Bugun dikkat edersin dengelersin geri, sikma caninii. Bende dün kacirdim bugun kendimle kusum zaten.
bide kendime yemin ettim, bugun yarin ve cuma,
abur cubur yok!!!
aksam yemekten sonra bi sey yemek yok!!!
ve cumartesi sabaha kadar tartilmak yok!!!
(hergun tartiliyorum duramiyorum tartilmadan, biraz zayifladigimi görunce, ne akilla ne mantikla bilmiyorum ama hemen kendimi ödullendiriyorum güya biskuvi falan yiyorum) onun icin tartiya cikmicam cumartesi sabaha kadar.
Ben de ayniyim hergun tartiliyorum ama masallah diyim ben sizin gbi diyet yapamiorum sadece dikkat ediorum ekmek yemiorum bide cayi kahveyi sekersiz iciyorum okadarcik ama yine de vermisim azicik tabi iste o yuzden yedim dun o biskuviyi
yok 36 beden iyidir yaza kadar kilo verip sıkılaşmam lazım bu yaz 62 / 65 arası geçirdim haziranda 55 görmek istiyorum çıtayı yüksek tutalımki hedefe kitlenelim 3 / 5 kilo vermem gerekiyor desem sonra aman derim 3 kilo versem noluuuurr vermesem nolluuurrr der amacımdan şaşarım yalan mı kızlar böyle yapmadıkmı kilolar katlanarak nasıl bu hale 3 ün 5 in hesabını yapmadığımız için ....
aaah kizlar bugun toplam 1295 calorie almisim, gunluk ihtiyacim ise 1800 calorie.
yarinda 1100 calorie alicam
şu an itibariyle ben de varım kızlarr:)) 20 yaşındayım 75.6 kiloyum boy 1.69 hedefim yaza kadar 55 olmak inşallah..
Çooook haklısınız hep öyle yapıyoruz...Bence hedefi yüksek tutmak gerekiyor hele 36 beden iyidir 38 beden oluncaya kadar yemek yiyebiliriz değil mi?Allahım hala diet moduna giremedim hala yemeklerde gözüm
İki gündür ekmeği azaltmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum umarım bu hafta alışırım .Midem daha az sinyal gönderir beynime kıtlık var yumul diye...
Bugün hem sabah hem akşam sandviç yapıp yedim başkada bir şey yemedim hımmm bir de bir yemek kaşığı fıstık ezmesi var.Semo hanım dün ben de acaip kaçırdım ipin ucunu Allahtan sabah kalktığımda aynı idi kilom..Hayret onca yemeye rağmen...Moralim yerinde daha cuma tartılmasına ve liste şampiyonu belirlemesine çok var öhöm...
süper!! Tabii gün bitmedi henüz boğazımızı tutacağız yatana kadar:)
Hadi kızlar gelin ip atlayarak zayıflayalım vücudumuzu forma sokalım sıkılaşalım
İp Atlamanın Faydaları
Bu kardiyo egzersizi ile saatte 600 ila 1200 kalori yakabilmek mümkündür.
İp atlamak komple bir vücut çalışmasıdır.
Hızınızı ve eforunuzu çok rahat ayarlayabileceğiniz bir egzersizdir.
İp atlama sizi daha iyi bir sporcu yapabilir.
El ayak koordinasyonunu sağlar ve beyninizin iki yarısını da eş zamanlı çalıştırır.
Kaslarınızın beyin ile iletişimini hızlandırarak verdiğiniz tepki süresini kısaltabilir.
İp atlayarak bacakları sıkılaştırıp, kalçanızı dikleştirebilirsiniz.
Selülit ile baş etmenin uygun yollarından birisidir.
Lenf sistemini çok iyi çalıştırır.
Zihninizi dinginleştirmek için birebirdir. Stres attırır.
Varisleri ve örümcek ağı damarları giderebilir.
7.katta oturuyorum lojmanda valla tefe korlar beni acaba ip atlamaya yakin ama gurultu cikarmicak baska.ne yapabilirim ki.yada parmak ucu atlanabilir miyimki:26:
canım bende 4. katta oturuyorum ama parmak ucunda atladığın için ses çıkmıyor topukların yere deyse çok gürültü çıkar
ama şimdi araştırdım trambolinle zayıflayanlar var spor salonlarında falan varmış hem eğlenceli hemde eklemlere baskı yapmıyormuş hem kendim için hemde kızım için alıcam zıplaması onun içinde iyi hafif kilolu hemde boy uzaması için iyi olur.napalım onuda denicez
semo cum çok teşekkürler :) çok doğru bir noktaya parmak basmışsın ayrıca:) desteğe motivasyona o kadar ihtiyacım var ki.. Ben şu zayıflamayı çook isteyen programlar yapıp ama hep erteleyenlerdenim.. Ama bu kez başaracam inşallah..çünkü ben bir daha 20 yaşında olmayacam ve geçmişe bakıp keşke daha önceden başlasaydım demek istemiyorum artık
Herkese günaydın :)
dün gece saat 23 de yediğim 3 adet fındıkla günü kapattım...Alışıncaya kadar arada böyle istenmeyen durumlar olabilir diye kendimide bir güzel teselli ettim...Kilomda kıpırdanma olmadı sabah tartıldım .En azından bir öğünü protein yapmadan kilo veremeyenlerdenim.En büyük düşmanım ekmek.Çok seviyorum :) Sizler 5 ten sonra nasıl geçirdiniz?
İp atlama olayına bir kaç hafta önce ben de girdim ama hiç de öyle genç kızlığımda ki kondisyon yok...100 e kadar ancak..Tekrar başlayacağım reglim bitsin..Herkes yürüyüş ya da aletle spor yapacak yer bulamıyor değil mi? Bence zayıflamaya yardımcı en güzel araçlardan biri...Ben metrodan aldım spor bölümünden ama her yerde bulmak mümkün..Olmadı çamaşır ipi ile hanımlar...100 dü 200 dü derken bir hafta sonra bakmışsınız 500 yapıyorsunuz bu da o kocalarınızın kaynanalarınızın görümcelerinizin hor görerek baktığı yağcıkları eritecek.Canım ,artık herşey görsel oldu..Medya sağolsun..Beni beğenen böyle beğensin ya da alan almış satan satmış demeyin...Azcık kendine bak pasaklı olma...yıllardır erkeklere fotoşopla kadın imajlarını pompalaya pompalaya ,adamlar gerçek kadının nasıl olduğunu unuttu..O bel o vücutta olur mu demediler.Bakın çevrenize evlenecek yaşta ki erkeklere kız beğendiremiyorsun yalan mı?Aynaya bakmak da akıllarına gelmiyor o da var...Bugün dayanabilirsem hep protein yiyeceğim dünün acısını çıkarmak için..Yumurta beyazı hanımlar..4-5 tane bile yiyebilirsiniz azıcık da içine kıyılmış dereotu valla çok tok tutuyor.Ben 3 tane de tıkanıyorum.Yanına bir de şekersiz çay..Missss hadi herkese kolay gelsin bugün
Günaydın arkadaşlar. Dün yine saat 16 da yarım paket etiform yedim ve sonrasında bişi yemedim su içtim, 1 bardak nesquik süt içtim.
Tartıldım (aslında tartılmamam lazım biliyorum ama duramıyorum işte) yine vermişim biraz :) Mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.
Beni listeye eklediniz değil mi? Cumartesi sabah bende bildiricem kilomu. Listeye başlangıç kilo 91.9 yazabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?