S beden olmak isteyen buraya

evet tatlım moral bozmak yok..zayıflıcaz birlikte.
reğli dönemlerinde of sorma hep tatlı krizi oluyor.eh artık ucundan tadacağız biraz napalım..tatmazsak bu sefer daha çok canımız istecek daha çok yicez..

esracım sevindim hadi nickine kavuşmuşsun
site sorma hepimizi etkiledi canım..dediğin gibi artık önümüzdeki günlere bakacağız..
oğlum şimdi çok iyi teyzesi.umarım senin oğluşunda iyidir.

bende davacıyım kız...
sorma inan siteye girmeye çalıştıkça eroro verdi,strese soktu beni.e misafirler falan.giremedim kiloda almamaşızdır inşallah..
yolumuza devam sanki düzelmiş gibi site..aman nazar deymesin tekrar bozulmasında.

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum.

sılacım bu günlerde mısafırım var cnm pek girip yazamadım.

önümüzdeki hafta hep aranızda olacağım .

hepinize az kalorsız bir gün dilerim.

tatlım sorma misafirler hep geldi banada sitede bozuldu çocukta hastalandı derken .diyet falan yapamadık aynıyız yani..seni anlıyorum ,,

neyse bundan sonrasını sıkı tutacağız tatlım..yerimseniben

neyse kızlar ben kaçtım güzel bir gün sizinle olsun..dikkat edin kendinize hastalanmayın kocaman öptümmm sizi görüşmek üzere..

:hooray: 5. HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

akrep33

İKİNCİ

:hulya:​

ÜÇÜNCÜ

[/B
[/I]
:hooray: 5. HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

akrep33 + Sumak​

İKİNCİ

kaydirigubbakcemile2

ÜÇÜNCÜ

:hulya:​

kızlar bu hafta da birinciyimmm

akrep33 ( göbek: 87 -- basen: 97 ) ( göbek: 85 -- basen: 96 ) ( göbek: -2 -- basen: -1 )

bu hafta ki incelmem bu kadar şekerler
ama acaip farketti aynadaki kendimi seviyorum tavsiye ederim herkese

31 ekim 1,2 kasım hareketlerim

1. Mekik 100
2. Ters mekik 30
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 20 kere
5. Çapraz mekik 30
6. Görünmez sandalye 30 sn.
7. Ayakları kaldırmaca 100 kere
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 50 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 50 kere
11. Step 10 kere
12. Çömelme 20
13. Geri tekme 30 kere
14. ıp atlama (zıplama) 150
15.oryantal 10 dk

kızlar ya havalar soğuduğundan benimde hiç su içesin gelmiyor.
günde 3-4 bardak anca içiyorum.

ayy 1 haftada 4 kg 200gr süper walla. ne yaptın ne uyguladın çok merak ettm paylaşır mısın lütfeen :kedi:

arkadaşım ben elma diyeti denedim olmadı üstüne kilo aldım
sonra lahana çorbası diyeti yapacaktım daha önceleri 2 gun tahammul edip 3 kg vermiştim
ama bu sefer o çorbaya 2 kaseden fazla dayanamadım yapmadım
elimde koca bir beyaz lahana kaldı
beyaz lahananın çorbasını yapıyorlar haşlayııp suyunu içiyorlar zayıflıyorlar
bende salatasını yapmaya bbaşladım
sabah kahvatıda yaptım biraz peynir zeytinle yedim
öğlende yine yaptım kocaman bir salata kabında onu öglenden sonrada yedim
öglende yanında çorbada yedim akşamda 5 6 dan sonra yemedim 5 6 ya kadarda her acıktıgımda salata yedim ve arada birkaç kase kadar çorba
birde sabah kalktıgımda bir bardak elma sirkeli agız yakmayacak kadar sıcak su
ardından bir bardak normal sıcak su ve gün içinde bolbol su ve sıcak su içtim
ilk günler hızlı kilo vrdim 1kilo gittiği oldu günde
şimdi yavaşladı baya ama yemek düzenim hala aynı
günde en az 20 dkde spor yaptım
haaaa birde bi sefer mesela kaçamak yaptım hamsili pilav yedim
arada seze yemekleride yedim :)))
ayy ne çok şey yapmışım yaz yaz bitmdi

kızlar bir iki gündür benim kilom takıldı her diyette böyle oluyor ya
bir süre takılma yaşanıyor sonra gitmeye devam burda gerekli olan sebat göstermek
vazgeçmemek ben geçmiyorum
ve sıcak su beni tok tutuyor kızlar deneyin bence ben normal soguklukta su içince fazla içtiysem
tansiyonum düşmüş gibi oluyor
hele elma sirkeli su kan şekerimi çok dengeliyor çok rahatlıyorum

