Sabahları eşinizi nasıl uyandırırsınız?

ramazandan önce telefon çalınca ben kalkar çayı koyar eşimi öpüp aşkım hadi kalk derdim. zaten çoğu zaman eşim çalarsaatten daha dakik saati gelince uyanır ama yatak keyfi yapar, bana naz yapardı. bazende gece geç yatınca sabah uyanması zor oluyodu o zamanda sabah kalkar "erken kalkmak mecburen, işe gitmek mecburen" diye sesli sesli şarkı söylerim kahvaltı hazırlarken. hala uyanmıyorsa atlarım üzerine gıdıklar mıncıklarım:)
ama şimdi ben oruç tuttuğum için sahura kalkıyorum yemekten sonrada hemen uyuyamıyorum. eşimde sabah beni uyandırmaya kıyamıyor kendi hazırlanıyo kahvaltısını yapıyor evden çıkacakken beni öpüp aşkım ben çıkıyorum diyor ve kapıyı dışarıdan kilitleyip gidiyor.
ramazandan sonra bende tatil bitiyo okula başlıyorum artık beraber gideceğiz işe. o zamanın sahnesi de şöyle olacak. saat çalınca ikimiz birden kalkaır ben kahvaltı hazırlarken eşim yatağımızı toplar. kahvaltımızı yapar giyinir çıkarız.

kızlar çok güzel hepsi ya ben üniversitede okuduğum için okulum her gün olmuyor bende gidiyorum sabahtan sevgilime genelde aileside oluyor kahvaltımızı yapıyoruz falan sonra kıvrılıyoruz yatağa tabi kapımız falan açık oluyor yanlış anlaşılmasın diye bazen film izlerken uyuyoruz bazen o bana bişyler anlatırken uyanıyorum ama 9 aydır bi kez bile ben uyandığımda uyuduğunu görmedim her seferinde beni izliyor oluyor evlenince zor tabi :) inşallah bizde sizler kadar mutlu oluruz

valla ben uyandırmıyorum kuruyor saatini saati ötünce hemen kalkıyor bende onla kalkıyorum şimdi ramazan ama onun dışında eşim çok erken gittiği için o saatte kahvaltı yapamıyor iştahı olmuyormuş onun için giyiniyor falan bende kapıda allah yolunu açık etsin işinde sabır ve hayırlı kazanç nasip etsin diyorum öpüyorum allaha emanet ediyoruz birbirimizi ve gidiyor

dürtükleyerek hadi kaaaaalk geç kaldın delikafadulden
kırk kere aşkım canım desem öpsem uyanmaz
adam resmen ölüyor uykudayken ya ben diriltiyorum desem daha doğru olur :))

uzun uzun öperim koklarım hadi bebeğim hadi hayatım uyan ama tık yok:umursamaz:
ben gene devam hadi sevgilim geç kaldın aşkım ......... bütün sevgi sözcüklerini söylerim:umursamaz:
bende de peygamber sabrı yok yane en son uyanmazsan uyanma be öfff derim çeker giderim odadan
bi bakarım 2 dk sonra burnumun dibinde bitmiş kaydirigubbakcemile

telefonlar sağolsun
ama ben genelde duyma tlf sesini özellikle sahurda zaten hamilelikten dolayı gece boyu wc ye gidip geldiğim için oda uyanıoyor sofrayı hazırlayıp beni kaldırıyor sadece geçen gece aşkım benim çok uykum war sofrayı sen hazırla demiş bende tamma demişim ama hatırlamıyorum tabiki sahura kalkamadık o yüzden artık bana güvenmiyor :1hug:

benim eşim çooook zor uyanan tiplerden. o yüzden kendimi yormamanın yolunu buldum. eşimden 10-15 dk önce uyanıyorum. uyandığım halde telefonun çalmasını dinlesin diye kapatmıyorum, zaten benim saatimin sesine ayılıyor biraz. kahvaltıyı hazırlarken tv nin sesini de biraz fazla açıyorum. rahatsız ederek uyandırıyorum yani ne yapayım kaydirigubbakcemile3 sonrada balıııım saat 7 oldu, hadi balıııııım kahvaltı hazııııııır, hadi bak geç kalıcaksın vs diyorum yine de uyanmıyorsa şarkı söylemeye başlıyorum tvden gelen sesin eşliğinde. sabahları zor geçiyor yani.

siz hiç aşkım beni sabah 8 de mutlaka uyandır deyipte 8 den 9 a kadar canım hadi kalk saat sekiz,aşkım kalk,aşkım kalk diye diye dilinizde tüy bittiği oldumu hiç....
haa birde gece boyunca bebek ağlamış,gündüz akşama kadar ağlamış,bir mama hazırlamak için vakti olmayan,hatta bir tuvalete gidemeyen birini gördünüzmü,
eeee haliyle eşimde kalksın isteyipte 100 defa söyleyipte kalkılmayınca ağız bozuluyor haliyle,,
ağız bozmak tamam kötü ama böyle bir eşle sadece bu yapılır

öperek uyandırırım oda gözünü açar beni öper:asigim:
baktım uyanmıyo çıkarım üstüne otururum:roflol:

Bizim sabahlarımız da buna benziyor ama benim uykucu gözünü açar öper sonra gözünü tekrar kapar
Her sabah alarmı 5er dakika arayla en 6 kez çalar bütün apartman uyanır benim tembel alarmı kapar yine uyur
Baktım olmadı çıkıp üstüne oturuyorum gıdıklıyorum öpüp okşuyorum :kedi:
Bilumum tacizlerde bulunuyorum yoksa ikindiye kadar uyur

O işe giderken saat kurarız. Bazen saatten önce ben kalkarım, kahvaltısını hazırlarım. O ara alarm çalar ve kalkar. Ama o kalkarsa, saçlarımı okşar, ellerimi öper, öyle açarım genelde gözlerimi :kedi: . Hatta bu bazen geceleri de oluyor; uyanıyorum, bir bakıyorum saçlarımı okşuyor :asigim:

Son düzenleme:
ben canımmmmmmmm hadi kalkkkkkkkk
hadiiii
kalkkkkkkkk
mucuk mucuk mucuk
hadiiiiiiii bak saat geldiiiii
mucuk mucuk
bak saat ....... oldu
o da kalkar
hiç öyle terbiyesiz laflar kullanmadım.))

aman ben öyle uyandırsam
neler olur acaba
hiç hoş değil ya.
bizde ben uykucuyum o uyanır elini yüzünü yıkarken yarı uyur halde
kahvaltı hazırlarım.

genelde eşim kahvaltıyı hazırlayıp kaldırır benı:asigim:

ben kaldırrsam yanaklarını sıkarım tombiş tombiş yanakları :roflol:

parfümlü fırçanın kerameti :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…