S beden olmak isteyen buraya

kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlara tarif..

Ender Saraç'tan Kabızlık için kek tarifi

Açıklama :
NOT : Keki 2 ince dilimden fazla yemeyin.
Bilgiler: Kullanılan Malzemeler:
2 adet yumurta sarısı

1 fincan sıvı yağ

Tarçın

50 gr keten tohumu (az öğütülmüş)

50 gr yulaf ezmesi

Mürdüm eriği (İsteğe bağlı miktarda)

1-1.5 kahve fincanı şeker

Tam buğday unu (yeteri miktarda)

Tarifin Hazırlanışı
Yumurtaları akından ayırın ve kek kabında iyice çırpın. Sıvı yağın içine tarçını ekleyip ayrı bir kapta çırpın ve yumurtanın içine katın. Diğer malzemeleri de ekleyerek normal bir kek hamuru elde edin ve 150-160 derecede pişirin.

Sağol arkadaşım umarım metabolizmam pes eder kaç gündür tartılmadım bakalım yarın sonuç ne olacak....:1hug:

yarın sonuç ne olursa olsun moral bozmak yok..mutlu olmak varŞenizŞeniz

neyse bende şimdilik çıkıyorum yine girerim görüşmek üzere..

Sağol sılacım hemen deneyeceğim tarifi zira bu kabızlık deli edecek beni kayısı ,elma ,müdüm eriği ne varsa denedim ama neden böyle oldu anlamadım.

kızçelerimm bugün kü menüm..
2bardak su,yeşil çay
kahvaltı,yarım simit,az peynir.3,zeytin.domtis ve salatalık
ara yeşil çay yeşil elma.
ara yine elmacık
öğlen misafir vardı.1kase kısır.ufak açma,siyah çay 3tane tekşekerli
ara elma
akşam 1porsiyon ıspanak 1dilim ekmek ve yoğurt
ara ..elma yiyecem gene..
kızçelerim sporumu yapmadım birazdan diizm başlayınca
onun karşısında 1saat yürüme bandında yürümeyi planlıyom..
şimdilik kaçtım siz neler yaptınız bugün..
siz yazın ben gelince okuyacağımm..
bu arada belgisel.ironicc.certur.paylaşımda yoklar .merak ettim doğrusu.inşallah önemli sorun yoktur..
kızlar özlettiniz kendinizi haaaaaa..çıkın bakim ortaya..

Akşam yemeğinde çokk yemişim yaaa.
Napıyım eşim çok güzel balık yapar..cokacimcoook
dayanamadım yedim .inşallah yarın bu bana tartıda kilo olarak
geri dönmezzz..akannehir akannehir
Birazdan bende spor yapıyım barii
Sılacım ne dizizi izliyonn kızzz
Aşkı memnumuuu ?? Kurtlar vadisi miii??? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

erencim fıstığım afiyet olsuncokacimcoookbalığın arkasından çay güzel gider kız:içelim:
fıstığım fazla kalori yapcağını sanmıyom balığın..ekmeği fazla kaçırdınsa bilemem tabilmaz:
bende yürüme bandıdın kurdum .reklam arsında buraya bakayım dedim.ben parmaklıklar ardını izliyomkız.reklam aralarındada aşkı memnuyu..eğer eşim olursa kurtlar vadisinden başkasını izletmez..ama bu akşam rahatız parmaklar ardını izliyoz..sonrasında..yine atvde.kış masalı onu izlicemm oda süper dizi.gerçi ilişki biraz yanlış ama.sonuçta dizi işte izliyoz..aşk maşk filan..
neyse şimdi gene çıkıom yürümeye başlıyayım öptüm bayŞeniz:a015:

sılacım saol canım yarın giremiyecegim kesinleşti
KıLOMUN çok fazla değişeceğiniz sanmıyorum herkese mutlu bir yarın diliyorum
sonuç ne olursa olsun MUTLUYUZZZZZ

