S beden olmak isteyen buraya

hu huuuuuuuuu yewrularım yewru kuşlarım bnm opuyorumnanaktan dediğim gibi 1 küçük kase şehriye çorbasını içtim ekmeksiz mekmeksiz pek keyfimde yok yaa olsa ekmek yirdim kesin neysem işlerimi ve sporumuda yaptım oh oh akşamda sadece makarna yicem belkim yine 1 kase çorba içerim açlık durumama göre bakcem artıkın şimdik fındıklı neskayfe içiom yoruldum yahu

sabah gayet normali.öğlende biraz fazla gbi ama.öğlen çok olduğu zaman akşamki menü daha az yeniliyor..bu daha iyi tabiki..akşam süperrrrrrrdelikafadulden
anam kendimi diyetisyen gibi hissettimmsırnaşık şey
ilerleyen saatlerde meyva ve bol suuuuuuu
spor nerde :uhm::uhm:

yevrukuşların kurban sana .ne oldu bakim niye keyfin yok hasta neyim olma sakın dikkat et kendine..makarna yğsızmı olcekk..sporda olmuşşkaydirigubbakcemile2tebrikler fındığımmŞeniz

selam yavriler..
zabah:domates,peynir,2 dilim ekmek...bir haşlanmış yumurta..

akşam :şimdi yicem ve pirinç lapası yicem bakalım..

başkada bişi yemedim...bol bol su içiyorum..
yeşil çayımı içtim..assona bidaha içicem...
:hulya:

appiyet olsunncokacimcoook

öğlen yokmu kız...CADIARZU

ablacım sporum ztn aksamıyo hiç =) okula gdip gelirken,okulda,binanın içinde hep yürüyorum öğlen fazla olduğu için akşam az yedim walla. meyve de yerim 2 saat sonra fln.suyumu da içiorum ztn.söylemeye grek duymadım o yüzden

ii akşamlar arkdaşlar ben yeni gördgm topigici bende 7 ay önce dogum yaptım 73 ile doguma gittim şuan 62 kiloyum hamile kaldgmda 59 dum fazla kilom yok ama ama yinede 50 lere düşmk istiyoorumm inşş başarılı olurum

ok tatlımm..

fıstıkım uludağ ünivesitesiydimi.orayı biliyorumm..fakülteyle birlikte .koskocaman yerrrr

orayı bitur yürüsen yeter zatennnnn kızzzzzzzyerimseniben

inş ablacım. gel sen de katıl buraya.motive oluyo insan walla =)

ok tatlımm..

fıstıkım uludağ ünivesitesiydimi.orayı biliyorumm..fakülteyle birlikte .koskocaman yerrrr

orayı bitur yürüsen yeter zatennnnn kızzzzzzzyerimseniben

evet ablacım uludağ üniversitesi. aynen yürü yürü bitmio walla işe yarıo ama. yoksa spora vaktim olmazdı =)

ah ahhhhhhhhh ne güzel kilo az kalmış ideal kilona..,

canım hergün paylaşım ve spor cumadan cumayada tartılıyoruz..cuma günleri kilosunu yazmıyanları diskalifiye ediyoruz listeden çıkarıyoruz .cuma kilolalrı yazmak şart..
versende vermesende kilonu bize yaz tamamı fıstık şimdi listeye ekliyorum seni..

gayet güzel fıstkımmm.Şeniz

et ürünlerinide böle akşam yada öğlen menülerinde yemek en güzel kararalkisalkisalkis

daha ne diyeyim sporda yapılmışa.s.[/QUOTE]
Şeniz
:1hug: uzun zamandir yememistim tavuk falan cok ozlemisim
ben gunde 1000 kaloriyi asmamaya calisiyorum asarsamda egzersizle yakmaya calisiyorum ama vucudum bu tempoya alisti artik zor kilo veriyorum ve biliyorumki biraz kalorili seyler yesem vucut depolamak icin pusuda bekliyo olucak
elma diyetinde de millet haftada 4-5kilo verirken ben uc haftada toplam 5kilo verdim
insallah su hayatta bigun dahi olsa bende S beden oldugumu gorurumsırnaşık şey

yevrukuşların kurban sana .ne oldu bakim niye keyfin yok hasta neyim olma sakın dikkat et kendine..makarna yğsızmı olcekk..sporda olmuşşkaydirigubbakcemile2tebrikler fındığımmŞeniz

merci çiçeeem makaro biz ayçiçek yağıynan yapıos zati oda fazla olmuyo yane vıcık vıcık yağ dökmüos bide ben farkındaysanız yediğimin yağına tuzuna değilde daha çok miktarına odaklanıyorum başlangıç olarak az yemeye alıştırıyorum kendimi buna alışıncada gıdalar içinde seçmece yapcam yok bu hamur yok bu çok yağlı şeklinde yane ama şimdilik az yemeğe bi alışayımda yaw cumaya kadar verirmiyimki acep bee yemeği kaçırsambile sporu ihmal etmiom hiç ben zaten suyuda zorlama değil susayarak günde 3 lt kafadan içiyorum aslında biraz dikkat etsem kaç gün oldu bnm metabolizma hızlanma sorunum yok 2 kg rahat verirdim ama neyse kasmadan yapmaya çalışıyorum çok kasınca sıkılıp bırakıyorum çünkü böyle herşeyden çabuk sıkılıp yarım bırakma huyum var

gayet güzel fıstkımmm.Şeniz

et ürünlerinide böle akşam yada öğlen menülerinde yemek en güzel kararalkisalkisalkis

daha ne diyeyim sporda yapılmışa.s.
Şeniz
:1hug: uzun zamandir yememistim tavuk falan cok ozlemisim
ben gunde 1000 kaloriyi asmamaya calisiyorum asarsamda egzersizle yakmaya calisiyorum ama vucudum bu tempoya alisti artik zor kilo veriyorum ve biliyorumki biraz kalorili seyler yesem vucut depolamak icin pusuda bekliyo olucak
elma diyetinde de millet haftada 4-5kilo verirken ben uc haftada toplam 5kilo verdim
insallah su hayatta bigun dahi olsa bende S beden oldugumu gorurumsırnaşık şey[/QUOTE]
ah canım ..inan çok başaranlar var bizde başarcaz ben buna bu sefer çok inandım..birlikten kuvvet doğar..yeterki pes etmiyelim.diyet işi sabır işi.relak işi.mutsuzluk çok etkiler yani stres..1000 kalori süper canım.egzersizde yapıyon.zaten elma diyetine alışkın olan metobolizman şimdi şaşrıcak..düşünceyle zayıflama proğramımızıda yap..inan bunun hepimize faydası olcağını düşünüyorumm..

anlaşıldı canımm hadi bana kolay geleeeeee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ben spora falan gitmiyorum evde kendi çapımda bişeyler yapıyorum sabahları ebru ile plates int indrrdgm popokaldrma alt karın üst karın hareketlerini yapıyorum çok büyük etkisi oluyoo

ben bugün çoook koşturdum misafirlerim vardı
saat 5 e kadar hiçbirşey yiyemedim
aslında çok kötü yaptım biliyorum
ama olmadı iş güç misafir derken baktım saat 5 oluvermişş
hoşaf gibiyim şimdi
bünyem açlık yorgunlukla mahvoldu bugün
siz yapmayın diye yazıyorum kızlarr
saat 5 te de yediğim için bir daha yemek yiyemem
kötü bir gün oldu bünyem için
:gitme::gitme::gitme:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…