Bu ara benim kiloda durdu galiba veremiyorum sanki dünden itibaren e.şallı ile platese başladım bugün 2 gün oldu her sabah yapayım bakalım neler olacak.sabah malum limonlu suyumu içtim ardından hafif kahvaltı az öncede akşam yemeği yedim küçük porsiyonlarda karnıbahar ve makarna.Canım çok kek çekti bugün tam buğdaylı unla şekersiz pezmezli kuru kayısılı topkek yaptım 1 tanede ondan yedim.
Herkes toplanmaya başladı ne güzel,çok eksiklik hissettim siteye giremediğim zamanlarda

canlarım herkese iyi akşamlarrrrr :lepi:sılacım evet çok sonra sevgülüm dedi bu gece yok diye çok üzüldümmmm:roflol:

bugünüme gewlice:)

sabah:
1 greyfurt suyu
1 bardak su

kahvaltı:
1/2 gevrek

öğle:
1 tane kepekli ekmeğe kaşar ve domatesli tost
elmalı soda

akşam:
lahana suyu

burger kingde salata(180 kcallikten)
5-6 tane patates kızartmasından aldım ve soğan halkası da yedim

akşama da 1 dilim kek yicem çayla bakalım :)))))

ayy sabah kahvaltısıyla durmak zorunda kaldım saat 5 e kadar
hiç fırsatım olmadı yemek yemeye o saattede kendim kek yapmıştım ondan bir dilim yedim birazda
yaprak sarma 2 bardak çay 1 şekerli
su içmeyi benimde canım istemio kızlar ya daha doğrusu unutuyorum valla

Bugün benimde aynen öyle oldu..
Kahvaltıyı az yaptım ,Saat 4 de yiyebildim öğle ve akşam yemeğini..
Biraz pilav ile az tavuk yedimmm.

Canım su gerçekten önemli. Birkaç gündür havalar soğuyunca bende içemiyorum..Ama kilo vermem ondan durdu sanki.. Ama soğukta da içince Wc ye gitmekten yoruluyorum :kedi:

günaydın kızlar...

kendimden utanıyorum. dün sohbete gitmiştim. 2 küçük kase kısır ve iki dilim gayet şerbetli tatlı yedim. hatta tarifini aldım. oooof of...yarın da kuran günü var. kesin gene yiyeceğim. şu lahana salatasını ben çok sevrim. suyunu çorbasını iççemiyorum bari salatasını yapayım. bu arada nişanlım kilo vermemi istemediğini söyledi. " bir ara çok salmıştın. şeker falan problemi çıkar diye korktum. ondan kendine kilona dikkat et dedim. ama spor yapıp kas yapmanı ve diyetlerle kafanı bozmanı istemiyorum . 58e in demiştim. indin. yeter verme" dedi. 48 kiloyken de çok katır kuturmuşum.:kedi: ama ben kararlıyım. 5 kilo daha gidecek...ondan gizli callenetics yapıyorum gün aşırı. bayrama göbek gitmeliii

arkadaşlar merhaba!beni de aranıza alır mısınız???geçmişi okuyorum şu an 39.sayfadayım:)baştan beri birşey kaçırmak istemedim.yazıyı gönderdiğimde kilo cetvelim yanlış olabilir.onu da hemen düzelteceğim.şu an 86.400 kilom.hedef kilom 60:))yani uzun upuzuuuunnnn bir yolum var.

sağlık bakımından da tıkandım artıkmerdiven çıksam tıkanıp nefes nefese kalıyorumgörüntü dersen!hımm neyse hiç demeyeyim:))eşim de beni hırslandırmak için ideal kiloma ulaştığımda güzel bir hediyenin beni beklediği sözünü verdi! ben bu kiloları kesin vereceğim dönüş yok sözz!

Tatlımm hoşgeldinn....Hepimizin amacı aynı ..İnşallah verip kendimizi hem saglık yönünden hemde görsel olarak daha iyi hissedeceğizz
Topiğimiz daha hareketli idi ama son günlerde biraz tenhalaştı ..
Bunda topik sahibimizin kaçamakları da etkili olabilir mi bilmiyorum ..kaydirigubbakcemile3
Burada paylaşım yapmak insanı motive ediyor onu söyleyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…