Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay bide bişi duıydum daha bana ulaşmadı ama ne kadar doğru bilmiyorum çocuğu olmayunın birisi bi hamur getirmiş hacdan burda 1 bardak un ve suyla hamur yapıp onla mayalamış o hamuru 3 parçaya bölmüş bebek sahibi olamayn 3 kişiy vermiş onlarda aynı şekil yapı 3 kişiy vermişler derken böyle böyle yayılmış ablamın arkadaşınada vermişler demişki illede sende kardeşine götür demiş abnlamda yok demiş o inanmaz böyle şeylere demiş ablamda al kız send eyap yokmu çevrende tanıdığın 3 kişi yapak sende mayala 3 kişiy ever belkide doğrudur dedi bilemedim inansammı böyle şeyeler inanmasam mı benimde yakınımda yokki böyle birisi olsa bile gülerler bana yaaa ama mayası hicazdan gelmiş falan diyincede bi denesem nasıl olur bile oldum

çok azimlisin maaşallah,rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

bence dene ne kayberdersin ki? ahh yakın olaydık,ben alırdım hemen hamurun birini

haabide şey var teyzem benim için 41 gün meryem suresi okuyacak başladı şimdi hergün az bi suya okuyomuş biriktiriyomuş 41. günkinide okuyunca bana gönderecek ben içecem o suyu bakalım ne olacak... kız ablamda akşam diyoki bu kadar şey ters teper 2 ve 3 çocuk olursa bide dedi olsunda dedim rabbim tektek veririsede makbulüm çokluda ama tektek veririse daha iyi olur her defasında hamişlik heyecanı yaşamak ne güzel olur demi amannn daha bi tane olmadı bende gelin güvey oldum hemen

bence dene ne kayberdersin ki? ahh yakın olaydık,ben alırdım hemen hamurun birini

gönderim mi kız kargoyla şoklatırım maraş dondurmacısında yada dondurup termosa koyayım gelenekadar sağlam kalsın yeter demi.. sende çoğaltırsın çevrendekilere dağıtırsın anamm kafay yedik mi yoksa yemeye yeni mi başladık hehehe

oynatmaya az kaldı,allahım duy sesimizi yaptıklarımızı yarabbim

canım bence en güzelini teyzen yapıyor, ben en çok duaya inanaıyorum. ne bileyim ötekiler hurafe gibi geliyor. sonuçta Rabbimden istemek lazım. ister türkçe ister arapça. bence duanın da dili olmaz. Rabbim bize şah damarımızdan daha yakın, her türlü içimizden geçeni biliyor. temiz kalple dua etmek en önemlisi

aynen yaaa bim yapıyo öyle,rezillikkkkkk,adamın yerinde olsaydım bi daha gitmem o markete,hatta taşınırım oradan

yerlerdeyim karın ağrım arttı kahkaha atmaktan.... kesin oral yapacaklar heheheheh

ya marketlerın cogunda yapıyoalr kızlar şahit oldum :) yaa onun ıcın çok şaapmamak lazım :)

orkid alırken de erkek kasıyer varsa direk orkidi sarıo ama nası görsen sankı kafasına silah dayamısım

neyse o aşıldıda accık kondoım halen sorun tabii

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr evim 15 mayısta teslim ediliyomuş allahım çok mutluyum,rabbim inşallah daha iyilerini daha güzellerini sağlıkla ve huzurla herkese nasip etsin

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr evim 15 mayısta teslim ediliyomuş allahım çok mutluyum,rabbim inşallah daha iyilerini daha güzellerini sağlıkla ve huzurla herkese nasip etsin

canım çok sevindim,en güzel günlerinizi dolu dolu yaşarsınız yeni soluklu evinizde inşallahhhh Allah oturmayı nasip etsin.

güle güle oturun canım rabbim en güzel mutlu günleri geçirmenizi sağlar inş.... hayırlı olsun... bol bebişli bi ev olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…