S beden olmak isteyen buraya

cnm bende diyetteyim 90da 70 e indim 5 ayda ve devam ediyorum. ideal kilom 64.
aylık dietlerde çok fazla sonuç alamazsın çünkü verilen kilolar sudan ve kasdan gider uzun vadeli düşün.. kilo vermen durdumu sorun yapma ayı azimle devam et. sen azmettikçe o kilolar eninde sonunda gidecek.
az az sık sık yemek bende işe yaramıyor oburlaşıyorum.. acıktıkca yiyorum yediklerimin düşük kalorili olmasına öze gösteriyorum belli bir diet listem yok herseyden yiyorum ama miktarı küçük tutuyorum.. hah şekeri tamen kıstım o ayrı sevgiler

sanırım benim için yazmışsın. sağol canım. bu arada tebrikler. 20 kilo vermişsin. ya benim bayramda nişanlım gelecek de. o gelene kadar 5 kilo vermek ve biraz sıkılaşmak istiyorum. aslında sadece şu göbeğim erise bile yeter. ben de yeşil elma yiyorum bol su içiyorum. yeşil çay içiyorum. spor yapıyorum... hamur işini ya hiç yemiyorum yada haftada birgün günümüzde yiyorum. 64 ten 58e indim ben de.

ya cicim kalça nasıl 75 ayol off perşembe tekrar ölçücem bakalımm inceldim mi ben

opuyorumnanaktan
slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel,citir cerez olma yolunda ilerleyen hatunlar
nasilsiniz bakalim???
ben hala hastayim hafif iyilesdim gibi ama olmuyo valla tam iyilesemiyorum olsun bunada sükür

bugunkü yedüklerümmmmm

sabah:tost ve ayran simdide elma yiyorum hihoyyytbirazdanda incirli yesil cayimi icicimmmkaydirigubbakcemile2aksamda yediklerimi yazarim
öpüldünüz
tschüsss

ayy 1 haftada 4 kg 200gr süper walla. ne yaptın ne uyguladın çok merak ettm paylaşır mısın lütfeen :kedi:

bnce gayet güzel bi menü :) dewam dewam dewamm ..

cANlarım herkese iyi akşamlar :)))Dört gözle ezeli bekliyorum hemen gelip yazayım dedim :))))

sabah:
1 greyfurt suyu
2 koca kupa su

kahvaltı:
1 gevrek
2 dilim peynir
salça
domates

ara:
greyfurt/havuç suyu
2 mandalin

akşam:
2 yemek kaşığı tavuk döner
1 kase pilav
1 mi,nik karnıbahar
yoğurt
bol salata

:))))zemuszemus

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum.

sılacım bu günlerde mısafırım var cnm pek girip yazamadım.

önümüzdeki hafta hep aranızda olacağım .

hepinize az kalorsız bir gün dilerim.

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum.

sılacım bu günlerde mısafırım var cnm pek girip yazamadım.

önümüzdeki hafta hep aranızda olacağım .

hepinize az kalorsız bir gün dilerim.

Günaydınnnnnnnn kızlar
Canım Önemli değil. zaten site yüzünden herkez bi bakıp kaçıyorrr lmaz:
Baksana Sılacımm da hiç uğramaz olmuşş :çok üzgünüm:
Ühüü ühhüüü bende zaten tekrar kilo almışımmm .. :a015:
Bütün sorumlusu bu sitedeki aksaklıklardırrr davacıyımmm.. :a015:

günaydın cnm hahah
malsef cnm bende aldım gibime gelyo tardılmak bile istemiyorum.

inşallah en ksa zamanda üstesinden geliriz bu kiloların erencım.

herkese günaydın kızlar.
bayrama az kaldı arkadaşlar motivasyonunuzu bozmayın nolur.
incecik giricez bayrama unutmayın:))

günaydın canlarım.. moral bozmak yok,gıdım gıdım gitse bile vericez kilolarımızı. bayrama 3 hafta war daha,kendimizi bi sıksak atarız bi kaç kilo fazlamızı. ben de regl dönemimdeyim,umarım kilo almadan atlatırım bu haftayı :S nyse öpüorum sizleri..

günaydın herkese.kaç gündür giremedim.site artık düzeldi sanırım.burdan uzak kalmak diyetide etkiledi tabi..ney se arkadaşlar her doğan gün yeni bir umuttur.bayrmaa kadar önümüzdeki günleri güzel değerlendirelim.
sılacım sen nasılsın?nasıl oldu oğlun?

merhaba kızlar..
nasılsınız.ben kahvalatımı 1dilim k ekmekle yaptım.azpeynir 2zeytin ve 2bardak tek şekerli çay,
kk bozuk olunca,çok giremedik.sanırım hepimiz biraz saldık kendimizi,şimdi şu geçmişi okumaya başlıyayım bakim..

selam inceeecik kızlar bugün sabah kendi yaptığım çavdar ekmeğinden 2 dilim yedim biraz peynir biraz domates salatalık 2 bardak çay
birazcık helva yedim regl oldum tatlı krizim tuttu yine yaa off
bu arada moral bozmak yok zayıflayacaz hep beraber inşallah

saol teyzesi..
tatil bitti desene san kız.eve ve çocuklara alıştın baya,ilk haftalar biraz zorluk olur sanırım
allah kolaylık versin canım..
akşamları yazılarını bekliyoruz artık.
evet sporma siteye giremeyince..diyet miyet kalmıyor.devam edelim bırakmayalım valla.gerçi site bize biraz oyun oynamasa dimi..yerimseniben

olsun canım önümüzdeki cuma yazarsın kilonu.zaten site bozuktu listelerde karıştı yeni liste yapçaz ogün..
kızına geçmiş olsun.rabbim şifa versin..

canım ben site bozuk bilgisayarım bozuk derken fazla dikkat etmedim.üstüne çocuk hastalandı misafir geldi derken .diyetin d si kalmadı.gerçi bizimki az yemeydi ama fazla yeme oldu.kilo verdiğimi sanmıyorum ,inşallah almamışımdır.
valla sende süpersin tatlım 4.200 harika tebrik ederim..
bizle hergün neler yiyor içiyorsan paylaş..

dün gece ezelin eski bölümü oynadı ..onun çıktığı saate ıssız adam oynadı kız...

geçmiş olsun aşkito dikkat et kendine.bu hastalık herkezde var.kış geldi hastalıklar başladı..

canım benim olursun tabi s beden.azmin elinden ne kurtulmuşkivereliniortak

zaten senin kilonda fazla yok..bayramda ilk mezunumuz sen ol bari...alkisalkisalkis
QUOTE=bıgsıze;9886631]tünaydın arkadaşlar.
sılaaa o kızını var ya yirim yirim.maşallah allah bağışlasın.
ben bu sabah normal kahvaltımı yaptım.
bir dilim peynir__3 tane zeytin__1 ince dilim salam__çok az çilek reçeli__salatalık.
öğlen:bulgur pilavı ve yoğurt.
arada:elma yerim.
akşamda menüde ne varsa küçük bir porsiyon onu yerim artık.:)[/QUOTE]

saol teyzesi.ye izin veriyommmmm..Şeniz

menü gayet güzel fıstık..zaten en çıtırlarımızdan biride sensin..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…