süpersin akrepim..
ay akrep 100 defa ipmi atladin masallh bende cok severim eskiden bahcemizde atlardim simdi atlayacak uygun yer bulamiyorum ip atlama cok kilo verdiriyor gercektenkaydirigubbakcemile5
tam sana yazacaktım sen yazmışsın bitanem..
ne kursuna gidiyosun canım..busmekin olanlaramı hangi bölüm..
neyse sen arada yaz ama ölçüyü kaçırmıyacağına eminim bitanem..
fazla özletme ama ...he cuma günü tartılıp kilonu yazmayı unutma oldumu canım..katı bir kural koyduk ama inan oda hepimiz berber olalım diye bu bereberliği bırakmayalım diye..
kural ise cuma günü kilosunu yazmayan arkadaşlar diskalifiye olacak.listeden çıkarılcak..
Sılacım sağol canım.Yarın sabah erkenden kilomu yazarım merak etme.Ben çok zor kilo veriyorum.Çünkü hormon ilacı kullanıyorum.Az yemeğe çalışıyorum (bazen tatlıya dayanamasam da:kedi:) Hr gün düzenli olarak enaz 45 dk yürüyorum,bbazan akşamları bisiklete biniyorum ama bir türlü olmuyor.Şeytan bazan aman ne bulursan ye diyor....Ama dinlememek lazım dimi sırnaşık şey
Evet ismek kursuna gidiyorum.Dikiş bölümüne haftada 3 gün aslında şimdiden çok yoruluyorum.Çünkü evdeki her iş bana bakıyor....:1no2:
teşekkür ederim şekerim benimŞeniz
mrb arkadaslar bugunku listemi yaziyorum
sabah kalkinca bir fincan sut ictim
ogle yemegi yerine kahvalti yaptim 1,5dilim kepek ekmegi 1kk kadar krem peynir domates limonlu yesil cay
simdide cay iciyorum
aksam yemegi icin bi fikri olan varmi:) henuz bulamadimda acaba corbami yapsam kendime ama ne corbasi olacak
ayyy bende s beden olmak isdiyorum:) 5 bucuk ay önce doguma girdim,76 kilo ile,aradan 5 bucuk ay gecdi 61 ,62 arasi gidip geliyorum,hedefim 48 olmak ,daha cooook yolum var hafdada 1 kilo versem iyidir,bol bol suyumu iciyorum gunde yaklasik 2yada3 litre,az ve sIK yiyorum sporada yeni basladim,hadi bakalim insallah hepimiz kilocuklarimizi saglikli bi sekilde atariz,herkeze kolay gelsin...
Kızlar bu arada şöyle hafif light bir kurabiye tarifiniz varmı ??
Kurabiyenin hafifi olurmuu hiççç demeyin. Çocuklar istedi
yapmam lazım ama yaparsam bende yirimmm bari hafif olsun
Canım çok teşekkür ler çok güzel ve doğru bilgiler içeriyor
Şahsen bende tek yönlü diyetlere karşıyım
Benim amacımda az yemek ,herrşeyden yemek,kendimi diyet yapıyorum diyede kasmamak..,
Kısa vadede kilo vermesem bile uzun vadede işe yarayacağına eminm
Birde spor yapmayı oturtabilirsem süperr olacakkk
tünaydınlar =)
sabah- 1 peynirli poğaça
ara- çikolata ( regl dönemi yaklaşıo sanırım) bol su içiorum
öğle ve akşam dengelemeye çalışcam az yiyerek. ya ben bu hafta kilo aldım glba. ya da sabit kalıcam. nyse yrn görcez artık =(
selam herkese
kahvaltıda yarım simit,peynir yedim
arada 3taze ceviz yedim öğlen yemeginde ise
zeytin yağlı pırasa ve 3yemek kaşığı makarna yiyeceğim
afiyet olsunnn hepinize
tünaydın herkese.kahvaltıdan önce elma sirkeli ballı ılık su karışımı.(yağları eritiyomuş).kahvaltıda salatalık,domates,yarım simit,az pekmez.şekersiz çay(çayın bardağını yazmıyorum sınır yok çünkü) )))herkese güzel sağlıklı bir gün diliyorum.
bu hafta hic gitmedi 3 aydir 70-69 arasinda gidip geliyorum..henüz baslayamadim bile ah yaz olackti sakin bir kafa ama yok kendimi oturtmam lazim böyle olmayacak bu hafta benden is cikmadi ama haftaya insallah(( bir sabah düzgün kahvalti yapiyorum uyku düzeni yine bozuldu erken kalkamiyorum diyet yaparken en gec 9 .30da kahvalti yapmam lazim 4 saat arayi saglamam icin insallah düzenlerim kendimi üzülüyorum böyle olunca
Bende limonlu suyumu içtikten sonra kepek ekmeğine tost,2 zeytin ,2 yeşil biberle güne başladım.Öğle yemeği olarak meyve yemeyi düşünüyorum akşama da balık salata ve bol bol ıık ya da sıcak su içmeyi planlıyorum.Dün öyle yaptın sanki yağlarımın eridiğini hissettim bugün aynen devam.şuan yeşil çayımı içiyorum.
olsun fıstık pes etmek yok.ilaçta kullandığın için az kilo verebilirsin..
ama ne güzel güzel görünüyor..ama yine yicez fakat ölçüyü kaçırmıcaz bitanem..
bak ne güzel düzenli sporunuda yapıyon..
metobolizman pes etçek ve kilo vermeye başlıcan bitanem.sen pes etme ..metobolizman etsina.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?