S beden olmak isteyen buraya

bende varım :) bugun call teyzenın programlarınıda ındırdım dunde pilatese başladım kopegımle bırlıkte oda benımle yapmaya calısıoda kılom 73 53 kılo olmak ıstıyorum inş.... :)

tamam kız s oluruz hatta hızımızı alamayıp xs de oluruz ben önümüzdeki hafta gizemm diyeti yapacağım

yap kusum tabı ben yarın baslıorum sonucları yazıcam bı kac haftada devam edıcem aldığım 10 kıloyu vericemm ...insallah sendede yarar

sılacım ya ne guzel sonunda herkesı bı arada topladın bellı kalıpları olmadn herkesın deneyimlerini paylasması çok iyi istenılen kıloya gelındıkten sorada hep beraber burda korumaya devam ederizzz elıne sağlık

ay canım az gibi ama var baya..benim hedefim 50 kg olmak aslında
bi 50 lileri görümde bakalım..
sanki hiç olamıcam gibi geliyoya
zaten 14.takımdanım ve her cuma tartı günümüz
burayada yazarım hem kilomu.
hemde diyette neler yaptığımı..
benim günlerim çok yoğun geçiyo..
fırsat buldukça burdayım..
18 kg yılbaşına kadar atsam ah ah...mafoldumben

ve birde umutsuz konuştum ama
ben daha önce çok kez hedefe ulaştım nerdeyse
1-2 sene önce yaklaşık 76 dan 2 ayda azimle sporla
60 kilonun altına düştüm.
sonra ondanönceki senelrde gene böğle bir kilo veridm ama
ozaman 70 dayanmamaıştım hiç..
ve ilk olarak zaferim henüz 13-14 yaşındayken
kendi başıma ve 2 ay kadar bir sürede
70 kg yaklaşık 53 yada 55 falndı galiba başardım yani
diyeceğim ben hırslandımmı kafama taktımmı
en öenmlisi azmettimi yapaıyorum..
inşallah bu sefer son olur...:a015:

SAMANYAOLU CANIM hoşgeldinŞeniz
tabiki senide alırız aramıza..burası hepimizin topiği:lepi:
kilolarımız birlik beraberlik ve destekle uçuppp gidecek:lepi:ama sabretmeyi bilcez,yılmıcaz.:Saruboceq:
tatlım senin diyetisyen eşliğinde diyet listelerini hergün burda paylaşmanı bekli,yoruz hepimizede örnek olur..ay çok sevindim bu gösterdiğiniz ilgi ve alakaya.
L_cartini sıvı olanmı kullanıyosun tabletmi...ben de daha evvel kullandım sıvısını..spordan 25dakika önce içilmesi gerkiyordu..
ama bana doktor dememişti ben kendi kafamla düşüncemle içmiştim faydasınıda görmüştüm..
hadi bakalım fıstık gazan mübarek olsun..gelsin listeler paylaşımlar uçsun kilolar..

bende varım :) bugun call teyzenın programlarınıda ındırdım dunde pilatese başladım kopegımle bırlıkte oda benımle yapmaya calısıoda kılom 73 53 kılo olmak ıstıyorum inş.... :)

tamam canım senide aldık bile listemize..Şeniz

işte hedefine ulaşmış hatunnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım bende seni kutluyorum tebrik ediyorum darısı bizlerin başına..:lepi:
burda paylaşım yapınca kendini mecbur hissediyosun çünkü grup arkadaşlarımıza sorumluluklarımız var örnek olmak gerekiyor..
diyette yanlız başına yapılmıyor arkadaş destek motive şart.
ve ben inanıyorum bugün buraya yazan arkadaşlarımızla hepimiz hedeflerimize ulaşçaz
başarılarımızı yazcaz ..resimlerimizi koycaz.daha sonra kilomuzu koruma topiği aççaz:enbuyukkk:

basen bacak ve göbeği beraber çalıştırıyor. ben çok faydasını gördüm. al tv karşısına geç in çık :) yapması da zevkli ve 50 tl gibi bişeye almıştım.

teşekkür tatlım..:1hug:

ne güzel herkez destekk bizimleŞeniz

kızlar listemiz.
sıla55..83
yazer..95
zemus..68
gizem...60
espresso..77.6
MİYAVMİİİ.....
samanyolu...65
plasticwoman...73

tatlım zaten xl çım ben

ama s beden tek amacımız

uzun bir yol olcak ama kazanacağız..

bizde başarı öykülerimizi yazacağız..

ve örnek olsun diye resimleri koyacağız..

inşallah arkadaşlar...inanın sizler kadar sevinirim ...
ama sağlığı elden bırakmadan...
hepinize şimdiden başarılara.s.

