- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
Büyük risk diyorsun :)
Ama biz kabullenmek istemiyoruzda var böyle karakterler
Ben de başta öyle düşündüm ama erkek olursa bir kere yapar damgasını geçer gider konu sahibinde bir süreklilik var
yav he he, yapilan yorumu begenmeyince hemen 'bekara kari bosamak kolay' tribine girmeyin..sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.
benim çarem evlilik. kendi evimin ve eşimin olması. destan da yazsanız bu değişmez. ben sadece rahatlıyorum bazı güzel cevaplara. ama genelde sizin gibi olumsuz cevap verenle oluyor..
25yasinda gencecik hatunum ben biliyo musun,imrendin dmi? Hahahah kiz yapma gidip atmasin kendini simdi biyerdenyav he he, yapilan yorumu begenmeyince hemen 'bekara kari bosamak kolay' tribine girmeyin..
25yasinda gencecik hatunum ben biliyo musun, imrendin dmi? ustune bir de yeni bosandim, DUL anlayacagin.. imrenmen devam ediyo mu simdi?
dunyanin en acili insani olmadigini anlatmaya calisiyo insanlar, yaa tabi siz ne anlarsiniz modundan cik..
sen evli misin canım ? sanırım sen de bekarsın... bunlar evlenmişler tabi bilmiyorlar bizim çektiklerimizi.
:)25yasinda gencecik hatunum ben biliyo musun,imrendin dmi? Hahahah kiz yapma gidip atmasin kendini simdi biyerden
sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şiş. bugün başıma çok kötü bir olay geldi. ben zaten bunların olacağını biliyordum ama yaşayınca daha ağır geldi30 yaşında bekarım daha önce yeter artık evlenmek istiyorum diye konu açmıştım. 35 sayfa cevap gelmişti belki oradan hatırlayanlarınız olacaktır. 30 yaşında bekar olmak iğrenç bir şey... kendimi çok değersiz hissediyordum hele bugün başıma gelen olaydan sonra yaşamamın hiçbir anlamı olmadığını düşünmeye başladım.
bugün 4 kuzenim 20-23 yaş arası hepsi...bowling oynamaya gideceklerdi. her seferinde beni de çağırırlardı beraber giderdik. bugün 21 yaşındaki kuzenim serencik ablam da bizimle gelecek mi çağıracak mıyız dedi. ( ben onları kapının önündeki dolaptan bir şey alırken duydum. kuzenlerimden biri yok yaa onun ne işi var bizimle kaç yaşına geldi.onun yaşındakilerin çoluğu çocuğu var okula giden. gelmesin bizimle dedi. ben de hıçkıra hıçkıra odama gittim akşama kadar ağladım kapımı kitleyip. soranlara da başım ağrıyor uyucam dedim. neler çektiğimi kimse anlayamaz. artık evlenip bu berbat hayattan kurtulmak istiyorum değersiz bir mal gibi hissediyorum kendimi. özgüvenim 0 bugün anladım ki herkes bana acıyarak bakıyor...ne yapacağım ben
Dogru diyosun..ama anlicagini sanmiyorum takıntı haline getirmiş baksana..koca olsun hemen bugun olsun..ondan sonra kaynanam bana onu dedi,kocam vurdu,eve gec geldi,aldatti vs vs giderde gider boyle:)
devamini okuyunca imrendigi evliliklerin hayatlarin tumunun oyle rengarenk olmadigini anlar belki.. o umutla yazdim.. :)
dogru insanla, mutlu bi evlilik olmadiktan sonra ne anlami var ki? gerci evlenmeden anlamak zor anya yi konya yiDogru diyosun..ama anlicagini sanmiyorum takıntı haline getirmiş baksana..koca olsun hemen bugun olsun..ondan sonra kaynanam bana onu dedi,kocam vurdu,eve gec geldi,aldatti vs vs giderde gider boyle
Canım ben de evliyim ama kardeşim ve kuzenlerim istedikleri gibi gezebiliyor ama ben rahat değilim onlar kadar bazen özeniyorum.yani anlayacağın evli olsan da olabilir böyle şeylersabahtan beri ağlamaktan gözlerim şiş. bugün başıma çok kötü bir olay geldi. ben zaten bunların olacağını biliyordum ama yaşayınca daha ağır geldi30 yaşında bekarım daha önce yeter artık evlenmek istiyorum diye konu açmıştım. 35 sayfa cevap gelmişti belki oradan hatırlayanlarınız olacaktır. 30 yaşında bekar olmak iğrenç bir şey... kendimi çok değersiz hissediyordum hele bugün başıma gelen olaydan sonra yaşamamın hiçbir anlamı olmadığını düşünmeye başladım.
bugün 4 kuzenim 20-23 yaş arası hepsi...bowling oynamaya gideceklerdi. her seferinde beni de çağırırlardı beraber giderdik. bugün 21 yaşındaki kuzenim serencik ablam da bizimle gelecek mi çağıracak mıyız dedi. ( ben onları kapının önündeki dolaptan bir şey alırken duydum. kuzenlerimden biri yok yaa onun ne işi var bizimle kaç yaşına geldi.onun yaşındakilerin çoluğu çocuğu var okula giden. gelmesin bizimle dedi. ben de hıçkıra hıçkıra odama gittim akşama kadar ağladım kapımı kitleyip. soranlara da başım ağrıyor uyucam dedim. neler çektiğimi kimse anlayamaz. artık evlenip bu berbat hayattan kurtulmak istiyorum değersiz bir mal gibi hissediyorum kendimi. özgüvenim 0 bugün anladım ki herkes bana acıyarak bakıyor...ne yapacağım ben
İşte dogru insanla yillarini gecirip evlenen bile anyayi konyayi anlarken..bu arkadas bu aceleyle neleri anlar bi ďüsündogru insanla, mutlu bi evlilik olmadiktan sonra ne anlami var ki? gerci evlenmeden anlamak zor anya yi konya yi
Aynıları benim de başıma geldi canım. 22 Yaşımdan 24 üme kadar çektim. Evlendim kurtuldum. Resmen mecbur bırakıldım buna. Aile büyükleri, annem, kardeşlerim, kuzenlerim... Hepsi bana da yaptı aynını. Mesele yaşın değil. Düzgün biriyle olmak. Ben de bilirdim 18 yaşında evlenmeyi. Ama olmayınca olmuyor. Tamam evlendim ama, daha ilk ayda beklese miydim diye düşündüm. Üzülme... Görücü usulü de evlenebilirsin. Şimdi herkes geç evleniyor. Benim halamın biri 33ünde evlendi. Biri de 37sinde. 3 gün arayla evlendik... Hiç üzülme sen... Çalışıyor musun?sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şiş. bugün başıma çok kötü bir olay geldi. ben zaten bunların olacağını biliyordum ama yaşayınca daha ağır geldi30 yaşında bekarım daha önce yeter artık evlenmek istiyorum diye konu açmıştım. 35 sayfa cevap gelmişti belki oradan hatırlayanlarınız olacaktır. 30 yaşında bekar olmak iğrenç bir şey... kendimi çok değersiz hissediyordum hele bugün başıma gelen olaydan sonra yaşamamın hiçbir anlamı olmadığını düşünmeye başladım.
Arkadaşa kesinlikle katılıyorum... Çok haklı. Millet kocasından dayak yiyo. Başına neler geliyor. Bu konuyu kafana taktıkça daha kötü olursun. Fazla düşünmemeye çalışSırf evlenmiş olmak için yanlış bir evlilik yapabilecek durumdasın farkındasın dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?