Sabahları eşinizi nasıl uyandırırsınız?

Canim ne tatli yazmissin,cok hosuma gitti, darisi basima!!zemuszemus

telefonun alarmını kalkma saatimizden 15 dk öncesine kurarız.
normlade gece uyumak için yattığıızda sarılarak yatarız ama gecenin ilerleyen saatlerinde birimiz bi tarafta birimiz bi tarafta olmuş oluruz:) o yüzden 15 dk öncesinden alarmı kurup çaldıktan sonra yatağın her neresindeysek ortada buluşup tekrar sarılırız bi 15 dk kestiririz yarı uyur yarı uyanık sonra kalkarız ikimizde..eşim çok uyumayı seven biri olmadığı için uyandıramama gibi sorunum olmuyor.

ben ondan once uyanip ise gidiyorum malesef.
o daha sonra kendi kendine kalkiyor.

haftasonu ise beraber uyaniyoruz gnelde, hemen de kalkmayiz, biraz yatakta miskinlik yapariz :))

genelde saatin alarm sesi ile beraber kalkarız ,geç yatmışsam önce o uyanır, bazende ben önce uyanırım, sağolsun beni fazla üzmez ,hadi canım kalk derim kalkar ,eğer keyifliysem mıncıklarım ama ters tepiyo o zaman daha bi miskinleşiyor biraz daha uzatıp oynaşayım diye kaydirigubbakcemile3 ama vakit yok ki çocuklar okula gidecekler fisfisfis

valla tam bi filim sabahları..ben ondan önce kalkıyorum kahvaltıyı hazırlıyorum..daha sonra kocişimi öpe koklaya uyandırmaya çalışıyorum bazen 20 dakikayı buluyo bu uyansada yatakta dakikalarca keyif yapıyo sonrada apar topar geç kaldım diye diye çıkıyo evden..

Eşim de aynı şekilde kolay kolay uyanmaz...
Ben önce bi defa öperim yanağından sonra dürterim biraz...
Saati söylerim o da kalkar sonra...

eşim benden önce uyanır genelde
yatakda döner dönerrr
gelde uyanmaaa

ben önce uyandığımdada hemen sarılırım
küssemm hiç yaklaşmam bile yatakta
kalksın gitsinn işine
boshayallersmileboshayallersmile

:)))
benim eşimde çok uykucudur,bir gün kendi kalkıpta kahvaltıyı hazırladığını görmedim,hiç kaldırmasan 3 gün uyur,bende birincide canım,hayatım kalk hadi,der öperim,sonra canıım hadi kalk derim tamam der,ama kalkmaz,ismiyle sesimi biraz yükseltirim yok,küfüre varmaz ama biraz daha sertçe kalkmasını söyleyince ve işe geç kalmasına dakikalar kala kalkar,ne bana nede oğlumuza vakit ayırır,
aslında konu sahibi arkadaşın arkadaşını ben çok iyi anlıyorum,adam kalkmazsa sinir küpü oluyordur eminim
tabi saygısızlık diz boyu ama 100 kere kalk denipte kalkmayan birine ne yapılabilir bilemiyorum

bende isteremmmbayanssulusmile

ilk uyanan bensem canım aşkım makyajım bitti hadi kalk birtanem diyorum genelde bir gözünü aralar gerçekten makyajım bitmiş mi diye bakar bitmişse ikisini birden açıp beni azıcık göğsüne yatırır ya da öper kalkar

o benden önce uyanmışsa benim de kalkmam gerekiyorsa o da beni canım tatlım güzelim uyan der ben de genelde beş dakka diye söylenip arkamı dönerim :)

hafta içi genelde o benden önce kalktıgı için o beni uyandırıyo ama haftasonu önce odaya girer çıkar biraz ses yaparım uykusu kaçsın die sonra hadi naşkım kalk ya öglen oldu der öpe öpe kaldırırım:))

rüya gibi dicektim kiii güldürdünüz beni harikasınız
kaydirigubbakcemile3

Çaılşmıyorken sabah kalkar,kahvaltısını hazırlar,.hadi kalk kahvaltı hazır deyip uyandırırdım.ama öpücük falan olmazdı.sadece kapıdan çıkarken öperdim.şu anda bende çalışıyorum,o benden önce gidiyor işe.o yüzden kendi kalkıp kahvaltısını yapıp gidiyor.

ben:aşkım kalk saat 9 olmuş derim

kocam:hı hı der

ben:aşkım kalk hadi 10 olmuş derim

kocam:ıhıhı der

ben:aşkım yuh öğlen oldu hala yatıyon derim

kocam:yataktan fırlar hadi kahvaltıyı hazırlayalım der.

hep böyle olur sittin sene kalkmaz kaldırmasan uykuya çok düşkündür hep uyandıran ben olurum bi sabah da benden önce kalkmasını beklerim ama daha çooooooooook beklerim.

Her sabah aynı olmuyor sempatiksalakcinni Geç kalktığımız zaman "Kalkkk geç kaldın" diye seslenirim, ama daha saat erkense biraz değişik uyandırırım :jeyyar::jeyyar:Ama genelde o beni uyandırıyor.

evlendik ama düğünümüz hala olmadı inşallah bu yaza 3,5 senelik birliktelikten sonra evlendik düğünden sonra nasıl kaldırırım bilmiyorum..ayrı şehirlerdeyiz malesef :sinifsinif:ama birlikteliğimiz süresice telefonla ben onu ararım oda hemen açar telefonu hayatım birick aşkım günaydııııııııııın gayet canlı bi ses tonuyla söylerim bende ne kadar yorgun olsamda bu ses tonunu tutturmya çalışırım yoksa bi taviz verdimmi maşallah afetmez hemen uykuya dalar oda günaydın hayatım der...işde biraz laflarız sonra hadi geç kalacan kalk derim oda kalktım tamam hadi görüşürüz der kapatır 3,5 sene hep böyle geçti...onu uyandırmaya bayılıyorum yaa o der işde sen erken kalkmıyorsun mecbur değilsin kaldırmaya der bende sabahları sesimi duymayı sevmiyormusun der sesimi düşürdümmü olmaz mı hayatım bayılıyorum sen erkenden uyanma diyorum diye der hep..... ben onu kaldırmaya bayılıyorum sabahları sesini duymayı o nefesini duymaya bayılıyorum:asigim::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…