sabahtan beridir ağlıyorum artık yeter yaşamamın anlamı kalmadı

benim çarem evlilik. kendi evimin ve eşimin olması. destan da yazsanız bu değişmez. ben sadece rahatlıyorum bazı güzel cevaplara. ama genelde sizin gibi olumsuz cevap verenle oluyor..
Bilemezsin çarenin nerde olduğınu..
Bekar evlilikte sanır,
Çocuksuz çocukta,
Fakir parada..
Önemli olan hangisi hayırlı? Senin imtihanında bu demekki..
Bence yaradana isyan etme;
Her hayırda bi şer; her şerde bi hayır vardır

bu hayata tek geldik tek gidicez.nasil dogdun annenin karnindan kocayla cikmadin ya kocasiz yaşayamicak olsak Allah kocayla bir dünyaya getirirdi herhalde bizi. isyan etmeyi birak boyle gidersen kafayi yersin benden soylemesi

Canim nedn öyle düsünüyorsun ya .. o kadar da gec kalmiş dglsn.günümzd kizla 25 30arasi evleniyorlar kompleks yapma. Onlar kücük olduklari icin kulak asma her iste bi hayir vardir. Inan evlenipte yanlis kisiyle karsilasip hayatlari zindan olan var. Gec olsn güç olmasin

Bende 24 yaşında bekar bir bayan olarak şimdiden anlayabiliyorum neler hissettiğinizi. Aileniz ne dese batar, etrafınızdaki mutlu çiftlere imrenirsiniz, çocuk görünce içinize sokasınız gelir, olmayan evinize eşyalar düzersiniz... Çok doğal. Bunu takıntı halinize getirmeniz de doğal ama şu konuya asla katılmıyorum yaşamamın anlamı kalmadı demişsiniz. Yaşamınızın anlamını asla tek bir şeye bağlamayın. Yaşamımızın anlamı çok daha kutsal olmalı...
Bir de benim merak ettiğim karşınıza aday mı çıkmıyor siz mi seçicisiniz?

Sacmalamaa ne olmus oyle dediyse yani. Senden 10 yas kucuk kiz bosver gec olgunca karsila. Evlenip mutsuz olup konu acanlardan daha mi sanssizsin sence? Cocugum var aldatildim diye konu acanlardan? Siddet gorenlerden? Cok sevdigi adam tarafindan hayal kirikligina ugratilanlardan? Belki de suan tam olman gereken yerdesin. Rahatin yerinde sagligin yerinde neden kendini bununla boguyorsun? Bir gun olur nasilsa ama sen ne kendini bog ne de evlenicem diye ilk karsina cikana atla. Böyle düşünürsen hata yapmaya çok meyilli olursun.

24 yas zaten erken degil mi siz neden boyle karamsarliga kapildiniz uzuldum. Ben de aynı yastayim hic evlenmek gibi bir dusuncem yok erken geliyor bana. 4 seneyi geckin suredir cok iyi giden bir ilişkim var ve zaten düşünüyoruz ama simdi degil gercekten erken gibi.

Canım benim senle aynı yaştayız bende bekarim seni en iyi ben anlarım :).aynı şeyleri bende yaşadım hala yaşıyorum bazen gülüp geçiyorum bazen gözlerim sisene kadar Ağlıyorum.ben 4 -5 yıldır bu baskıyı görüyorum cevremden; sözleriyle bakislariyla beni hergün yaralıyolar ama elimden bişey gelmiyo .sana önerim kafanı dağıtacak bişeyler bul yoksa bunalıma girersin

Yok yanlış anladınız bu semptomlar bende çok nadir oluyor, karamsarlık yok

Evlilik elbette güzel bir şey ama butun yaşam amacınızı evlilik ve bir kocaya bağlamış olmanız gerçekten çok uzucu.evet insan mutlu huzurlu olmak ister sevdiğiyle fakat severek evlenen bunca insan bu sıkıntıları neden yaşıyor acaba? Evlilikler neden bitiyor. Önce her şeyin hayırlısını dileyin.ille de evleneyim aman kocam olsun diye gozunuzu bukadar kararttıysanız bu şekilde ne kadar sağlıklı bir evlilik kararı alacağınızdan şüpheliyim.benim çarem evlilik nedir?işiniz gücünüz yok mu arkadaşlarınız yok mu? Evet evlilik güzelde siz tüm hayatınızı evlenene kadar karartıp evlenince güneş doğmasını beklerseniz çok beklersiniz.once kendinize sevginiz saygınız olsun bir hayat ışığınız enerjiniz olsun.bu psikolojiyle evliliğe bukadar kilitlenmiş şekilde sağlıklı mantıklı bir yuva kuramazsınız

evlenince eğer büyük bir hayal kırıklığı yaşarsanız şu ankinden çok daha büyük bir bunalıma gireceğinizi fark edebilmeniz lazım. mutlu olmak için yapabileceğiniz tek şey evlenmek olmamalı. başka amaçlar da edinin kendinize yaşamak için.

