- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Yok artık yaa ,söylediklerin hiç mantıklı değil ..bence psikolojik yardım al ,evlenince yaşama amacını olucak zannediyorsun ...yav sen bu psikolojı ile evlenıncede mutlu olamazsın ,keşke evlensem. bugünlerde ben neler çekiyorum bilmiyorsun. kendi evim olsun kocam olsun salak mıyım bu günleri arayacağım. elbette sorunlar olacak ama şuan yaşama amacım yok. yarına kalkma sebebim yok. bekarlığın tadı falan yok 20 yaşında değilim ben artık. 31 olacağım 31
Kör,topal! Sizin gibiler yüzünden insanların psikolojisi bozuluyor bence. Yazık!kızlar yokmu çevrenizde kör topal biri ya yapıverin aralarını
kız evlenmek istiyor işte belki iyi de olur hayır duası alırız.
keşke evlensem. bugünlerde ben neler çekiyorum bilmiyorsun. kendi evim olsun kocam olsun salak mıyım bu günleri arayacağım. elbette sorunlar olacak ama şuan yaşama amacım yok. yarına kalkma sebebim yok. bekarlığın tadı falan yok 20 yaşında değilim ben artık. 31 olacağım 31
lafın gelişi oKör,topal! Sizin gibiler yüzünden insanların psikolojisi bozuluyor bence. Yazık!
keşke evlensem. bugünlerde ben neler çekiyorum bilmiyorsun. kendi evim olsun kocam olsun salak mıyım bu günleri arayacağım. elbette sorunlar olacak ama şuan yaşama amacım yok. yarına kalkma sebebim yok. bekarlığın tadı falan yok 20 yaşında değilim ben artık. 31 olacağım 31
kızlar yokmu çevrenizde kör topal biri ya yapıverin aralarını
kız evlenmek istiyor işte belki iyi de olur hayır duası alırız.
Ekşi sözlükten olduğuna da evi satar parayı basarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?