S beden olmak isteyen buraya

kesinlikle çok doğru bir karar tatlım.diyetteyim moduna girince kendimizi kasıyoruz.
az ve sık beslenmek en doğru karar
120dakika yürüyüş le güzel sonuçlar alacaksın
sabırlı olucaz..kalıcı kilolar vericez..

İşlerimin yoğunluğundan dolayı bu aralar pek nete giremiyorum ama kilo bildirirmimi yapmak istedim. 64.5 kilo ile başlamıştım. 63.9 kiloya indim. Yani 600 gr vermişim ve bir hafta için çok memnunum sositososito

Saol sılacım bı zamanlar 2 ayda 18 kılo vermıstım ben yemeyı kesınce cabuk kılo verıyorum ama cabukta alıyorum bırde duraksama olucak zaten bı ıkı hafta sonra belkıde haftaya bılıyorum bole fazla verırım sonra duraksamaya gırerım ama bılıyorum bunu duraksamadada devam edıcemm herkesıde kutlardım azmınden dolayı verıcez kılolarımızı 1-2 sene bıle olsa

hahhahayyyy ehuehehehe yuppii yaşasın yaşıyoruz hayattayız mutluyuz ne kadar güzel bir cuma bugun böyle butun arkidişlerim kilolarını azimle sebatla sağlıklı bir şekilde ideal kilolarına geliyorlar:)

Bana gelince
09/10/2009 da 94,5 idim
bugun 16/10/2009 da 92,8
yani 1 hafta 1,7 kg hihoyyyt gitmiş yuppiii yaşasınnn harikayımmm:))

Dün yediklerim:
2 ısırık ev yapımı kek+s.siz çay(Arkadaş getirmiş işyerine tatmak için)

10:30 S.siz Yeşil çay
11:00 2 dil.lıght tost ekmeğine 1 dil.kaşarlı tost
13:00 Çorba
16:30 1 avuç üzüm
17:30 2 avuç beyaz leblebi
19:30 2 servis kaşığı papatiz yemeği(etsiz) 1 dil ekmek(normal ekmekten :) )

Sılacım 93,7 yi seninle başladığım gün tartılmıştım ogün vermiştim o rakamı benim için önemli olan tarih geçen cuma başlamış olmamdı onu baz alıyorum ben..

Sevgimle.Öpüyorum herkesi.
:sm_cool:

Son düzenleme:
ben öğlene doğru tartılabilirim kızlar inşalah verebilmişimdir

kızlarrr gunaydın herkese ....genelde herkese azalmalar var cok ıı bısı buu bende 3.5 kılo vermısım ..hepımızee iii azımler..nolursa olsun durmak yok yola devam :teytey:

sılacım çok teşekkür ederim şekerim...

kilo veren arkadaşları da canu gönülden tebrik ediyorum:hooray:

Günaydın kızlarrr..
Günaydın Sılacım
Sabah 9.30 itibariyle aç karnıma olan kilomu bildriyorum 71,20
800 gr cık vermişim :kedi::kedi: lmaz: senağlama
Sonra yine uğrar bakarım kızlar neler yapmışş

günaydıınnn arkadaşlar bende kilo veren arkadaşları tebrik ederim veremeyenleride tebrik ederim çünkü yılmadan yola devam edeceklerini biliyorum opuyorumnanaktan
bana gelince dünden beri 62 ile 63 arası çıkıyorum o yüzden çizelgemi 63 e getirdim daha önce hafif geçiodum sporu şimdi tam manasıyla yapıorum onun etkisi oldu sanırım 2 güne 62 olur ama cumaya kadar çizelgemi değiştirmicem haftaya 61 i görürüm inş
sılacım hani gülmüştük yaa tartı hassas olmayınca napcam diye kaydirigubbakcemile3 62 küsürüm ama işte küsürünü bilemiom neyse yinede kilo vermeyi başarmışım bu dikkatsiliğe ramen malum yemek seçmeden herbişeyleri yiyom çünkü sadece miktarı biraz düşürdümdü kaydirigubbakcemile5 mutluyum mutlusunuz mutluyuz :lepi:

kız sen ne yidin ni içtin ne ettin böle wauuwww alkisalkisalkis tebrik ediyorum seni Şeniz

eveet az önce tartıldım 66,5 kiloymuşum bugünden itibaren başlıyorum demekki pazartesinden buyana dikkat etmeseymişim yediklerime 70 i boylarmışım neyse kilo verenleri kutluyorum

neyse 66,5 kiloyum 58 kilo olucam

ben yeni başlamıştım 62 hala bakalım haftya kadr ne olcak zaten ben kurbana kadr 3 4 kilo versm yeterr
kilo verenleri tebrik ediyorummmmmm alkisalkisalkis

Arkadaşım sıkma kendini.Bende çok zor kilo veriyorum.Diyetisyene de gidiyorum.Ama tek öğünle kilo veremezsin.Diyetisyen ramazanda bile 2 öğün yendiği için kilo verilemiyor diyor.Vucut savunmaya geçermiş..Aç kalıcam diye...3+3 yiyerek sağlıklı ve hızlı kilo vereceğine inanıyorum.Bugünden itibaren başla bak haftaya farkı göreceksin.
Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum.Bazılarınız çoook kıskandım haberiniz olsun..
:hooray::mymeka:

bu hafta birsey yapamadigim veremedim sabit duruyor..veren arkadaslari tebrik ediyorum..

EVET CANIM HAKLISIN BENDE BUGÜN DEN İTİBAREN BAŞLIYORUM..
KAHVALTIMI YAPTIM SICAK SUYUMU İÇTİM AZ ÖNCE BİR YEŞİL ELMA YEDİM
İNŞALLAH BU HAFTA GÜZEL BİR SONUÇ OLUR ŞEKERopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…