sabahtan beridir ağlıyorum artık yeter yaşamamın anlamı kalmadı

Büyük risk diyorsun :)
Ama biz kabullenmek istemiyoruzda var böyle karakterler

Ben de başta öyle düşündüm ama erkek olursa bir kere yapar damgasını geçer gider konu sahibinde bir süreklilik var

Böyle karakterlerin var olduğuna eminim de kendilerinden "evlenilecek kız" (bkz: evlenilecek kız ve eğlenilecek kız arasındaki fark) diye bahsettiklerine hiç şahit olmadım şimdiye kadar. Yoksa kuzenlerinin bowling oynayamaya gitmesine falan takılacak değilim Şehir düğünlerinde evlenilecek kız bakan kadınların olmadığını düşünmesine rağmen yine de iyice süslenip gitmesi tutarsız geldi bana da.

Kendinize küçük sürprizler yapın bence konusahibi minik mutluluklar genel depresif havanızı dağıtmanıza yardımcı olur.

İyi kötü bir sürü yorum yazıldı sana.
Bu sefer kızmaktan ya da üzülmekten öte şeyler yazmak istedim senin için. Çünkü gerçekten kendine zarar verdiğini düşünüyorum.
Evlilik güzel şeydir, eğer sevdiğin ve düzgün biriyle birlikteysen. Şimdiye kadar muhteşem bir adam gelip hayatını mükemmel hale getirmemiş ama zaten hiç kimse senin hayatını mükemmel hale getiremez senden başka.

Hayatta her şey ama istisnasız her şey bir süre sonra insanı tatmin etmemeye başlar. Hayatta neyi başarırsan başar, ne kadar çok mutlu olursan ol, insanoğlu her zaman daha fazlasını ister.
Bu saçma zaafları yenmek ise sağlam bir ruh sağlığı ve olgun düşünce yapısından geçer.
Şimdi evlenebilirsin, hem de en iyi senaryoyu yazalım, çok düzgün bir adamla, muhteşem bir evlilik yapabilirsin. Ama büyün hayatını o evliliğin üzerine kurarsan, en küçük bir sarsıntı da yerle bir olursun.

Bak, şu an mevcut ruh halinle evliliğin sorumluluğunu üstlenecek durumda değilsin. Seni sen yapan güzelliklerin farkında değilsin. Benliğini evlilik üzerinden tanımlıyorsun, çok yanlış. Evlilik dediğin sadece erkeğin kadını taşıması değildir. Kadın da en az erkek kadar alır bu sorumluluğu. Kastettiğim şey evlilik birliği içinde yapılan fedakarlıklardan çok fazlası. Bazen bir kadının hem kendisi hem de eşi için güçlü olması, dik durması, hayatı göğüslemesi gerekebilir.
Ne yazık ki şuan bu ruh haliyle güçlü olmaktan çok uzaksın.

Aklından at evlilik fikrini bir süre için. İşe başla, para biriktir. Kendinle ilgilen. Hobiler edin. Belki de nasibindeki insanla resim kursunda tanışacaksın? Ya da spor salonunda? Ya da sahilde veya ormanda koşarken? Belki iş yerinde, ya da bir mekanda kitap okurken?
Evde oturarak hayatının erkeğini kaçırma ihtimalini nasıl göze alıyorsun?

Kendini toparla artık S serencik , bu ikinci konun ve görüyorum ki devamı gelecek. Bizler yazar geçeriz, üzülürüz sana o an için ama sonra herkes kendi yaşam savaşına döner ve unutulursun. Burada kendisini unutmaması gereken sensin.
Ama sen kendini çoktan unutmuşsun. Saplantılı bir şekilde evlilik fikrine kapılmışsın. Allah korusun, ya şimdi evlensen ve ilerde kalbin çok kırılarak boşansan daha mı iyi?
Allah'ım ben evlenmek istiyorum, karşıma iyi bir insan çıkar, hayırlısı ile bana nasip et demek çok mu zor? Neden bu isyan?

Ben lisedeyken benden 1 yaş büyük arkadaşım vardı, reşit olur olmaz evlendi. Şu an 3 çocuğu var, eşi çok zengin, evi çok güzel, ama huzuru, mutluluğu yok. Evlendiği günden beri eziyet çekiyor. Böyle mi olmak isterdin?

Silkelen ve kendine gel lütfen. Hayat o kadar değerli, biz kadınlar o kadar değerliyiz ki, varlığımızı bir erkek üzerinden tanımlamamalıyız.

Hayatta bir erkeğin karısı olmaktan çok daha fazlasısın, lütfen kaybettiğin benliğini yeniden bul. Çok uzağa gitmemiştir eminim.

sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.
yav he he, yapilan yorumu begenmeyince hemen 'bekara kari bosamak kolay' tribine girmeyin..
25yasinda gencecik hatunum ben biliyo musun, imrendin dmi? ustune bir de yeni bosandim, DUL anlayacagin.. imrenmen devam ediyo mu simdi?
dunyanin en acili insani olmadigini anlatmaya calisiyo insanlar, yaa tabi siz ne anlarsiniz modundan cik..

Bence sen ya trollsün ve bu sitedekileri keklemeye çalışıyorsun,
ya da off bu daha fena..Film gibi karaktersin ablacığım..

benim çarem evlilik. kendi evimin ve eşimin olması. destan da yazsanız bu değişmez. ben sadece rahatlıyorum bazı güzel cevaplara. ama genelde sizin gibi olumsuz cevap verenle oluyor..