Merhabalarrrrrrrr
Az evvel zayıflamayı başaranları okudum insanlar 40 kilo veriyor ben 2 yıldır 10 kilo vericem diye debelenip duruyorum 36 yaşındayım eskiye göre kilo vermem güç tamam bunu kabul ediyorum ama 10 kiloyu vermekte bu kadar güç olmasa gerek.Yani kaba bir hesapla 10 kilo/ 24 ay =ayda 400 gr ederken ben bu iki yıl zarfında 2 kilo verip 3 kilo alarak bugünkü halime geldim.Bazı kararlar aldım bu akşam şu an tam kaç kilo olduğumu bilmiyorum 67-68 arasıyımdır ama yarın sabahta tartılmayacağım tartıyıda şimdi kalkıp banyodan kaldıracağım.Yarın sabah itibari ile diyetede başlamıyacağım sadece ne yiyorsan doyana kadar yemiyeceğim porsiyonları azaltacağım özetle birde kendime söz vereceğim tatlı yemiycem 2 hafta 2 hafta sonra bir sütlü tatlı yerim bir iki hafta daha yemem.Benim en büyük derdim tatlı zaten bunun dışında onu yeme bunu ye gibi bir kısıtım olmayacak.Bütün gün ayakta ve yorgunum her yanım sızlıyor eve geldiğimde sabah 7:00 de yataktan kalkıyorum ve 17:00 gibi eve dönüyorum bu süre zarfında okulda kalabalıkta ve ayaktayım ama eve döndüğümde arabayı park edip oğlumu eve koyup 15 dk yürüyeceğim sızlayan yerlerim azcıkta böyle sızlasın belki alışır arttırırım yürüyüş miktarını bütün gün yürüyorum ama onu saymıyor beynim.
İşte bu şekilde ne yedim muhasebesi yapmıycam sürekli diyetteyim sıkıntısını yaşatmıyacağım beynime.Bir ay sonra 15 kasımda tartılacağım bakalım neler olacak..........

kızlar selam hekese İki gündür giremedim ama biraz aştım diyeti kaçamaklarım çok bol oldu yaniiiii

yazıyorum ama napimmm :)

dün:

sabah:
lahana suyu

kahvaltı:
kepek ekmeğinden peynir domatesli tost
ayran

ara:
soda
500ml su

öğle:
melemen
1 dilim ekmek

ara:
elma

akşam:
köfte kızartma maalesef
patatesli pilav
ayran

akşam:
şekersiz çay ve 5-6 mini kaşık helva yedim (((((

bugün:

sabah:
1/2 gevrek

ara:
lahana suyu

ara:
brokoli salatası

öğle:
izmir köfte
azcık lavaş

akşam:
çorba
börülce yemeği
1/2 dilim kepek ekmeği

ara:
5 adet rondo bisküvi
azcık çekirdek ((((

çokkkk olmuş dimi (((Of offff (((oklava:klava:

dizim reklam arasındayken bakayım kısçelerim ne yapmış dedim..
espresso canım ben kilonu yazdım bile.az verip sağlıklı kilolara vericez tatlım..

perşembe fıstıkım..tatlım sporda yapmışsın tebrikler.canım istersen sabah aç karnına tartıl öle yaz kilonu veya sabah erken çıkarım vaktim olmaz dersen şimdide yazabilirsin bitanem..sana nasıl uyursa öle yap..

pelincim canım arkadaşım en doğru kararı vermişsin.biz kendimizi hep diyetteyiz moduna soktumuz için alıp verdik hep kiloları.en doğrusu herşeyden yiyip tabağı küçültmek tabi.bende başarı öykülerini okuyunca böle karar verdim.ve diyetisyenlerin çoğuda böyle listeler veriyor..sen yarın tartıl ,tartınıı en uçsuz bucaksız yere koy.zaten bu düşünceye vardığın içinde canın hiç tartılmak bile istemicek.bizimlede hergün paylaşım yapmanı beklerim bitanem..

hay allah ya siteye girecem diye canım çıktı yahu..

sanırım sizlerde giremediniz uğrayan olmamış..

eren sen gündüz layt kurabiye tarif istemişin bende unuttum yazmayı aklımdaydı.şimdi yazıyom..belki yapmışsındır ama.bunuda başka zaman yaparsın ..

