sabahtan beridir ağlıyorum artık yeter yaşamamın anlamı kalmadı

Bir günde bu yazdığın için ağlar konu sahibi. Böyle evlilik meraklısı adamlarda var aslında. Bunlar birbirlerini bulsa nasıl bir ilişkileri olur çok merak ediyorum .
Ben cok sasirdim valla konu sahibine, hani boyle ev, yuva diye sizlanan kadinlarin var oldugunu bilirdik ama burda karsimda gorunce gercekten bi tuhaf oldum. Bi kadin kurtulusu neden evlilikte gorur ki? Zaten evlenecek bi aday bulabilmek icin bile azicik sosyallik ve ozguven sart. Konu sahibi kendinden on yas kucuk kuzenlerinin lafina takiliyor daha

Gercekten insanlar acimasiz bunu bilin, burdaki yorumlardan da gözüktügü gibi.
Ne var yani evlenmek istiyorsa bunun neresi kötü anlamadim?

Evlenmis olanlarda kocalarina yapismiyor mu dövse aldatsa her türlü hakarete evet
demiyor mu, diyor dimi

Yalniz olmaktan kimse hoslanmaz, evlenmek olmasa bile hayatinda seni düsünen
seni seven birisini istersen, ne zamandan beri anormal bu durum

Konu sahibi sana tavsiyem:
Kimseye evlenmek istedigini söyleme yani bu konuda sana acimalarina izin verme,
üzülsende kimseye belli etme, calismaya basliyormussun, bu iyi bir karar karsina birileri
cikabilir bu vesileyle
Görücü adaylari olmuyor mu aile büyüklerin gösterdigi, hemen herkese hayir deme ilkten
bir tanimaya calis
Ama kesinlikle evlenmek icin sacma sapan birinle evlenme, gecen konu vardi yas 30 diye
düsünmeden evlendim keske bir sene önceki hayatima geri dönebilseydim diye

Hic mi birsey olmadi, esra erola cik mesela belki senin kismetin seni orda bekliyordur.

Allah hayirli zamanda hayirli bir kismet nasip etsin sana.

Arkadasim fazla aranma sonra koca koca diye karsina bi öküz cikar sonra ah anamin babamin yaninda kalsaydim dersin. Bu isler kader kismet isleri Allaha dua ediceksin. Kendini bu kadar sartlandirma cik gez toz. Evde odana kapilip aglayarak ayagina kismet gelmez.

Evlilik sartmis gibi yasimiz ilerlemeden yada ilerleyince evlenip sonra eski yasantimizi mumla ariyoruz. Zaman zaman keske evlenmeseydim dedigmiz oluyor . Ne denir ki sana yasayarak gormek icin sabirsizlaniyorsun. Allah gonlune gore versin demekten baska birsey gelmez elimizden

Sen onlara baxma ozleri biler.heyatini yawa allah ne yazmiwsa zaten o birde baxarsinki ag atli wehzaden gelmiw.saglam duwunmen lazim.inwalah burda doyun gununun sevincini yazarsin.mende 30 yawindayam evlenmedim 2 universitet bitirdim hayat gozel mende evlenmek isterim amma qismet bu iwler sen istemekle olmazki

Hayata gelmesinin, varlığının sebebini kocaya bağlayan insan da gördük çok şükür. Evlenmek istemek başka şey, evlenemiyorum ölmek istiyorum ifadeleri başka şey ve bence kendi hayatına, ruhuna saygısızlık ve evet burası oldukça kötü. Bir adam için mi var yani?

Bide tavsiyem bu kocasizlik sendromundan cikip bi hastanenin onkoloji bolumundeki hastalari ziyaret edin. Ölüm doseginde agri icinde hala hayata 4 elle sarilan insanlara bakin. Sizin bu dert sandiginiz güya yasama sebebinizi alan sey dert degil simariklik. Insanlar canlariyla ugrasiyor, yoklukla, aclikla ugrasiyor 31 yasinda oldum ben evlenmem gerek of pof diye yaziyorsunuz ama yasiniza gore davranmiyorsunuz.

30 yaşındasın ama 5 yaşında istediği oyuncak alınmamış çocuk gibi ağlıyorsun... Öncelikle yaşın kaç olursa sırf evlenmek için evlenilmez... mutsuz bir evlilik yapacağına geç olsun ama iyi bir evlilik olsun diyebilmelisin... Ayrıca bu zamanda 30 una gelmeden evlenende çok az... Gerçekten bunu kendinde sorun olarak görüyorsan bir uzmandan destek almanı tavsiye ederim... Ne diyeyim Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…