- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.141
ayy hadi bakalım bacım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah sen de biz de mutlu olalım bugün inşallah
ağla gitsin kuzum öyle olmazsa biz hatunlar çatlarız herhalde atma içine ağla olmadı gir topiğe bize bağır çık
kız değneklerimiz de var variller eğer kilolarımızdan kurtulamazsak içine saklancez zayıflarsak da baaakkııınn değnek gibim oldu diye değnemiznen gezcez
ayy hadi bakalım bacım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah sen de biz de mutlu olalım bugün inşallah
ağla gitsin kuzum öyle olmazsa biz hatunlar çatlarız herhalde atma içine ağla olmadı gir topiğe bize bağır çık
:)::)) kız ama normal bi aglama deil ha böle duruyorum ya pat pat iki üç damla dökülüyor gözümden sonra başka bşyler düşünüyorum aglamıyorum delürdüm ha:)
neyse ben çıkayım akşama güzel haberlerle gelirm inşşş:)
bu arada rüyamda yatakodamın camından dışarı bakıyorum dolunay görüyorum ama normal ayın 10 kat büyüklügünde gökyüzünde bi saga bi sola gidiyor çok korkuyorum perdeyi kapıyorum kıyametmi kopacak diyorum...
hayır olsun çok tırstım rüya tabirlerine baktım iyide yorumlayan var kötüde poff
hadi bakalım, atmışsındır inşallah o işe yarananış yumurtayı
iyice temizlensin reahim de yeni yumoşlar büyüsün
asılsııınnnyahu senden bugün yüz bulamadım dün hiç sormadığım için mi diyecem ama dün hiç girmedim ki ne oldu bilmiyom ki
bende öyle umut ediyorum canım bu ay acaip formülleri aynı anda kullanacağım ablamda sağolsun dün aradı akşam hasta olduğumu duyunca bakalım voltranı oluşturup bi yumoşum büyüyebilecek mi?
vayyyyyyyyy kandırmaca var burdaaadün tartıldım ben,o kdr diyet yaptım aynıyımmm...bi de aç karnımla tartılmıştım
:)::)) kız ama normal bi aglama deil ha böle duruyorum ya pat pat iki üç damla dökülüyor gözümden sonra başka bşyler düşünüyorum aglamıyorum delürdüm ha:)
neyse ben çıkayım akşama güzel haberlerle gelirm inşşş:)
bu arada rüyamda yatakodamın camından dışarı bakıyorum dolunay görüyorum ama normal ayın 10 kat büyüklügünde gökyüzünde bi saga bi sola gidiyor çok korkuyorum perdeyi kapıyorum kıyametmi kopacak diyorum...
hayır olsun çok tırstım rüya tabirlerine baktım iyide yorumlayan var kötüde poff
ayyyyyyyyy rüya yorumlamaya bayılıyoruummm hemen yorum yapıyorum kii peygamber efendimiz iyiye yorun iyi olsun demiş ama ben hemen dolunay okuyunca oo maşallah ne güzel rüya dedim kuzum içinin dertleri gidecek inşallah aydınlık var önünde kuzum inşallah iyi olacak herşey
taam yaa kısmacanımmm ne demek kız o yüz bulamadım duymayım bi dahabende dün rahatsızdım bu günde geç geldim işe hem daha yeni girdim sayılır topike atapte olamadım
ne formulu kız,kocişle hamuda kalkmayı planlamıyosun demi?
kızlaarrr ben çıkyıorum şimdi,yemeğe çıkıyorum dışarıya....
görüşürz yine....
ne formulu kız,kocişle hamuda kalkmayı planlamıyosun demi?
canım inşallah hamişsindir...bata iki gün mü kaldı senin...ovulasyon pozitif çıktığında hamilelik de gözükür diyolardı,,inşallahh hamişsindir tatlımmm
eşime ovu testi aldıramadım bi türlü,onda kart var,almadı gitti ya:.....((((
görüşürüz canım öptüm
ben de kaçar kızlarr bugün cuma dua etmek lazımöptüm hepiniziiiiiiii
allah razı olsun kızlar akşama güzel haberlerle gelirim inşşş..bu mübarek cuma gününün hürmeti ile inşşş herşey yolunda gider..cuma günü doktora gitik..cuma günü test verdik cuma günü sonucları alıyoruz inş... seviyorum hepinizi rabbimmmmm annelik duygusunu hepimize tattırsın inş..
öncelikle bi ocak (dergah gibi ama paralı bi yer değil) var ordaki hoca amca 2 tane dua yazdı biri belimde bağlı arkama gelecek şekilde biri göğsümde takıılı hiç çıkarma dedi özellikle halvette iken bi ark 5 sene sonra ordan dua yazdırıp 4. ayı hamil kaldı bende tam 3 ay oldu üztümde o dua hoca amca önce allhın izni ile bu dauların sayesinde hem rahat uyursun hemde hamiş kalrsan bebeğine gözle görünmeyenler bişi yapamaz diye dualarda ekledim dedi.... gülmeyin ama orda o kadar çok kişi gördümki bebeğine alıp gitmişler bebeğe nazar duası yazdırmaya veya korku için sorduğum herkes 4-5-10 sene bebeği olmayıp buraya geldin allahın izni ile oldu şimdide bebeği getirdik hoca amca kulağuna ismini ezanla okusun diye dediler...
kız bu akşam incir kürüne başlıyorum dün eve giderken bime uğradım 8 pk incir aldım
16, günümden sonra 1-2 gün içinde ablam bi yaşlı ebe ye götürcek beni oda karnıma bebek yağı sürüp masaj yapacakmış 1 saat kadar yumurtalıklarıma hafiften bi masaj işte (ablamın fabrikadan arkadaşının bacısı bu teyze masaj yaptığı ay hamiş kalmış diye ille senide götürek dedi)
sonra köyden saman getirtecekler samanı ısıtıp üstünemi ne otıurcakmışım onun tarifini o ebe teyze verecekmiş bana bakalım eee bu arada doktorada gideceğim tabii yarın reandevum var görem mevlam neyler ne eylerse çook güzel eyler inş.........
merhaba canım görünce yardımcı olmak istedim.benim eşimde almıyordu ovulasyon testini ben araştırdım iyice testmarketim diye bir site var ordan kapıda ödeme seçeneği var ben öyle aldım laboguick diye bir marka biçok arkadaş kullanmış hem iyi hemde gayet uygun.
hi. birşeyden geri kalmıyorsun vallahi elifciğim, dualar, kocakarı ilaçları, modern tıpbravo hakikaten voltranı oluşturmuşsun sen, bebiş gelir yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?