- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
tamam kız s oluruz hatta hızımızı alamayıp xs de oluruz ben önümüzdeki hafta gizemm diyeti yapacağım
canım benim ozaman liste yapalım burdada
her hafta tartılırız..
sen canım yılbaşında belki olursun s beden yani 55 kilo
yolun baya azalmış
yılbaşında çıtır hatun olursun kız..
ama benimki bayaca uzunnn:gitme::gitme:
SAMANYAOLU CANIM hoşgeldinŞenizMerhaba Sıla topiğin hayırlı olsun canım...Paylaşımın bol olsun,kilolarda uçup gitsin dileklerimi de sunup merhaba demek istedim...a.s.
Aranıza bende katılmak istiyorum.Diyetisyene salı günü gittim.Sizinde belirttiğiniz gibi 3+3 öğün beslenmek gerektiğini söyledi.Vermem gereken 5 kilom var.Hergün koşu bandında 50 dk yürüyorum bazen 1 saat....Diyetisyen metobolizmamı yavaş buluyor bu nedenle spor öncesi kullanmam için L_carnitine verdi.Bugün 2, günüm diyete devamediyorum.Sizlerle olursam motivasyonumun artacağını düşünüyorum
KİLOM 65
Bugün 2 bardak su ile güne başladım
SABAH 1 dilim kepek ekmeği+1 parça beyaz peynir+domates,salatalık+1 bardak süt
ARA 1 elma+türk kahvesi:kedi:
ÖĞLEN 1 kase çorba+3 küçük biber dolması+domates
Şimdilik yediklerim bu kadar.Tabii bol su içiyorum. 2 fincanda yeşil çay....:dance:Beni de listenize alır mısınız?
bende varım :) bugun call teyzenın programlarınıda ındırdım dunde pilatese başladım kopegımle bırlıkteoda benımle yapmaya calısıoda kılom 73 53 kılo olmak ıstıyorum inş.... :)
silacim topigin hayirli olsun sana ugurlu gelsin tum kilolarindan kurtulursun insallah
saglikli olanda bu zaten az ve sik yiyerek kilo vermek
bende diyetisyene gittigimde bana onerdigi buydu
ama ben kilolarimi sok diyetlerle verdim zaten dogum kilolariydi cabuk gitti
suan diyetim bitti istedigim kiloma geldim ama diyet topilerini okumayi seviyorum seninde takipcin olucam kilolarini verdikce bende sevinicemm
tum diyettekilere kolay gelsin
basen bacak ve göbeği beraber çalıştırıyor. ben çok faydasını gördüm. al tv karşısına geç in çık :) yapması da zevkli ve 50 tl gibi bişeye almıştım.
tatlım zaten xl çım ben
ama s beden tek amacımız
uzun bir yol olcak ama kazanacağız..
bizde başarı öykülerimizi yazacağız..
ve örnek olsun diye resimleri koyacağız..
SAMANYAOLU CANIM hoşgeldinŞeniz
tabiki senide alırız aramıza..burası hepimizin topiği:lepi:
:
tatlım senin diyetisyen eşliğinde diyet listelerini hergün burda paylaşmanı bekli,yoruz hepimizede örnek olur..ay çok sevindim bu gösterdiğiniz ilgi ve alakaya.
L_cartini sıvı olanmı kullanıyosun tabletmi...ben de daha evvel kullandım sıvısını..spordan 25dakika önce içilmesi gerkiyordu..
ama bana doktor dememişti ben kendi kafamla düşüncemle içmiştim faydasınıda görmüştüm..
hadi bakalım fıstık gazan mübarek olsun..gelsin listeler paylaşımlar uçsun kilolar..
sılacım ya ne guzel sonunda herkesı bı arada topladın bellı kalıpları olmadn herkesın deneyimlerini paylasması çok iyi istenılen kıloya gelındıkten sorada hep beraber burda korumaya devam ederizzz elıne sağlık
umutsuz konuştum diyosun canım ama kaç kere hırsınla istikrarınla.hedef kilolarına inmişsin valla tebrik ederim..aramızda senin gibi hırslı ve azimli arkadaşlar varken kim tutar biziay canım az gibi ama var baya..benim hedefim 50 kg olmak aslında
bi 50 lileri görümde bakalım..
sanki hiç olamıcam gibi geliyoya
zaten 14.takımdanım ve her cuma tartı günümüz
burayada yazarım hem kilomu.
hemde diyette neler yaptığımı..
benim günlerim çok yoğun geçiyo..
fırsat buldukça burdayım..
18 kg yılbaşına kadar atsam ah ah...mafoldumben
ve birde umutsuz konuştum ama
ben daha önce çok kez hedefe ulaştım nerdeyse
1-2 sene önce yaklaşık 76 dan 2 ayda azimle sporla
60 kilonun altına düştüm.
sonra ondanönceki senelrde gene böğle bir kilo veridm ama
ozaman 70 dayanmamaıştım hiç..
ve ilk olarak zaferim henüz 13-14 yaşındayken
kendi başıma ve 2 ay kadar bir sürede
70 kg yaklaşık 53 yada 55 falndı galiba başardım yani
diyeceğim ben hırslandımmı kafama taktımmı
en öenmlisi azmettimi yapaıyorum..
inşallah bu sefer son olur...:a015:
umutsuz konuştum diyosun canım ama kaç kere hırsınla istikrarınla.hedef kilolarına inmişsin valla tebrik ederim..aramızda senin gibi hırslı ve azimli arkadaşlar varken kim tutar bizi
kilomu dayanır bizeŞeniz
kıs ben s beden oldum sayılır ama bunu korumak için takipçinizim
bende az az sık yiyorum
iştahım yok fazla
sabahları kuru meyveli nes..t yiyorum 1 kase
öğlen yemeği öyle şatafatlı değil ne bulursam atıştırıyorum
bide akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum
metabolizmam hızlı çalıştığı için karlıyım herhalde
spor yapamıyorum çünkü oğlanlarla koşturmaktan hiç halim kalmıyo
bütün gün koşturuyorum spor oluyo herhalde
topiğiniz hayırlı olsun çıtırlarım (= umarım güzel paylaşımlarla,birbirimizden gördüğümüz sağlıklı listelerle bu kez(son kez) başarabiliriz. ben de size katılmak istiyorum mümkün mü sıla ablacım??
inşallah arkadaşlar...inanın sizler kadar sevinirim ...
ama sağlığı elden bırakmadan...
hepinize şimdiden başarılara.s.
Canım sağol seve seve paylaşırım listemi.L_cartini tablet kullanıyorum.Spordan 45 dk önce dedi diyetisyenim,yağ yakımın hızlandırıyormuş.Bakalım sonucu hep birlikte görücez.Topiğe bu kadar ilginin olmasına çooook sevindim..alkisalkisalkis
Tartı günümüz belirlendi mi?
gizemcim burası hepimizin istediği özgürce paylaşım yapabilcemiz diyet topiğimiz
herkesin özgür iradesine kalmış,herkez istediği diyeti yapar..ama s beden olmadan burdan mezun olmak yok..
tabiki daha sonra koruma topiği yada çıtırlar taopiği açarız..anca beraber kanca beraber demi kız..:dance::dance:
başlangıç kilom 74tü aslında pzts gnü. şuan 72. hedef 58 evet memleketlinim biliorm tanıdıığm için mutluymm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?