- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.181
elosercem Rabbi'm dualarınızı kabul etsin inşallah.
canım çok sevindim,en güzel günlerinizi dolu dolu yaşarsınız yeni soluklu evinizde inşallahhhhAllah oturmayı nasip etsin.
güle güle oturun canım rabbim en güzel mutlu günleri geçirmenizi sağlar inş.... hayırlı olsun... bol bebişli bi ev olsun
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr evim 15 mayısta teslim ediliyomuşallahım çok mutluyum,rabbim inşallah daha iyilerini daha güzellerini sağlıkla ve huzurla herkese nasip etsin
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr evim 15 mayısta teslim ediliyomuşallahım çok mutluyum,rabbim inşallah daha iyilerini daha güzellerini sağlıkla ve huzurla herkese nasip etsin
hayırlı olsun canım, ben bilmiyordum kooperatifin falan mı vardı?
hayırlı olsun canım, ben bilmiyordum kooperatifin falan mı vardı?
canım ne güzel hayırlı olsunnn inşallah Rabbim bebiş de nasib eder en kısa zamanda :)
yeni eviniz miss gibi güzelcecik oturusunuz inşallahhh :)
ben ev aldıgımız ay ikinci bebeğime hamıle kalmıstım taşınırken alelacele yapmıştım testi de pozitif çıkmıştı eheheh
amin canım amin dua dua dua herşeyden önemli iş yerinde fatura fiş işlerken bile salavat getiriyoum yataken elimde zikirmatikle uyurmuşum sabah bi uyanıyorum yanımda duruyo rabbim kabul etsin inş o biliyo içimizden geçeni ama yakarmamızı onla konuşamızı bekliyor......
şöyle anlatıyım;biz istanbulda oyakkent diye bi sitede oturyoruz şuan kirada,eylül ayından beri de bu sitenin hemen karşısına yeni bi site yapmaya başladılar orası da oyakkent 2.kısım oldu.biz ordan aldık,yani inşaattan girdik,ödemelere başladık,ne zaman teslim olcağını bilmiyoduk,bugün öğrendik
websitesinde örnek daire var ama resimler bilgisyara kaydedilmiyo ki,yoksa siz göstercektim
kızlar ben kaçıyorum işlerimi halledeyim karın ağrımı gene başladı belki eve giderim gene hadi hoşçakalın kuzular ...
hayırlı olsun canım, en iyisini yapmışsınız ev alarak.
internet sitesinin linkini ver biz bakalım tatlım?
websitesinde örnek daire var ama resimler bilgisyara kaydedilmiyo ki,yoksa siz göstercektim
kızlar ben kaçıyorum işlerimi halledeyim karın ağrımı gene başladı belki eve giderim gene hadi hoşçakalın kuzular ...
hayırlı olsun canım, en iyisini yapmışsınız ev alarak.
internet sitesinin linkini ver biz bakalım tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?