günaydın şekerler
sılacım tartıldım ve moralim fena bozuk
kilom 71 canım
ama kendime söz verdim o tartıda 51 i de görücem inşallah...
günaydın canım..sıkma canını..senin nekadar azimli bir insan olduğunu biliyorum..51 görürüm diyosan muhakkka görürüsün..
yeterki canımızı sıkmayalım relaks olalım..
12ekim hareketlerim
1. Mekik -60
2. Ters mekik -10
3. Derin nefes al ver -aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme -150
5. Çapraz mekik -30
6. Görünmez sandalye -50sn
7. Ayakları kaldırmaca -50
8. Yürüyüş -70 dakika
9. Bacak esnetme- 50
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece - 50
11. Step
12. Çömelme -10
13. Geri tekme- 25
14. İp atlama -100
ayrıca akşam yediğim için sabah kendime ceza verdim ve koştum..asansör kullanmadım merdiven çıktım hem eve hem işyerine..akşamda evi süpürdüm sildim...
hergun yuruyorum pzar 8 km yurudum
dün yuruyuse cıkamadım
bugun 5km yurudum
bıraz once geldım yürüyüşten duş aldım
lımonlu suyumu iciyorum
bırazdan kahvaltı yapıcam:
maşallah maşallahhhhhhsüpersin kız sporun harikaa.s.sabah sabah gözlerimi açtın:1shok::1shok:sen bu azimle 51 kesinlikle görürsünn..Şeniz
evet bitanem kendi kendimize konuşmakta süper motivasyon oluyor..bende çok sık yapıyorum bugünlerde.bişekilde mutlu olmanın yolu geliyor bana buda..kilolar açısından.Günaydın s beden olucak bayanlar :) sabah işe gelırken s beden fıkrını dusunuyordum hmm cok guzel olucak :) hatta bedenınız ne s falan dıe kendı kendıme konusuodum oda motıvasyon oluyor :) bugun sabah bı tartılıyım dedımde 1.4 kg vermısım 5.gunumde dogru duzgunde spor yapamadım ama hastaneye gıderken kabataşdan emınonune yurudum sonra ındıgım trendende hastaneye 10 dk yurudum
yuruyus olsun dıye :) dun spor yapamadım cok uykusuzdum uyudum ole tv karsısında bugun yapıcam.call tyzeylede bastan saymaya baslıycam
Öğle : Çorba , Salata yağsız bol lımonlu
Dün akşam yemegınde bı yemek kaşıgı taze fasulye bır yemek kasıgı pilav iki yemek kaşıgı ıspanak azcıkda brokolı corbası hepsınden az az yedım :) hepsı bı porsıyon eder ıste
Bugun sabah : cıkolatalı gofret degılde ee marketlerde satılan ınce gofretlrden yedım 1 tane okadar
Günaydın s beden olucak bayanlar :) sabah işe gelırken s beden fıkrını dusunuyordum hmm cok guzel olucak :) hatta bedenınız ne s falan dıe kendı kendıme konusuodum oda motıvasyon oluyor :) bugun sabah bı tartılıyım dedımde 1.4 kg vermısım 5.gunumde dogru duzgunde spor yapamadım ama hastaneye gıderken kabataşdan emınonune yurudum sonra ındıgım trendende hastaneye 10 dk yurudum
yuruyus olsun dıye :) dun spor yapamadım cok uykusuzdum uyudum ole tv karsısında bugun yapıcam.call tyzeylede bastan saymaya baslıycam
Öğle : Çorba , Salata yağsız bol lımonlu
Dün akşam yemegınde bı yemek kaşıgı taze fasulye bır yemek kasıgı pilav iki yemek kaşıgı ıspanak azcıkda brokolı corbası hepsınden az az yedım :) hepsı bı porsıyon eder ıste
Bugun sabah : cıkolatalı gofret degılde ee marketlerde satılan ınce gofretlrden yedım 1 tane okadar
kız bu call tyze ne olaki :sm_confused:
sude2008 canım sen listemize katılcanmı..şimdi kilonu ve hedefini yazmadın hala bekliyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?