- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Halam stresten üzüntüden kriz gelebildiğibi söylemişti.Kuzeninizde her üzüntüde streste kriz geçiriyor mu?
Anladım canim kuzeninizede gecmis olsunHalam stresten üzüntüden kriz gelebildiğibi söylemişti.
Rica ederim:)Himm bunu bilmiyordum tesekkur ederim.
Canım hep norolojiye goturuyorlar. Son 4 aydır bakırköye götürüyorlardı. Doktor bütün tetkikleri yapmış ve bize gelmenize gerek yok kullandıgı ilaca devam etsin ayda bir kendi doktoruna gitmeye devam etsin demiş.Epilepsi için EEG çekilmesi de gerekli..
Nöroloji doktoruna gitmesi gerekir epilepsi tanısı konursa da türüne göre ilaca başlanır..tedavi edilemeyen epilepsi tipi nerdeyse yok artık..
Sizin ki geçici bir durum ama belli ki iyi niyetli bir ailesi var kayinvalidenizle bu durumu konuşun..
Ömür boyu bu çocuğun dengesizliği çekilmez..
Siz hic kriz gecirdigini gordunuz muCanım hep norolojiye goturuyorlar. Son 4 aydır bakırköye götürüyorlardı. Doktor bütün tetkikleri yapmış ve bize gelmenize gerek yok kullandıgı ilaca devam etsin ayda bir kendi doktoruna gitmeye devam etsin demiş.
Inan götürmediģimız yer kalmadı. Ankara istanbul bolu düzce...
Evet gördümSiz hic kriz gecirdigini gordunuz mu
Sik sik oluyor mu bu ataklar acaba. Ayda kac kere oluyorEvet gördüm
Teşekkür ederim canım.18 gün kadar daha sabredin bence allah kolaylık versin
Eskiden ayda 1 2 defa oluyordu. ilacı 2 katına cıkardi doktor. Simdi üzüldugü zaman oluyor. Yani bazen 3 4 ay olmuyor üzülünce oluveriyor. Bazen peş peşe oluyor. Hic belli degil.Sik sik oluyor mu bu ataklar acaba. Ayda kac kere oluyor
Işte bu hastalıgı o yasıyor ama asıl derdini gercekten kaynanam yasiyor. Onada uzüluyorum.Valla benim abim olucak beyinsizde yalancıydı kendi söylediğine kendini bile inanadırırdu halisülayon görürdü. Evleniceği kızq evlenme dememe. Açıklamama rağmen evlendi. Noldu karısı şeytanın ön bacağı çıktı. Dinsizin hakkımdan imansız gelir. Bak ne annemle ne babamla konuşuyorum nede onlarla. Kaynanan kayınpedirn iyi insanlar belliki. En azından kocan arkanda. Kayanananlaron hatrına çokta dikleşme. Boşu boşuna onlara düşman olma. Bak çocuğum olcak kimsem kalmadı anneanne dede dayı bilmiyecek. Nasıl olsa başka şehre taşıncan. En azından kayananla kayınpedirnle aran iyi kalsın iyi insanlar belliki. O heriflede görüşmezsin azcık sabret çocuğun için.eşinede anlatma demiyeceğim. Ama gelince anlatabilirsin.. 6 ay dayanmışın biraz daha sık kendini muhatap olma onla
Pembix canim bu yorum hic hosuma gidemedi, bir hasta hakkinda kusmuk emojisi yapmak hos degil bence, hem hemsire olmak istiyordun sen antranman olabilir boyle vakalarla cok karsilasacaksin sabirli olmalisin
Ya numara gibi degil böyle ağzından falan beyaz biseyler geliyor hani numarayla yapılamayacak kadar fenalaşıyor.
