Sabahları eşinizi nasıl uyandırırsınız?

tabikide öyle cümleler asla aramızda olmaz bu saygısızlıktır .benımde eşim cok zor kalkar sankı ban onun calar saatiyim ama ne yapabilim ben olmassam hayatta kalkamaz ve hep gec kalır anneme bile gitsem orda telefonla kaldırırım hafta sonları inat yaparsa kalkmassa oğlumu alır bir güzel kahvaltı ederim ve ona ceza olur tek basına kahvaltı yapar.

hiçbir zaman benden önce uyanmamıştırsenağlama, hep ben uyandırırımmm,

o yüzden de pek romantik uyandırma sahneleri yaşamıyoruz:dilcikar:

kızlarım uyandırmazsa,tel var ,tel yoksa kafamdaki saat var.her gün aynı saat ayaktayımda eşimi uyandırmak çok zordu eskiden.şimdi sorumluluk daha çok binince omzuna onunda beyin saati çalışmaya başladı herhalde.erkenden kalkıyo.benim uyandırmama ihtiyacı yok.ama öncesinde çok zordu canım.

önce ben kalkarim kahvaltiyi hazirlarim, evimiz iki katli oldugu için, odamizda üst katta oldugu için ben asagidan seslenirim, askiiim kalk diye oda tamam der ama kalkmaz, 2 dakika sonra tekrar askiiim kalk derim yine kalkmaz o zaman ismiyle çagiririm irfaaaaaaaaaaaan diye, tipis tipis kalkar o zaman

genelde benim eşim benden önce uyanır ...çok fazla uyuyamadığı için ben ondan önce kalktıysam uyandırmam kalkmasını beklerim....ama şimdi sahura kaldırıyorum mecburen öperek tabiiiŞeniz

Sabah saat calar esım gozunu acar bana bakar gulumser yıne uyur.Ben 10 dk sonra askım hadı kalkalım artık derım.Su an calısmamama ragmen nıye uyanıyorsun yat uyu der ama ben kapıdan gecırırım ılla. Sımdılerde oruc zamanı malum. Sahura kalkarım o kalkmaz ama yıne gozunu acar kola ıster su ıster ılla bırsey ıster. Sabah da saatı duydugu anda yıne aynı seyler tekrarlanır ama uyanmamam ıcın elınden gelenı yapar.Acmaa gozunuu uyu dıye guler :)

Önce kalkarım,kahvaltıyı hazırlarım;
Sonra da gider aşkım hadi kalk der öperim,Zaten çok zor uyanmaz,bu konuda şanslıyım.

bir zamanlar bir çocugu sever gibi kaldırırdım
saçlarını okşar yüzünü öper elimi yüzünde okşayarak uyandırırdım
canım tatlım haydi kalma vakti geldi derdim
ama şimdi öyle kaldırmıyorum
çünkü kendisi bilir neden kaldırmadığımıkötükedihüso
sadece şimdi yanına varıp haydi kalk derim
bazende bişey demeden kendisi kalkar

Meleğimizden önce uykusu hafif olduğu için hep o beni öperek tatlı sözlerle kaldırıdı. Ben kalkmak istemezdim epey uğraşırdı yataktan çıkarmak için, şimdi ise meleğimizin sayesinde uyumadığımız için kalmak zorunda kalmıyoruz zaten ayaktayız. Ama hafta sonları ben onu öperek okşayarak mıncıklayarak kaldırıyorum. Hafta içi uyanamayan ben hafta sonu sekiz dedimi ayaktayım maalesef. O da bu durumdan oldukça rahatsız. Uykum bittiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye şımarmaya başlarım o da hala yer hep yer canım aşkım benim yaaaaaaaaaaa

hafta içi bebişim beni uyandırır genelde öper konuşur benimle bende hıhı der geçiştiririm hafta sonuda ben onu öperek koklayarak uyandırırım :asigim:

kocam beni öper cıgılım kalk sabah oldu diye...
tostumu yapar meyvemi hazırlar kendi kahvaltısını eder...bana öküz dicek öylemiiiii?tüü öyle erkeğe...
nese konuşamicam şimdi
:umursamaz:

canımm kalkk hadii diye bağırır dururumm tepesindeopuyorumnanaktan
o da sırnaşık kedi gibii mır mırrr öper koklar dururrkaydirigubbakcemile3

ayyy hiç kocaya öküz veya gerizekalı denilirmi ne kadar ayıp. o öyle diyorsa kocasıda ona diyordur sonrada burada kocam bana şunu dedi bunu dedi diye dert yanıyorlar.
valla ben hep aşkımm canımm bitanem derim hadi uyan tatlım derim.

kocam uykuyu sevmez genelde o beni kaldırır.öpücükle tatlı dille.Hafta içide kahvaltı hazırlamam için kaldırır.Eşimin prensipi kahvaltı yapmak onun için kendine saygı duymanın göstergesiymiş.Bende onu tatlı dille kaldırırım.Baktım kalkmıyor ozam ben şu saatte kalktım onca şey hazırladım aşkolsun diye sitem ettimmi uyanır beni kucağına alır.genelde zor kaçarım elinden

benim eşim kendisi kalkar.banada senin kalkmana ne gerek var yat sen der ama ben uyandıracağım zamanda öperim koklarım aşkım hadi kalk bi tanemmm derim

beni genelde eşim uyandırır
hadi kalk hadi kalk hadi kalk diye kaydirigubbakcemile3
ama geç kalmışsak ben birden fırlarım aşkım kalk çok geç kaldık derim
fırlar kalkar yataktan hazırlanırız koştur koştur kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…