sabahtan beridir ağlıyorum artık yeter yaşamamın anlamı kalmadı

Ne kadar abartmışsın gözünde evliliği. Muhtemelen bu şekilde umduğunu bulamayacaksın. Çünkü mutluluk hep elde edemediğindedir

evet öyle, ben de ondan kimseye bu derdini acmamasini tavsiye ettim, cünkü ayni dediginiz gibi insanlar
bu sefer daha cok aciyacak bulundugu duruma. özgüvenli birisi olsa belki suan birden fazla talibi olucakti,
bazi sert yorumlar tokat gibi oluyor insani kendine getiriyor buna dedigim birsey yok ama sayfalarca alay
edilmesi cok rahatsiz etti beni

tabiki mantikli degil sadece bu konuda endekslenmek. takinti haline gelmis böyle devam ederse yardima ihtiyaci
olucaktir. son cümlede dedigi zaten durumun ciddiyetini gösteriyor. amacinin alay etmek oldugunu sanmiyorum
bu yüzden. alay ettigini düsünen de yazmayabilir, zaten laf dinlemiyor diye diger konuya gecsin, günün stresini
baska insanlardan cikarmasin.

neredeyse bir hafta olacak hoslandigim çocuk bana direk evlilik teklifi etti. Annesi o ben yemeğe gittik kadın 5 dakika içinde bulduğu fırsatla boyum kilom sacimin rengine kadar hiç bir şeyimi begenmedigini yüzüme söyledi benim de biraz niyetim vardi fakat su an sorsan 40 yasina kadar bekar kalirim.yani evlenince evlenmeye niyetlenince insanlar seni elestirmeyecek değil. Ya da arkandan konusmayacak baskı yapmayacak değiller. Hatta daha sert daha acımasız şeylerle de karsilasabilirsin.hic tanımadığın bir insanın seni acimasizca yargilamasi bir akrabanin ki gibi olur mu bilemiyorum. Sonuçta onlar da küçük 60 yaşında değiller. Lütfen bir psikiyatriste görün sen muhtemelen depresyondasin.

evet bencede ama şu da varki sonuçta elinde olmayan birşey için ağlanıp sızlanmanın mutsuzluktan başka bir getirisi olmadığı gibi götürüsü oluyor

evet bencede ama şu da varki sonuçta elinde olmayan birşey için ağlanıp sızlanmanın mutsuzluktan başka bir getirisi olmadığı gibi götürüsü oluyor
insanız canım hepimiz anlamsız da olsa saçma da olsa elimiz de olmayan nedenlerle ağlayıp üzülmüyormuyuz ?
şükretmek bir kaç gün sürüyor sonra yine aynı , keşke ufak tefek sorunları büyütmesek ama bazen olmuyo işte

Sakin olmalısın önce herkes evlenmek zorunda değil ama sen isteklisin ve bir gün karşına sağlam biri çıkacak bak 2 gündür açılan konulara 19-20 yaşındaki kızlar hiç düşünmeden evlenip ne kadar zor hayatlar yaşıyor. Git bir kursa, spor salonuna olmadı turlara katıl hem kafanı dağıt hem de kısmet bu işler bakarsın karşına çıkıverir daha gençsin at bu düşünceyi kafandan ........

30 yas kadinin en guzel yasi canim. Bence hic aglama senin asil o ergenlerle ne isin var.
Ayrica evlenmek kurtulus degil yagmurdan kacarken doluya tutulma :) bekarlik sultanliktir. Bu gunlerini cooook ararsin :*

Anacım bu neyin kafası beya?
18-20 yaşlarındaki saftiriklerin lafına mı alınıyorsun?
Bişey diyim mi, bu kafadan acil çık sen. Bu kafayla takılırsan önüne gelen ilk adamla evlenip daha beter pişman olcan.

Bu arada üslup biraz garip geldiği için konunun feyk olduğunu da düşünüyorum hafiften. Sezgi işte.

