Sabır sabır ya sabır...

Sen dediğimi düşün.

İnsanların iyi niyetini suistimal eden birisi var karşınızda.
Tesekkur ederim canim iyi dileklerin için.
Baslıkta da söyledigim gibi sabır sabır ya sabır...
Gerçekten suistimal ediyor. Ama benimde sabrım bir yere kadar :/

Cocugu epilepsı dıye sımartılınca ıyılesıyormuymus
Bukadar sımartılırsa sinek ısırsa uzuntuden krıze gırer
Sabret cok az kalmıs

Evine dönüp kocanı orda bekle. 2 hafta yalnız kalabilirsin herhalde? 6 aydır niye orda kaldıysan? O da ilginç.

Evine dönüp kocanı orda bekle. 2 hafta yalnız kalabilirsin herhalde? 6 aydır niye orda kaldıysan? O da ilginç.
Daha önce yazmıştım. Evimiz şuan yok. Eşyalar bir yerde depolu. Çünkü atamamıź başka bir sehre oldu. Burda da lojmanda kalıyorduk. Boşaltmak zorunda kaldık. Uzerine esim askere gidince ev tutup esyaları koyamadık. Mecburen burda kalmam gerekti. Arada bir ailemin yanına gittim ama orda da yengemler falan var rahat edemedim.

Ben de bunu anlamiyorum askere giden esinizden sonra niye evinizde kalamiyorsunuz.hadi hatirlari olsun diye iki aileye de gidilir biraz kalinir.hepte olmaz ki.

Ben de bunu anlamiyorum askere giden esinizden sonra niye evinizde kalamiyorsunuz.hadi hatirlari olsun diye iki aileye de gidilir biraz kalinir.hepte olmaz ki.
Atamasi başka yere çıkmış.araya askerlik girmiş.lojmanda oturdukları için çıkmak durumunda kalmışlar ve eşyalari toplu halde depodaymis.kadındepo da mi kalsın

Epilepsi tedavisi olan bir rahatsızlık..akıl sağlığında bir problem yok ki bu kadar alttan alınıp idare etmeyi gerektirecek..
Ayrıca çocukta değil koca adam maşallah..
Sizin ki geçici bir durummus idare edilebilir de Allah ailesine akıl fikir versin !!

Tam olarak epilepsi mi oda bilinmiyor ki. Beyinde mr sonuclarinda falan hic birsey cıkmıyor. Ama belirtiler epilepsi gibi. Epilepsi ilacı kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…