- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Yukarıda bahsettiğim karakter, Feride abla...
Bulursun Şener Şen gibi birini görürsün sonra...
Yukarıda bahsettiğim karakter, Feride abla...
Bulursun Şener Şen gibi birini görürsün sonra...
Hayata gelmesinin, varlığının sebebini kocaya bağlayan insan da gördük çok şükür. Evlenmek istemek başka şey, evlenemiyorum ölmek istiyorum ifadeleri başka şey ve bence kendi hayatına, ruhuna saygısızlık ve evet burası oldukça kötü. Bir adam için mi var yani?
Mune buralarda haberiniz olsun,cımbızlamasın kimseyi..
Evlilik diye şartlama kendini. Ben de sende bir kaç yaş küçüğüm. Evlenmeyi ben de isterim ama şu anki bahanem okulbenim çarem evlilik. kendi evimin ve eşimin olması. destan da yazsanız bu değişmez. ben sadece rahatlıyorum bazı güzel cevaplara. ama genelde sizin gibi olumsuz cevap verenle oluyor..
Ben ailemle yaşamama rağmen yalnız büyümüş ve uzun dönem yalnızlığı tatmış biriyim. Herkes de yaşamıştır eminim. İnsan elbette ki bir hayat arkadaşı ister ama bu konu sahibinin durumu istekten öte, ölüm kalım meselesi haline gelmş. Hiç bir durumda normal kabul edilemez bu durum. 30 sayfa geçmiş konusunda gayet ciddi yorumlar yapıldı. Kaçını önemsedi? Şimdi yine bir konu açtı kaçını önemseyecek? Koca bul yorumlarının dışındaki hangi işe yarar telkinlere kulağını açtı?Yalnizligi yasamayan baskasiyla bu konuda empati yapamiyor gibime geliyor,
yalnizlik kötüdür gercekten bunu anlamak icin yasamak gerekir, insani her türlü
psikolojiye sokabilir.
ben yalniz yasayan bir insanim ondan cok iyi anliyorum kendisini.
suan psikolojisi normal olmayabilir ama alayci yorumlarlada daha normal
olmucak bu kesin.
Bence evlilik kismettir, mesela bana üc senelik evli arkadasimin gelip ee evlilik ne
zaman demesi cok abes geliyor, ben nerden bilim karsima ne zaman biri cikacagini.
Ben mesela üc senedir evli olmasina ragmen bebek ne zaman demiyorum, cünkü bebek
konusuda kismettir, herkesin olmayabilir. Niye sorup üzim ki onu, belki olmuyordur?
Bizim toplum bu konularda cok anlayissiz. Bana iyi niyetli gelmiyor bu muhabbetler.
Evlilik konusunda toplum baskisi en kötüsü. Yabanci bir ülkede normal karsilanir
ama biz de hep konu buraya gelir. Evlilerde tek muhabbet cogu zaman koca ve cocuktur.
Kendini dislanmis hissetmesi cok normal.
allah aşkına gören de 23 ile 30 arasında 20 yaş fark var sanır.. hepi- topu 7 sene amma yaşlısınız gerçekten.. o 23 yaşındaki çıtır kuzeniniz evlenip 2 çocuk doğursa belki de sizden 10 yaş büyük duracak..
kaldı ki yaş ile arkadaşlık arasında hiç bağlantı kuramamışımdır ben.. bu yüzdendir ki 30 yaşında bir kadın olarak arkadaşlarımın bir kısmı 30-40 arası, geri kalan kısmı da 19-25 arasıdırönemli olan kafanın uyuşması, yaş ile alakası ne allah aşkına.. kuzeninizin kafası sizinle uyuşmadığı için konuyu yaşa bağlamış, alakası yok inanın..
sanırım size yazmıştım cevap, yine yazayım.. hiç bir isteğiniz siz bu kadar ısrar ederken gerçekleşmez.. kafanızı meşgul edecek bir şeyler yapın, bu konuyu unutun ki gerçekleşsin..
Kimsenin acısını küçümsemem haddim değil.sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şiş. bugün başıma çok kötü bir olay geldi. ben zaten bunların olacağını biliyordum ama yaşayınca daha ağır geldi30 yaşında bekarım daha önce yeter artık evlenmek istiyorum diye konu açmıştım. 35 sayfa cevap gelmişti belki oradan hatırlayanlarınız olacaktır. 30 yaşında bekar olmak iğrenç bir şey... kendimi çok değersiz hissediyordum hele bugün başıma gelen olaydan sonra yaşamamın hiçbir anlamı olmadığını düşünmeye başladım.
bugün 4 kuzenim 20-23 yaş arası hepsi...bowling oynamaya gideceklerdi. her seferinde beni de çağırırlardı beraber giderdik. bugün 21 yaşındaki kuzenim serencik ablam da bizimle gelecek mi çağıracak mıyız dedi. ( ben onları kapının önündeki dolaptan bir şey alırken duydum. kuzenlerimden biri yok yaa onun ne işi var bizimle kaç yaşına geldi.onun yaşındakilerin çoluğu çocuğu var okula giden. gelmesin bizimle dedi. ben de hıçkıra hıçkıra odama gittim akşama kadar ağladım kapımı kitleyip. soranlara da başım ağrıyor uyucam dedim. neler çektiğimi kimse anlayamaz. artık evlenip bu berbat hayattan kurtulmak istiyorum değersiz bir mal gibi hissediyorum kendimi. özgüvenim 0 bugün anladım ki herkes bana acıyarak bakıyor...ne yapacağım ben
Ben ailemle yaşamama rağmen yalnız büyümüş ve uzun dönem yalnızlığı tatmış biriyim. Herkes de yaşamıştır eminim. İnsan elbette ki bir hayat arkadaşı ister ama bu konu sahibinin durumu istekten öte, ölüm kalım meselesi haline gelmş. Hiç bir durumda normal kabul edilemez bu durum. 30 sayfa geçmiş konusunda gayet ciddi yorumlar yapıldı. Kaçını önemsedi? Şimdi yine bir konu açtı kaçını önemseyecek? Koca bul yorumlarının dışındaki hangi işe yarar telkinlere kulağını açtı?
O kadar haklı bir yorumki bu .. Baksana burdakiler bile yok şunu ayarlasakmı yok al sana koca adayı bulduk tarzı iğrenç yorumlar yazabiliyorken birde reelde düşünün bu kızcağızı ..bulundugu durum normal olmayabilir ama normal olmamasi tamda burdaki gördügümüz
sebeplerden dolayi normal degildir. disardaki insanlarda sürekli soruyorlarsa 23 yasindan beri 7
senede bu hale gelmistir.
burda bile alay ediyor insanlar kocaci diye. disarda kim bilir neler diyorlardir yüzüne olmasa bile.
Insanlarin elinde olmayan seylerin konu yapilmasini sevmem. 30 sayfa yazildi diye
40. sayfadan sonra alay hakki dogmaz insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?