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.konu sahibi arkadaş içinde hakkında hayırlısını dilerim.

vardır Rabb imizim bi bildiǧi..boyle yaparak isyan ediyosun iyi düşün...Allah birini cikarir karsina bi bajmissin ş..z teki.dersinki keske bi ömür bekar kalsaydim..Allah korusun.sana tavsiyem bol bol dua et..
edit: 27 yaşindayim bekarim.

seni çok iyi anlıyorum serencik 28 yaşında bekar biri olarak hele küçük şehirde isen daha çk göze batıosun insanlar sürekli aşağılar gibi soruyor evet evlilik meraklısı deiliz zaten ince eleyip sık dokumasak zaten evlenirdik ama bilmiyrm biz nerde hata yaptık gerçekten özeleştir yapıyrm belli yaşa gelince insan evliliğe çok ümitsiz bakıyor.ben akrabalarımla görüşmyrm çünkü bıktım evlilik sorusundan her günde sorulmazki yahu

Evlenmeye evlenirsin de böyle giderse başını yakarsın...İyi kötü ne çıkarsa evlenirsen sonu boşanma olur sonrada boşanmak istiyorum diye konu açarsın..Aman diyim..Tek derdi evlenmek olur mu ya insanın hani hayırlsını istmeek falan yokmu..Bide bunlar evlenmiş bizi anlamazlar yazmışsın..Evlendik madalya taktılar sanki..

Ekşi sözlükten olduğuna da evi satar parayı basarım.

Bi lafını bilmez yüzünden niye üzülüyorsun..senin gec kalmışım dediğin yaşlarda kim bilir kimler evlendiğine pişman oluyordur..Oyüzden hayırlısını dile her zman..

Senin kuzenlerinde sorun var bence.ben 19 yasindayim kuzenim 32 yasinda evlenmedi oda.bizde toplanip kizlarla giderken mutlaka onuda cagirirz yani eglenceli oluyo hem yolgosteroco oluyo bi deridmiz sikintimiz oldumu danisiriz falan.ayrica evlenememe olayina cok takma ben burda bi yazi okumustum bi kadin 35 yasindaydi sanirim evde kaldim diye 2 ay icinde biriyle tanisip evleniyo bide ustune bebek yapiyo .ama okadar pisman oluyoki ailesindende destek alamiyo bosanmak icin e karninda da bebek var pismanligini apacik belli ediyomayrica.simdi diceksin davulun sesi uzaktan hosgelir ama evlencegin adaminiyi secmelisin evde kaldim diye birini bulup evleniyik dersen buyuk hata edersin.birqz uzun oldu ama soylemedende edemicegim erkek milletinin hepsi ayni.evlendigin zaman hizmetiydi pisligiydi pasagiydi hep bunlarla ugrascaksin cok buyuk sevgi olmadigi surece zor geliyo inaana cevremdekilerden gozlemlediklerim bunlar.allah bahtini acik etsin helal sut emmis birine rastlarsin inşallah

Nasil bir ortamda oldugunuzu anlayamam cunku hic gec evlendigim icin en kucuk bir ima ile karsilasmadim. Cunku ne zaman evlenecegimi soracak gbi olsa biri ben evlenmek istemiyorum erkek kahri cekemem diye soylenirdim. Rol de yapmiyordum gercek dusuncelerimdi. Anne ve babam bile evlilik konusnu acamazlardi panter emel gibi atlardim ortaya ben evlenmeyecegim diye. Yasim geldigi icin de degil asik oldugum icin evlendim 31 yasinda. Simdiki aklim olsa asikta olmazdim hayatta evlenmezdim de.
Bir insanin bu kadar evlenmeyi istemesini anlayamiyorum isin dogrusu. Ne diyelim hayirlisiyla biri ciksin karsina evlen kurtul bu psikolojiden. Buradan baska turlu duzelemezsin gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…