Tv ekranlarında senden çok var.
Neden katılmıyorsun bir evlendirme programına falan?
Serencik Hanım taliplerini arıyor..filan.

25yasinda gencecik hatunum ben biliyo musun,imrendin dmi? Hahahah kiz yapma gidip atmasin kendini simdi biyerden

Canim bu kadar uzulme derler ki kadin buyur tahti buyur..benim bir arkadasim vardi 34 yasindaydi bir gun bana oyle birsey demisti ki ne kadar uzuldugunu o zaman anlamistim biraz mustehcen ne dedigini soylemiycem kiz 36 yasinda amerikali bir muhendisle evlendi cok mutlu masallah ve cok zengin ulke ulke geziyor..kibrisa kumar oynamaya gidiyor hatun dusun..bir arkadasimda 29 yasinda evlendi cok uzuluyordu o nisanliydi ben bekardim nisani bozuldu oda diyordu ki sen bekardin iki cocuk dogurdun ben hala bekarim oda evlendi insat muhendisiyle kizin iki evi var kocasi agzinin icine bakiyor oda mutlu sana bu ornekleri uzun uzun yazdim ki uzulmeyesin insallah seninde kismetin acilir sabirli ol..

sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.

35 yaşımda evlendim, hatta buçuk :)
Hiç böyle bir depresyonum olmadı
Yaşadığınız her günün bir güzelliği var
Aklı bir karış havada ergenlerin lafını dikkate alıyorsunuz ama biz söyleyince duymuyorsunuz :)
Yapmayın Allah aşkına, bekarlar ne çekiyormuş ben anlamadım 35 sene, bu işler kısmet işi Allah'a bırakın ve biraz rahat olun, hayırlısını isteyin

Ca

:)
devamini okuyunca imrendigi evliliklerin hayatlarin tumunun oyle rengarenk olmadigini anlar belki.. o umutla yazdim.. :)
Dogru diyosun..ama anlicagini sanmiyorum takıntı haline getirmiş baksana..koca olsun hemen bugun olsun..ondan sonra kaynanam bana onu dedi,kocam vurdu,eve gec geldi,aldatti vs vs giderde gider boyle

Ne çekiyorsun peki Allah aşkına bu kuzenler evli olsa anlarım da evli değiller neden seni yanlarında istemesinler ben hiç duymadım yani evli değil diye arkadaş ortamında istenmeyen birini benim de arkadaşlarım var bekarlar hala ama sosyal hayatları da gayet iyi kendisi gibi evlenmeyen arkadaşları da çok var geziyorlar eğleniyorlar. Ayrıca arkadaşım çalışıyor zaman geçiriyor başından bir söz geçti ama olmadı kısmet değilmiş. Neden bu kadar takıyorsunuz bu konuyu bu zamanda bu yaşta bekar olan tek siz değilsiniz valla bana kalsa bende 20 li yaşlarımın ortasında evlenmezdim geç evlenirdim ayrıca klişe olacak ama önemli olan anlaşacağınız insanı bulmak evlenmiş olmak için evlenilmez yani. Bowling oynamakla yaşın medeni halin ne alakası var anlayamadım. Siz kendinize acırsanız herkes acır.

Dogru diyosun..ama anlicagini sanmiyorum takıntı haline getirmiş baksana..koca olsun hemen bugun olsun..ondan sonra kaynanam bana onu dedi,kocam vurdu,eve gec geldi,aldatti vs vs giderde gider boyle
dogru insanla, mutlu bi evlilik olmadiktan sonra ne anlami var ki? gerci evlenmeden anlamak zor anya yi konya yi

dilerim Allahtan bi koca bulursun hayatın anlamı oysa senin için...

Canım ben de evliyim ama kardeşim ve kuzenlerim istedikleri gibi gezebiliyor ama ben rahat değilim onlar kadar bazen özeniyorum.yani anlayacağın evli olsan da olabilir böyle şeyler

Sırf evlenmiş olmak için yanlış bir evlilik yapabilecek durumdasın farkındasın dimi?

Aynıları benim de başıma geldi canım. 22 Yaşımdan 24 üme kadar çektim. Evlendim kurtuldum. Resmen mecbur bırakıldım buna. Aile büyükleri, annem, kardeşlerim, kuzenlerim... Hepsi bana da yaptı aynını. Mesele yaşın değil. Düzgün biriyle olmak. Ben de bilirdim 18 yaşında evlenmeyi. Ama olmayınca olmuyor. Tamam evlendim ama, daha ilk ayda beklese miydim diye düşündüm. Üzülme... Görücü usulü de evlenebilirsin. Şimdi herkes geç evleniyor. Benim halamın biri 33ünde evlendi. Biri de 37sinde. 3 gün arayla evlendik... Hiç üzülme sen... Çalışıyor musun?

ay abartmışsınız ama yaşamamın anlamı kalmadı ne demek yaa insan evlilik için mi yaşıyor? iyi o zaman yiyelim içelim büyüyelim koca bulup evlenip ürüyelim. bu mudur hayat? bunları yaptıysak oh ne rahat.. iki ergenin lafına bakıp hayatı zehir etmeyin kendinize.

Sırf evlenmiş olmak için yanlış bir evlilik yapabilecek durumdasın farkındasın dimi?
Arkadaşa kesinlikle katılıyorum... Çok haklı. Millet kocasından dayak yiyo. Başına neler geliyor. Bu konuyu kafana taktıkça daha kötü olursun. Fazla düşünmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…