- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Ne kadar ayip...kor topal diye asagiladiginiz insanlar gibi sizde olabilirsiniz...siz bu laflarla konu sahibini asagiladiginizi mi saniyorsunuz yoksa engellileri mi..kızlar yokmu çevrenizde kör topal biri ya yapıverin aralarını
kız evlenmek istiyor işte belki iyi de olur hayır duası alırız.
sizi kınıyorumlafın gelişi o
belki vardır birinin kardeşi abisi sonuçta kız evlenmek istiyor özellkde istemiyr
ne aaaa bide böyle illa evlencem diyene de bu denir
sanki evlilik çok matah bişi de
keşke evlensem. bugünlerde ben neler çekiyorum bilmiyorsun. kendi evim olsun kocam olsun salak mıyım bu günleri arayacağım. elbette sorunlar olacak ama şuan yaşama amacım yok. yarına kalkma sebebim yok. bekarlığın tadı falan yok 20 yaşında değilim ben artık. 31 olacağım 31
Önce cümle kurmayı geliştirmeniz gerek. Bu şekilde anlaşamayız. İkincisi amacı ne olursa olsun geğik yapılacak bir konu değil.lafın gelişi o
belki vardır birinin kardeşi abisi sonuçta kız evlenmek istiyor özellkde istemiyr
ne aaaa bide böyle illa evlencem diyene de bu denir
sanki evlilik çok matah bişi de
Önce cümle kurmayı geliştirmeniz gerek. Bu şekilde anlaşamayız. İkincisi amacı ne olursa olsun geğik yapılacak bir konu değil.
amacım sizinle anlaşmak değil zaten bazen bazı konuları anlamayan insanlar var geyik de yaparım yaniÖnce cümle kurmayı geliştirmeniz gerek. Bu şekilde anlaşamayız. İkincisi amacı ne olursa olsun geğik yapılacak bir konu değil.
Allah kendi kendine mutlu olamayan...
Psikolojik ve beden sagligini baskalarinin varligina baglayan hic kimseyi...
Kimseye es, cocuk, anne, baba yapmasin.
En azından cümle kurabiliyorum. Teşekkür ettim öğrenmiş oldumyorumu yaptığınız kişi cümle kurmayı geliştirirken sizde kelimelerin nasıl yazıldığına bir göz atsanız iyi olur
geğik değil geyik olacak
Aynen ben de bunu dusunuyorum ilk konudan itibaren, ama ''kiziiiim senin icin fesat'' demesinler diye ses cikarmiyorum.
Hayatindaki en buyuk ideali evlenip kocasina aksamlari meyve soymak olacak vizyondaki bir kadinin noktalama ve imlasinin bu kadar iyi olmasi imkansiz degilse bile imkansiza yakin. Baglac olan -de'leri, -ki'leri ayri yazmis hep.
Hic 'kislaaaar' yazmamis. Ustune ustelik 'kocis', 'bebis', 'hamis' de dememis. Her cumle sonuna 15 nokta koymamis. Cumleler sade ve anlasilir. Giris, gelisme, sonuc iyi yapilandirilmis. Kelimelerin hepsi yerinde ve dogru anlamlariyla kullanilmis.Dogrusu su sekilde olmaliydi:
Kislaaaaar...... Evlnmiyrm cHok mutsuzm. Bnim bi kusen var. 23 yasinda basenleri gepgenis, hic de guzel degil....... gecn bana dediki aslinda bana demedi diger kuzenmle konusuyodu bende duydum gizlice dinlemeiyodum tabi baska odadaydim ama duydm o yasli biz genciz bovlinge beraber gidelim dediii cok uzldum agladim alllhim neden evlenemiyorum ben artik evlenmek istiyorum neden boylebilmiyrm, bi evim olsun kayinvalidm bilzk taksin altin taKSin istiyrm.
Kocisim gobusume bebis doldursun istiyrm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?