karar verdim diyet modundan çıkıyorum kızlar...
1 haftadır sıkıyorum kendimi sadece öğle yemek yiyorum diğer öğünleri geçiştiriyorum olmuyor...
öğünlerimi yiyorum bundan sonra...
ender saraç a takılıcam biraz..
ve bal ısmarladım..elma sirkeli ballı suya başlicam...
ve mutlu olucam...
kendimi kısıtlayınca zaman geliyor saldırıyosun yemeklere...dün akşamki gibi..can sıkıntısıyla fena oldum maalesef...
en azından kısıtlama olmazsa kendimi azar azar geri çekebilirim isteyerek...
hem de tüm gıdalardan yiyebilirim..
sonuçta onlar bizim için yaratılmış..bir çok faydaları var...
yemek olmayınca abur cubura yönleniyorum ki bu daha da zararlı..ve vücut yemek yemeden duruyor..
ender saraç günde 7 öğün diyor...
muhakkak vardır uzmanların bir bildiği...
tek öğün yiyince bağırsaklarım da durdu..akşam yiyince sabah direk lavabodaydım..
bakalım bir de böyle denicem..
şişko ve mutsuz olmak istemiyorum...
bırakmak istemiyorum...
dün akşam hareketlerimi yapmadım yapmak istemedim....
sadece 120 dk yürüyüşüm var...
sılacım çok teşekkür ederim şekerim...
kilo veren arkadaşları da canu gönülden tebrik ediyorum:hooray:
Kızlar gunaydın bugun cuma tartı gunuydu bende bakamadım fazla kusura bakmayın hem regl agrıları hemde grıp oluyorum sanırım dunde erken cıktım işten dınlendım bugun bıraz daha ıyıyım şükür sabah tartıldım 4 kılo vermısım kızlarhihoyyyt :lepi: :hooray:
kızlarrr gunaydın herkese ....genelde herkese azalmalar var cok ıı bısı buu bende 3.5 kılo vermısım ..hepımızee iii azımler..nolursa olsun durmak yok yola devam :teytey:
tşkrler cnm bnm
kız sen hani kesin 50 olcam diye yazmışın yaa hemen değiştir onu ben 50 kiloyum yaz sen zaten 50 sin yawrucum hihoyyyt
karar verdim diyet modundan çıkıyorum kızlar...
1 haftadır sıkıyorum kendimi sadece öğle yemek yiyorum diğer öğünleri geçiştiriyorum olmuyor...
öğünlerimi yiyorum bundan sonra...
ender saraç a takılıcam biraz..
ve bal ısmarladım..elma sirkeli ballı suya başlicam...
ve mutlu olucam...
kendimi kısıtlayınca zaman geliyor saldırıyosun yemeklere...dün akşamki gibi..can sıkıntısıyla fena oldum maalesef...
en azından kısıtlama olmazsa kendimi azar azar geri çekebilirim isteyerek...
hem de tüm gıdalardan yiyebilirim..
dün akşam hareketlerimi yapmadım yapmak istemedim....
sadece 120 dk yürüyüşüm var...
Arkadaşım sıkma kendini.Bende çok zor kilo veriyorum.Diyetisyene de gidiyorum.Ama tek öğünle kilo veremezsin.Diyetisyen ramazanda bile 2 öğün yendiği için kilo verilemiyor diyor.Vucut savunmaya geçermiş..Aç kalıcam diye...3+3 yiyerek sağlıklı ve hızlı kilo vereceğine inanıyorum.Bugünden itibaren başla bak haftaya farkı göreceksin.
Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum.Bazılarınız çoook kıskandım haberiniz olsun..
:hooray::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?