S beden olmak isteyen buraya

akrep 33 canım özellikle bu bölgelerden incelmek için neler yapıyosun anlatabilirmisin

canım düznli olarak spor yapıyorum..
sporun çok faydası oluyor..

ayyy sıla ablacım kızın çook tatlı maşallah

günaydın kızr
tartıldım ben 1 kılo vermısım oleyyyy
hastaydım bu hafta ılaç ıcıyorum dıye cok kısamadım ama gobekten erımışım

günaydın yewru kuşlarım bnm geçmişi pek okuyamadım ama burdan kopmadığımı hatırlatmak istedim
yine 63 kiloyum cuma giremedim ve sanırım 2 hafta boyu giremicem internete fırsat bulursam o ayrı tabi ama yazamasam bile ben hep burda sizinleyim kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum sılacım kızın mükemmel allah bağışlasın mutlu sağlıklı bir ömür dilerim hepinize çok çok öptüm opuyorumnanaktan size sevirem uleyyynnnnnn :1hug:

Sılacım kızını Allah bağışlasın çok güzelmiş maaşallah... Ben de o dizinin hayranıyım keşke ben de görebilseydim :)))hihoyyyt

merhaba kızçelerim..sitemizin anlaşılan tam düzelmemiş..
kaçkere girmeye çalışıyorum,giremiyorum bi türlü düzelemedi yahuu:bbo:
hepinize ayrı ayrı cevap yazmak istiyorum fakat,site ye yazı yazmak bile mümkün değil.zor
canlarım hepinize teşekkür ederim küçük kızımı beyenmişsiniz.ondan hepinize kocaman öpücüklerŞenizŞeniz
kızlar siteye girip yazı yazamıyoruz ama bu bizi etkilemesin bayrama bugünü saymazsak 26gün var..hadiyin ogüne kadar bu işi sıkı tutalım..sporumuzu yapalım.forma girelim..
ben bugün biraz kaçırdım..bugünden sonra kaçamak yapmıcam bakalım bayrama kadar..
haydi fıstıklar tempoooooookaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar ne yapıyonuz bakim kimseler uğramamış.ama site sorunlu tabi ..
kızlar bayrama az kaldı..
yarından itibaren çok dikkatli olalım

kızlar ne yapıyonuz bakim kimseler uğramamış.ama site sorunlu tabi ..
kızlar bayrama az kaldı..
yarından itibaren çok dikkatli olalım

sılacım merhaba nasılsın canım? buarada kızın çok tatlı maşllah allah bağışlasın...
ben fazla giremiyorum artık foruma..kpss çalışmalarına başladım artık yoğunluk derslerfe verdim.lise üniversite derken ders çalışmayı bitiremedim bi türlü neyse göbek eritme topiğine uğruyorum günlük zorunlu hareketleri hareketler var onları bildiriyorum yapıp yapmadığımı bide senin topik var tabe..bayrama kadar benimde 4-5 kilo vermem lazım..kıyafet almayı düşünüyordum ama bayrama 2 gün kala alıcam çünkü zayıflamak istiyorumnmmmm hatta kilo verememiş olursam cealıyım almıcam hiçbişe kendime:mymeka:

umarım hepimiz bayrama mutlu gireriz yani zayıflamış olarak..

SLM KIZLAR UZUN SÜRE OLDU GıRMEYELı VE DıYETı BIRAKALI ÇÜNKÜ EVıMı TAŞIDIM YENı YENı YERLEŞıYORUM O YZÜDEN DıYET FALAN HAK GETıRE YALNIZ SıZLERE BıR SORUM OLACAK BEN EN KISA SÜREDE 1000 KALORıLıK DıYETE BAŞLAMAK ıSTıYORUM PROGRAM BU
Sabah:
bir bardak ılık su
- 4-5 adet zeytin
- 1 dilim kepekli ekmek
- Dilediğiniz kadar domates-salatalık
Ara Öğün:
- 1 adet yeşil elma
Öğle Yemeği:
- 1 kase çorba
- 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
- Bir porsiyon salata
- 1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün:
- 1 su bardağı yorğurt (ya da 1 adet yeşil elma)
Akşam Yemeği:
Öğle yemeği ile aynı.
FAKAT YEMEKLERı YAĞSIZ VE TUZSUZ MU YAPACAĞIM KIZALR BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ SıZLER NASIL YAPIYORSUNUZ YAĞ VE TUZ KULLANIYOR MUSUNUZ DıYETTEYKEN

ironiccimm derslerinde başarılar diliyorum..hadi bakalım bayrama kadarda 4-5 kilo gider inşallah..göbek eritme hareketleride yapıyosun.vermezsen kilo alma kıyafet tabi bence..bende öle yapçam veremezsem almıcam..ama vermek için uğraşçam..bayramlığıda alcam..öptüm seni kolay gelsin..
sudenazcımmyeni evinde güle güle otur kolaylık lar dilerim tatlım,,,
1000kalorilik dyetinde başarılar.
canım genlde diyetlerde az tuz ve yağ kulalnılıyor.ve bizde öle yapıyoruz..

sılacım merhaba naıslsın diyet nasıl gidiyor
kaç kilo verebildin canım
ben bu elma diyetinden hiç fayda görmedim üstünede çok hzlı aldım biliyormusun
orda sadece aç kalrak zayıflıyorduk metoblzma hızlanmadı heralde bnde anlamadım
şuan kendi kendime bir diyet uygluyorum
ve bir haftada 4.200 verdim
ama cumadan beri ancak 300 grm daha verebildim

Günaydınlar
nasılsınız
Ben kilomu cuma günü yazamadım
Kızımın hastalanması eşimin rahatsızlığı derken tartılamadım da
yediklerimede dikkat ettim desem yalan olur ben en iyisi önümüzdeki cuma yazayım kilomu
Yada öğlen kızımın ilaçlarını almaya gidicem tartılırsam yazarım
Ayrıca kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum
Hepinizi öptüm

Merhabalarrr kızlarrrr
Sılacım kızını allah bagışlasın.... Çok tatlııı....
Bu hafta sonu itibariyle bende işe başlıyorum artıkk
Gündüz giremem herhalde ama akşamları buradayım
Yaa bu topik olmazsa ben diyeti falan bırakyorum.burası beni motive ediyor...
Sitede sorun olduğu zamanlar diyette kaldı vallaa,,,,,

tünaydın arkadaşlar.
sılaaa o kızını var ya yirim yirim.maşallah allah bağışlasın.
ben bu sabah normal kahvaltımı yaptım.
bir dilim peynir__3 tane zeytin__1 ince dilim salam__çok az çilek reçeli__salatalık.
öğlen:bulgur pilavı ve yoğurt.
arada:elma yerim.
akşamda menüde ne varsa küçük bir porsiyon onu yerim artık.:)

günaydın kızlar..
elma diyeti girişimim yine başarısızlıkla sonuçlandı...ama önemli değil. ben bayrama s beden olacağım çünkü. şuan 58 kiloyum.5 kilo daha versem tamamdır. her hafta bir kilo versem bile yeter. call teyzeyle sporumu yapıyorum sıkılaşmak için...ölçülerim

göğüs 95
bel 75
göbiş 85
kalça 95
basen sorunum yok Allahtan. göğüs ve kalçadan 5, göbiş ve belden de 10 cm inceldim mi tamamdır.

bu arada bu siteye ilk üye olduğumda göbiş 95 kalça 105 ti. 10 cm gitmiş oralardan:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…