Kardesim canim kardesim, coluk cocugun lafini ne dinliyorsun? Sacma sapan konusmuslar iste.

Coluk cocuk derken ciddiyim, onlara yasli geliyor olabilirsin ama gayet de gencsin, 30 yas ne ki? Cevrendeki insanlar garip, gerikafali ama gercek hayatin onlarin kucuk dunyalarinda olup bitenle alakasi yok.

Deidigim gibi cocuk de gec.

Zaten kendi arkadaslarinla takilmalisin bence, 20 yasindaki cocukla ne muhabbetin olabilir ki? 27 yasindayim, 18 yasindaki kuzenimle inan bana edecek kelime bulamiyorum, o da benimle bulamiyor, elinde telefon takiliyor, nezaketen nasilsin diye sorar o kadar. 25 yas alti bana bile coluk cocuk geliyor, gec yani. yaisitin insanlara gorus.

Konu baslıgını görünce kesin aldatılan şiddet gören kvdesinden ceken cocugu olmayan parasız kalan işsiz kalan
Annesini babasını kardeşini sevdigini vs kaybeden biri sandım.. Konuyu okuyunca şasırdım..30 yasındaymıssın.. Ben 24 üm.. Evliyim.. Cok güsel bi evliliğim war.. Ama bana deselerki bekar olsaydın ne zaman evlenirsin vallahıde billahıde 30 derdim...
Sen niye aglayıp gözyasını bosa döküyosun ki.. Bence baskalarının söledikleri degil kendine olan pardon olmayan güvenin yüzünden bu haldesin..
Kısmetten öte köy yok.. Böle acele etme..kaderinde ne warsa o.. Yalnız insan bulundugu durumu güzellleştirmeye calısırsa hayattan zevk alır.. Sana şimdi bnm yazdıklarım viz gelir.. Dikkate bile almassın.. Ama aglamanın böle yasamamın sebebi yok demenin manası ne... Üzülmen kırılman cok normal o an gercekten Zoruna gitmiş olabılır de daha sölediklerini 5 sk sonra unutan ergen bi kişiligin dediklerine bu denli takılmak niye..
Hayatta aglanıp göz yası dökülcek cok sey var arkadas bos yere gözyasını akıtma Allah korusun öle bi duruma düştügünde takatin kalmaz.. Akıtcak göz yasın kalmaz..
Calısmıyormusun.. Belki evde bunaldın..
Böle tek carem evlenmek demwk ne demek ya..

Kendi dayım ya öz dayım 38 ze kadar kısmet olmadı evlenemedi.. O böle istanlara girmiyodu nasip diyodu ama etraftakıler yüzünden hemn ailenin bulduu biriyle oldu evlwndiker.. Şimdi b.... K yeseydimde evlenmeseydim diyo.. Bana evlen olum yuva kur bilmm ne diyenler cekmıyo şimdi diyo..
Allahtan hayırlsını istesene be mubarek.. Buraa üyesin bu topikleri okuyosun millet ne durumda görmüyomusun bu ne isyan..
Hem kendinden küçük biriyle ne muhattap oluyon.. Bende kwsi yasıtım varken gidip 45 yasındakı kdınla gezmem.. Sende öle yaparsın herkes öle yapar...
Önceki actıgın konuda 35 sayfalık cvp oldugunu yaMısson ama bence sen sadece sayfa sayısına bakmıssın.. Sende bu yılmıslık vazgecmişlik bu huy varken kusura bakmada evlensende bi eksık bi gesik bulur mutlu olmazsın.. Yetmez sana...
Yazık etme kendine giyin süslen püslen işe gir olöadı sosyal cevre yap.. Böle evlencem diye diye aglama..olurda karsına biri cıkarsa ki rabbim gönlüne göre versin
Allah askına cok meraklısıymıs gibi yapma karsı tarafta 5 krsluk degerin olmaz... En ufak bilide neolcwk yawrum kosa kosa geldin sende derler adama.. Evlilik öle bi gelinlik i damatlık 2 cocuk yuva degil sadece...
Hakkında hayırlısı

Evlenmedigin icin mi yasamanin anlami kalmadi? Bir erkekle mi anlam buluyor yasamak? Evlenince disneylanda mi donecek saniyorsun yasantin?

Bence cok fazla comedymax falan izlemissin. Asıl ozaman basliyor monotonluk. Git bi spora yazil dans kursuna git. Maddi durumun el vermiyorsa git belediyenin ismek kurslarina kaydol sosyalles yasitlarinla.

Kuzenlerinle ne isin var? Ha tamam takilabilirsinde kafa yapiniz uyarsa tabi...

Böyle konularda bir cümle dikkatimi çekiyor.Evlenmek isteyen birine ''herkes evlenmek zorunda değil'' deniliyor.Öyle demeyin yaa.Valla hakaret gibi..Başka şeyler söyleyin ama bu cümleyi demeyin

Katiliyorum, ehh evlenemesen bile onemli degil uzulme demek bence motivasyon degil :)

Tuzukuru insanlar soyle konulara rahat rahat amannn onemli degil yaziyor ya, hastayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…