Son durum nedir.
Son durum falan yok. Gideceğim bi yer olmadığını biliyor nasılsa.
Eşiniz nerde ki yazdıysanız da göremedim de ben ?
Bir de hep böyle kıskanç mıdır onu merak ettim
Evde değil sabah çıktı gelmedi. Daha önce beraber uzun bi tatile gitmiştik o zaman da böyle olmuştuk ama üstüme yürümesi gibi bişey olmadı. Ondan önce de kiracımızdan kıskanıp olay çıkarmıştı.
Liseden arkadaşımdı 3 ay sevgili olup nişanlandık evet ama 14 ay nişanlı kaldık. İnsan 10 senelik eşini tanıyamıyor zaman gelince.Paldır küldür tanış,nişanlan,evlen...
Ne bekliyordun ki ?![]()
Tepkilere harbiden sok oldum. Adam konu sahibin üzerine yürüdü, psikolojik siddet uyguladi ve burda millet "sen hakisizsin konu sahibi, git özür dile" diyor. Yani kadinlar bile bizzat böyle düsünüyorlarsa, elbette erkekler her istediklerini yapar, ve mahkemeler iyi hal indirimler vermeye devam ederler!
Konu burda ne? Alt üst bir sarilma ya! Teselli etmek. Niye hersey cinsellige çekiliyor? Niye kiskanmak normal oluyor? Bide burda bazelere artik kendi kuzenlerine bile sarilmiyorlar, sirf evlendikleri için. Ne oluyor evlenenince? Karsi cinsteki insanlar, beraber büyüdügün, kan bagin oldugun insanlar bile mi tü kaka oluyor? Ben geçenlerde kaç yildir görmedigim kuzenime nasil sarildim. Esimde isterse elbette kardesine, kuzenine sarilabilir.
Hadi diyelim ki adam kendi kuzenini bile kiskaniyor, bu tepki abartili degil mi? Evlilikte hersey konusarak hal edilmiyor mu? Adam "bu olaylardan rahatsiz oldum" diye normal bir sekilde konusamaz mi esi ile? Ah yook, Türk erkek profiline uyumaz o degil mi? Bide burda millet gurur ile "benim esim olsa daha çok çildirirdi" "valla ayni yatakta yatmama sükrederdim" gibi laflar söylüyor. Bu mu dur yani erkeklik? Gerçekten ne diyecegimi bilemedim artik.![]()
Eline, ağzına sağlık canım. Düşüncelerime tercüman olmuşsun.
Bir insana, özellikle zor günler geçiren bir insana sarılmakta ne var ya? İşte "aaa canım sarılmasaymışsın sen de yeni evlisin" diyenler bu berbat, karanlık zihniyeti nesilden nesile geçirenlerin ta kendisi. Orada eşin susaklık yapmayıp herkesten önce eşin olduğunu belirten bir şey söylese tatsızlık olmazmış. Anca çıkınca aklına gelmiş. Sevgili konu sahibi lütfen bu adam ve iğrenç zihniyeti karşısında ezilip büzülme. Gerçekten hiç büyütülecek, bu kadar dram yapılacak bir şey yok.
Haklısın canım. Teşekkür ederim yorumun için.