- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Çok acımasızsın yaa kız daha beter olucak yazık takmış bir kereBence konu sahibi Esra Erol a katılsın. Loca ya girince koca beğenmiyor muş bir de...
Ben cok sasirdim valla konu sahibine, hani boyle ev, yuva diye sizlanan kadinlarin var oldugunu bilirdik ama burda karsimda gorunce gercekten bi tuhaf oldum. Bi kadin kurtulusu neden evlilikte gorur ki? Zaten evlenecek bi aday bulabilmek icin bile azicik sosyallik ve ozguven sart. Konu sahibi kendinden on yas kucuk kuzenlerinin lafina takiliyor daha
Bir günde bu yazdığın için ağlar konu sahibi. Böyle evlilik meraklısı adamlarda var aslında. Bunlar birbirlerini bulsa nasıl bir ilişkileri olur çok merak ediyorum.
keşke evlensem. bugünlerde ben neler çekiyorum bilmiyorsun. kendi evim olsun kocam olsun salak mıyım bu günleri arayacağım. elbette sorunlar olacak ama şuan yaşama amacım yok. yarına kalkma sebebim yok. bekarlığın tadı falan yok 20 yaşında değilim ben artık. 31 olacağım 31
hahaahaahahhhahahhahaahBence konu sahibi Esra Erol a katılsın. Loca ya girince koca beğenmiyor muş bir de...
Yok canım be. Takılıyorum konu sahibine. İnsanlar nelerle uğraşıyorlar, dert dediğin böyle olsun bebişim ya.Çok acımasızsın yaa kız daha beter olucak yazık takmış bir kere
Sen benden de acımasız çıktınbu da benden gelsin
Sen onlara baxma ozleri biler.heyatini yawa allah ne yazmiwsa zaten o birde baxarsinki ag atli wehzaden gelmiw.saglam duwunmen lazim.inwalah burda doyun gununun sevincini yazarsin.mende 30 yawindayam evlenmedim 2 universitet bitirdim hayat gozel mende evlenmek isterim amma qismet bu iwler sen istemekle olmazkisabahtan beri ağlamaktan gözlerim şiş. bugün başıma çok kötü bir olay geldi. ben zaten bunların olacağını biliyordum ama yaşayınca daha ağır geldi30 yaşında bekarım daha önce yeter artık evlenmek istiyorum diye konu açmıştım. 35 sayfa cevap gelmişti belki oradan hatırlayanlarınız olacaktır. 30 yaşında bekar olmak iğrenç bir şey... kendimi çok değersiz hissediyordum hele bugün başıma gelen olaydan sonra yaşamamın hiçbir anlamı olmadığını düşünmeye başladım.
bugün 4 kuzenim 20-23 yaş arası hepsi...bowling oynamaya gideceklerdi. her seferinde beni de çağırırlardı beraber giderdik. bugün 21 yaşındaki kuzenim serencik ablam da bizimle gelecek mi çağıracak mıyız dedi. ( ben onları kapının önündeki dolaptan bir şey alırken duydum. kuzenlerimden biri yok yaa onun ne işi var bizimle kaç yaşına geldi.onun yaşındakilerin çoluğu çocuğu var okula giden. gelmesin bizimle dedi. ben de hıçkıra hıçkıra odama gittim akşama kadar ağladım kapımı kitleyip. soranlara da başım ağrıyor uyucam dedim. neler çektiğimi kimse anlayamaz. artık evlenip bu berbat hayattan kurtulmak istiyorum değersiz bir mal gibi hissediyorum kendimi. özgüvenim 0 bugün anladım ki herkes bana acıyarak bakıyor...ne yapacağım ben
sonumuz böyle olmasın da hahahaahaaaSen benden de acımasız çıktın...
Hayata gelmesinin, varlığının sebebini kocaya bağlayan insan da gördük çok şükür. Evlenmek istemek başka şey, evlenemiyorum ölmek istiyorum ifadeleri başka şey ve bence kendi hayatına, ruhuna saygısızlık ve evet burası oldukça kötü. Bir adam için mi var yani?Gercekten insanlar acimasiz bunu bilin, burdaki yorumlardan da gözüktügü gibi.
Ne var yani evlenmek istiyorsa bunun neresi kötü anlamadim?
Evlenmis olanlarda kocalarina yapismiyor mu dövse aldatsa her türlü hakarete evet
demiyor mu, diyor dimi
Yalniz olmaktan kimse hoslanmaz, evlenmek olmasa bile hayatinda seni düsünen
seni seven birisini istersen, ne zamandan beri anormal bu durum
Konu sahibi sana tavsiyem:
Kimseye evlenmek istedigini söyleme yani bu konuda sana acimalarina izin verme,
üzülsende kimseye belli etme, calismaya basliyormussun, bu iyi bir karar karsina birileri
cikabilir bu vesileyle
Görücü adaylari olmuyor mu aile büyüklerin gösterdigi, hemen herkese hayir deme ilkten
bir tanimaya calis
Ama kesinlikle evlenmek icin sacma sapan birinle evlenme, gecen konu vardi yas 30 diye
düsünmeden evlendim keske bir sene önceki hayatima geri dönebilseydim diye
Hic mi birsey olmadi, esra erola cik mesela belki senin kismetin seni orda bekliyordur.
Allah hayirli zamanda hayirli bir kismet nasip etsin sana.
Ya bizim Yusuf vardı hani geçenlerde, efendi bir çocuktu o. Yaş farkı çok mu konu sahibiyle acaba?
Bu cevapla tüyü diktin, tebrik ediyorumYusuf onun cocugu olcak yastatir yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?