Sağol arkadaşım umarım metabolizmam pes eder kaç gündür tartılmadım bakalım yarın sonuç ne olacak....:1hug:
Sağol sılacım hemen deneyeceğim tarifi zira bu kabızlık deli edecek beni kayısı ,elma ,müdüm eriği ne varsa denedim ama neden böyle oldu anlamadım.
Akşam yemeğinde çokk yemişim yaaa.
Napıyım eşim çok güzel balık yapar..cokacimcoook
dayanamadım yedim .inşallah yarın bu bana tartıda kilo olarak
geri dönmezzz..akannehir akannehir
Birazdan bende spor yapıyım barii
Sılacım ne dizizi izliyonn kızzz
Aşkı memnumuuu ?? Kurtlar vadisi miii??? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
az olmuş kız menün
yemek olarak önereceğim ıspanak yemeği .yoğurlu..
ben onu yaptımda..
bu arada gün daha bitmedi eğzersizleri ilerleyen satlerddede yapabilirsin kiz
zemuszemusaksam yesil mercimek yemegi yedim canim sporuda 50 mekik 100 bacak hareketleri yaptim aslnda bugun spor az oldu kizdim kendime :mymeka:
yarin sehir disina cikicaz birazdan tartilipmi yazsam kilomu yada yarin sabah ac karnina tartilip aksammi yazsamki:uhm:
ha bide evet ip atlamak cok kilo verdiriyo ben bikere kucukkende 70kilo olmustumda gunde 3ogun toplam 300kez ip atlayarak ve ac durarak 57kiloya dusmustum 3ayda hey gidi gunler heyymafoldumben
Kızlar gunaydın bugun cuma tartı gunuydu bende bakamadım fazla kusura bakmayın hem regl agrıları hemde grıp oluyorum sanırım dunde erken cıktım işten dınlendım bugun bıraz daha ıyıyım şükür sabah tartıldım 4 kılo vermısım kızlarhihoyyyt :lepi: :hooray:
GÜNAYDIIIN çıtır arkadaşlarım...
Akşam siteye girmek mümkün olmadı:1no2:
SILACIM kek ve kurabiye tarifler için teşekkür ederim harikasın....
Erken girip bildirim yapayım dedim
Maalesef çok verememişim ama yılmıyorum,inadım inat...
KİLOM 64,5
günaydın
ben aynıyım maalesef 71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?