S beden olmak isteyen buraya

sabah yeşil çaydan sonra bir dilim kek ve şekersiz çay...
öğle..tavuk şiş dürüm..domates,süs biberi,ayran ve salata...
üstüne sıcak suyumu da içtim..
şu an da şeftali suyumu içiyorum..

ayyy bende s beden olmak isdiyorum:) 5 bucuk ay önce doguma girdim,76 kilo ile,aradan 5 bucuk ay gecdi 61 ,62 arasi gidip geliyorum,hedefim 48 olmak ,daha cooook yolum var hafdada 1 kilo versem iyidir,bol bol suyumu iciyorum gunde yaklasik 2yada3 litre,az ve sIK yiyorum sporada yeni basladim,hadi bakalim insallah hepimiz kilocuklarimizi saglikli bi sekilde atariz,herkeze kolay gelsin...

mrb arkadaslar bugunku listemi yaziyorum
sabah kalkinca bir fincan sut ictim
ogle yemegi yerine kahvalti yaptim 1,5dilim kepek ekmegi 1kk kadar krem peynir domates limonlu yesil cay
simdide cay iciyorum
aksam yemegi icin bi fikri olan varmi:) henuz bulamadimda acaba corbami yapsam kendime ama ne corbasi olacak

egzersizde yapmadim ama yaparim yoksa kendimi suclu hissediyorumkaydirigubbakcemile2

ay akrep 100 defa ipmi atladin masallh bende cok severim eskiden bahcemizde atlardim simdi atlayacak uygun yer bulamiyorum ip atlama cok kilo verdiriyor gercektenkaydirigubbakcemile5

kızçelerimm bugünde evde misafirim vardı bir arkadaş geldi
buyüzden girmedim nete..
bu gül benden size fıstıklarımm[/CENTER​
]

yarın büyük gün kızlarrr..gerçi stres yapmayalım ..100 ggramda versek mutlu olucaz dimi:dance::dance:

ay akrep 100 defa ipmi atladin masallh bende cok severim eskiden bahcemizde atlardim simdi atlayacak uygun yer bulamiyorum ip atlama cok kilo verdiriyor gercektenkaydirigubbakcemile5

aslında ip atlamak güzel bişey perşembe tüm vücudumuz hareket ediyor ..şu benim kızın ipi vardıonu bulsammı nekaydirigubbakcemile2

Sılacım sağol canım.Yarın sabah erkenden kilomu yazarım merak etme.Ben çok zor kilo veriyorum.Çünkü hormon ilacı kullanıyorum.Az yemeğe çalışıyorum (bazen tatlıya dayanamasam da:kedi:) Hr gün düzenli olarak enaz 45 dk yürüyorum,bbazan akşamları bisiklete biniyorum ama bir türlü olmuyor.Şeytan bazan aman ne bulursan ye diyor....Ama dinlememek lazım dimi sırnaşık şey
Evet ismek kursuna gidiyorum.Dikiş bölümüne haftada 3 gün aslında şimdiden çok yoruluyorum.Çünkü evdeki her iş bana bakıyor....:1no2:

olsun fıstık pes etmek yok.ilaçta kullandığın için az kilo verebilirsin..
burda belki yıllarcada bereber olcaz ama illa s beden olcaz ona göre..
zaten bayanların en çok kilo almasına sebep tatlılar

ama ne güzel güzel görünüyor..ama yine yicez fakat ölçüyü kaçırmıcaz bitanem..
bak ne güzel düzenli sporunuda yapıyon..
metobolizman pes etçek ve kilo vermeye başlıcan bitanem.sen pes etme ..metobolizman etsina.s

az olmuş kız menün

yemek olarak önereceğim ıspanak yemeği .yoğurlu..

ben onu yaptımda..

bu arada gün daha bitmedi eğzersizleri ilerleyen satlerddede yapabilirsin kız..

tatlım yarın kilo bildirim günümüz..

istersen senide yazarız listeye sen oki de bana yeter..

bu ypatıkların çok güzel..böyle devam et..

Kızlar bu arada şöyle hafif light bir kurabiye tarifiniz varmı ??
Kurabiyenin hafifi olurmuu hiççç demeyin. Çocuklar istedi
yapmam lazım ama yaparsam bende yirimmm bari hafif olsun

biirazdan yazacam sana fıstıkım..

iklimcim gerçekten harika bilgiler sana kocaman öpücük opuyorumnanaktan
yaw fitnessa yeni başladım demiştim ya geçen ilk gün alet edevatla tanışma şeklinde geçti zamanın çoğu pek bişey anlamamıştım ancak bugün 1 saat full antrenman anam anam sucuk kipin ter döktüm şuan kolumu kıpraştırcak halim yok ama kendimi çok iyi hissediyorum umarım hep böyle debam eder
bunun dışında sabah soğan suyumu içtim kayfemi içtim ama açlık hissetmediğim için anca öğlen yemek yedim dolu bir tabak peynirli makarna cokacimcoook spordan geldikten yakşalık 1.5 saat sonrada full tabak kuru fasulye yidim ama ekmek hiç yemedim çünkü tabaklar full olduğundan zati beni ziyadesiyle doyurdu akşama yermiyim bilmiyorum ama acıkmazsam eğer en azında elma falan yerim maksat metobolizmayı canlı tutmak
eveeeet şekerlerim işte bugünün özeti çok yorgunum geçmişe tek tek bakamadım bir tek iklimin yazısını tam okudum ve yarın büyük gün sabah tartıya çıkab buraya koşsun bnmki hassas tartı değil yani gram olarak bilemem ama hani tam 63 yada 63ün soluna kaymış derim bende napalım hihoyyyt:roflol:

işte bu yaaaaaaaŞenizbu düşüncede olmak harikaa.s.a.s.

sporda zamanla oturcak erencim..onuda isteyerek yapıcaz..kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım yarın görcez fıstık.kilo vermedim diye moral bozmak yok tamamamı..

selam herkese
kahvaltıda yarım simit,peynir yedim
arada 3taze ceviz yedim öğlen yemeginde ise
zeytin yağlı pırasa ve 3yemek kaşığı makarna yiyeceğim
afiyet olsunnn hepinize

harika canım..
notunu aldım senin kilo bildirimi şimdi yazacağım ..

topikte herkez süper herkesin bildiklerini paylaşması harika.sen güzel bilgi sunmuşsun fıstık..

artık geçmişi bırakıyoruz.bugüne bakıyoruz yarın yeni birgün ..

diyette düzen şart bitanemmm

yağ mağ bırakmıcammkaydirigubbakcemile2sizde.yeterki birbirimizi bırakmayalım fıstık.

iklimcim canımın içi çok güzel paylaşımda bulunmuşsun teşekkürler bitanem..

kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
ironicc..62/57
gizem...60/50
espresso..77.6-76.9....700gram vredi
MıYAVMııı.....75/55
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
cikin_f..73/60
esra55...60/55
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..93.7/62
reyyan06..70/55
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..67/50
akrep33...71/51
sude2008...
ekim.29..62/56
kızlar espresso arkadaşımız bugünden bildirdi bana kilosunu
çünkü yarın belki nete giremeyebilirmiş.ve 700 gram vermiş
tebrik ederim arkadaşımızı..
yarın inşallah hepimizin yüzü güler..

Son düzenleme:

Sağol arkadaşım umarım metabolizmam pes eder kaç gündür tartılmadım bakalım yarın sonuç ne olacak....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…