Ailesi çok şımartmış, o yüzden bu kadar tepenize çıkıyor . Çalışma konusunda da aynı şey söz konusu. Ekmek elden su gölden ,niye kendimi sıkıntıya sokayım ki diyordur ...yalnız bu yaştaki çocuğa ailesinin bu derece sabır göstermesine çok şaşırdım .hiç mi "dur oğlum ,yapma oğlum ,sus oğlum "demezler ?terbiyesiz çocuk !!!hastalığı sebebiyle terbiye edilmemiş bir çocuk ! Şimdi ailesi de pisman dır bu tutumlarından ötürü lakin artık şekil vermek de pek mümkün görünmüyor .neden kendi evine gitmedin ? Yada biraz kendi evinde biraz orda kalmadın (maddi problemse aralıklarla kalman daha uygun olurdu hem sinirlerin de yipranmazdı )? Esin gelince biraz mesafe koy ailesiyle arana .sürekli senden iş bekleme durumları nedir ayrıca ?kayinvaliden yardım etmiyor her işi sana bırakıyorsa yarısını yap yarısını da ona bırak ..ilgiye muhtaç 9 aylık bir bebeğin var sonuçta .o kadarı da fazla ..psikolojini düşünemiyorum o evde .ne söylesen haklisin .kayınpederin de alınacağına oğluna akıl ,edep öğretsin azıcık ..bir baba oğluna nasıl söz geciremiyor? Yeri geldi mi elin kızı olursun , madem öyle ortak yaşam alanını sadece kendine göre daraltarak kalanları en önemlisi de seni dışarda bırakmak umursamamak nedir ?sen abisinin emanetisin, hıyanete ne gerek ? Ay boğasım geldi o çocuğu ...cinnet sebebi !Iyi dileklerin için tesekkur ederim canım.
Egitim sart tabi. Önce ahlak egitimi şart ama bunun gibisine.
Okula gitti liseyi 2 kere sınıfta kalınca attılar.
Mesleki egitime kayıt ettirdi kp. Orasıda cırak olarak calışmasını istiyor. Ama bizimki calısmadı. Bayan kuaforuydu işe falan gitmedi. Adam beni bile arıyordu X işe gelmedi bugun diye. Sorumsuzun teki.
Kv ye söylüyorum evlendirmeyin bunu. Elalemin kızının başını yakmayın. Simdi bi bununla uğrasıyoruz bide karısı çıkacak başimıza diyorum. Ama ben gelinim yabancıyım sonuçta iyi niyetlede söylesem sözlerim batar diye çokta karışmıyorum.
Kimsede bana karışmasın istiyorum. Ama herşeye muhalefet herseye muhalefet.
6 aydır 1 defa televizyon izliyordum. Sinavlarim bitti bi rahatlayayim dedim. Geldi kanalı degistirdi. O zaman da dövmemek için zor tuttup kendimi. sonra dayanamadım eşim gelsede kurtulsam sizden dedim sinirle. K.pederin gücüne gitmiş.
Pembix canim bu yorum hic hosuma gidemedi, bir hasta hakkinda kusmuk emojisi yapmak hos degil bence, hem hemsire olmak istiyordun sen antranman olabilir boyle vakalarla cok karsilasacaksin sabirli olmalisin
Allah kolalik versin
Keske imkan olsa ailene gitsen baska care yok
Canım daha önce de söyledim esyalarımız depoda o yüzden kendi evime gidemiyorum.Ailesi çok şımartmış, o yüzden bu kadar tepenize çıkıyor . Çalışma konusunda da aynı şey söz konusu. Ekmek elden su gölden ,niye kendimi sıkıntıya sokayım ki diyordur ...yalnız bu yaştaki çocuğa ailesinin bu derece sabır göstermesine çok şaşırdım .hiç mi "dur oğlum ,yapma oğlum ,sus oğlum "demezler ?terbiyesiz çocuk !!!hastalığı sebebiyle terbiye edilmemiş bir çocuk ! Şimdi ailesi de pisman dır bu tutumlarından ötürü lakin artık şekil vermek de pek mümkün görünmüyor .neden kendi evine gitmedin ? Yada biraz kendi evinde biraz orda kalmadın (maddi problemse aralıklarla kalman daha uygun olurdu hem sinirlerin de yipranmazdı )? Esin gelince biraz mesafe koy ailesiyle arana .sürekli senden iş bekleme durumları nedir ayrıca ?kayinvaliden yardım etmiyor her işi sana bırakıyorsa yarısını yap yarısını da ona bırak ..ilgiye muhtaç 9 aylık bir bebeğin var sonuçta .o kadarı da fazla ..psikolojini düşünemiyorum o evde .ne söylesen haklisin .kayınpederin de alınacağına oğluna akıl ,edep öğretsin azıcık ..bir baba oğluna nasıl söz geciremiyor? Yeri geldi mi elin kızı olursun , madem öyle ortak yaşam alanını sadece kendine göre daraltarak kalanları en önemlisi de seni dışarda bırakmak umursamamak nedir ?sen abisinin emanetisin, hıyanete ne gerek ? Ay boğasım geldi o çocuğu ...cinnet sebebi !
