- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.941
bence var canım değerlendirin,ilişkiden sonra sağa doğru yat
canımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.
devlet hastanesi olduğu için 15 gün dediler canım,çok uzun bence de yaa,ama bekleyeceğiz artık.doktor ilaç verdi,eşimle karşılıklı kullancaz,adet gününde başlayacakmışuz:44::44::44:
tahminindeki gibi kist yok,sağ tarafımda 2 cm yumurta varmış şu an,normalsin dedi doktor.:124::124:
2 cm yumurta ile hala şansım var mı,son günleri de denesek mi acep??:26:
kızlar yaa şimdi benim kahverengi akıntım var ya genesizce ben namaz kılabilir miyim? akıntının neden olduğunu bilmiyorum ve adete daha 4gün var:44: nolur cevap verin kafam karıştı:44:
kuzum 2 cm yumurta olmaz 20mmdir o ve çatlamak üzeredir öyleyse, boş geçmeyin derim.
2cmlik yumurtalık olur zaten
kuzum 2 cm yumurta olmaz 20mmdir o ve çatlamak üzeredir öyleyse, boş geçmeyin derim.
ne bilem kızzz??????potun alasını kırdım şu an doktor 2 cm dediydi ya,yanlış mı duydum acep:26:
ya dur şimdi benim de kafam karıştı doğru söylemiş kız doktorun
20 mm 2cm ediyor işte...
ama yumurta o kadar büyüyor muydu ya? 2cm bayağa büyük :44::44::44:
kız ne bileyim ben bilmiyom ki?:44:
amaaaan neyse işte, eh madem gördü yumurtayı daha çatlamamış demek kie sen kaç günde adet oluyordun? hemen tut kocayı at has odaya
canım benim reglim de öyle başlıyor ve ben kılmıyorum, sonuçta rahim içi dökülüyorsa adet kanı özelliği taşıyordur diye. ama fetva verir gibi olmak istemem. bence içinden geleni yap, Rabbim kabul edecektir.
hayalim duam çok geçmiş olsun, sıkıntı olmadığna göre her an olabilir insallah çok bekletmez hatta bu yumurtacıklarınla gelir
cevap için teşekkürler sdtivecimm..valla canım bilmiyorum ki ne kanı yaa,geçen aylarda adete 10 gün kala başlıyodu o zaman kılıyodum,şimdi 4 gün var gene başladı kılmak istiyorum,kılıcam,allah kabul eder inşallah,önce bi gusül abdesti alayım sonra kılayım,içim çok huzursuz
ben 28 günde bir oluyordum,şaşmaz pek,nasıl 20.günde gözüktü???:26::26:
cevap için teşekkürler sdtivecimm..valla canım bilmiyorum ki ne kanı yaa,geçen aylarda adete 10 gün kala başlıyodu o zaman kılıyodum,şimdi 4 gün var gene başladı kılmak istiyorum,kılıcam,allah kabul eder inşallah,önce bi gusül abdesti alayım sonra kılayım,içim çok huzursuz
canım ya ben de test yaptırınca alttan kanamam geldi,ben ne yapsam diye düşünyorum öğleden beri.
ben de şaşırdım canım yaa, kasık ağrın falan var mı peki? aman neyse sen sana düşeni yap işte bugün ve yarın
sen ilk defa mı muayene olmuştun? spekulum yüüznden olmuştur o kanama. geçicidir, ama sen bilirsin, sen de bir abdest al bence
kızlar yaa şimdi benim kahverengi akıntım var ya genesizce ben namaz kılabilir miyim? akıntının neden olduğunu bilmiyorum ve adete daha 4gün var:44: nolur cevap verin kafam karıştı:44:
cnm gelen leke adet lekesi olma ihtimali oldugu icin kilmasan daha iyi. 3 gun beklemelisin. eger bu sure icinde adete donusurse tamam ama donusmezse o zamn kilmadigin 3 gunu telefi etmen gerekir.ben bu sekilde olucani biliyorum yinede fetva vermis gibi olmasinkızlar yaa şimdi benim kahverengi akıntım var ya genesizce ben namaz kılabilir miyim? akıntının neden olduğunu bilmiyorum ve adete daha 4gün var:44: nolur cevap verin kafam karıştı:44:
belki de 19. gün gitmende hayır vardır tatlım ya...
önceki aylarda ilişkilerinizi bu günlerde de düzenli devam ettiriyor muydunuz?
belki de düşündüğünden geç yumurtluyorsun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?