Sabredenler Kulübü 2012 :)

elosercem Rabbi'm dualarınızı kabul etsin inşallah.

amin canım amin dua dua dua herşeyden önemli iş yerinde fatura fiş işlerken bile salavat getiriyoum yataken elimde zikirmatikle uyurmuşum sabah bi uyanıyorum yanımda duruyo rabbim kabul etsin inş o biliyo içimizden geçeni ama yakarmamızı onla konuşamızı bekliyor......

canım çok sevindim,en güzel günlerinizi dolu dolu yaşarsınız yeni soluklu evinizde inşallahhhh Allah oturmayı nasip etsin.

güle güle oturun canım rabbim en güzel mutlu günleri geçirmenizi sağlar inş.... hayırlı olsun... bol bebişli bi ev olsun

allah razı olsun kızlar,inşallah bebişli,mutlu huzurlu,sağlıklı bi yuva olur,daha ne isterim rabbimden

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr evim 15 mayısta teslim ediliyomuş allahım çok mutluyum,rabbim inşallah daha iyilerini daha güzellerini sağlıkla ve huzurla herkese nasip etsin

hayırlı olsun canım, ben bilmiyordum kooperatifin falan mı vardı?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr evim 15 mayısta teslim ediliyomuş allahım çok mutluyum,rabbim inşallah daha iyilerini daha güzellerini sağlıkla ve huzurla herkese nasip etsin

canım ne güzel hayırlı olsunnn inşallah Rabbim bebiş de nasib eder en kısa zamanda :)

yeni eviniz miss gibi güzelcecik oturusunuz inşallahhh :)

ben ev aldıgımız ay ikinci bebeğime hamıle kalmıstım taşınırken alelacele yapmıştım testi de pozitif çıkmıştı eheheh

hayırlı olsun canım, ben bilmiyordum kooperatifin falan mı vardı?

şöyle anlatıyım;biz istanbulda oyakkent diye bi sitede oturyoruz şuan kirada,eylül ayından beri de bu sitenin hemen karşısına yeni bi site yapmaya başladılar orası da oyakkent 2.kısım oldu.biz ordan aldık,yani inşaattan girdik,ödemelere başladık,ne zaman teslim olcağını bilmiyoduk,bugün öğrendik

ayy darısı başıma ayaklarım yere değmez heralde,hem ev hem bebiş:103:

kızlar meraba nasıl keyifler...bi sorum var cevap alabilecem bi yerde sorayım istedim resim yüklemeye çalışıyom ama eklenti ekle kısmında dosyaları seçiyorum ancak alttaki alana sürükleyemiyorum bilgisi olan varmı canlar

Allah kabul etsn,Gani gani razı olsun canım...

websitesinde örnek daire var ama resimler bilgisyara kaydedilmiyo ki,yoksa siz göstercektim

hayırlı olsun canım, en iyisini yapmışsınız ev alarak.
internet sitesinin linkini ver biz bakalım tatlım?

kızlar ben kaçıyorum işlerimi halledeyim karın ağrımı gene başladı belki eve giderim gene hadi hoşçakalın kuzular ...

tamam canım, iyi bak kendine. ben Allahın izniyle yarın 2 günlük tatile gidiyorum, 2. yıldönümümüzü kutlayacağız. 2-3 gün uğrayamam buralara. kendinine iyi bak görüşene kadar

websitesinde örnek daire var ama resimler bilgisyara kaydedilmiyo ki,yoksa siz göstercektim

canım onla ugrasma ya web sıtesınde varsa sağ tıkla özellikler de orda linki var kopyala onu yapıştır buraya

bakalım merak ettım ben dee :)

kızlar ben kaçıyorum işlerimi halledeyim karın ağrımı gene başladı belki eve giderim gene hadi hoşçakalın kuzular ...

güle güle canımmm :)

tamam canım, iyi bak kendine. ben Allahın izniyle yarın 2 günlük tatile gidiyorum, 2. yıldönümümüzü kutlayacağız. 2-3 gün uğrayamam buralara. kendinine iyi bak görüşene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…