Bilemezsin çarenin nerde olduğınu..benim çarem evlilik. kendi evimin ve eşimin olması. destan da yazsanız bu değişmez. ben sadece rahatlıyorum bazı güzel cevaplara. ama genelde sizin gibi olumsuz cevap verenle oluyor..
24 yas zaten erken degil mi siz neden boyle karamsarliga kapildiniz uzuldum. Ben de aynı yastayim hic evlenmek gibi bir dusuncem yok erken geliyor bana. 4 seneyi geckin suredir cok iyi giden bir ilişkim var ve zaten düşünüyoruz ama simdi degil gercekten erken gibi.Bende 24 yaşında bekar bir bayan olarak şimdiden anlayabiliyorum neler hissettiğinizi. Aileniz ne dese batar, etrafınızdaki mutlu çiftlere imrenirsiniz, çocuk görünce içinize sokasınız gelir, olmayan evinize eşyalar düzersiniz... Çok doğal. Bunu takıntı halinize getirmeniz de doğal ama şu konuya asla katılmıyorum yaşamamın anlamı kalmadı demişsiniz. Yaşamınızın anlamını asla tek bir şeye bağlamayın. Yaşamımızın anlamı çok daha kutsal olmalı...
Bir de benim merak ettiğim karşınıza aday mı çıkmıyor siz mi seçicisiniz?
Yok yanlış anladınız bu semptomlar bende çok nadir oluyor, karamsarlık yok24 yas zaten erken degil mi siz neden boyle karamsarliga kapildiniz uzuldum. Ben de aynı yastayim hic evlenmek gibi bir dusuncem yok erken geliyor bana. 4 seneyi geckin suredir cok iyi giden bir ilişkim var ve zaten düşünüyoruz ama simdi degil gercekten erken gibi.
Hah ben de bi tek ben sezinledim diye yazmaya utandıydım. Asdasf.Ekşi sözlükten olduğuna da evi satar parayı basarım.
Böyle konularda bir cümle dikkatimi çekiyor.Evlenmek isteyen birine ''herkes evlenmek zorunda değil'' deniliyor.Öyle demeyin yaa.Valla hakaret gibi..Başka şeyler söyleyin ama bu cümleyi demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?