Sabredenler Kulübü 2012 :)

kendimi bi tuhaf hissediyorum,yine bir adım bile ileri gidemediğimi düşündüm bir an...:44::44:
smear testi,enfeksiyonla ilgili,eee diğer testlerden bahsetmedi,ee noldu şimdi?

2 cm yumurta ile hala şansım var mı,son günleri de denesek mi acep??:26:

kuzum 2 cm yumurta olmaz 20mmdir o ve çatlamak üzeredir öyleyse, boş geçmeyin derim.
2cmlik yumurtalık olur zaten

kızlar yaa şimdi benim kahverengi akıntım var ya gene sizce ben namaz kılabilir miyim? akıntının neden olduğunu bilmiyorum ve adete daha 4gün var:44: nolur cevap verin kafam karıştı:44:

canım benim reglim de öyle başlıyor ve ben kılmıyorum, sonuçta rahim içi dökülüyorsa adet kanı özelliği taşıyordur diye. ama fetva verir gibi olmak istemem. bence içinden geleni yap, Rabbim kabul edecektir.

ne bilem kızzz?????? potun alasını kırdım şu an doktor 2 cm dediydi ya,yanlış mı duydum acep:26:

ya dur şimdi benim de kafam karıştı doğru söylemiş kız doktorun
20 mm 2cm ediyor işte...
ama yumurta o kadar büyüyor muydu ya? 2cm bayağa büyük :44::44::44:

ya dur şimdi benim de kafam karıştı doğru söylemiş kız doktorun
20 mm 2cm ediyor işte...
ama yumurta o kadar büyüyor muydu ya? 2cm bayağa büyük :44::44::44:

kız ne bileyim ben bilmiyom ki?:44:
2 cm büyükse o zmn doktor ondan mı şaşırdı acep??
ondan yalnız 2 cm yumurtan var dedi? 2 mm mi dedik yoksam?

Son düzenleme:
hayalim duam çok geçmiş olsun, sıkıntı olmadığna göre her an olabilir insallah çok bekletmez hatta bu yumurtacıklarınla gelir

cevap için teşekkürler sdtivecimm..valla canım bilmiyorum ki ne kanı yaa,geçen aylarda adete 10 gün kala başlıyodu o zaman kılıyodum,şimdi 4 gün var gene başladı kılmak istiyorum,kılıcam,allah kabul eder inşallah,önce bi gusül abdesti alayım sonra kılayım,içim çok huzursuz

hayalim duam çok geçmiş olsun, sıkıntı olmadığna göre her an olabilir insallah çok bekletmez hatta bu yumurtacıklarınla gelir

canım benim;Allah razı olsun....çok şükür şimdilik bişey çıkmadı ultrasonda ve alttan muayenede.kızarıklık çıktı,smear testi uygulandı.enfeksiyon var sanırım:18::18:

canım ya ben de test yaptırınca alttan kanamam geldi,ben ne yapsam diye düşünyorum öğleden beri.

ben 28 günde bir oluyordum,şaşmaz pek,nasıl 20.günde gözüktü???:26::26:

ben de şaşırdım canım yaa, kasık ağrın falan var mı peki? aman neyse sen sana düşeni yap işte bugün ve yarın

insan ne yapacağını da bilmiyor böyle durumlarda, dediğin gibi abdest alıp kıl madem...

canım ya ben de test yaptırınca alttan kanamam geldi,ben ne yapsam diye düşünyorum öğleden beri.

sen ilk defa mı muayene olmuştun? spekulum yüüznden olmuştur o kanama. geçicidir, ama sen bilirsin, sen de bir abdest al bence

valla şu anda kasık ağrım var,doktor sağ tarafımı söyleyince orası da ağrıyor şimdi sanki:44:

ben ilk defa muayene olmuştum canım,o yüzden kanama oldu herhalde,abdesti tazelemem gerekiyor bence de.

belki de 19. gün gitmende hayır vardır tatlım ya...
önceki aylarda ilişkilerinizi bu günlerde de düzenli devam ettiriyor muydunuz?
belki de düşündüğünden geç yumurtluyorsun sen?

kızlar yaa şimdi benim kahverengi akıntım var ya gene sizce ben namaz kılabilir miyim? akıntının neden olduğunu bilmiyorum ve adete daha 4gün var:44: nolur cevap verin kafam karıştı:44:

egem aynı sorun bendede oldu adetimden 3gün önce başladı yani cuma günü bekliyordum ama salı günü başladı ben namaz kılmadım çünkü adetin 1. gününden itibaren 25 günden sonra varsa leke bile olsa adet sayılırmış ama adetide 10gün sayacaksın kanamaya dönüşsede 10günü geçse bile 10den sonra namaza tekrar başlamalıymışız ben öyle ögrendim benim adetimde bu ay bi garip anlamadm ne iş bu yerleşme kanaması dedikleri kaç gün sürermiş acaba

cnm gelen leke adet lekesi olma ihtimali oldugu icin kilmasan daha iyi. 3 gun beklemelisin. eger bu sure icinde adete donusurse tamam ama donusmezse o zamn kilmadigin 3 gunu telefi etmen gerekir.ben bu sekilde olucani biliyorum yinede fetva vermis gibi olmasin

belki de 19. gün gitmende hayır vardır tatlım ya...
önceki aylarda ilişkilerinizi bu günlerde de düzenli devam ettiriyor muydunuz?
belki de düşündüğünden geç yumurtluyorsun sen?

biz genelde son günlere doğru yapmıyorduk,aynen dediğin gibi belki de bundaki hayır;yumurta gördük. ama doktor pek üstünde durmadı.o da ultrasonu bitirmeden saniyeler önce söyledi,sonra ultrason bilgisine NORMAL yazdı.

ben bu akşam da deneyeyim en iyisi,sonra sağıma yatayım,hayırlısı inşallah. olmasa da sağlık olsun,4'ünde fln doktora gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…