mrb kızcıklarım =) okulumu da atlattım çok şükür. evet şmdik menüme geçeim
sabah-1,5 dilm beyaz ekmek,peynir,domates salatalık,zeytin,çay
öğle-(okulda olduğumdan yemekhanede ne warsa yedim.4lü tabaklar war ya onlardaydı yemeciğim) pilav üstü döner,çorba,ayran,bi de tatlı wardı.
akşam-1 tabak karnıbahar yemeği,1 bardak ayran.
yaww çok şişti sanki midem.acaip hissediorum :S başka bişey yemem umarım ilerleyen saatlerde.
öpüorummm
hu huuuuuuuuu yewrularım yewru kuşlarım bnm opuyorumnanaktan dediğim gibi 1 küçük kase şehriye çorbasını içtim ekmeksiz mekmeksiz pek keyfimde yok yaa olsa ekmek yirdim kesin neysem işlerimi ve sporumuda yaptım oh oh akşamda sadece makarna yicem belkim yine 1 kase çorba içerim açlık durumama göre bakcem artıkın şimdik fındıklı neskayfe içiom yoruldum yahu
selam yavriler..
zabah:domates,peynir,2 dilim ekmek...bir haşlanmış yumurta..
akşam :şimdi yicem ve pirinç lapası yicem bakalım..
başkada bişi yemedim...bol bol su içiyorum..
yeşil çayımı içtim..assona bidaha içicem...:hulya:
sabah gayet normali.öğlende biraz fazla gbi ama.öğlen çok olduğu zaman akşamki menü daha az yeniliyor..bu daha iyi tabiki..akşam süperrrrrrrdelikafadulden
anam kendimi diyetisyen gibi hissettimmsırnaşık şey
ilerleyen saatlerde meyva ve bol suuuuuuu
spor nerde :uhm::uhm:
ablacım sporum ztn aksamıyo hiç =) okula gdip gelirken,okulda,binanın içinde hep yürüyorumöğlen fazla olduğu için akşam az yedim walla. meyve de yerim 2 saat sonra fln.suyumu da içiorum ztn.söylemeye grek duymadım o yüzden
ok tatlımm..
fıstıkım uludağ ünivesitesiydimi.orayı biliyorumm..fakülteyle birlikte .koskocaman yerrrr
orayı bitur yürüsen yeter zatennnnn kızzzzzzzyerimseniben
ii akşamlar arkdaşlar ben yeni gördgm topigici bende 7 ay önce dogum yaptım 73 ile doguma gittim şuan 62 kiloyum hamile kaldgmda 59 dum fazla kilom yok ama ama yinede 50 lere düşmk istiyoorumm inşş başarılı olurum
evet ablacım uludağ üniversitesi. aynen yürü yürü bitmio wallaişe yarıo ama. yoksa spora vaktim olmazdı =)
yevrukuşların kurban sana .ne oldu bakim niye keyfin yok hasta neyim olma sakın dikkat et kendine..makarna yğsızmı olcekk..sporda olmuşşkaydirigubbakcemile2tebrikler fındığımmŞeniz
Şenizgayet güzel fıstkımmm.Şeniz
et ürünlerinide böle akşam yada öğlen menülerinde yemek en güzel kararalkisalkisalkis
daha ne diyeyim sporda yapılmışa.s.
ah ahhhhhhhhh ne güzel kilo az kalmış ideal kilona..,
canım hergün paylaşım ve spor cumadan cumayada tartılıyoruz..cuma günleri kilosunu yazmıyanları diskalifiye ediyoruz listeden çıkarıyoruz .cuma kilolalrı yazmak şart..
versende vermesende kilonu bize yaz tamamı fıstık şimdi listeye ekliyorum seni..
inş ablacım. gel sen de katıl buraya.motive oluyo insan walla =)
appiyet olsunncokacimcoook
öğlen yokmu kız...CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?