Canım sağol seve seve paylaşırım listemi.L_cartini tablet kullanıyorum.Spordan 45 dk önce dedi diyetisyenim,yağ yakımın hızlandırıyormuş.Bakalım sonucu hep birlikte görücez.Topiğe bu kadar ilginin olmasına çooook sevindim..alkisalkisalkis
Tartı günümüz belirlendi mi?

gizemcim burası hepimizin istediği özgürce paylaşım yapabilcemiz diyet topiğimiz

herkesin özgür iradesine kalmış,herkez istediği diyeti yapar..ama s beden olmadan burdan mezun olmak yok..

tabiki daha sonra koruma topiği yada çıtırlar taopiği açarız..anca beraber kanca beraber demi kız..:dance::dance:

umutsuz konuştum diyosun canım ama kaç kere hırsınla istikrarınla.hedef kilolarına inmişsin valla tebrik ederim..aramızda senin gibi hırslı ve azimli arkadaşlar varken kim tutar bizi
kilomu dayanır bizeŞeniz

kıs ben s beden oldum sayılır ama bunu korumak için takipçinizim
bende az az sık yiyorum
iştahım yok fazla
sabahları kuru meyveli nes..t yiyorum 1 kase
öğlen yemeği öyle şatafatlı değil ne bulursam atıştırıyorum
bide akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum
metabolizmam hızlı çalıştığı için karlıyım herhalde
spor yapamıyorum çünkü oğlanlarla koşturmaktan hiç halim kalmıyo
bütün gün koşturuyorum spor oluyo herhalde

topiğiniz hayırlı olsun çıtırlarım (= umarım güzel paylaşımlarla,birbirimizden gördüğümüz sağlıklı listelerle bu kez(son kez) başarabiliriz. ben de size katılmak istiyorum mümkün mü sıla ablacım??

[

inşlallah canım bu sefer son kez hep beraber kurtuluruz bu yağlardan..

tebrikler canım...Şeniz
neler yaptın nasıl kilo verdin bizimle paylaşmak istermisin...
bendede iki oğlan var akşama kadar canımı çıkartıyolar...:sinifsinif:

tabiki mümkün fıstığımm..
artık bu son kez deneme bunda da başarcaz tatlımm..
kilonu yaz ekliyeyim canım..memleketlimm..

başlangıç kilom 74tü aslında pzts gnü. şuan 72. hedef 58 evet memleketlinim biliorm tanıdıığm için mutluymm

inşallah arkadaşlar...inanın sizler kadar sevinirim ...
ama sağlığı elden bırakmadan...
hepinize şimdiden başarılara.s.

evet bitanem önce sağlık..
sağlık olmadan hiç bişey olmuyor..
teşekkürlera.s.a.s.

samanyolu canım tartı günümüz cumadan cumaya bitanem..

tabıkı kılolar verildikten sonra kaçmak yok mezuniyet belgesi alıvac daha ..:lepi: fotoda koyalım hepimiz durust olalım bırbırımızı motıve edelim ..kaydirigubbakcemile5

başlangıç kilom 74tü aslında pzts gnü. şuan 72. hedef 58 evet memleketlinim biliorm tanıdıığm için mutluymm

bende tanıdığım için mutluyum çok bitanemmŞeniz

evet yeni kilonuda ekledik..tartı günümüz cuma bitanem..
kızlar listemiz.
sıla55..83
yazer..95
zemus..68
gizem...60
espresso..77.6
MİYAVMİİİ.....
samanyolu...65
plasticwoman...73
overandover..72..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…