- 1 Mart 2014
- 771
- 1.660
- 313
- Konu Sahibi benharikabiriyim
Sen baya kıskançlığından bu olayı bahane ederek hırsını almışsın kadından. Baya fitne fucurluk etmişsin. Nurettin Yıldız fitne hakkında ne diyor acaba merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana ne öyle bile olsa sana hesap mı verecek.Öğretmenler odasında değildi ya arkadaşının evinde oturmada
Beni ilgindirmez bunu yukarı da yazdım farkındaysanSana ne öyle bile olsa sana hesap mı verecek.
Anlamadım yani sana ne oluyor önceden plan yapmışlardır iptal etmemiştir gitmiştir sana ne sana göre ne kocaman kadın sana hesapmı verecek sen niye elalemi takip ediyorsun ananı arayıp arayıp gaz veriyorsun onları orda kavga ettiriyorsun.
Sana bi tavsiye kimsenin yuvasını karıştırma Allah başına çok büyük dertler verir sınanırsın görürsün gününü
Ben de chatgptde özetlenmiştim orada abim marangoz ama doktor iş yapma dedi diye yapmıyor yazmış burada da abim üniversitede hoca ama pandemide kovuldubir de çok adammış gibi annem seni istemediiiiii sen karılık yapmıyorsunnnnn diyorsun abin sanki kocalık görevini çok yapıyor eve para bile getirmiyorrr
Allahtan ilgilendirmemiş bide ilgilendirse ne olacaktı acaba.Beni ilgindirmez bunu yukarı da yazdım farkındaysan
Öncelikle fitne fesat koyacak biri değilim ikincisi Öğretmenler odasında değildiFitne fücur bir görümce izlenimi aldım konuyu tam anlamamakla beraber yenge %100 haklı diyorum![]()
Öncelikle fitne fesat koyacak biri değilim ikincisi Öğretmenler odasında değildiKadın öğretmenler odasında hikaye atmış fitne fesatlık peşindesin yok kocana saygın yok kocana karılığın yok. Asla haklı değilsin
Hepimize versinAllahtan ilgilendirmemiş bide ilgilendirse ne olacaktı acaba.
Sen çok köylü kurnazı sinsi bi kızsın Allah sana akıl fikir versin
Valla yine sabırlı kadınmış he kimse öyle mıymıy adamı evde BESLEMEZ kadın çalışıyor çalışmaya abin taş yiyecek. Muhtemelen seni önemsemiyor insan yerine koymuyor yenge
Diyelim ki değil eeeee nolmuş? Annen sakat mı kadına sormadan gittiyse o da bırakır gider yani. Başka kadın olsa abini de anneni de kapı dışarı ederdiÖncelikle fitne fesat koyacak biri değilim ikincisi Öğretmenler odasında değildi
Neresi fitne fesatlık yaBilmem belki de öylesin sağlıklı düşünen insan böyle fitne fesatlık yapmaz.
Koskoca köyü birbirine katmışsınÖncelikle fitne fesat koyacak biri değilim ikincisi Öğretmenler odasında değildi
Annem seni istemedi sen kocanı eziyorsun annelik karılık yapmıyorsun evin pis annemi bırakıp geziyorsun bunlar iyi niyetli cümleler miNeresi fitne fesatlık ya
Gitmiyordu ki annem kimseye rahatsız etmemek için zaten gitmiyordu ziyaret yapıyım bakıyım iyiler mi değil mi kendisi de diyordu bize gelmiyorsun diyeSizde gitmeyin madem istemiyor belli ki sizi abiniz mıtsuz olsa boşar zaten sizin bu şekilde ısrarla abim mutlu değil gelsin deme saçmalığınız ne olacak ?
Rahat bırakın insanları evinin kirliliğinide böyle laf edeceksiniz cidden hiç gitmeyin bu kirlilik sende olsaydın anneniz hiç lafını yaparmıydı acaba çok merak ediyorum
Peki bunları yapmayan kadına sorumluğunu yerine getirmeyen kadına ne olur?Annem seni istemedi sen kocanı eziyorsun annelik karılık yapmıyorsun evin pis annemi bırakıp geziyorsun bunlar iyi niyetli cümleler mi