tabıkı kılolar verildikten sonra kaçmak yok mezuniyet belgesi alıvac daha ..:lepi: fotoda koyalım hepimiz durust olalım bırbırımızı motıve edelim ..kaydirigubbakcemile5
beni de alırmısınız aranıza:)) 61kg ve L bedenim(
bende geldim en doğrusu bu galiba 2 gün lahana çorbası yedim 1 kilo verdim ama çok kötü ya az sık yiyerekte verebiririz elbet.Ben bu sabah k fleks yedim kahvaltı olarak canım çekti.kahvaltı geç kalınca öğle yemeği sarktı bende kızarmış kepek ekmeğine peynir sürüp yedim.sonra 1 yeşil elma akşamda balık ve salata düşünüyorum.En geç 19dan sonra yemek yok.2 lt su içtim şimdiye kadar 2 yeşil çay.umarım hedefimize ulaşırız.Şu an kilom 67.7 hedef 57 ...
kıs ben s beden oldum sayılır ama bunu korumak için takipçinizim
bende az az sık yiyorum
iştahım yok fazla
sabahları kuru meyveli nes..t yiyorum 1 kase
öğlen yemeği öyle şatafatlı değil ne bulursam atıştırıyorum
bide akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum
metabolizmam hızlı çalıştığı için karlıyım herhalde
spor yapamıyorum çünkü oğlanlarla koşturmaktan hiç halim kalmıyo
bütün gün koşturuyorum spor oluyo herhalde
[
inşlallah canım bu sefer son kez hep beraber kurtuluruz bu yağlardan..
:
inşallah canımm..
artık bu yağlardan kurtulucaz..bu azmimize yağ çözler bile dayanamaz kızkaydirigubbakcemile3
bugün ne yadiğimi sayarsan bu topicten atarsınız vallahi...
yarından itibaren allahın izniyle n.fite dönüş :)) arada bol yoğurt meyve :))
heheehehilahi sıla abla yaaaa güldürdün haaa:roflol:
belgisel tatlım aramıza hoşgeldinn..Sonunda benim de yaptığım diyet şeklini burada buldum ve aranıza beni de alırsanız mutlu olurum alkisalkisalkis
Elma diyetini ilk gördüğüm zaman çok heyecanlandım ve bir kaç sayfa okuduktan sonra hemen yapmaya başladım. O zaman 69 kiloydum ve vermem gereken 15 kilom vardı. 3 günde 3 kilo verdiğimi görünce çok mutlu oldum. 4. gün ise sabahtan başlayan aşırı ishal, tansiyon düşmesi, kalp çarpıntısı sorunları yaşadım. Hemen diyeti bıraktım ve 3 gün boyunca tansiyonum çok düşük olarak sürekli yatmak zorunda kaldım. Bu diyeti yapanların böyle bir sorunu olmadığını gördüğüm için galiba benim bünyemle ilgili bir şey dedim hatta kendime çok kızdım neden böyle oldu diye :1no2:
Sonra bir baktım ki verdiğim 3 kilonun 2 kilosunu bir kaç gün içinde geri almışım. O gün bir karar verdim az yiyeceğim, akşamları mümkünse hiç yemeyeceğim ama herşeyden yiyeceğim diye. Bundan sonra bir ayda üstelik spor yapmadan tam 5 kilo verdim ve regl günlerimde çok iştahlı olmama ragmen verdiğim kilonun sadece 300 gramını geri aldım. Şimdi yeni beslenme şeklime alışmaya ve bunu tam olarak benimsemeye çalışıyorum ve bu sefer başaracağımı düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
Tesekkur ederim canim su an 64.5 kiloyum. Kesinlikle desteginize ihtiyacim var artık bu kilolardan kurtulmam lazım :gitme:
elma diyeti çok saglıksızmış, araştırdım, soruşturdum bu beslenme şekli bir çok hastalığa yol açabilirmiş bir daha mı tövbe :umursamaz:
canımsınıznyse bnm şmdik çıkmam lazım.gece girip yediklerimi yazarım sizlere.. öpüorum en kocamanından mujjkkaaaa :):):)
kaçmak yok tabi..kız senin albümünde bitane ne güzel mezuniyet resmin var gördüm..
kepleri bizdemi taksakta resim çekinsek..tam mezuniyet havası olur...
valla gizemim ben 60 kilo olayımm.ana burasını resime boğarım..ogün gelsin yeterkiii..
bu gidişle en yakın sen mezun olcan gibi..ilk resimler sen olcak kız galiba..:dance:
ee bende bu durumlara gelene dek urastım ama o zamanlar karsılasamadık takarız bı kepp nolcak kepten kolay ne var yeter kı kılolar yerınde olsun kafaya hersei takarızz..hihoyyyt
sılacım ..listedeki kilolara herkes hedef kilosunuda yazsın..
nedersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?