sabahtan beridir ağlıyorum artık yeter yaşamamın anlamı kalmadı

kızlar yokmu çevrenizde kör topal biri ya yapıverin aralarını
kız evlenmek istiyor işte belki iyi de olur hayır duası alırız.
Ne kadar ayip...kor topal diye asagiladiginiz insanlar gibi sizde olabilirsiniz...siz bu laflarla konu sahibini asagiladiginizi mi saniyorsunuz yoksa engellileri mi..

ne alaka engellilerle ya
çoğumuz kullanırız bu tabiri
sizin dediniz başka
onun şaka maksatlı sadece biri olsun anlamında kullanıldığı çok da manidar

Kendine yetemeyen insan baskasinin sirtina kambur olur en fazla...

Onun mutlulugundan beslenir, onun hayat enerjisinden calar.

Yalniz ayakta duramadigi icin yoldasina yaslanir, onu yorar, tuketir.

Karakterini gelistirmek icin harcayacagi cabayi kendini yarimliktan kurtaracak kisiyi bulmaya harcar.

Boyle kadinlar da adamlar da var ne yazik ki...

Allah kendi kendine mutlu olamayan...

Psikolojik ve beden sagligini baskalarinin varligina baglayan hic kimseyi...

Kimseye es, cocuk, anne, baba yapmasin.

Eğer bu düşünce yapısıyla sadece evlenmek için evlenirsen yaşama amacın kocana yemek hazırlamak ve ev temizlemek olacak haberin olsun. Yarına kalkma sebebinin bi adama hizmet etmek mi olması gerekiyor?

ben de 30 yaşındayım bekarım. hala evlenmemiş olmama çok da üzülmüyorum ama karşıma çıkanların dengesizliklerine tavırlarına çok üzülüyorum . çünkü Rabbimin hikmetinden sual olmaz. hatta şu an o tiplere benzemeyen, birisiyle görüşüyorum ve kendimi mutlu hissediyorum. evlenmek istiyorsan, karşına çıkan fırsatları değerlendiriyorsan elinden geleni yapıyorsan, duanı et, gerisini Allaha bırak. kısmetin seni bulur. ayrıca evliler tuzu kuru sanma hiç de öyle değil.

lafın gelişi o
belki vardır birinin kardeşi abisi sonuçta kız evlenmek istiyor özellkde istemiyr
ne aaaa bide böyle illa evlencem diyene de bu denir
sanki evlilik çok matah bişi de
Önce cümle kurmayı geliştirmeniz gerek. Bu şekilde anlaşamayız. İkincisi amacı ne olursa olsun geğik yapılacak bir konu değil.

arkadaslar biz bayanlar neden boyleyiz, yok efendim kucuk yasta evlendim bittim yada evde kaldim ben napacam ya insan hic bir seyden memnun olmazmi. O kadar zor durumda insanlar varki hic bir seyin kiymetini bilmiyoruz malesef neden bu doyumsuzluk haa ayrica kendimede oz elestiri yaptim bravo bana kucuk evlendim bende cok zorlandim 14 yillik evliyim daha yeni yeni duzene giriyoruz gecen uzgun yillara yazik

Önce cümle kurmayı geliştirmeniz gerek. Bu şekilde anlaşamayız. İkincisi amacı ne olursa olsun geğik yapılacak bir konu değil.

yorumu yaptığınız kişi cümle kurmayı geliştirirken sizde kelimelerin nasıl yazıldığına bir göz atsanız iyi olur

geğik değil geyik olacak

evlenip berbat hayattan kurtulmak istiyorsun
ama evlendiğinde daha berbat bir hayata sahip olma olasılığı da var
unutma

Gel de jane austenı arama . Bu konular site de bir anda çoğalmaya başladı . Bana kimse neden evlenmedin diyemiyor kelime dokunduramıyor .Herkes kendi işine baksın onlara ne ki benim özel hayatımdan .Ben kimsenin özel hayatına karışmazsam kimsede benimkine karışma cesaretini kendin de bulamaz .Bir de evlenemedim diye odalara kapanıp ağlıycam 33 yaşındayım evlenemedim diye bir kez bile ağlamadım . Beni şu dünya da ağlatabilecek şey aileme sevdiklerime gelecek zarar ve bu konu karşısındaki çaresizliktir . Bekar insanlarda bu kadar zayıf değildir herkesi bir olarak değerlendirmeyin .

Tek çarem evlenmek diyorsun ama evlenmek için ne gibi girişimler yapıyorsun, öylesine kısmet bekliyorsun galiba. O da herzaman gelmez heralde şıp diye

yorumu yaptığınız kişi cümle kurmayı geliştirirken sizde kelimelerin nasıl yazıldığına bir göz atsanız iyi olur

geğik değil geyik olacak
En azından cümle kurabiliyorum. Teşekkür ettim öğrenmiş oldum

Laf lafı açıyor tabi böyle detaylı analiz görünce ahah. Bana göre hem ekşide hem burada yazabilir, hiç bir sorun yok ama tamamen şahsi fikrim buradaki birinin öteki kimliği olduğu/olabileceği yönünde. Yalnız kurgu konusunda yakın tarihten bu kadar olayı art arda hikayene katma genç derim, belli belirsiz acaba konuda bir sahtelik mi var ithamlarından sonra, imla ve noktalama da "istemli" hatalar yapıldı ve "markette emeği sömürülen genç kız" ve "işyerinde kavga eden genç kız" konularına selam çakıldı , durduk yere ötekileştirme hassasiyeti apayrı bir olay zaten. (daha önce internet kafede bu kadar düzgün yazan insan, evinin rahatlığında daha da dikkat eder, hele ki odasına kapanmak az buçuk rutini olmuş ise) Hadi sen okumaya, yazmaya bu kadar sevdalısın da başkaları da sevdalı konusahibi/yazar kardeş. Daha iyi kurgu, daha iyi karakter tahlili, daha çok gözlem... Bir sonraki konuyu heyecanla beklettir, "pff yine ne yazmış" bir yere kadar ilgi çeker, sonra kocasızlığına şımarıklık derler Demezler deme kk "büyülü bahçe"lerde sevimli, minnak yılanların dolaştığı da bir yer

''Evlenmemiş tavuk, herdaim piliçtir.'' Kuzenlere bunu deseydin

Kardes mutlu olmayi tamamen evlenmeye endekslersen mutlu olamazsin..
Bununla birlikte seni evlenmeyi cok istediğin icin yadirgamam.
Allah insanlari cift yarattı. Bir bildiği vardi demek. Burda ki kimse O'ndan akıllı degil.
Bunu sadece uremek maksatli yapmadi. Sevelim, seviselim diye yapti. Sirf ureme amacli yapsaydi, sevisirken haz alma duygusu, orgazm diye bir sey olmazdi zaten.
Bizim gibi tipik Ortadoğu ülkelerinde insanlar birbirini sevmek icin bile ailesinin onayini bekler. Sevismek icin de nikah kiymayi.
Kimi İslami hassasiyetlerinden dolayi sevismez, kimi toplum baskisindan, kimi aile baskisindan....
Simdi ben bunu niye anlattım?
Bizim kizlarimizin bazi duygulari tatmak icin evlenmekten baska caresi yoktur.
30 yasinda kadin arkadasinin evinde bile kalmak icin 50 takla atar. Abisi, babasi, anasi, danasi....
O yüzden Türkiye'de yasadiginizi unutmayın bir zahmet.

ayyyyyyyyyyyyyy daha neler napcan evlenippp bekarlı k cok guzel tadını cıkar enınde sonunda olur benimde 30 una kadar yolum var cok asık olmazsam tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…