Zaten söylemiyorum gun icinde yasadiklarımi. Buna benzer bir suru kucuk kucuk olay içimde birike birike cogaldı. En son bu olayda tamda esim arayınca patladım. Sonrada bu basit birşey hayatim sıkma canını diyor. Evet basit birsey ama üst üste gelince sabır edilmez oluyor. Esimede aynen boyle söyledim.Söylememkte kötü iyi yapmışsın bana sorarsan bilsin. Benim annem şımarttı abimi üstüne birde beni dışladılar. Ben kötü oldum. Sen iyilik yapcam diye uğraşma. Gün gelir atar kendini yerden yere kıymetli tohumlukları haklı olur. O duruma gelmeden anlayamazsın. Ki inşallah o duruma gelmezsin. 18 gün sonra elvada işte. O günü düşün sürekli sevinirsin. Anne babanın hatası buda aslında onlarada üzülme hiç.. 18 gün için ömür boyu beynine kakarlar. Sen belliki zaten kendini ezdirmiyorsun. Böyle devam et bari. Baktın konuşuyormu uyuz etmektimi istiyorsun. Cevap verme. Eminim sinir olur. Ne sorsa cevap verme.sorarsada yaptığın şeyden sonra senle konuşcağımımı düşünüyordun de geç.bırak kudursun sinirinden. Bir şey dedimi bak mala bakar gibi suratına sonrada dön arkanı git. odada gül bol bol :) . o ona yeter takmayınca kudurur o
Bu arada temizlik konusuna gelince. Kayınvalidemle birlikte yapıyoruz. Hatta sınav dönemlerimde ben hiç birşey yapmıyorum sadece ders calısıyorum. Kızım uyuyunca ancak ders calışcak vaktim kalıyor. Simdi bahar donemi derslerine başlayana kadar yapiyorum canım.Ailesi çok şımartmış, o yüzden bu kadar tepenize çıkıyor . Çalışma konusunda da aynı şey söz konusu. Ekmek elden su gölden ,niye kendimi sıkıntıya sokayım ki diyordur ...yalnız bu yaştaki çocuğa ailesinin bu derece sabır göstermesine çok şaşırdım .hiç mi "dur oğlum ,yapma oğlum ,sus oğlum "demezler ?terbiyesiz çocuk !!!hastalığı sebebiyle terbiye edilmemiş bir çocuk ! Şimdi ailesi de pisman dır bu tutumlarından ötürü lakin artık şekil vermek de pek mümkün görünmüyor .neden kendi evine gitmedin ? Yada biraz kendi evinde biraz orda kalmadın (maddi problemse aralıklarla kalman daha uygun olurdu hem sinirlerin de yipranmazdı )? Esin gelince biraz mesafe koy ailesiyle arana .sürekli senden iş bekleme durumları nedir ayrıca ?kayinvaliden yardım etmiyor her işi sana bırakıyorsa yarısını yap yarısını da ona bırak ..ilgiye muhtaç 9 aylık bir bebeğin var sonuçta .o kadarı da fazla ..psikolojini düşünemiyorum o evde .ne söylesen haklisin .kayınpederin de alınacağına oğluna akıl ,edep öğretsin azıcık ..bir baba oğluna nasıl söz geciremiyor? Yeri geldi mi elin kızı olursun , madem öyle ortak yaşam alanını sadece kendine göre daraltarak kalanları en önemlisi de seni dışarda bırakmak umursamamak nedir ?sen abisinin emanetisin, hıyanete ne gerek ? Ay boğasım geldi o çocuğu ...cinnet sebebi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?