Ender Saraç, diyet yapanlar için özel bir diyet kurabiye tarifi veriyor. Evde oldukça kolaylıkla yapabileceğiniz diyet kurabiyesinin yapılışı şöyle:
Ender Saraç diyet kurabiye
Kurabiyemiz meyveli kurabiye olacak. ıstediğiniz miktarda meyve parçaları katabilirisiniz. Limon ya da portakal kabuğu da katın. Yulaf ezmesi ve çavdar ezmesi kullanarak yapacağımız tarifimizde un kullanılmayacak.
Bir çay bardağı kadar sıvı yağ, bir çay bardağı kadar pekmez ile yukarda saydığımız meyve parçaları, yulaf ve çavdar ezmesi, liomn veya portakal kabuğunu karıştırıyoruz. Tarçın ilave edeceğiz.
bu malzemeleri karıştırıp hamur kıvamına getireceğiz. ıstediğimiz şekli verip 180 derece sıcaklıktaki fırında pişiriyoruz.

GÜNAYDIIIN çıtır arkadaşlarım...
Akşam siteye girmek mümkün olmadı:1no2:
SILACIM kek ve kurabiye tarifler için teşekkür ederim harikasın....
Erken girip bildirim yapayım dedim

Maalesef çok verememişim ama yılmıyorum,inadım inat...

KİLOM 64,5

Kızlar gunaydın bugun cuma tartı gunuydu bende bakamadım fazla kusura bakmayın hem regl agrıları hemde grıp oluyorum sanırım dunde erken cıktım işten dınlendım bugun bıraz daha ıyıyım şükür sabah tartıldım 4 kılo vermısım kızlar hihoyyyt :lepi: :hooray:

günaydın
ben aynıyım maalesef 71

canım dikkat et kendine geçmiş olsun..inan 4kiloyu okuyunca:1shok::1shok:aynen böle oldum maşallahhhhhhtebrik ederim seni..vereliniortak

günaydın bitanem..evet samanyolum yılmak yolumuza devam..sonuçta yine kilo vermişsin tebriklera.s.a.s.a.s.a.s.
kızlar listemiz.
sıla55..83-82/60..1kilo verdia.s.
yazer..95/65
zemus..68/50
ironicc..62/57
gizem...60/50
espresso..77.6-76.9....700gram vredia.s.
MİYAVMİİİ.....75/55
samanyolu...65-64.5/60...500grm verdia.s.
plasticwoman...73-69/53...4kilo verdia.s.
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
cikin_f..73/60
esra55...60/55
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..93.7/62
reyyan06..70/55
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..67/50
akrep33...71-71/51...aynıa.s.
sude2008...
ekim.29..62/56

karar verdim diyet modundan çıkıyorum kızlar...
1 haftadır sıkıyorum kendimi sadece öğle yemek yiyorum diğer öğünleri geçiştiriyorum olmuyor...
öğünlerimi yiyorum bundan sonra...
ender saraç a takılıcam biraz..
ve bal ısmarladım..elma sirkeli ballı suya başlicam...
ve mutlu olucam...
kendimi kısıtlayınca zaman geliyor saldırıyosun yemeklere...dün akşamki gibi..can sıkıntısıyla fena oldum maalesef...
en azından kısıtlama olmazsa kendimi azar azar geri çekebilirim isteyerek...
hem de tüm gıdalardan yiyebilirim..
sonuçta onlar bizim için yaratılmış..bir çok faydaları var...
yemek olmayınca abur cubura yönleniyorum ki bu daha da zararlı..ve vücut yemek yemeden duruyor..
ender saraç günde 7 öğün diyor...
muhakkak vardır uzmanların bir bildiği...
tek öğün yiyince bağırsaklarım da durdu..akşam yiyince sabah direk lavabodaydım..
bakalım bir de böyle denicem..
şişko ve mutsuz olmak istemiyorum...
bırakmak istemiyorum...
dün akşam hareketlerimi yapmadım yapmak istemedim....
sadece 120 dk yürüyüşüm var...

günaydın
ben aynıyım maalesef 71

olsun şekerim..daha yeni başladın zaten sen..üzülmek yok burda kaydirigubbakcemile5

bende 1kilo vermişim..

bu arada hepinize günaydınnnnnŞenizkızlar..

kızlar şimdi kahvaltımı yapmaya gidiyorum ardından 1saat yürüyeceğim..ve sonra sizinleyim..

hepinizin kilolarınızı yazmanızı bekliyorum..

lütfen sonuç ne olursa olsun stres yapmak yok relaks olalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…