlar olunca sadece yemek yapmaya ve de birlikte yemeye ayırdım mecburen....

hergun yuruyorum pzar 8 km yurudum
dün yuruyuse cıkamadım
bugun 5km yurudum
bıraz once geldım yürüyüşten duş aldım
lımonlu suyumu iciyorum
bırazdan kahvaltı yapıcam:

valla spor harika maşallah sana bitanemma.s.a.s.sizinkadar keşke bende yapabilsem..kaydirigubbakcemile2ufak çocuk olunca bu benim yaşamıma çok etkiliyor.
ah ahhhhh inan engelim olmasa ne çok spor yapardım ben yaaaaaakaydirigubbakcemile2
geceleri yarım yamalak uyku uyuyom.buda düzensizlik.
diyet spor tamamen düzen işidir..
2ci kızımı doğum yapmadan önce ..90 kilodan 65 kiloya,indim 3ayda.3+3 yemeyle ve sporla.
ama şimdi sadece sporum fazla istediğim gibi olmuyor..

maşallah maşallahhhhhhsüpersin kız sporun harikaa.s.sabah sabah gözlerimi açtın:1shok::1shok:sen bu azimle 51 kesinlikle görürsünn..Şeniz

sağol şekerim benim..

görmeliyim 51 i...

bu yaptıklarım düne ait..sabah 71 i görünce acaip hırslandım..asansörü de bıraktım bakalım bu hırsla bugün kaçlara çıkarırım yaptıklarımı...
demekki yatarak asla kilo verilmyor....
en yakın zamanda adım sayar alıcam..günlük adımlarımı 7777 ye çıkarmak istiyorum..
ender saraç böyle diyor...
sabahları ne giysem diye düşünmek istiyorum kilo aldıkça seçenekler kısıtlanıyor çünkü..
dolabımdaki giysilerin 4/3 üne giremiyorum yaaaÇok üzgünüm çoook

evet bitanem kendi kendimize konuşmakta süper motivasyon oluyor..bende çok sık yapıyorum bugünlerde.bişekilde mutlu olmanın yolu geliyor bana buda..kilolar açısından.

kısçelerim
şimdilik çıkacağım .çocuklara kahvaltı yaptıracağım
siz paylaşıma devam edin öptüm hepinizi..

ilknurcum bu resimleri nasıl yapıştırıyosun şekerim yaa ben bir türlü beceremiyorum bunu

kız bu call tyze ne olaki :sm_confused:

çok şişim karnım çok tok hiç bişey yiyemem mutluyum para çok

süpper olucaz..cidden bu söz işe yarıyor ve tokum

günaydın hanımlar
çok detaylı olmasada kahvaltımı yaptım
şimdi siyah çay içiyorum(şekersiz)
öğleden sonra gezmem var ama azda olsa yiyecegim sevdiklerimden
kolay gelsin hepinize

sude2008 canım sen listemize katılcanmı..şimdi kilonu ve hedefini yazmadın hala bekliyorumm..

günaydın sılacım
ben kendimi hazırlıyorum dünden bu yana
ben makarna ve pilavla ekmek yiyen biriyim. burdaki yazıyıları okudukça dünden bu yana 4 dilim ekmeğe düşürdüm, ben cumaya kadar hazırlayayım kendimi cuma günü tartılırım ögün ögün ne yediğimi yazarım
şu an 65 galiba 58 e kadar düşmek istiyoryum

bende çok detaylı bir kahvaltı yapmadım..

1dilim ekmek.az lor yedim ..yanlız 2su bardağı siyah çay içtim az şekerli..

Espresso,canım senin zaten ölçüyü kaçırmıyacağına eminim..ne yaaplım misafirliğe gidilincede yemedende olmuyor..

akrepçim adım sayar gerçektende bende almayı düşünüyorum sabah kalkar kalkmaz belimize takçaz yatana kadar en az 5000 adım duymuştum ..tabi 10bin adım olursa daha iyi olur..

ilknurcum güzel arkadaşım hoşgeldinŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…